Hoofd- Advies

Verdoving voor ontharing

wrijven of slikken?

Eh. niets helpt me met medicatie.

Ik herinnerde het me ook. Toen ik laserontharing deed, hielpen slechte woorden. Heel slecht. : gy: Maar ik heb het zelf gedaan, zonder getuigen Het bericht is gewijzigd door de gebruiker op 02-12-2009 om 10:18

en met een film erop voor deze tijd, dan effectief. maar ik kan me nauwelijks voorstellen hoe ik het moet doen bij het epileren van een bikini: gy:

: gy: verdomme hoe deze methode te gebruiken in de cabine: gy:

Geheimen van comfortabele ontharing en verdovende ademhalingstechniek

Door methoden om onnodige "vegetatie" uit het lichaam te verwijderen, waarbij de haren met de wortel worden uitgetrokken, kunt u enkele weken van het resultaat genieten. Dergelijke ontharingsmethoden gaan echter gepaard met pijnlijke gevoelens die de procedure tot een echte marteling maken. In tal van forums wordt meisjes geadviseerd om verdovingsmiddelen te gebruiken om de sessie comfortabeler te maken..

Het werkingsmechanisme van methoden voor pijnverlichting

De juiste keuze van de anesthesiemethode hangt af van een goed begrip van het mechanisme van de vorming van ongemak. Als de haren mechanisch met de wortel worden uitgetrokken (met behulp van een pincet, een epilator, suikerpasta, was), treedt een tactiele, pijnlijke en baroreceptorreactie op, die zich op dezelfde plaats bevindt als de haarzakjes in de dermis. Bij hardwareverwijdering zijn thermische receptoren grotendeels verantwoordelijk voor blootstelling. Het signaal van de receptoren komt de hersenen binnen via zenuwvezels en een meisje dat besluit onnodige "vegetatie" te verwijderen, voelt pijn.

Daarom zijn alle anesthesiemethoden bij ontharing gericht op het verminderen van de gevoeligheid van receptoren in de dermis.

Hoe te doen zonder speciaal gereedschap

Wanneer ze hun toevlucht nemen tot shugaring, harsen of een epilator gebruiken, doen de meeste meisjes het zonder speciale pijnstillers. Om de ontharingsprocedure zo comfortabel mogelijk over te dragen, volgen ze eenvoudige aanbevelingen:

  • Positieve instelling. Bereid je voor op de procedure, kijk niet met afschuw uit naar de komende kwelling, integendeel, je moet nadenken over het resultaat: een perfect gladde huid.
  • Goede meester. Als er geen behendigheid is, is het beter om een ​​professional te raadplegen om haar te verwijderen: hoe bekwamer de specialist, hoe minder pijnlijk de procedure zal zijn.
  • Cosmetische ingrepen. De dag voor het ontharen is het goed om de behandelde gebieden te schrobben, direct voor de sessie een warme douche of bad te nemen: onnodige haren zullen gemakkelijker van de gestoomde huid kunnen “wegkomen”. Als bonus verminderen dergelijke maatregelen het risico op ingegroeide haren..
  • De juiste dag. De gemakkelijkste ontharing vindt plaats op de tweede of derde dag na het einde van de menstruatie. In de tweede helft van de cyclus wordt het gebruik van de procedure niet aanbevolen, omdat op dit moment de pijngevoeligheid toeneemt.

Verloskundigen en psychologen raden aan om hun toevlucht te nemen tot speciale ademhaling om pijnlijke gevoelens te verminderen: adem 3 tellen in, adem 2 tellen in, adem 4 tellen uit.

Drug anesthesie

Anesthesie door middel van speciale farmacologische middelen wordt gebruikt met hardwaremethoden voor ontharing en overmatige gevoeligheid..

Medicijnen voor orale toediening

Vóór de ontharingssessie wordt meisjes, vaak ver van de geneeskunde, geadviseerd om medicijnen te nemen die pijnstillende eigenschappen hebben (meestal zijn dit niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen):

  • Diclofenac;
  • Naproxen;
  • Indomethacin;
  • Ketoprofen et al.

Na het bestuderen van de instructies, kunt u begrijpen dat ontharing geen indicatie is voor het gebruik van deze medicijnen, en daarom is het de moeite waard om de volledige verantwoordelijkheid te begrijpen voor mogelijke bijwerkingen bij het gebruik van medicijnen voor dit doel. Het ondoordachte gebruik van dergelijke medicijnen is beladen met een verminderde leverfunctie en andere gezondheidsproblemen.

Het gebruik van aspirine voor pijnverlichting wordt niet aanbevolen, omdat het medicijn, omdat het de viscositeit van het bloed beïnvloedt, het risico op blauwe plekken verhoogt.

Voorbereidingen voor uitwendig gebruik

Het veiligste gebruik van fondsen die extern worden toegepast en zorgen voor een lokaal anesthetisch effect.

reglement

Bij het gebruik van actuele middelen is het noodzakelijk:

  • mogelijke contra-indicaties overwegen;
  • voer een allergotest uit: breng een beetje geld aan op de elleboog, wacht een dag als er geen ongewenste manifestaties zijn (verbranding, droogheid, irritatie, roodheid, enz.), Het product kan worden gebruikt;
  • vermijd toepassing op beschadigde huid.

Wijze van toepassing

Het algoritme voor het gebruik van externe middelen is hetzelfde:

  1. De delen van de huid die ontharing zullen ondergaan, moeten met het medicijn worden behandeld.
  2. Bedek het product met huishoudfolie (of een speciale dressing die erbij wordt geleverd, bijvoorbeeld voor Eml's crème) om uitdroging te voorkomen. Om het verband vast te maken, volstaat het meestal om dik ondergoed of aangrenzende kleding aan te trekken, indien nodig kunt u een pleister gebruiken.
  3. Verwijder het medicijn na 15-120 minuten (afhankelijk van de individuele kenmerken van het lichaam en een specifiek product, zie onderstaande informatie) van de huid en ga verder met ontharen.

Verdoving kan niet worden aangebracht op het hele gebied bedekt met onnodige haren, maar alleen op de meest gevoelige gebieden.

De meeste medicijnen die worden gebruikt om ontharing te verdoven, zijn verkrijgbaar bij een apotheek. Om te bepalen welk medicijn u moet kiezen, is het de moeite waard om een ​​idee te maken van de meest populaire, de onderstaande tabel zal hierbij helpen..

