Hoofd- Advies

Wat is een fyto-ontharingscrème??

Crème Fito-ontharingsmiddel is een uitstekende optie voor mensen met een lage pijndrempel. Ontharen met deze tool brengt geen ongemak met zich mee. Het constante gebruik verbetert de conditie van de huid, verdunt het haar en vernietigt de haarzakjes. De aanwezigheid van natuurlijke componenten erin elimineert praktisch het optreden van allergische reacties.

Wat het is?

Crème voor ontharing Fito Depilation is een uniek compositieproduct dat met succes omgaat met het verwijderen van ongewenste vegetatie. Je kunt het op elk deel van het lichaam gebruiken. Als je een lage pijndrempel hebt, geef dan de voorkeur aan pijnloos ontharen met dit product. De samenstelling verwijdert het haar in een korte tijd, maakt de follikels zwakker, waardoor de haren dunner worden. Als je regelmatig onthaart met deze tool, zou de haarlijn moeten verdwijnen.

Voor-en nadelen

Cream Fito-depilator heeft veel positieve recensies. Enkele voordelen zijn:

  1. Het vermogen om aan te brengen op een overgevoelige huid. Zelden treden irritaties of allergische reacties op..
  2. Tijdens ontharing wordt de huid niet beschadigd. Geen contact met het mes of ander gereedschap. Was gewoon de crème af en daarmee het haar.
  3. De haren worden na verloop van tijd dun en broos. Het kan zijn dat de lamp helemaal niet meer functioneert, waardoor de groei van de haarlijn stopt.
  4. De crème bevat natuurlijke ingrediënten. Ze dragen bij aan hydratatie, voeding van de lederhuid, voorkomen het ontstaan ​​van het ontstekingsproces, overdrogen. Er is een regeneratieve functie, antiseptisch effect. Ook opgemerkt is het vermogen om de microcirculatie van het bloed te verbeteren, metabolische processen te normaliseren. De huid wordt gezond, soepel en glad..
  5. Haargroei wordt geremd. Bij systematische ontharing met een fytorepilator blijft de huid een week of langer glad..
  6. De tool wordt spaarzaam besteed. Een dunne laag is voldoende om op de dermis aan te brengen..
  7. U kunt Fito-epilator gebruiken voor het gezicht, maar ook in de bikinilijn, op de ledematen, buik, vingers, enz..
  8. De procedure duurt niet langer dan een kwartier.
  9. Geen pijn bij manipulatie.
  10. Er zijn geen ingegroeide haren.
  11. De geur van de crème is aangenaam, de textuur is gemiddeld, acceptabel. Handige verpakking.

Vergeet naast de positieve aspecten de negatieve kanten van de wondercrème niet. Hierboven werd gezegd dat het effect blijvend is, maar het moet wachten. In het begin groeit het haar vrij snel. Om de huid perfect te maken, moet deze elke drie dagen worden onthaard. Geleidelijk zal het tijdsinterval toenemen.

De samenstelling van het product heeft een vernietigend effect op de structuur van het haar, maar daar houdt het niet op. Het is de moeite waard om met handschoenen te werken, want als je crème op je nagels krijgt, kun je ze ook verwennen.

Het is ongepast om dit product te gebruiken voor mensen die een kleurtje hebben. Onthaarde gebieden worden verlicht, wat er onnatuurlijk uitziet.

Naast natuurlijke componenten bevat de samenstelling ook chemische verbindingen.

Crème samenstelling

Crème-ontharingsapparaat Phytocosmetic is zo populair vanwege de rijke en onvergelijkbare samenstelling.

Het bevat componenten in de vorm van:

  1. Kamille-extract. Zij is het die de opperhuid hydrateert, ontstekingen en overdroging voorkomt. Heeft ook de mogelijkheid om op te fleuren.
  2. Calendula-olie. Werkt als een wondhelend en antiseptisch element.
  3. D-panthenol. Bevordert het herstel van de huid.
  4. Calciumthioglycolaat. Het is dit onderdeel dat haar breekt.
  5. Natriumhydroxide. Heeft een zachte invloed op de opperhuid, is verantwoordelijk voor het creëren van een alkalische omgeving. Hierdoor worden de haren beter zachter.

Er staan ​​nog andere componenten op de verpakking.

Hoe een fyto-epilator te gebruiken?

Ontharingscrème Phytocosmetic helpt bij het verwijderen van vegetatie, maar voor een volledig resultaat moet u de instructies volgen.

  1. Zorg er van tevoren voor dat u een exfoliërende procedure uitvoert die zal helpen de hele verhoornde lederhuid te verwijderen. Dit helpt de scrub.
  2. Na het behandelen van de huid met een vochtinbrengende crème. Sta geen droogte toe..
  3. Als je deze tool nog niet eerder hebt gebruikt, doe dan een tolerantietest. Om dit te doen, brengt u een beetje crème aan op uw pols of een ander gebied. Als er na 20-30 minuten geen roodheid en jeuk is, kunt u veilig beginnen met ontharen.
  4. Het is raadzaam om de huid te stomen zodat de poriën opengaan. De compositie zal dan beter doordringen en een uitstekend resultaat geven. U kunt een warm bad nemen of douchen. Als de persoon wordt onthaard, neem hem dan op boven de stoom of was hem met heet water.
  5. Breng de crème op het hele gebied waar haar is aan in een gelijkmatige en dunne laag. Voor het gemak wordt er een speciale spatel meegeleverd, gebruik deze.
  6. Wacht 5-10 minuten. De hoeveelheid tijd hangt af van de dikte van de haarlijn. Het haar op het gezicht is dun, 5 minuten is voldoende. Als het gebied van de benen waar het haar dikker is wordt behandeld, is het raadzaam om de maximale tijd te wachten.
  7. Controleer of de vegetatie goed is verwijderd. Zo niet, wacht dan opnieuw, zo ja - veeg alles af met water. Crème verwijderen met haren met een spatel is toegestaan. Schraap de compositie niet af. Het kan irritatie of schade aan de huid veroorzaken..

Zorg ervoor dat u de instructies in de doos leest..

Huidverzorging na de procedure

Zorg ervoor dat u na het ontharen al het product van de huid spoelt. Vervolgens moet je de dermis behandelen met een vochtinbrengende, verzachtende crème.

Gedurende de eerste 2-3 dagen is het niet nodig:

  • ga naar het solarium;
  • zonnebaden in de zon;
  • gebruik agressieve cosmetica (zoals looien, alcoholhoudende verbindingen, witmakers enz.).

Breng dagelijks vochtinbrengende voedende crème aan op de behandelde gebieden. Dit voorkomt uitdroging en irritatie..

Houd er rekening mee dat veelvuldig gebruik van fytocosmetische crème de huid niet ten goede komt. Gebruik het niet meer dan drie dagen later.

Contra-indicaties

Op de verpakking en in de instructies staat dat het product geen contra-indicaties heeft, maar toch wordt geadviseerd om een ​​tolerantietest uit te voeren. Dit betekent dat allergische reacties nog steeds mogelijk zijn..