Tabel - Overzicht van populaire tools

Titel, vrijgaveformulierActieve componentenSpecificiteitContra-indicaties
Lidocaïne, spray, ampullen met oplossingLidocaine
  • Rijp 15-60 minuten op de huid;
  • experts zeggen dat de spray goed door de slijmvliezen dringt, maar de huid niet doordringt, dus het gebruik van het medicijn is bijna zinloos, het enige waar je op kunt rekenen is het placebo-effect.
  • Individuele intolerantie;
  • leeftijd minder dan 12 jaar;
  • Adams-Stokes-syndroom;
  • Wolf-Parkinson-White-syndroom;
  • atrio-verticale blokkade 2 en 3 graden;
  • zwak sinusknoopsyndroom;
  • convulsies (inclusief een geschiedenis);
  • lage bloeddruk;
  • verlaagde hartslag;
  • porfyrie;
  • verminderde nier- en leverfunctie;
  • myasthenia gravis.
Emla crème
  • Prilocaine;
  • lidocaïne.
  • Een uur op de huid verouderd (penetratiediepte - 2 mm) of 2 uur (blootstellingsdiepte - 3 mm);
  • De tool is speciaal ontworpen voor gebruik op de huid, dus het gebruik bij ontharing is geschikter dan het gebruik van lidocaïne;
  • het pijnstillende effect van de crème houdt 2 uur aan na het verwijderen van het kompres;
  • per 10 cm 2 lichaamsoppervlak is ongeveer 1-2 g product nodig;
  • het is ook verkrijgbaar in de vorm van een pleister, maar het gebruik ervan tijdens het epileren is niet rationeel vanwege het kleine formaat, en het is mogelijk om er niet meer dan drie te plakken, het is raadzaam om het product te gebruiken voor het werken met kleine, bijzonder gevoelige gebieden, bijvoorbeeld voor het okselgebied.
Individuele intolerantie.
Voorzichtig gebruikt wanneer:
  • idiopathische of erfelijke methemoglobinemie;
  • gelijktijdige therapie van antiaritmica van klasse III;
  • glucose-6-fosfaatdehydrogenasedeficiëntie;
  • gemeenschappelijke neurodermitis.
Lichte dep-crème
  • Lidocaine;
  • tetracaine;
  • prilocaïne;
  • epinefrine.
  • Rijp 15-60 minuten op de huid;
  • treft vooral de opperhuid;
  • dringt niet door het bloed;
  • blokkeert het grootste deel van de zenuwuiteinden.
Individuele intolerantie
Menovazine zalf
  • Procaïne;
  • benzocaïne;
  • menthol.
  • Verouderd op de huid;
  • zorgt voor een verfrissend effect dankzij menthol;
  • het is ook verkrijgbaar in de vorm van een oplossing, maar deze vorm bevat 70% alcohol en daarom droogt het de huid erg uit: het is ongewenst om het te gebruiken tijdens ontharing.
  • Individuele intolerantie;
  • dermatitis;
  • huidletsels;
  • eczeem
  • ontstekingsprocessen op de huid;
  • brandwonden.
Frostforce koelvloeistofspray
  • Koelmiddelen
  • menthol.
  • Het wordt gespoten op gebieden die pijnverlichting nodig hebben gedurende 3-4 seconden vanaf een afstand van minimaal 10 cm;
  • het effect verschijnt na 15 seconden en houdt een half uur aan;
  • geeft een verkoelend effect, verzacht pijn;
  • in het assortiment 3 graden invriezen: super, medium en licht, het is aan te raden om het lichtste te kiezen voor epileren.
Individuele intolerantie

Na het lezen van de recensies kocht ik een Lidocaine-spray in de apotheek om de bikinilijn pijnloos te bevrijden van onnodige "vegetatie" met wasstrips. Helaas merkte ik het effect niet op: omdat het pijnlijk was, bleef het bestaan. Toegegeven, ik heb het product niet met een film bedekt, misschien zou het resultaat beter zijn.

Video: hoe u verdovende crème kiest en gebruikt

Anesthetische injecties

Professionele schoonheidsspecialisten om pijn tijdens epileren te verminderen, kunnen anesthetica injecteren, vooral als de cliënt een verhoogde gevoeligheid heeft. Sommigen voeren de procedure thuis uit. Deskundigen raden echter aan dergelijke experimenten op te geven, vooral voor mensen zonder medische opleiding, om de gezondheid niet te schaden.

Een 2% lidocaïnehydrochloride-oplossing wordt meestal gebruikt als verdovingsmiddel voor pijnstillers. Deze methode van medicijntoediening is effectiever in termen van analgesie dan externe toediening.

Meestal wordt het product gebruikt om de gevoeligheid van de bikinilijn te verminderen en wordt het onder de huid tot een diepte van enkele millimeters geïnjecteerd met een insulinespuit in het binnenoppervlak van de dijen, pubis en grote schaamlippen (de kleine schaamlippen breken niet af). 0,1-0,3 mm van het medicijn wordt op een gegeven moment geïnjecteerd (de exacte dosering wordt bepaald door een specialist) totdat een kleine zegel (papule) verschijnt. Injecties worden gespreid in stappen van 2,5-3 cm.

Het overschrijden van de dosering van lidocaïne is onaanvaardbaar, meestal is de specialist beperkt tot één capsule voor het verwerken van het perineum.

Recensies

De meiden zullen hun ervaringen delen in het epileren van bikini en diepe zone zones... Ik kocht de eerste keer dat de Russische lidocoin spray, deed alles wat ze op de meidenforums schreven, spoot de kreet met de film helemaal over de bodem, bleef 1 uur en probeerde de epilator, de pijn was verschrikkelijk (ik heb gevoelig pijngrens). Gooide deze onderneming en schoor zich zoals altijd. Binnen een maand Toen ze in de kleedkamer van de sportclub een vriendin zag met een perfect geschoren schaambeen, vroeg ze hoe ze deze procedure had afgerond. Dus mijn eerste fout is om alleen Hongaarse lidocoin te kopen, de tweede fout - voordat je de spray aanbrengt, moet je in de badkamer stomen, ik zat ongeveer een uur, veeg het droog en breng de spray aan, wikkelde alles in, deed mijn onderbroek aan en lag onder de deken, mijn derde fout was - nodig 1–1.5 liggen bedekt met een deken of draag een warme broek zodat alle zwetende poriën opengaan en lidocoin in de open poriën komt. Voila, tijdens het epileren met een epilator voelde ik geen pijn, dus af en toe herinnerde ik me op sommige plaatsen eraan dat je het allemaal eruit trok, maar het is draaglijk en in de diepe bikinilijn is het gewoon zo gevoelloos.

Tatyana

http://www.woman.ru/beauty/body/thread/4271865/

Ik heb Emla-crème gekocht, het helpt perfect! Het is waar, 2 tubes gaan naar de bikinizone, een tube is duur, het blijkt een beetje duur, ik wil proberen lidocaïne te injecteren, maar het is eng, ik heb het nooit geïnjecteerd. En Emla is gewoon een wonder, je moet een dikke laag verspreiden en bedekken met een huishoudfolie erop, ongeveer een uur vasthouden en dan vooruit!

tanya

http://www.yablonya-blog.ru/obezbolivanie-pri-epilyacii-bikini-lidokain-ili-krem-emla/

In het tijdperk van mijn jeugd... toen een bikini nog steeds een probleem voor mij was... Ik probeerde mezelf te verdoven... het was het begin van de jaren 90, de actieve verschijning van allerlei soorten was... op de een of andere manier probeerde ik mezelf een beetje te behandelen...... Menovazin... ja... verbrand, verbrand het was huiveringwekkend tegelijk, maar het harsen ging met een knal af. toen vertelde ik mijn schoonheidsspecialiste... kijkend naar de compositie lachte ze, en na een tijdje zei ze dat ze het bij zichzelf had geprobeerd. en was ook aangenaam verrast.

Gebruiker

http://beauty.net.ru/forum/forum60/topic69707/messages/?PAGEN_1=2

Bij ontharing thuis is het raadzaam om te doen met niet-medicamenteuze methoden voor pijnverlichting. Als het ongemak ondraaglijk is, kunt u een beroep doen op anesthetica die bedoeld zijn voor uitwendig gebruik en deze toepassen op de meest gevoelige gebieden.

Menovazine ontharing beoordelingen

Er is zo'n tool voor ontharing.

Dag iedereen. verwarde vrijdag met donderdag de beloofde naam capriccio - gel voor ontharing met kamille, kamfer en menthol. Producent van Betafarma JSC, Italië. Verpakkingen in roze en wit. Ik heb de gel gekocht bij de apotheek. De gel wordt aangebracht op het "uitvoeringsgebied" en voert na opname in feite ontharing uit.

Ik heb apotheek menovazine geprobeerd te verwerken voordat ik haar verwijder. Hij heeft menthol, ijs en nog iets anders. Helpt niet..

de beloofde naam is capriccio - gel voor ontharing met kamille, kamfer en menthol. Producent van Betafarma JSC, Italië. Verpakkingen in roze en wit. Ik heb de gel gekocht bij de apotheek.

Natashik, hartelijk dank voor de informatie, we zullen kijken.

Vrouw Nadia

Ik heb apotheek menovazine geprobeerd te verwerken voordat ik haar verwijder. Hij heeft menthol, ijs en nog iets anders. Helpt niet..

Dus menovazine werkt juist opwarmend, dat wil zeggen, het zorgt voor de bloedstroom.

Ik zal je vertellen over mijn lijden - lichaamshaar was over het algemeen licht en dun (waar ze er nog steeds niet mee spotten), maar in de kindertijd begon het zijn gouden pluis te scheren; als resultaat, op de benen, oksels en in een bikini, zullen we eerlijk gezegd geen dunne gouden pluis zeggen.
dan spot ik gewoon niet met mezelf; urenlang, pincet één voor één alles geplukt, zelfs is er een apparaat voor elektrolyse thuis :))
vestigde zich nu op een hete wasvrije was voor bikini's en oksels en een warme doek op de benen.
in een winkel voor salons (ze noemen het tenminste) kochten ze een blikje harde was, een kleine smelter, een blik warme was, plus alle toeters en bellen om de huid te reinigen (voor en na het harsen kun je je huid niet 2 uur lang met zeep wassen), crème na ontharing, crème om de haargroei te vertragen, verkoelende crème, wasreiniger (om resten van de huid te verwijderen), grote en kleine lappen, houten stokjes en lidocaïne spray.
dit is de eerste keer dat ik zo zorgvuldig heb voorbereid, daarvoor smeerde ik suikerwas (koud) op talkpoeder en smeerde het in met vodden.
Ik wil meteen zeggen dat het resultaat uitstekend is!
lidocaïne-spray (en een verdovingspil een half uur voor de ingreep) was bijzonder nuttig - ik heb zelf Braziliaanse bikini's en oksels kwalitatief geschild, waarbij naar mijn mening al het haar in een anagene fase was, horror.
Ik betaalde ongeveer $ 100 voor alles over alles, maar ten eerste is het meerdere keren genoeg voor mij, en ten tweede, toen ze mijn bikini in de salon uitscheurden (met kleding, vroeg ik me nog steeds af waarom ik niet al het haar in één keer pakte), kwam er ongeveer $ 60 uit, veel het is pijnlijker en, om eerlijk te zijn, het resultaat was erger, ik heb niet veel haar gevangen (en toen schold ze me uit dat niet al mijn haar in één richting op mijn bikini groeit)
anderhalve week was genoeg voor benen, het begon niet te ontkiemen, maar de stippen verschenen na anderhalve week en ergens rond 2-2,5 weken; oksels waren 2 weken absoluut schoon; ergens in de bikini 2 is absoluut schoon, toen begon dun pluizig haar te ontspruiten - alleen merkbaar als het met partijdigheid werd bekeken; maar niets is zichtbaar in het zwempak; dan in nog een week de stippen en in nog een week om te ontkiemen; die. een bikini voor een maand was genoeg. op bikini en oksels is het haar merkbaar dunner zachter en minder vaak na een paar keer.
nog een week komt alles in conditie zodat het kan worden afgescheurd, maar met mijn gevoelige huid en sterk genoeg haar had ik genoeg scheren voor 1 dag; en dan was het nodig om minstens 3 dagen te wachten, en als de volgende dag om te scheren - er was een vreselijke irritatie, en het was nog steeds onmogelijk om het haar goed te scheren zoals het zou moeten. dus het past mij om een ​​week te wachten.

het enige - bij wax moet je je hand nog vullen voordat alles goed gaat; en het is nodig om de temperatuur te controleren met hete was, anders zou ik jaren geleden de huid met hete was in mijn oksels hebben verbrand, het was zo'n pijn; Ik verloor ongeveer 5 kg in een week (met een gewicht van 48 kg)

voor degenen die nadenken over verschillende methoden, is er een grote kloof tussen de wax en de epilator in termen van pijn. als je de epilator zou kunnen weerstaan, help dan de was niet eens. (hoewel ik oordeel aan de hand van de indrukken van een oude epilator, weet ik niet meer welke epil)

Ency en wat is vod-vrije was en hoe het te gebruiken. Daar heb ik niets van gehoord

Ik ben deze beharing beu. haar groeit sterk uit de epilator. Een bikini zal mijn hele leven moeten scheren, ik schaam me waarschijnlijk erg om naar de salon te gaan om naar een diepe bikini te gaan.

Majesteit, Capless wax is hete (of harde) wax.
bij kamertemperatuur is het uit één stuk, het moet speciaal worden gesmolten. en dan met een toverstaf (of vingers - iedereen die het leuk vindt, ik hou meer van de toverstaf), smeer in groei en druk met een vinger op het einde van het uitstrijkje
; wacht een paar seconden en trek je vinger er scherp af. de was komt na de vinger omhoog en het haar zal overgeven.

ga eerst naar een ondiepe bikini (alleen de pubis en / of iets dat uit het badpak kijkt), kijk naar de techniek, oefen dan thuis aan je voeten en maak dan een diepe bikini voor jezelf.
eerlijk gezegd kun je het allemaal veel beter en veiliger zelf doen dan in de cabine; het is helemaal niet de prijs, maar naar mijn mening is het nog moeilijker om een ​​goede "waxer" te vinden dan een goede kapper.

majesteit, ik kan een zeer goede meester aanbevelen. Ik doe haar diepe bikini.
Heel teder vergeleken met anderen.
Hiervoor moeten we naar het andere uiteinde van Moskou bengelen. Met kashirki in Tushino. maar het is het waard, ik heb al geëxperimenteerd.

Oksels - epilator. De huid is glad en zacht. Haar is gewoon doklikami geworden. de procedure zelf is als een massage geworden.
Meisjes, en voordat het horror was! 'S Morgens scheer ik en' s avonds moest ik me scheren in de sportclub. en woonde met een machine in een tas.
En nu draag ik met veel plezier open tops.

Heer Hoe scheer je oksels met een epilator ?! Er is zo'n gevoelig gebied..
Ik ben al gewend aan het epileren van de bikinizone, hoewel er soms tranen in mijn ogen verschijnen, maar ik verdraag. Maar oksels. Is het nodig om ze af te vegen met lidocaïne? Zoals ik me voorstel - kippenvel.

Berry, ben je echt een echt persoon die begon te "kaalheid" op geplukte plaatsen? Persoonlijk ken ik niemand die na het begin van de ontharing hun haar minder zou laten groeien. Ik wil echt geloven dat op een dag dit geluk naar me toe zal komen. Al ongeveer 7 jaar als knipbeurt, geen zin. Voor nu is het andersom. Je begint te braken - dus dan komen ze er nog harder en zwarter uit.

Pluizig, oksels zijn gemakkelijker voor mij. de eerste paar keer deed ik na feestjes zodat alcohol verdoving was. en nu is het helemaal niet pijnlijk.

Bikini kon het niet. noch met lidocaïne, noch met emla.
alleen voor een goede meester.

Trouwens, mijn vriendinnen hebben hetzelfde. haar is dunner geworden, groeit langzamer en zeer zelden.
Nu zijn oksels genoeg om 1-2 p / wk te "masseren".

Oh ho hoh. Ik ben jaloers op jou en je vriendinnen. Lana, (zwaaide met haar poot) we kunnen als ik besluit, gewoon een testament schrijven, wat als.