Elke persoon heeft zijn eigen allergenen - dit zijn individuele kenmerken van elk. Zelfs natuurlijke ingrediënten kunnen allergieën veroorzaken..

Foto's voor en na applicatie

Let op de conditie van de huid voor en na ontharing. Resultaat op het "gezicht".

U kunt Phyto-ontharingscrème kopen in online winkels en in cosmetische boetieks in uw stad.

De prijs van dit product is nu 900-1000 roebel. Soms geven ze kortingen, je kunt ook een promotie krijgen.

Conclusie

Om overtollige vegetatie te verwijderen, is het niet nodig om een ​​machine te gebruiken of haar met een wortel uit te scheuren, u kunt een fytorepilator kopen en genieten van een gladde huid. De procedure is niet bewerkelijk en neemt een minimum aan tijd in beslag. De opperhuid geeft niet toe aan mechanische werking, droogt niet uit, maar wordt integendeel gezonder.

Fito Ontharing Wie het probeerde?

Berichten 1 tot 25 van 25

Deel12015-08-28 16:30:08

  • Geplaatst door: Юлия
  • Geregistreerd: 25-07-2006
  • Uitnodigingen: 0
  • 11 berichten
  • Gehouden op het forum:
    1 uur 19 minuten
  • Laatste bezoek:
    24-11-2015 18:36:55

Ik las veel over Fito Depilation Cream. Ik denk dat om te kopen, er zijn veel verschillende recensies op internet, misschien heeft iemand deze tool al geprobeerd en kan hij zien of het logisch is om hem te kopen. Misschien heeft iemand het al geprobeerd?
Hier is een certificaat, deskundig oordeel.

22015-08-29 14:11:29

  • Geplaatst door: romawka
  • Geregistreerd: 29-08-2015
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 1
  • Gehouden op het forum:
    2 minuten
  • Laatste bezoek:
    2015-09-10 11:37:47

Goedenmiddag. Ja, Fito Ontharingscrème is echt gaaf en heeft een positief effect. Alleen hier is het niet zo eenvoudig als beschreven in de advertentie. De crème is gemakkelijk aan te brengen, er is geen irritatie of ander ongemak. Na herhaald gebruik groeien de haren iets minder. Persoonlijk vond ik het leuk, ik denk dat ik het zal blijven gebruiken, omdat het handig, praktisch en effectief is.

32015-08-29 14:12:34

  • Geplaatst door: cathie_trefoil
  • Geregistreerd: 29-08-2015
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 1
  • Gehouden op het forum:
    4 minuten
  • Laatste bezoek:
    2015-08-29 14:14:01

Julia, ik heb geprobeerd iets te kopen. Alles bleek natuurlijk niet zo geweldig, mooi en rooskleurig te zijn, zoals het in advertenties was ondertekend, ja. Maar het effect is zeker aanwezig. Ik had ook grote twijfels over de aankoop, maar mijn vriend adviseerde, zei dat dit voor haar de beste remedie was. Ik kan niet hetzelfde tegen mezelf zeggen, maar ik herhaal - het helpt.

Delen 2015-08-29 14:16:09

  • Geplaatst door: Sonya
  • Geregistreerd: 29-08-2015
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 1
  • Gehouden op het forum:
    9 minuten
  • Laatste bezoek:
    2015-08-29 14:19:04

Na lovende recensies op internet te hebben gelezen, kocht ik ook deze crème. Onnodig te zeggen dat de indrukken dubbelzinnig zijn: enerzijds had ik verwacht dat alles precies zo zou zijn als in advertenties, maar aan de andere kant was er nog steeds een effect! En best goed! Ik merkte geen bijzonder beloofde verbetering in het uiterlijk van de huid, hoewel het er al goed uitziet voor mij. Maar de haren begonnen aanzienlijk langzamer te groeien, ja!

2015-08-08 14:20:58

  • Geplaatst door: KittyCat
  • Geregistreerd: 29-08-2015
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 1
  • Gehouden op het forum:
    4 minuten
  • Laatste bezoek:
    2015-08-29 14:20:59

Zo is het - er zijn geen vrienden voor smaak en kleur, zoals ze zeggen - maar ik zou het niet aanraden om deze crème te kopen. Ja, ik ben het ermee eens, de haren worden dunner, groeien langzamer, maar het effect is precies hetzelfde als alle andere crèmes die bedoeld zijn voor gebruik na ontharing. Alles was veel cooler en effectiever in advertenties, maar helaas. Nee, aangezien er zoveel positieve recensies zijn, hangt het waarschijnlijk nog steeds af van de huid, haarstructuur, enz., Omdat alles individueel is. Maar ik vertelde over mijn ervaring.

62015-08-29 14:26:45

  • Geplaatst door: Katerina
  • Geregistreerd: 29-08-2015
  • Uitnodigingen: 0
  • 2 berichten
  • Gehouden op het forum:
    8 minuten
  • Laatste bezoek:
    06-11-2015 20:31:10

Ik weet niet of ik het moet aanbevelen, vooral gezien de prijs. Ook ik heb ooit een mooie advertentie gekocht. De crème verwijdert het haar, maar niet zo goed. We moeten de procedure herhalen en dit verhoogt de consumptie van de crème zelf en zelfs de tijd aanzienlijk. Ik had persoonlijk medelijden met het geld. Ik weet het niet, ieder zijn eigen koers. Misschien heeft iemand extra geld, wat niet jammer is, maar ik ben geslaagd.

Delen: 2015-08-29 14:26:53

  • Geplaatst door: Оксана1704
  • Geregistreerd: 29-08-2015
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 1
  • Gehouden op het forum:
    15 minuten
  • Laatste bezoek:
    2015-08-29 14:26:54

Ik las veel recensies over ontharingscrèmes, ik besloot ook om te kopen en te proberen. Het is niet moeilijk om ermee te gebruiken: zet het op de juiste plaatsen, wachtte en waste het af. Er is een effect. Haar groeit langzamer en langer. Maar ik denk dat hij het probleem niet helemaal zal oplossen. Haar groeit nog steeds, maar langzamer. Wat betreft voor altijd bevrijding, ik betwijfel het echt. En dus kan en moet de crème worden gebruikt, er is geen irritatie van.