BES. Oh Oh oh! Ik wil een goede meester. die alles super zal doen. en het belangrijkste is dat ik in Tushino woon. dat wil zeggen, ik heb geluk?! Het antwoord is aan jou met de naam en de naam van de salon! pliz [/ url]

[/ code]
[/ citaat]

Vergietloze was is hete (of harde) was.
bij kamertemperatuur is het uit één stuk, het moet speciaal worden gesmolten. en dan met een toverstaf (of vingers - iedereen die het leuk vindt, ik hou meer van de toverstaf), smeer in groei en druk met een vinger op het einde van het uitstrijkje
; wacht een paar seconden en trek je vinger er scherp af. de was komt na de vinger omhoog en het haar zal overgeven.

dat wil zeggen, het blijkt hetzelfde als bij een doek, alleen de vinger speelt de rol van deze doek.
hmm, moet je nadenken of het de moeite waard is om jezelf te zijn? maar in feite wat overblijft!?

Wat doet menovazine? Hoe te gebruiken

Mijn beoordeling en resultaten

Vandaag wil ik praten over wat de remedie is Menovazin, wat het doet, hoe het te gebruiken en hoe het me in hopeloze situaties vele malen heeft bespaard. Veel plezier met lezen!

De inhoud van het artikel

Menovazine is een kleurloos pijnmedicijn met menthol in de samenstelling. Het wordt in elke apotheek tegen een redelijke prijs verkocht (voor een fles van 40 ml ongeveer 20 roebel).

Ze geeft geen vlekken op haar huid en kleding, het ruikt best lekker - menthol, maar niet krachtig, verdwijnt snel. Verwacht eerlijk gezegd het ergste na het lezen van recensies. Ze schreven dat het gewoon vreselijk stinkt, maar blijkbaar is mijn neus niet gevoelig, of ik hou van menthol, ik weet het niet.

Menovasin voor ontharing (bikini, en niet alleen)

Mijn eerste kennismaking met deze tool vond precies plaats met het epileren van een diepe bikini. De eerste keer dat ik het deed met tranen in mijn ogen, las ik op de forums over Menovazin en zijn verbazingwekkende pijnstillende eigenschappen. Hoewel ik eerst Emla-zalf wilde kopen, maar toen ik de prijzen zag, rende ik snel op zoek naar analogen.

Ik gebruik het op deze manier: giet een beetje vloeistof op een wattenstaafje en smeer de huid (trouwens, de huid is niet alleen waar de ontharing direct zal zijn, maar ook de huid in een straal van vijf centimeter), ik wacht vijf minuten en herhaal de toepassing. In principe kun je rondkomen met één applicatie, maar ik heb een lage pijngrens en de cent is niet jammer. Na 15-20 minuten kunt u de procedure al starten.

Wat doet menovazine? Hoe te gebruiken

Mijn beoordeling en resultaten

Het is zeer aangenaam om het product aan te brengen, het knelt niet en irriteert niet, maar integendeel, er wordt een lichte aangename kou gevoeld. Na het smeren wordt het snel opgenomen, laat het geen plakkerigheid achter, de huid blijft hetzelfde als voor gebruik.

Wat te zeggen over pijn: natuurlijk verdwijnt het niet volledig, maar neemt het aanzienlijk af - met 60-70 procent. Omdat de pijn veel minder is, is de procedure veel sneller: u hoeft geen pauzes te nemen om te pauzeren en u over te halen om door te gaan. Ik besteedde vroeger een halve dag aan ontharing, maar nu kan ik het in 10 minuten doen.

Menovazin vond nog een geweldig pand. Het kan natuurlijk toeval zijn, maar na het epileren heb ik veel minder irritatie en gaat het sneller voorbij dan normaal. Trouwens, als je, zoals ik eerder, gekweld wordt door irritatie na ontharing, kun je mijn bericht lezen over talkpoeder voor kinderen, dat hielp om dit probleem aan te pakken..

Wat doet menovazine? Hoe te gebruiken

Mijn beoordeling en resultaten

Menovazin van insectenbeten

De zomer is een probleemtijd voor mij, aangezien er vreselijke muggen verschijnen. Thuis sta ik het nog steeds normaal, we hebben overal airconditioners en de netten op de ramen wegen, maar als ik naar het huisje ga... begint de volledige atas.

Mijn beoordeling en resultaten

Ik weet niet waarom, maar als we een boswandeling maken, van top tot teen besmeurd met allerlei soorten muggen, komt iedereen onaangeroerd, behalve ik. Ik ben helemaal gebeten, zelfs door kleding heen, en al deze beten zwellen veel op, blozen en jeuken verschrikkelijk. En na zo'n bosreis vertrek ik twee weken, want de beten gaan heel langzaam voorbij.

Ik las dat Menovazin hiermee omging, besloot het te proberen en was zeer verrast. Natuurlijk namen de beten niet af en de anti-muggenbescherming hing niet aan me vast (hoewel het kan, als je het voor de uitgang verspreidt, vliegen ze echt om me heen, ik heb het niet geprobeerd), maar toen begonnen de beten recht voor mijn ogen op te lossen. Ernstig! Nu is mijn geduld maximaal drie dagen, daarna is er geen enkele hap meer over. Het voordeel is dat de jeuk bijna onmiddellijk na de zalving verdwijnt en niet langer stoort.

Menovazine voor de rug, gewrichten: is het mogelijk om de rug te smeren met menovazine?

Kan! En zelfs nodig, want hij gaat om met verschillende rugpijn, gewrichten, onderrug. Meer dan eens redde ik mij en mijn hele familie.

Ik gebruik het op deze manier: ik giet het in mijn handpalm en begin intensief te wrijven over het gebied waar ik pijn voel. Daarna wikkel ik de plek in met plasticfolie en wikkel mezelf in een wollen sjaal. Ik ga meestal zo naar bed, maar de pijn neemt bijna onmiddellijk af en de verlichting komt.

Wat doet menovazine? Hoe te gebruiken

Mijn beoordeling en resultaten

Ik smeer ze niet alleen met een zere rug, maar ook met een nek die constant ergens wordt uitgeblazen, zo erg dat het onmogelijk is om hem te verplaatsen. Het is problematisch als het vastzit in een verkeerde positie, bijvoorbeeld naar rechts gedraaid of op de linkerschouder liggend. Dan verlaat je het huis niet en het is lastig. Smeer het meteen in met Menovazin, wikkel het in plasticfolie, en bovenop met een wollen sjaal, en ergens in een uur kan ik het al op de juiste positie "zetten".

Trouwens, nadat ik Menovazin naar huis had gesleept en odes voor hem begon te zingen, was mijn moeder zeer verrast: "Ik heb je lang over deze remedie verteld, maar je luisterde niet naar mij." Het blijkt dat ze al heel lang over hun pijnlijke gewrichten wrijft en is erg blij met het resultaat..

Menovasin van sinusitis en loopneus

Tijdens een verkoudheid druppel ik het product op mijn vinger en wrijf ik het met de maxillaire sinussen (dit is de neus zelf, de plaatsen bij de vleugels van de neus, boven de wenkbrauwen en slapen). Ik doe dit meerdere keren per dag en het wordt echt makkelijker om te ademen! Als u sinusitis heeft, zal het zeer snel de pijn helpen verlichten. Als de keel pijn doet, kun je hem spoelen, maar niet met een schone oplossing, maar voeg een halve theelepel toe aan een glas water. Een zere keel helpt ook als je spoelen nog steeds combineert met wrijven over de keel.

Herziening van de behandeling van sinusitis met menovazine

Behandeling van sinusitis - mijn ervaring

Ik spoelde mijn neus altijd met zeewater, maar onlangs gaf ze me geen resultaat meer, en mijn neus leek op te zwellen en er drukte iets van binnenuit op. Ik begon een soort koud medicijn te gebruiken, maar daarna was mijn neus zo opgezwollen dat ik niet eens twee gaten kon zien. Het was gewoon onmogelijk om de neus aan te raken, om nog maar te zwijgen van het snuiten van de neus. Later kwam ik erachter dat het bleek dat ik sinusitis ben begonnen. Zo'n probleem ben ik nog nooit tegengekomen.