82015-08-29 15:39:28

  • Geplaatst door: Miss Azel
  • Maniac
  • Geregistreerd: 2006-03-16
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 15
  • ICQ: 222334571
  • Gehouden op het forum:
    6 uur 51 minuten
  • Laatste bezoek:
    14-04-2016 13:56:34

Ik heb een artikel op internet gevonden over Fito-ontharing, ik weet niet zeker of alles gewoon is, ik heb de crème niet zelf gebruikt, ik heb een epilator gekozen, het is onaangenaam en pijnlijk, maar wat te doen.
Fito Ontharing - ontharingscrème.
Elke vrouwelijke vertegenwoordiger, ongeacht leeftijd, status en burgerlijke staat, streeft ernaar altijd mooi, stijlvol en verzorgd te zijn. Omdat het uiterlijk een cruciale rol speelt in het leven van elke persoon. Veel mensen weten dat sinds het midden van de vorige eeuw een perfect glad vrouwelijk lichaam bijzonder gewaardeerd is geworden, zonder onnodige gebreken die haren toevoegen, bijvoorbeeld op de benen, in de bikinilijn of onder de oksels. Iedereen weet dat het in dit geval mogelijk is om dit probleem aan te pakken met een gewoon scheermes, maar helaas is het niet zo effectief en veroorzaakt het meestal irritatie, wat vooral lastig is voor veel moderne vrouwen. Tegen het einde van de vorige eeuw verschenen er scheermessen en speciale crèmes voor vrouwen die hielpen om effectief met overtollig haar om te gaan. Tegenwoordig wordt zo'n effectief hulpmiddel als: Fito-ontharing vooral gewaardeerd en onderscheidt het zich onder moderne dames. Het heeft speciale eigenschappen - het verwijdert effectief overtollig haar, maar draagt ​​ook zoveel mogelijk bij aan een aanzienlijke vermindering van het uiterlijk. Het geheim van dit medicijn is dat je bij het gebruik een vermindering van haar kunt opmerken in het toepassingsgebied, wat voor veel dames als bijzonder handig wordt beschouwd. Immers, een mooi en glad vrouwelijk lichaam wordt in de moderne wereld als een kenmerk beschouwd.

Unieke eigenschappen en samenstelling van Fito Ontharingscrème

De wonderbaarlijke Fito-ontharingscrème is uitsluitend gemaakt op speciale natuurlijke plantaardige componenten, ze bieden maximale effectiviteit voor dit medicijn. De fabrikant Mile werd vooral populair na het uitbrengen van hoogwaardige crème op de wereldmarkt. Het is gebaseerd op componenten als: calendula-olie, kamille- en perzikolie, deze oliën zijn in staat om de huid zo efficiënt mogelijk te verzachten, verzadigd met nuttige eigenschappen. Het is ook uitgerust met vele andere extra componenten waarmee u alle haren voorzichtig kunt verwijderen, ongeacht stijfheid en lengte. In slechts een paar toepassingen zult u de langzaamste haargroei voelen, na enige tijd zult u tevreden zijn met hun volledige verdwijning in bepaalde gebieden. Deze unieke crème zorgt voor zachte verzorging en laat de consument dus niet onverschillig. Het wordt gekenmerkt door een ideale combinatie van prijs en kwaliteit, waardoor de vraag ernaar met de dag toeneemt.

Zijn mogelijk negatieve effecten bij het aanbrengen?

Het is de moeite waard eraan te denken dat niemand veilig is voor allergische reacties. Fito-ontharing heeft een antiallergeen effect, het is gemaakt van natuurlijke en milieuvriendelijke componenten, dus allergische reacties op het menselijk lichaam zijn bijna onmogelijk. Maar toch raden experts aan om, voordat de crème op de belangrijkste gebieden voor ontharing wordt aangebracht, deze op een klein onzichtbaar deel van de huid aan te brengen. Na het aanbrengen van een kleine laag, moet u maximaal een half uur wachten om ervoor te zorgen dat u geen allergische reacties krijgt op de componenten waaruit de samenstelling bestaat. En als het deel van het lichaam waarop u het aanbrengt niet rood wordt en niet bedekt wordt met uitslag, dan is het ideaal voor u.

Bedankt Fito Ontharing:

• Haar wordt veel dunner.
• Lengte aanzienlijk verkort.
• De huid wordt zachter in het behandelde gebied.
• Haargroei vertraagt ​​effectief.
• In sommige gebieden verdwijnt de haarlijn volledig.
• Zichtbaar resultaat in 10 minuten.
Waar en hoe deze crème te kopen?

Tegenwoordig kun je op internet veel positieve recensies vinden over de kwaliteit en effectiviteit van dit medicijn. Het is simpelweg onmisbaar voor veel moderne dames, ongeacht leeftijd, beroep en voorkeuren. Bij het kopen van dit medicijn moet u vooral voorzichtig zijn, want op internet worden we omringd door veel verschillende vervalsingen. En om deze nogal onaangename situatie te voorkomen, raden experts aan om het uitsluitend bij een officiële vertegenwoordiger te kopen. Bij het kopen van Fito Ontharingscrème moet u erop letten of de verkoper kwaliteitscertificering en speciale documenten heeft. De prijs die voor deze crème is vastgesteld, komt overeen met de natuurlijkheid van de compositie en het niveau ervan.

De populariteit van het medicijn in het buitenland

In het buitenland is deze crème vooral populair, omdat veel vrouwen de effectiviteit ervan persoonlijk hebben kunnen verifiëren en deze al heel lang gebruiken. Door deze crème te kopen, kunt u persoonlijk verifiëren dat het gewoon onmisbaar is voor ontharing en veel voordelen heeft ten opzichte van vergelijkbare medicijnen. Nu kunt u vervelende haren in bepaalde delen van de bikini of oksels vergeten. De belangrijkste positieve kwaliteit van dit medicijn is de afwezigheid van irritatie, die meestal optreedt na scheermessen, pijn, het gebeurt bij het gebruik van was en vele andere onaangename situaties..

Hoe effectief is ontharingscrème Fito-ontharing?

Het meest urgente probleem van moderne vrouwen is overtollig lichaamshaar. Een zachte en gladde huid die er mooi en verzorgd uitziet, is in de mode. De innovatieve Fito-ontharingscrème (Fito-ontharingscrème) kan helpen bij het verwijderen van overmatige vegetatie. Tegenwoordig is deze tool de enige van alle mogelijke die verschilt van andere crèmes in zijn natuurlijke samenstelling en hoge effectiviteit..

Fito Depilation maakt de huid perfect glad in de oksels, in de bikinilijn, op de armen en benen. Het kenmerk is dat na een paar dagen gebruik van het product de haargroei in probleemgebieden vertraagt. De actieve ingrediënten in de crème werken rechtstreeks op de haarzakjes en vernietigen de haarzakjes.

Ontharingscrème is de nieuwste ontwikkeling in de cosmetologie, die is ontworpen voor snelle en comfortabele ontharing en om hun groei te stoppen. Haar verdwijnt na het aanbrengen van de crème binnen een paar dagen. In tegenstelling tot andere soorten ontharing is Fito-ontharing volledig pijnloos..

Fito-ontharingscrème - Voordelen

  1. De procedure voor ontharing thuis met een innovatief cosmetisch product duurt niet lang. Het duurt niet meer dan een paar minuten om de haren op alle probleemgebieden te verwijderen..
  2. De tool is door vooraanstaande schoonheidsspecialisten zo ontwikkeld dat de componenten die erin zitten de huid actief voeden, hydrateren en betrouwbare bescherming bieden tegen verschillende negatieve factoren na ontharing.
  3. Een cosmetisch product veroorzaakt absoluut geen allergieën en roodheid van de huid, irritaties en huiduitslag. De crème wordt goed verdragen door de huid en het lichaam.
  4. Makkelijk te gebruiken - een belangrijke nuance voor elke ontharingscrème. Maar niet alle moderne tools kunnen trots zijn op zo'n voordeel. Fito-ontharing verschilt van andere crèmes doordat het zeer gemakkelijk te gebruiken is. De crème wordt met snelle, zachte bewegingen op de huid aangebracht en 10-15 minuten gelaten.
  5. Moisturizers en voedingsstoffen in het cosmetische product voorkomen huidirritatie en droogheid.

Structuur

Dit cosmetische product bevat alle noodzakelijke actieve stoffen voor huidvoeding en het comfortabel verwijderen van ongewenste haartjes. De crème bevat:

  • kamille-extract;
  • D-panthenol;
  • calendula-olie;
  • extra hulpstoffen.

Natuurlijke kamille wordt gebruikt in het cosmetische product Fito Depilation als een hydraterende en ontstekingsremmende component. Kamille-extract is ideaal voor het voeden van de huid - het stimuleert de regeneratie van het bovenste epitheel van de huid, heeft een kalmerende en helende werking. Het hydrateren van de huid is vooral belangrijk voor gevoelige gebieden met speciale gevoeligheid - bikinilijn en okselgebieden. Dat is de reden waarom schoonheidsspecialisten kamille-extract in de samenstelling voor thuisontharingscrème hebben opgenomen. Na het aanbrengen van Fito Depilation wordt de huid zacht en fluwelig en krijgt een speciale zijdeachtigheid. Het onderdeel is ideaal voor elk huidtype..

Calendula-olie, opgenomen in het innovatieve product, is een natuurlijk extract van een bekende medicinale plant. Crèmefabrikanten hebben het gekozen en opgenomen in de samenstelling van het product voor een betere voeding en herstel van de huid. De huid van de bikinilijn en het okselgebied is bijzonder gevoelig voor verschillende invloeden. Met Calendula-olie kunt u de huidbalans op het juiste niveau houden en betrouwbare bescherming bieden.

Het bestanddeel voorkomt actief het optreden van irritatie en laat het epitheel tijdens het ontharen niet beschadigen. Calendula-olie helpt ook de elasticiteit van de huid te behouden en biedt een betrouwbare bescherming van de huid tegen ultraviolette stralen. Het onderdeel is geschikt voor elk huidtype. Zo is deze ontharingscrème een betrouwbaar cosmetisch product dat niet alleen pijnloos ongewenst lichaamshaar verwijdert, maar ook de huid verzorgt.

Een belangrijk onderdeel in de samenstelling van het ontharingsapparaat is D-panthenol. Dit is een van de bekendste beschermende en regeneratieve producten voor de huid. De stof helpt ontstekingen, irritaties te verlichten, herstelt alle huidlagen, verzacht weefsels en geneest microscheuren en wonden. D-Pantelon gaat effectief om met acne en bezit unieke helende eigenschappen. Na het ontharen met Fito Ontharingscrème hoeft u geen extra cosmetische producten te gebruiken voor huidverzorging.

Crème-actie

De innovatieve epilator werkt rechtstreeks op de haarzakjes en vernietigt ze volledig. Van de vernietigde follikels groeien geen ongewenste haren meer. Met de crème kunt u het aantal ontharingen tot een minimum beperken. Al na een tijdje worden de haren dunner, worden ze onzichtbaar en verdwijnen ze snel voor altijd.

De crème is bedoeld om ongewenst haar op de handen, op het gezicht, oksels, benen, in de bikinilijn te verwijderen. Na een regelmatig scheermes worden de haren harder en donkerder. Crème lost dit probleem effectief op. Het is ook absoluut veilig om lelijke haren op het gezicht te verwijderen. Na het scheren kan het haar in de huid groeien. De epilator lost dit probleem ook effectief op door ongewenste vegetatie te verwijderen..

Door het aanbrengen van de crème hoef je geen scheermes meer te gebruiken. Klantrecensies van Fito Depilation ontharingscrème laten zien dat na een paar weken gebruik van het product, onnodige haren verdwijnen op probleemgebieden van het lichaam. Veel vrouwen merken op dat na het aanbrengen van deze epilator hun huid er veel beter uitzag, elasticiteit, zachtheid en gevoeligheid kreeg.

Dit resultaat is een gevolg van de juiste keuze van crème voor thuisontharing, die niet alleen haar verwijdert, maar ook de huid verzorgt. Het belangrijkste kenmerk van deze tool is het verminderen van het aantal vereiste ontharingen. Iedereen die deze epilator heeft gebruikt om haar te verwijderen, zal niet met een scheermes of op een andere manier terugkeren naar hun vorige methoden.

Impactfuncties

Het cosmetische product Fito Depilation is de modernste en meest winstgevende manier om ongewenste haren te behandelen. Het elimineert idealiter de okselzakjes in de bikinilijn, op de armen, benen en gezicht. Bij constant gebruik van deze crème treedt een volledige verandering in de structuur van het haar op. De haren worden dunner, lichter, worden volledig onzichtbaar en na twee weken gebruik stoppen de producten met groeien en verschijnen ze op de huid. Aanvankelijk worden hun dikte en lengte verminderd. Vervolgens wordt onder invloed van de ontharingscrème de follikel volledig vernietigd en kan er geen haar meer uit groeien.

Volgens de fabrikant heeft het cosmetische product een aanhoudend ontstekingsremmend effect. Het gebruik van de crème veroorzaakt geen irritatie, ongemak tijdens de procedure, roodheid van de huid. De natuurlijke plantaardige componenten in de samenstelling bereiken de haarzakjes binnen een korte periode na het aanbrengen en worden opgenomen in de haarzakjes. De crème heeft niet alleen effect op dunne en zachte haren, maar ook op zeer stug haar, dat vaak na herhaald scheren begint te groeien. Ook groeit stijver haar bij donkerbruine mensen met een donkere huid..

Na het aanbrengen van het product verschijnen er geen wonden of microkrasjes op de huid. De crème beschermt de huid betrouwbaar tegen snijwonden, irritaties. Direct na gebruik van de crème kun je al een badpak aantrekken en met een gladde huid naar het strand gaan zonder extra haren op het lichaam.

Routebeschrijving Fito Depilation

De hele procedure van thuis ontharen met Fito Ontharingscrème duurt niet langer dan een kwartier. Ontharen gaat het gemakkelijkst in de badkamer of in bad. Voordat u het cosmetische product gebruikt, moet u de instructies van de fabrikant op de verpakking zorgvuldig lezen. Vervolgens moet u de tube met room openen en een kleine hoeveelheid van het product op de handpalm aanbrengen.