Toen herinnerde ik me het feit dat ik Menovazin in mijn medicijnkastje heb. Ze begon zeker over hun hele gezicht te wrijven, namelijk: neus, wangen, voorhoofd, slapen en keel. Ik wreef het zo 20 keer met een pauze van een half uur. De sensaties waren heel aangenaam, verwarmend.

Herziening van de behandeling van sinusitis met menovazine

En toen kwam er een wonder. Bijna onmiddellijk ging mijn keel weg en voelde mijn neus veel gemakkelijker dat ik hem al kon spoelen met een oplossing van zout (er gebeurde zoveel modder, ik had zoiets nog nooit gezien). Aan het eind van de dag kwam er zwelling van mijn neus en werd het gemakkelijker om te ademen. Ik bleef zo ​​behandeld worden, de keel werd niet meer ziek, dus het duurde ongeveer een week om de loopneus volledig te verwijderen.

Precies na dit incident begon ik Menovazin enorm te waarderen. Ik kon gewoon niet denken dat deze centfles me zou helpen om met zo'n vreselijk probleem om te gaan, en heel snel (ik las het later op internet, sinusitis wordt veel langer behandeld dan ik het genas). Nu bewaar ik altijd een paar kleine flesjes in mijn medicijnkastje, omdat het eigenlijk gewoon onvervangbaar is.

Menovasin voor het gezicht

Eerlijk gezegd dacht ik niet dat Menovazine ook in deze context zou kunnen worden gebruikt totdat mij werd geadviseerd. En ze adviseerden me om het te gebruiken om mijn gezicht te reinigen. Waarom niet proberen, dacht ik, ik hou van experimenteren.

Eerst moet je je gezicht reinigen van cosmetica en vervolgens van vuil met behulp van je gebruikelijke middelen, schuim, gels. Ik maak teer of havermout schoon. Je kunt zelfs een scrub gebruiken.

Wat doet menovazine? Hoe te gebruiken

Mijn beoordeling en resultaten

Dan moet je wat geld op een wattenschijfje gieten en op je gezicht wrijven. Wees gewoon uiterst voorzichtig en vermijd centimeters rond de ogen. Waarom? Omdat onmiddellijk nadat het vuur op het gezicht begint, het begint te branden, beginnen de tranen over de waterval te stromen. Maar deze staat is behoorlijk snel.

Wat is het resultaat? En je ziet het resultaat op een wattenschijfje - het wordt zwart, ondanks dat je je gezicht al hebt schoongemaakt. Als je naar je gezicht kijkt, zul je merken dat de teint is geëgaliseerd, puistjes zijn opgefleurd en uitgedroogd (trouwens, ze verdwijnen daarna snel van het gezicht), de zwarte stippen fleuren op en sommige verdwenen zelfs. Over het algemeen vond ik het resultaat erg goed, nu gebruik ik dit recept ergens een of twee keer per week.

Anesthesie vóór ontharing

Om berichten achter te laten moet je inloggen of registreren

Berichten [1 tot 25 van 28]

1 Onderwerp door Maria Samokhvalova 01/01/2013 11:10:06

  • Deelnemer
  • Beoordeling: 56
  • Geregistreerd: 15/06/2012
  • 40 berichten
  • Allen bedankt: 5

Thema: anesthesie vóór ontharing.

Ik stel voor om de geheimen van anesthesie te delen vóór ontharingsprocedures.

2 Antwoord van Maria Samokhvalova 01/01/2013 11:24:47

  • Deelnemer
  • Beoordeling: 56
  • Geregistreerd: 15/06/2012
  • 40 berichten
  • Allen bedankt: 5

Re: anesthesie vóór ontharing

deed de klant met Emla-crème (een uur onder de film), ze zei dat de sensaties veel waren verminderd en was zeer tevreden. maar ik deed bij mezelf, slechts een lichte gevoelloosheid van de huid, en de pijn veranderde geen gram

3 Antwoord van Maria Samokhvalova 01/01/2013 12:05:47

  • Deelnemer
  • Beoordeling: 56
  • Geregistreerd: 15/06/2012
  • 40 berichten
  • Allen bedankt: 5

Re: anesthesie vóór ontharing

Ik heb een recept gevonden voor 'praters', het wordt gebruikt door tattoo-meesters: lidocaïne 10% -2 ml, adrenaline 0,1% -1 ml, Fenistil-gel 2 cm gel + dimexide (het helpt de medicijnen dieper in de huid te dringen) het is helemaal niet duur, maar nu moet nog worden nagegaan hoe effectief

4 Antwoord van Abricolle 1/4/2013 15:49:54 PM

  • Deelnemer
  • Beoordeling: 45
  • Geregistreerd: 17/04/2012
  • 28 berichten
  • In totaal bedankt: 14

Re: anesthesie vóór ontharing

Ik heb een recept gevonden voor 'praters', het wordt gebruikt door tattoo-meesters: lidocaïne 10% -2 ml, adrenaline 0,1% -1 ml, Fenistil-gel 2 cm gel + dimexide (het helpt de medicijnen dieper in de huid te dringen) het is helemaal niet duur, maar nu moet nog worden nagegaan hoe effectief

vergeet niet het resultaat te rapporteren =) echt naar uit kijken

5 Antwoord van Irina Nalivaiko 01/05/2013 14:46:51

  • Nieuweling
  • Beoordeling: 1
  • Geregistreerd: 01/05/2013
  • Berichten: 1

Re: anesthesie vóór ontharing

goed praterrecept

6 Antwoord van Maria Samokhvalova 01/07/2013 14:17:33

  • Deelnemer
  • Beoordeling: 56
  • Geregistreerd: 15/06/2012
  • 40 berichten
  • Allen bedankt: 5

Re: anesthesie vóór ontharing

Vandaag zal ik het proberen))

7 Antwoord van Pavel Zayarny 01/08/2013 09:43:38

  • Deelnemer
  • Beoordeling: 49
  • Geregistreerd: 04/04/2012
  • Berichten: 68
  • In totaal bedankt: 17

Re: anesthesie vóór ontharing

Ik heb een recept gevonden voor 'praters', het wordt gebruikt door tattoo-meesters: lidocaïne 10% -2 ml, adrenaline 0,1% -1 ml, Fenistil-gel 2 cm gel + dimexide (het helpt de medicijnen dieper in de huid te dringen) het is helemaal niet duur, maar nu moet nog worden nagegaan hoe effectief

Werkelijk!))
Maar is het nodig om voor het ontharen af ​​te spoelen? Zal er irritatie zijn?
Specificeer, dames, hoeveel tijd om deze samenstelling op de huid aan te brengen? Moet ik de bovenkant sluiten met een film?
Bedankt)))

8 Antwoord van Elena Sokolova 01/10/2013 17:52:41

  • Deelnemer
  • Beoordeling: 41
  • 13 maart 2012
  • Berichten: 38
  • Allen bedankt: 7

Re: anesthesie vóór ontharing

crème lichte dip verdooft effectief

Bewerkt door Elena Sokolova (10/01/2013 17:52:55)

9 Antwoord van Anastacia 01/11/2013 18:47:53

  • Professioneel
  • Beoordeling: 411
  • Geregistreerd: 13/01/2012
  • Berichten: 640
  • In totaal bedankt: 162

Re: anesthesie vóór ontharing

crème lichte dip verdooft effectief

ik ben het er niet mee eens!
Ten eerste neemt de proceduretijd toe, om nog maar te zwijgen van de kosten.
En ten tweede, hij verdooft niet echt!)))
Dit is waarschijnlijk een placebo-effect..

10 Antwoord van Elena Sokolova 01/11/2013 19:40:46

  • Deelnemer
  • Beoordeling: 41
  • 13 maart 2012
  • Berichten: 38
  • Allen bedankt: 7

Re: anesthesie vóór ontharing

crème lichte dip verdooft effectief

ik ben het er niet mee eens!
Ten eerste neemt de proceduretijd toe, om nog maar te zwijgen van de kosten.
En ten tweede, hij verdooft niet echt!)))
Dit is waarschijnlijk een placebo-effect..

een placebo is geen placebo, maar mijn cliënten hebben een effect, het maakt me blij, dus ik zal het gebruiken)) het is waar, ze gebruiken het, de rest is tolerant)

11 Antwoord van Anastacia 01/11/2013 21:22:33 PM

  • Professioneel
  • Beoordeling: 411
  • Geregistreerd: 13/01/2012
  • Berichten: 640
  • In totaal bedankt: 162

Re: anesthesie vóór ontharing

crème lichte dip verdooft effectief

ik ben het er niet mee eens!
Ten eerste neemt de proceduretijd toe, om nog maar te zwijgen van de kosten.
En ten tweede, hij verdooft niet echt!)))
Dit is waarschijnlijk een placebo-effect..

een placebo is geen placebo, maar mijn cliënten hebben een effect, het maakt me blij, dus ik zal het gebruiken)) het is waar, ze gebruiken het, de rest is tolerant)

Elena, omwille van alle heiligen. blijven verdoven))), als u en uw klanten maar gelukkig zouden zijn.
Breng je het aan onder een film? Misschien kan ik de benodigde tijd niet uitstaan? Het hielp me niet. (((((

12 Antwoord van Elena Sokolova 14/01/2013 08:20:29

  • Deelnemer
  • Beoordeling: 41
  • 13 maart 2012
  • Berichten: 38
  • Allen bedankt: 7

Re: anesthesie vóór ontharing

ja, onder de film)) terwijl we de benen aan het doen zijn, zal alles bijvoorbeeld bevriezen)

13 Antwoord van Marina Anatolyevna 15/01/2013 20:03:29

  • Professioneel
  • Beoordeling: 1122
  • Geregistreerd: 3-11-2011
  • Berichten: 1.723
  • Allen bedankt: 355
  • Bedankt voor dit bericht: 1

Re: anesthesie vóór ontharing

Ik vraag me af wat het werkingsmechanisme is.?
Is het echt "bevroren"?))
Dringende noodzaak om te koken!
Onlangs kreeg ik te horen dat cellulitis-gel wordt bereid uit apotheekzalven en dat mensen centimeters vet verliezen!))))
Dus het blijkt dat ze in andere landen hier niet aan hadden gedacht, of liever niet aan hadden gedacht!)))
Doel voor uitvinding van sluwheid.

14 Antwoord van Lana Yarema 18/01/2013 16:47:27

  • Nieuweling
  • Beoordeling: 1
  • Geregistreerd: 18-1-2013
  • 2 berichten

Re: anesthesie vóór ontharing

Ik weet dat ze ook Lidocaine-crème 30 - 1 uur onder de film gebruiken, het "bevriest" ook, ik gebruik de Menovazin-oplossing, maar alleen voor de benen, armen, enz., Het kan niet worden gebruikt voor een diepe bikini (er zal een branderig gevoel zijn), en voor andere oppervlakken, twee in één, en desinfectie en lichte anesthesie, en droogt. Ik zou graag iets willen vinden voor een diepe bikini, een goede pijnstiller, die vond en probeerde te schrijven.

15 Antwoord van Lana Yarema 18/01/2013 17:07:26

  • Nieuweling
  • Beoordeling: 1
  • Geregistreerd: 18-1-2013
  • 2 berichten

Re: anesthesie vóór ontharing

Deel alsjeblieft hoe je intieme kapsels kunt maken, bij voorkeur met een video. Ik onthaar een diepe bikini en er was een vraag naar ontharing en een intiem kapsel, ik weigerde, omdat ik niet competent ben in deze kwestie. Misschien stuurt iemand een videoles. Mijn e-mail is [email protected] ru

16 Antwoord van Anastacia 18/01/2013 20:18:10

  • Professioneel
  • Beoordeling: 411
  • Geregistreerd: 13/01/2012
  • Berichten: 640
  • In totaal bedankt: 162

Re: anesthesie vóór ontharing

Deel alsjeblieft hoe je intieme kapsels kunt maken, bij voorkeur met een video. Ik onthaar een diepe bikini en er was een vraag naar ontharing en een intiem kapsel, ik weigerde, omdat ik niet competent ben in deze kwestie. Misschien stuurt iemand een videoles. Mijn e-mail is [email protected] ru

Lana, ja daar is niets ingewikkelds, geloof me!)
Omdat je al dapper haar uit dit gevoelige gebied verwijdert, kun je ook een tekening maken!)
Hier zijn de stappen, zo niet duidelijk - vraag het!)
1. Kapsel als het erg lang is
2. Bespreking van de gewenste vorm en tekening van het geselecteerde patroon (bijvoorbeeld hart) met een potlood op de pubis
3. Verwijdering van overtollig haar
4 Ontstekingsremmende behandeling.

17 Antwoord van Abricol 20/01/2013 01:27:37

  • Deelnemer
  • Beoordeling: 45
  • Geregistreerd: 17/04/2012
  • 28 berichten
  • In totaal bedankt: 14

Re: anesthesie vóór ontharing

Bewerkt door Apricot (20/01/2013 01:31:12)

18 Antwoord van Svetlana Petina 02/03/2013 11:46:08

  • Nieuweling
  • Beoordeling: 1
  • Geregistreerd: 02/03/2013
  • Berichten: 3

Re: anesthesie vóór ontharing

En niemand probeerde lidocaïne in een spray?

19 Antwoord van Svetlana Petina 02/03/2013 11:49:37

  • Nieuweling
  • Beoordeling: 1
  • Geregistreerd: 02/03/2013
  • Berichten: 3

Re: anesthesie vóór ontharing

En nog een vraag - niemand had allergieën voor emlu?

20 Antwoord van Ariel 02/03/2013 16:00:02

  • Ervaren vakman
  • Beoordeling: 100
  • Geregistreerd: 26/12/2012
  • Berichten: 131
  • In totaal bedankt: 36

Re: anesthesie vóór ontharing

En nog een vraag - niemand had allergieën voor emlu?

21 Antwoord van Oksana Fedorovna 02/03/2013 18:15:45

  • Professioneel
  • Beoordeling: 295
  • Geregistreerd: 14/12/2011
  • Berichten: 483
  • In totaal bedankt: 105

Re: anesthesie vóór ontharing

En nog een vraag - niemand had allergieën voor emlu?

((((Er waren.
Er was zo'n sterke roodheid en daarna, na een brandwond op de huid, werden irritatie en peeling enkele dagen bewaard.

22 Antwoord van Elena Yuryevna Dorokhova 03/07/2013 22:22:33 uur

  • Nieuweling
  • Beoordeling: 1
  • Geregistreerd: 03/07/2013
  • Berichten: 1

Re: anesthesie vóór ontharing

En niemand probeerde lidocaïne in een spray?