De epilator wordt met de hand aangebracht op alle benodigde gebieden in een uniforme laag. Laat het product niet op de slijmvliezen komen en in de ogen komen. Het is noodzakelijk om tijdens de procedure uiterst voorzichtig te handelen. Vervolgens wordt de crème 10-15 minuten op de huid gelaten. Gedurende deze tijd dringen de componenten van het middel het haarzakje binnen en vernietigen het haar. Bij dunne haartjes kan het minder tijd kosten om te verwijderen. Ruwe haarstructuur vereist een langere periode van blootstelling aan de crème.

Na vijf minuten is het noodzakelijk om de werking van het product te verifiëren. Als de haartjes voorzichtig van de huid beginnen te scheiden, kan de crème met warm water worden afgewassen. Gebruik geen zeep bij het spoelen van het product. Normaal warm water wordt gebruikt om de huid van de epilator te reinigen..

Waar kan ik kopen?

Het product wordt vervaardigd door het bekende cosmetologiebedrijf Fito Grow in Rusland. De producten van dit bedrijf zijn algemeen bekend buiten het thuisland en worden niet alleen in Rusland maar ook in het buitenland gedistribueerd. In veel Europese landen wordt Fito-ontharingscrème door veel mensen gebruikt om ongewenst lichaamshaar te verwijderen..

Om te voorkomen dat je een nep koopt, is het beter om een ​​innovatief cosmetisch product te bestellen en te kopen op de website van de officiële vertegenwoordiger van Fito Grow. Dit garandeert de aankoop van hoogwaardige goederen die niet nep zijn en de gewenste impact zullen hebben. Nadat u een bestelling op de site heeft geplaatst, kunt u deelnemen aan de actie en korting krijgen op de aankoop van room. De portal houdt constant promoties en kortingen op producten die uw eigen budget besparen en niet te veel betalen voor een cosmetisch product. De gemiddelde prijs van het product is 800-990 roebel.

Het invullen van het bestelformulier is heel eenvoudig - voer gewoon alle gespecificeerde gegevens in. Na het invullen van de aanvraag neemt de adviseur-manager telefonisch contact op met de klant, doet een aankoop en specificeert de voorwaarden voor de levering van goederen bij u thuis.

De aankoop van een innovatief cosmetisch product via de website van een officiële vertegenwoordiger van een farmaceutisch bedrijf is de enige handige en zekere optie om netwerkfraude te voorkomen..

Veel mensen vragen of het mogelijk is om Fito Depilatin-crème bij een apotheek te kopen en hoeveel het daar kost. Het feit is dat het fabrikantbedrijf de detailhandelsprijzen voor zijn producten strikt regelt en dat apotheekketens geen grote marge op goederen kunnen maken. In dit opzicht zijn ze niet bereid om Fito Depillation ontharingscrème te koop aan te bieden.

Daarom is het vinden van dit medicijn in apotheken niet erg eenvoudig. En nog een probleem waarmee het productiebedrijf werd geconfronteerd. Volgens de resultaten van inspecties van apotheken in Moskou was elke 8e pot met producten nep. Om dus volledig zeker te zijn van de echte kwaliteit en originaliteit van het product, kun je het het beste op de officiële website kopen. Daar kan het niet alleen worden gekocht door inwoners van Rusland, maar ook door Oekraïne, Kazachstan en Wit-Rusland.

Onderzoekscrème Phyto Depilator

Fito Grow ontwikkelt en produceert alleen natuurlijke producten op basis van plantaardige biologische grondstoffen. Fito Depilation Cream is geen uitzondering. Productstudies met echte voorbeelden hebben aangetoond dat de crème niet giftig, absoluut veilig en effectief is bij het verwijderen van ongewenste haartjes op het lichaam.

Talrijke recensies van klanten over de ontharingscrème van Fito Depilation geven de hoge kwaliteit van dit cosmetische product aan. Iedereen die de crème thuis voor haarverwijdering gebruikte, merkte het handige gebruik, een beschermend effect op de huid en de volledige afwezigheid van ongewenst haar op na een maand regelmatig gebruik. Wanneer u Fito-ontharingscrème koopt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de negatieve effecten op de huid en het hele lichaam.

Echte klantenbeoordelingen voor Phyto Depilator Cream

Beoordeling nr.1

Voorheen gebruikte ik vaak verschillende middelen om vegetatie op mijn benen en in de bikinilijn te verwijderen. Ik heb Fito-ontharingscrème op het internetportaal gekocht van een officiële vertegenwoordiger, ik kan met vertrouwen zeggen dat ik deze ontharingsmachine alleen leuk vond. Het is heel gemakkelijk te gebruiken. Ik breng crème aan op de benen en bikinilijn in het bad, na het douchen, op een natte huid.

Ik houd de remedie ongeveer tien minuten vast, niet meer. Daarna is het de moeite waard om je handpalm vast te houden en vallen alle haren op de benen en in de bikinilijn af zonder de minste inspanning. Wrijf niets, scheer, vervang het mes van scheermessen. Nadat het product heel gemakkelijk is afgewassen met gewoon water. En nogmaals, er zijn geen beschermende cosmetica voor de huid nodig - de crème bevat alles wat nodig is voor huidverzorging en alles wat nodig is voor de voeding.

De benen na het ontharen zijn glad, de huid is glad, zonder snijwonden, zonder krassen. Het effect houdt aanvankelijk ongeveer een week aan. Na drie of vier keer per week ontharen verdwenen de haren op mijn benen voor altijd. Ik ben het bedrijf en de fabrikanten van de crème erg dankbaar voor een echt hoogwaardige en goedkope epilator. Niet meer rondlopen in apotheken op zoek naar goedkope en dure ontharingsproducten.

Alisa, 26 jaar - Kharkov, Oekraïne

Beoordeling nr.2

Ik ben een ballerina en mijn benen moeten altijd perfect verzorgd zijn. Ik gebruikte zoveel ontharingsmiddelen voor Fito Ontharingscrème dat ik de tel kwijt was. En op basis van kruideningrediënten, met paardenbloem en duindoornolie, en gewoon goedkope crèmes die ik kocht bij tussenpersonen van verschillende schoonheidsspecialisten. Ze weigerde haar benen, oksels en bikinilijn te scheren zodra er een probleem was met het haar op haar benen.

Bij normaal scheren zijn de benen niet lang glad. Bovendien begint het haar na een scheermes op de tweede dag te groeien. Onaangename zwarte en harde haren. Gisteren benen, oksels en bikinilijnen. Ik raad alle meisjes aan om een ​​hoogwaardige ontharingscrème te kiezen. Fito-ontharing is de beste optie. Toen ik het pakket met de crème ontving (ik bestelde het product online), besloot ik meteen het effect van mijn aankoop te testen.

Het resultaat was verbluffend. De meeste hoogwaardige ontharingsmiddelen zijn bestand tegen ontharing, maar niet elke remedie kan de huid verzorgen zoals Fito Depilation dat doet. De huid van de benen na het aanbrengen van deze crème is echt delicaat, fluwelig, het is fijn om het aan te raken. Op het podium voel ik me nu niet ingeklemd en denk niet aan het uiterlijk van mijn goed verzorgde benen. Ik raad alleen deze crème aan, omdat het effect erg lang is.