Ik heb het geprobeerd, ik heb mijn cliënten in het algemeen niet verdoofd

23 Antwoord van Lucy 04/03/2013 22:13:07

  • Deelnemer
  • Beoordeling: 61
  • Geregistreerd: 19-03-2013
  • Berichten: 89
  • In totaal bedankt: 16
  • Bedankt voor dit bericht: 1

Re: anesthesie vóór ontharing

Mijn cliënt waardeerde de lichte dip niet - ze voelde niet dezelfde gevoelens zonder hem, hoewel veel schoonheidsspecialisten hem prijzen. Na Emla dacht een cliënt dat de was te heet was, het brandde direct, hoewel de was laag was, de was zelfs bevroor - Ontdooid in was. Zonder Emla de volgende dag ging alles goed, zonder het gevoel van "brandwonden". De crème werd ongeveer een uur onder de film gehouden.
Ik werk volgens dit schema: als de cliënt erg gevoelig is, neemt ze thuis een analgetische pil (als er geen contra-indicaties zijn) een half uur voor de ingreep, huidbehandeling met chloorhexidine, Depilflax pre-epileergel (met een lichte massage als het armen en benen is), talkpoeder met menthol (Beauty Afbeelding) op een bikini-oksel-snor. Voor bijzonder gevoelige degenen veeg ik met menovazine voor de gel. In de bikinilijn breng ik kleine reepjes hete was aan - het verbruik is langer en langer in de tijd, maar het blijkt minder pijnlijk te zijn. Na ontharing opnieuw behandeling met chloorhexidine, daarna poeder met talkpoeder (bikini, oksels), indien benen en armen weer een lichte massage met bloemenolie (Beauty Im.). De antennes worden soms bestrooid met ontstekingsremmend poeder (Premium), het zit in mijn gezicht. En ik waarschuw ook de meest gevoelige cliënten om niet te komen in de periode: 4-5 dagen voor de menstruatie. en tijdens, en dagen h / z 5 erna is het al mogelijk.

24 Antwoord van Natalia 27-09-2013 10:41:48

  • Deelnemer
  • Beoordeling: 13
  • Geregistreerd: 02/03/2013
  • Berichten: 29
  • Allen bedankt: 3

Re: anesthesie vóór ontharing

Opluchting! eindelijk alles gekocht voor "baltushki" dat ik zal proberen.

25 Antwoord van Lada 10/04/2013 00:40:51

  • Nieuweling
  • Beoordeling: 4
  • Geregistreerd: 10/02/2013
  • Berichten: 1

Re: anesthesie vóór ontharing

Deel het, hoe zijn de resultaten van de sprekers?) Is het de moeite waard om er überhaupt last van te hebben? Moet ik onder de film leggen, zo ja, hoeveel?

Berichten [1 tot 25 van 28]

Om berichten achter te laten moet je inloggen of registreren

Menovazine

Beoordeling 4.4 / 5
Efficiëntie
Prijs kwaliteit
Bijwerkingen

Menovazin (Menovasin): 10 doktersrecensies, 29 patiëntrecensies, gebruiksaanwijzing, analogen, infographics, 1 vrijgaveformulier.

Recensies van artsen over menovazine

Beoordeling 5.0 / 5
Efficiëntie
Prijs kwaliteit
Bijwerkingen

Een bewezen externe agent sinds de USSR. Ik gebruik verschillende pijnsyndromen als uitwendig middel - wrijven over de pijnzone. Het positieve is dat het is toegestaan ​​voor kinderen en zwangere vrouwen. In eerste instantie zorgt het voor een verkoelend effect en geeft dan een lokaal irriterend effect. Uitstekende vervanging voor dure zalven en gels.

Beoordeling 5.0 / 5
Efficiëntie
Prijs kwaliteit
Bijwerkingen

Met lumbale ischialgie als lokaal verdovingsmiddel, bevat de samenstelling kainische geneesmiddelen, ik raad het mijn patiënten aan na mijn massage. Ik ben het eens met collega's, het heeft een verkoelend effect, levomenthol is aanwezig in zijn samenstelling. Het medicijn heeft ook een afleidend effect, zoals extern wordt toegepast.

Bij het spiertonus syndroom gebruik ik mezelf.

Beoordeling 5.0 / 5
Efficiëntie
Prijs kwaliteit
Bijwerkingen

Een bekend medicijn dat een afleidend effect heeft. Het medicijn wordt goed verdragen door patiënten. Het medicijn verdooft goed, individuele allergische reacties zijn mogelijk. Maak daarom voor gebruik eerst een test op een klein deel van de huid. Ik raad het aan als voorbereiding op een EHBO-doos. Toegegeven, een doordringende geur past niet bij iedereen.

Beoordeling 4.2 / 5
Efficiëntie
Prijs kwaliteit
Bijwerkingen

Ik ontving vaak patiënten met een ernstig radiculair syndroom, die aanvankelijk geen arts wilden zien, en onafhankelijk werden behandeld met Menovazin. Maar hij hielp niet.

Een zalf met een licht verwarmend effect is geschikter voor het verlichten van pijn tijdens sportverstuikingen dan voor chronische aandoeningen van het bewegingsapparaat.

Beoordeling 3.8 / 5
Efficiëntie
Prijs kwaliteit
Bijwerkingen

Het medicijn "Menovazin" is vooral populair bij artsen van het sportplan die zich bezighouden met het herstel van atleten en hun gewonde gewrichten.

Veel artsen merken de specifieke geur van dit medicijn op, die de patiënt kan weghouden van langdurig gebruik van dit medicijn voor behandeling.

Beoordeling 4.6 / 5
Efficiëntie
Prijs kwaliteit
Bijwerkingen

Een uitstekend oplosmiddel voor uitwendig gebruik. Verhoogt de biologische beschikbaarheid van andere geneesmiddelen bij topicale toediening, als u wilt dat het medicijn beter door uw huid wordt opgenomen, gebruik het dan als oplosmiddel voor andere geneesmiddelen. Helaas merkte ik het effect niet op bij lokale monotherapie met dit medicijn, hoewel ik herhaaldelijk andere artsen zie in de recepten.

Bij lokale monotherapie zag ik het effect nog steeds niet..

Beoordeling 5.0 / 5
Efficiëntie
Prijs kwaliteit
Bijwerkingen

Een geweldig geïmproviseerd, goedkoop hulpmiddel, geliefd bij grootmoeders voor zelfbehandeling. Vaak wrijven over de onderrug of het grote gewricht met vocht. Het werkt goed voor pijn in de periarticulaire zachte weefsels. Maar aangezien het leeuwendeel van de klachten precies op de pathologie van de periarticulaire weefsels valt (inclusief gelijktijdige artritis van verschillende oorsprong of artrose), heeft de vloeistof een vrij grote nis voor gebruik.

Door de heldere geur kan het niet worden gebruikt voordat u naar uw werk gaat of voordat u gasten ontvangt). Praktisch niet effectief bij echte artritis, al was het maar als afleidend, maar niet als de belangrijkste therapie.

Beoordeling 2.9 / 5
Efficiëntie
Prijs kwaliteit
Bijwerkingen

Fijne en goedkope remedie tegen beten van verschillende insecten. Verlicht perfect jeuk en zwelling, goedkoop in gebruik..

Een individuele allergische reactie is mogelijk, het wordt niet aanbevolen om grote huidintegriteiten onmiddellijk te behandelen.

Deze oplossing ligt altijd in mijn medicijnkastje, voor het geld een prachtig effect.

Beoordeling 5.0 / 5
Efficiëntie
Prijs kwaliteit
Bijwerkingen

Menovazine in de vorm van een alcoholische oplossing wordt al meer dan 20 jaar voorgeschreven aan patiënten met borstletsel, ribfracturen bij complexe behandeling. Het medicijn heeft een goed analgetisch effect, wordt goed verdragen door patiënten, heeft een aangenaam verkoelend effect. Ik heb geen bijwerkingen waargenomen.

Beoordeling 3.3 / 5
Efficiëntie
Prijs kwaliteit
Bijwerkingen

Een goede zalf, maar het moet strikt worden toegepast op basis van de principes van reflexologie, omdat het een verkoelend effect heeft en moet worden gebruikt voor pijn vergezeld van een warm gevoel. Alleen in dit geval heeft de applicatie het grootste effect. Ik gebruik het al vele jaren bij de behandeling van patiënten met lumbale ischialgie, spiertonische syndromen.

Menovasin patiëntrecensies

"Menovazin" loste letterlijk de groene vlek op duur linoleum op - gewoon wrijven, het kostte niets. Na een druppel Menovazin-oplossing is er geen spoor meer van de vlek!