Anastasia, 22 jaar - Moskou

Beoordeling nr.3

Vroeger hoefde ik alleen maar een scheermes te gebruiken. Ik heb nooit ontharingsmiddelen gebruikt, omdat ik soms allergisch ben voor cosmetica. Maar het feit dat Fito Depilation is gebaseerd op natuurlijke plantenextracten, zette me aan het denken om het te kopen. Voor mij was deze aankoop een beetje duur voor het geld, maar de crème is het waard!

Het is zeer gemakkelijk te gebruiken, verwijdert snel en pijnloos overtollige vegetatie waar nodig. De consistentie van het product is zeer aangenaam, het aanbrengen van de crème op het lichaam is zeer aangenaam, het product heeft een aangenaam aroma, zacht en delicaat. Qua uiterlijk ziet het eruit als een gewone cosmetische crème voor het lichaam, maar gaat het zeer krachtig om met ontharing. Ik gebruikte deze epilator twee keer per week tijdens een bad. Een maand is verstreken en ik breng een keer per maand een ontharingscrème aan. Al drie maanden heeft mijn lichaam geen overtollig haar meer, altijd goed verzorgd en mooi. En nog belangrijker, ik heb geen allergische reactie op deze remedie.

Svetlana, 34 jaar oud - Kiev, Oekraïne

Beoordeling nr.4

Veel mensen denken dat ontharingscrème alleen voor vrouwen nodig is, maar dat is niet zo. Tegenwoordig gebruiken veel mannen en jongens ontharingsmiddelen om lichaamshaar te verwijderen. Vooral als je er mooi en esthetisch uit wilt zien op het strand of naar het lichaam zonder een enkele haar, verplicht het beroep zich. Ik werk al een aantal jaren als model. Niet alleen op de catwalks uitgaan, kleding laten zien, maar ook vaak deelnemen aan fotoshoots.

Het lichaam van het model moet glad, mooi zijn en natuurlijk geen begroeiing hebben. In ieder geval op die manier in mijn bedrijf. Ik gebruikte pas aan het begin van mijn carrière een scheermes. Daarna begon hij ontharingscrèmes te kopen. Maar na enige tijd verscheen er ongewenst haar. Bovendien een vrij korte tijd. Om een ​​lang effect te hebben, moet je een ontharingscrème van hoge kwaliteit kopen.

En u hoeft de procedures in schoonheidssalons niet te doorlopen. Ik heb Fito Depilation gekocht en nu ken ik geen problemen met ongewenst lichaamshaar. Het product is erg handig in gebruik, zeer gemakkelijk aan te brengen en samen met het verwijderen van haren voedt en hydrateert het de huid perfect. Ik hield echt van het effect en ben blij met het resultaat van ontharingen.

Vyacheslav, 26 jaar oud - St. Petersburg

Beoordeling nr.5

Ik kocht Fito-ontharingscrème en vergat het haar op mijn benen en in de bikinizone na een maand gebruik. Zeer effectief product met een zacht en zacht effect op de huid. Nu is het niet zonde om in het solarium en op het strand te verschijnen. De huid voelt na het aanbrengen zeer zacht en glad aan. In eerste instantie verschenen de haren, maar na verloop van tijd werden ze echt dunner, braken en werden ze lichter.

Ik bleef Fito Depilation gebruiken. Nu besteed ik een keer per maand ontharing voor preventie. Ergens kan er wat haar uitkomen. Maar de tool is uitstekend in kwaliteit en huidverzorging. Ik ben blij met mijn keuze en mijn kennismaking met deze crème. Nu raad ik al mijn vrienden aan om alleen deze epilator te gebruiken. Mijn zus kocht onlangs ook op de officiële website deze crème tegen een zeer betaalbare prijs..

Beoordelingen van Fito Grow Depilator

vijftig

4-0

dertig

twintig

10

  • geen irritatie;
  • crèmesamenstelling;
  • snelle ontharing
  • werd niet opgemerkt door mij

Het is tijd voor de stranden en natuurlijk wil ik er perfect uitzien. Vooral als dat strand een paar meter verderop ligt en je geen vakantie hoeft te nemen om 'naar het water' te gaan. Je stapt 's avonds gewoon in de auto en shura bij Don, zwem.

Dat is wat ik bijna elke avond doe, aangezien het weer het toelaat. Maar je kunt geen bikinizone krijgen en die groeit daar heel snel. En ik heb een vreselijke irritatie van al deze scheermessen, ze sparen mijn huid niet. Dus ik begon een crème voor mezelf te kiezen, de keuze was op Phyto-ontharingsapparaat.

De prijs is vrij goedkoop, gebaseerd op natuurlijke componenten, en gaat perfect om. Zelfs in zones die voorheen onaantastbaar waren en in elke interactie, raakte ik geïrriteerd, alles is daar in orde. Soepel en mooi. Bedankt room.

  • de compositie is volledig natuurlijk
  • voldoet aan de gestelde eisen
  • geen ergernis
  • lekkere geur
  • hydraterende werking
  • niet verkocht in winkels in St. Petersburg

Deze massagetherapeut werd door mijn masseuse geadviseerd toen ik bij haar begon te klagen over roodheid en irritatie na het scheren. En als er zweren, roodheid, peeling op de huid zijn, kun je je niet scheren, omdat dit het effect alleen maar verergert. Ik heb er zo nu en dan last van gehad.

Als onderdeel van de Camo Depilation fyto epilator, geneeskrachtige kruiden, eerlijk gezegd, de eerste keer dat ik zo'n compositie tegenkom - weegbree, salie, duindoorn. Met de crème heb ik niet alleen het haar in de bikinilijn en op mijn benen verwijderd, maar ook de huid genezen. Ik hoefde niet eens een gevoeligheidstest te doen.

De crème heeft zelfs een karakteristieke geur van geneeskrachtige kruiden. De kleur is wit, de dichtheid is als zure room, de consistentie is goed, gemakkelijk aan te brengen en wordt na een bepaalde tijd verwijderd met een spatel. Was resten af ​​met warm water..

Vooral was ik blij dat de roodheid, peeling van de huid verdwenen was en alles in de bikinilijn schoon en glad werd zonder de vervelende rode vlekken die altijd na andere ontharingsmiddelen waren.

Ontharingscrème Fito Depilation beoordelingen

Land van herkomst: Frankrijk
Leveringslanden: Rusland, Oekraïne, Wit-Rusland, Moldavië
Kosten: 990 roebel

Kun je je een goed verzorgd mooi meisje voorstellen, de eigenaar van een mooi figuur, met hoogwaardige cosmetica, maar met ongeschoren oksels en benen? Hoogstwaarschijnlijk valt zo'n detail meteen op.

De moderegels dicteren hun wetten al eeuwenlang: overvloedig haar ziet er het beste uit op het hoofd, wimpers en wenkbrauwen. In andere delen van het vrouwelijk lichaam is er geen sprake van hem. Voor het eerst begonnen concubines van keizers ongewenst haar te verwijderen om een ​​gladde huid te krijgen en nog aantrekkelijker te worden. Het gaat over Griekenland en het oude Rome. In deze staten droegen ze open kleding vanwege het warme klimaat. In de loop van de tijd, in het middeleeuwse Europa, is ontharen in de mode geraakt en gaat het tot op de dag van vandaag niet meer uit..

Mannen vinden het heerlijk om een ​​gladde vrouwelijke huid aan te raken en om op zulke momenten volledig zelfverzekerd te zijn, krijg je Fito Ontharingscrème.

Waarom Fito-ontharing zo populair is?

Welke acties neemt een vrouw meestal om ongewenst haar te verwijderen? Meestal om haar te verwijderen en te scheren. Het is tijd om ervoor te zorgen dat al deze methoden verouderd zijn! Het is zo gemakkelijk om gewond te raken met een epilator of scheermes. Natuurlijk zijn er ook waxstrips, laserontharing, shugaring... Maar de naam van sommige van deze procedures alleen wekt angst op. Laserontharing is een duur en onveilig genot, vooral als je een gevoelige huid hebt. Koop Fito Depilation om je huid niet te onderwerpen aan dubieuze experimenten.
Deze crème is de meest optimale optie voor ontharing, omdat het bij gebruik geen pijn veroorzaakt. De aanraking van de epilator is delicaat dankzij de crèmeachtige basis. De samenstelling van de crème omvat kamille-extract, panthenol, calendula, ontharing zonder pijn, langdurige gladheid en de afwezigheid van een ontstekingsproces.

Hoe handelt hij?

Waarom werd de crème 's nachts zo populair en deed ik andere ontharingsmethoden vergeten? Het draait allemaal om zijn actie. Met een epilator en een scheermes weet u van tevoren dat u deze procedures steeds opnieuw zult moeten herhalen. Het gebruik van Fito Depilation bewees dat de huid lang glad blijft en het haar niet lang groeit. De crème verzorgt de huid perfect en bij regelmatig gebruik wordt de ontharing geleidelijk geëlimineerd. Hoe leg je dit uit? De crème bevat stoffen die haargroei voorkomen. Het werk van de haarzakjes vertraagt ​​en het verschijnen van nieuwe haren is vrijwel tenietgedaan.

Wat zijn de voordelen van de crème??

  • De crème kan op elk deel van de huid worden aangebracht;
  • Door deze tool aan te schaffen, bespaart u aanzienlijk;
  • Ontharen met een crème - tijdwinst in gevallen waarin je jezelf snel op orde moet brengen;
  • Nu kunt u niet constant nadenken over de gladheid van uw huid - deze zal altijd in uitstekende staat zijn;
  • De crème heeft geen bijwerkingen en wordt goed verdragen door elk huidtype;
  • Het moment van ontharen is volledig pijnloos;
  • Na het aanbrengen van de crème wordt de huid niet strakker en droogt niet uit;
  • De crème heeft een zeer betaalbare prijs;
  • Het effect van het medicijn houdt tot enkele weken aan;
  • Room is economisch verpakt.

Zoals je kunt zien, is Fito Depilation cream veel beter dan andere ontharingsproducten..

Handleiding

Ontharingscrème moet worden aangebracht op een schone huid;
Verdeel het gelijkmatig over het huidoppervlak en laat het 15 minuten intrekken;
Room met spatel verwijderen en resten verwijderen;
Na verloop van tijd hoef je de crème niet vaak te gebruiken.

Cream Fito Depilation - de knowhow in de moderne cosmetologie. Voor het eerst werd het mogelijk om in een paar minuten van ongewenst haar af te komen en er lang niet aan te denken!

Klanten-reviews

Een uitstekende crème, in tegenstelling tot de analogen op de markt. Echt goede ontharing, pijnloos. Haar groeit veel langzamer. Aloë Vera in de samenstelling hydrateert en geneest perfect, geen uitslag en roodheid na het aanbrengen.

Alexandra, 30 jaar, Tver.

Ik geloofde niet dat je thuis zo gemakkelijk haar kunt verwijderen zonder speciale dure fondsen. Fito Depilation heeft me op vakantie geholpen, ik ben met mijn man 3 weken naar Egypte gevlogen. Ik was bang om naar plaatselijke salons te gaan en verwijderde zelf mijn haar.

Heel koel, en in de hitte waren er later geen ontstekingen, zelfs niet van zeewater.

Waarom is een natuurlijke fyto-epilator goed? Lees recensies.

    Kosmo.wiki 05/09/2015 Ontharing met crème 4 reacties

Om ongewenst haar op het gezicht en lichaam te bestrijden, nemen vrouwen hun toevlucht tot verschillende ontharingsmethoden thuis. Effectieve en innovatieve ontharingsprocedures die niet veel mensen zich kunnen veroorloven, daarom zullen we in dit artikel een meer betaalbaar middel voor ontharing overwegen met minimaal ongemak tijdens en na de procedure.

Inhoud:

De ideale keuze voor dergelijke doeleinden is een natuurlijke crème fytoverwijderaar, op internet erkend als een trend van 2015, wat verrassend is.

Phyto-ontharingsapparaat - wat is het??

De "natuurlijke" fyto-epilator is een romige crème voor het verwijderen van haar op het gezicht en lichaam, d.w.z. dergelijke ontharingscrèmes zijn bekend en behoorlijk populair bij thuisgebruik. Ze zijn compact en gemakkelijk te gebruiken, vereisen geen speciale vaardigheden, het hele proces duurt niet langer dan een half uur. Phyto-ontharingscrème wordt, zoals normaal, aangebracht op een deel van het lichaam of gezicht waar het nodig is om ongewenst haar te verwijderen, en vervolgens afgewassen met een spons of washandje. Veel vrouwen waardeerden de voordelen van deze methode om vegetatie in verschillende zones te bestrijden, waaronder voor lokale en grote huidoppervlakken. Bovendien zijn fondsen voor ontharing in de vorm van een crème altijd financieel zeer betaalbaar geweest..

Heeft het fyto-voorvoegsel de essentie van de chemische ontharingsmethode beïnvloed? Nee, het zijn niet de natuurlijke toevoegingen van kruiden en oliën die aanwezig zijn in de fytoverwijderaar die het haar verwijderen, maar al die chemische componenten die het haar tot aan het groeipunt (follikels) vernietigen. Waarom is er zoveel opschudding in het netwerk rond de beruchte natuurlijke fytoverwijderaar?

Wat trekt fyto-ontharingsmiddel "natuurlijk" aan?

Desalniettemin kunnen enkele onderscheidende voordelen van een natuurlijke fytoverwijderaar worden onderscheiden:

  1. Heeft geen penetrante geur die kenmerkend is voor conventionele ontharingscrèmes.
  2. Snelle actie: houdtijd na aanbrengen niet meer dan 10 minuten.
  3. Geen huidirritatie of droogheid na gebruik door vochtinbrengende en voedende ingrediënten.
  4. Kan worden gebruikt voor de gevoelige huid, inclusief bikini en oksels.
  5. De haren die een week na ontharing verschijnen, zijn dunner en helderder, niet stijf en daarom niet zo opvallend.
  6. Bij herhaald gebruik vertraagt ​​de haargroei merkbaar.

Als je rekening houdt met de pijnloosheid van de procedure en het vermogen om het onder alle omstandigheden zelfstandig te gebruiken, is de reden duidelijk waarom vrouwen het niet kunnen laten om geen "natuurlijke" fyto-ontharingsmiddel te kopen en het effect niet te ervaren. In tegenstelling tot waxstrips of scheren is deze ontharingsmethode aantrekkelijker..

De situatie met fytoverwijderaar in online winkels.

Een vreemd beeld wordt waargenomen in verschillende online winkels en sociale diensten. netwerken vanwege de populariteit van de "natuurlijke" fytoverwijderaar: koop een varken in een zak voor 990 roebel. zonder verzendkosten. Op sommige sites wordt deze prijs aangegeven, zelfs rekening houdend met 50% korting.

Maar de afbeelding toont duidelijk een crème voor eenmalig gebruik van de Russische LLC Fitokosmetik-productie. Op andere sites wordt een natuurlijke fytorepilator in een tube met een spatel van dezelfde fabrikant en dezelfde waarde aangeboden.

Wat interessant is: er wordt beweerd dat een dergelijk product alleen op deze site kan worden gekocht, enzovoort, elk

De echte prijs van een zak crème voor eenmalig gebruik is niet meer dan 35 roebel. (de auteur van het artikel aan de vooravond kocht over het algemeen zo'n perzik-ontharingsmiddel voor 19 roebel in een gewone cosmeticawinkel), en in een tube kost het niet meer dan 100 roebel. Dit feit veroorzaakt verbijstering van kopers via online winkels wanneer ze pakketten ontvangen met een wondermiddel, zoals blijkt uit beoordelingen van de "natuurlijke" fytoverwijderaar.

Een dergelijk fenomeen kan alleen worden verklaard door de toegankelijkheid van het openen van een online winkel, wat fraudeurs gebruiken om zichzelf ten koste van alles te verrijken, zelfs om consumenten te misleiden.

Phyto ontharingsapparaat "natuurlijk" en beoordelingen erover

We hebben voor u beoordelingen verzameld van echte mensen uit de grenzeloze uitgestrekte gebieden van Runet en deze onderverdeeld in 3 groepen: positief, neutraal en negatief. De uiteindelijke conclusie over het nut van dit product is geheel naar eigen goeddunken.

Let op: originele stijl en leestekens van recensies blijven behouden

Positieve recensies

Ik hield echt van de fyto-ontharingsinstallatie met duindoornolie, ik ben er dol op, er is ook weegbree en salie. Hij trok een natuurlijke compositie aan en de prijs is hetzelfde - slechts 50 roebel. De crème heeft een aangename geur, lang hoefde hij niet te wachten op zijn werking - na 10 minuten. weggespoeld. Geen haar achtergelaten op het lichaam. Gewoon een les! Zonder enige ergernis. De eerste nieuwe haren begonnen na 5 dagen te verschijnen, maar een paar keer daarna was het mogelijk om er niet aan te denken, ze zijn dun en niet hard.

Ik gebruikte ontharingscrèmes, ze veroorzaakten een branderig gevoel op mijn gevoelige huid na het aanbrengen, dus in de oksels en bikinilijn probeerde ik ze niet eens te gebruiken. En hier in Auchan, bij de kassa, besloot ik zo'n goedkope crème-fytoverwijderaar te proberen. Nu is de mode voor tea tree olie plus weegbree en duizendblad, in het algemeen is alles zo natuurlijk. Handig was ook dat de spatel erbij zat.

Eerst controleerde ik vooraf het effect op irritatie, pas daarna begon ik aan de hoofdprocedure. Er waren geen onaangename gevoelens. Ik heb alles gedaan zoals het op de verpakking staat. Kwam uit de douche met perfect gladde benen, de huid voelt aangenaam aan. Nu gebruik ik alleen zo'n fyto-ontharingsapparaat, ik zal het in andere zones proberen.

Neutrale beoordelingen

Ik gebruik al lange tijd ontharingscrèmes op basis van natuurlijke kruiden en oliën. Ze werken zachtjes op de huid en verwijderen effectief lichaamshaar. Ik vind het leuk dat je niet de moeite hoeft te doen om het product op te warmen, zoals bij shugaring of waxen. Maar de laatste tijd worden ze zelden in de winkel gezien. En toen zag ik een advertentie op internet. Dit zijn dezelfde mijn favoriete remedies, maar voor zo'n fantastische prijs. Ik ben gewoon in shock!

Ik kocht een fyto-ontharingsmiddel, toegevend aan de hype van de consument en goedkope fondsen (slechts 40 roebel). Ik vond de crème lekker, het is gemakkelijk aan te brengen, zonder een penetrante geur, het veroorzaakte geen irritatie. Ik zag de ingegroeide haartjes na hem niet. Maar ik ben niet blij met het eindresultaat: niet al het haar is verwijderd, maar slechts de helft. Shugaring is nog steeds een effectievere manier..

Negatieve recensies

Adverteren op het internet voor fytoverwijderaars is gewoon onzin. Na ontvangst van het pakket bij levering voor meer dan 1300 roebel. bij aflevering zag ik een gewone crème-ontharingsmiddel van Russische productie. Hij heeft een rode prijs van 50 roebel.Hij gaat op de een of andere manier nog steeds om met het verwijderen van vegetatie en er waren stronken in de bikinizone, hoewel ik meer hield dan de instructies: niet 5, maar alle 15 minuten. Hier heb je een wondermiddel om overal haar te verwijderen. Ja, en ik zag geen groeivertraging. Dus geloof niet dat adverteren in OK- of VK-fytobehandelaars voor 990 roebel. Dit is maar een grap, geloof me. Misschien is er een wetenschappelijk ontwikkelde tool Fito Depilation, maar via internet krijg je een goede natuurlijke fyto-ontharingscrème, maar het geld niet waard.

Ik heb sinds mijn jeugd het probleem van overmatige vegetatie op mijn lichaam en met de leeftijd wordt mijn haar harder en dikker. Ik heb geen geld gespaard, ik kocht een natuurlijke epilator via de internetfyto, 5 pakketten, omdat de beschrijving zegt dat het haar van elke lengte en stijfheid aankan. Ik kan de mijne niet aan, waarschijnlijk alleen met zachte en korte. Ik kan de hiaten niet achterlaten, ik moest een epilator gebruiken. Alleen geld verspild. Jammer, ik dacht dat ik voor mezelf een handige remedie had gevonden om met problematisch lichaamshaar om te gaan.

Lees Meer Over Laser Ontharing