Menovazin bleek een effectief en goedkoop middel te zijn tegen gewrichtspijn, verstuikingen en weerpijn. Ze werd door hem gered toen er een verergering van artritis was: het wordt snel geabsorbeerd, ontspant ligamenten en verlicht pijnlijke symptomen. Ligt altijd in de medicijnkast, omdat er veel vraag naar is. Hij heeft ook een zeer aangename sterke mentholgeur..

Een geweldig hulpmiddel voor een EHBO-kit. De prijs is bijzonder aangenaam: je krijgt letterlijk een goede zaak voor een cent. Ik ontdekte het voor rugpijn (osteochondrose), wrijven, de geur is aangenaam, verwarmend effect. De traumatoloog schreef dochters voor als de spieren gestrekt waren: ze smeerden drie of vier keer per dag en het herstel kwam vrij snel. Sindsdien probeer ik ervoor te zorgen dat er altijd minstens één fles in huis is. Het helpt ook bij insectenbeten: voor mij en voor de middelste dochter zwelt de plaats van de beet vreselijk op van de paardevlieg. Als je niet lui bent en een paar keer per dag comprimeert, nemen de zwelling en pijn snel af. Dit is slechts een vondst. Geweldig voor familie.

Het desinfecteert zeer goed plekken met blauwe plekken vanwege het alcoholgehalte op zich. Goedkoop in prijs en zeer effectief, het helpt bij verschillende schaafwonden, kneuzingen, krassen. Wanneer een kat mij krabt, leg ik altijd een oplossing met een wattenstaafje op de plaats van de krassen. Toen ik onlangs op het werk van de trap viel, gebruikte ik ook alcoholtinctuur om wonden te behandelen. Een heel goed hulpmiddel. Hij adviseerde een vriend om het te halen, hij zegt dat hij ook de krasjes smeert, alleen van een papegaai. Ik denk dat het de moeite waard is om zo'n tool in huis te hebben, ik rijd persoonlijk met mij mee in de auto, omdat het handig kan zijn als je jezelf verbrandt aan de sigarettenaansteker, of muggen een hap nemen tijdens het vissen.

Ik heb onlangs veel werk aan mijn handen gehad. En het beïnvloedde de gezondheid van de gewrichten. Bovendien ben ik geen jonge man meer. Ik kreeg hevige pijn in de gewrichten van de duim van mijn linkerhand. Langzaam bereikte de elleboog. Ik heb geprobeerd Menovazin te gebruiken. Wreef het 4-5 keer per dag. Het heeft een licht verkoelend effect. En geleidelijk verdwijnt de pijn. Binnen een paar dagen na gebruik was de acute pijn verdwenen. Het medicijn stelde niet teleur. Ik gebruik deze remedie ook als insecten vastlopen. Het verlicht jeuk goed van de beten van muggen, zelfs de zwelling neemt geleidelijk af. En nog een groot pluspunt voor hem is een zeer betaalbare prijs..

Een effectief en goedkoop hulpmiddel. In mijn familie wordt het gebruikt om blauwe plekken of gewoon zieke gewrichten te wrijven. Menovasin helpt ook bij verstuikingen of verstuikingen. Het heeft een aangenaam verkoelend vermogen. Daarom is Menovazin altijd aanwezig in mijn medicijnkastje thuis. Helaas is het verkrijgbaar in kleine doses, dus je moet altijd een paar bubbels nemen.

"Menovazin" staat altijd in mijn medicijnkastje, een geweldige remedie tegen vele kwalen. Mijn benen doen pijn, mijn gewrichten doen pijn, ik wrijf met Menovazin. Hoofdpijn, whisky wrijven. Met een loopneus smeerde ik mijn neusbrug in, maar een beetje ademhalen werd bijna meteen gemakkelijker. Het brandt een beetje, maar een aangename mentholgeur, waardoor het op de een of andere manier rustiger wordt. Het enige slechte ding is dat het gecontra-indiceerd is bij kinderen en het is beter om het niet te gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding. Maar verder een goedkoop hulpmiddel dat snel pijn kan verlichten.

Menovazim werd voorgeschreven door een neuroloog voor rugpijn (ik heb last van een hernia van de lumbale wervelkolom). De kosten van dit medicijn zijn zeer beperkt. De zalf heeft een verwarmend effect, zei de arts om voor het slapengaan te smeren om pijn te verlichten. De tool helpt echt. Het enige negatieve is dat het een specifieke geur heeft en dat de kleding iets later ruikt.

Menovazin is de eerste remedie tegen alle ziekten in mijn medicijnkastje. Mijn werk wordt geassocieerd met fysieke arbeid, de hele dag heb ik last van mijn benen en armen, dus 's avonds doet het hele lichaam pijn van overwerk. Om pijn te verlichten, gebruik ik Menovazin. Ik wrijf die delen van het lichaam en de gewrichten waar ik vooral pijn voel. De zalf koelt zachtjes de lichaamsdelen af, verdooft en 's ochtends voel ik me weer krachtig en gezond. Menovazine heeft een breed scala aan toepassingen. Ik gebruik het extern voor spataderen. Ik smeer 's morgens en' s avonds zalf van de buitenkant van het been van de hiel tot de dij.Met onstabiele druk breng ik het medicijn twee keer per dag vanuit het oor naar de nek aan..

Voor sommigen lijkt het een paradox, maar zo'n penny-tool heeft een goed effect. Mijn zoon draait altijd zijn benen om het weer te veranderen. Vrienden adviseerden verschillende bekende zalven, zowel duur als goedkoop. Toen ze Menovazin probeerden, sliep het kind de hele nacht rustig en werd niet wakker, zoals voorheen, van pijnlijke benen. Het blijkt dat prijs helemaal niet uitmaakt. Deze oplossing helpt beter dan dure medicijnen. Toen las ik op internet dat het al heel lang wordt gebruikt, zelfs onze ouders en grootouders gebruikten het voor verstuikingen, wreven over de onderrug en gebruikten geen andere middelen. Alleen beheerd door Menovazin. Nu zit hij altijd in mijn medicijnkastje.

Na een beenbreuk werd mijn vader gecast en zelfs toen de cast werd verwijderd, deed zijn been nog steeds pijn. We kochten Menovazin om te wrijven. Vader gebruikte het lange tijd omdat het opwarmde en de pijn afnam. Ik gebruik dit medicijn ook regelmatig, omdat ik veel achter de computer werk en mijn rug pijn doet in de cervicale regio. Voordat ik naar bed ga, wrijf ik en ga naar bed. Het medicijn is goedkoop en altijd verkrijgbaar bij elke apotheek.

Haar man had enkele dagen rugpijn, van het cervicale gebied en van onder naar onder aan de linkerkant. Probeerde zalven zoals "Fastum-gel". Er was geen effect. Ze herinnerden zich Menovazin - een goedkoop hulpmiddel dat ooit redde van vergelijkbare aandoeningen. Letterlijk in een apotheek gekocht voor een cent. Een paar dagen gesmeerd voor de nacht, de pijn verdween. Het warmt goed op en geeft geen bijwerkingen. Geen brandwonden, zoals van enkele verwarmende zalven. Dus de goedkoopste en gemakkelijkste tool bleek het meest effectief.

Mam grijpt vaak haar onderrug. Alleen Menovazin wordt opgeslagen. Ik giet wat geld op mijn handpalm en wrijf haar voorzichtig terug. Eerst treedt het effect van de vorst op en even later voel je hoe alles binnen opwarmt. De pijn neemt geleidelijk af. Het is erg belangrijk om je onderrug warm te houden, bijvoorbeeld door jezelf in een wollen sjaal te wikkelen of een warme riem te dragen.

Door het veelvuldig voorkomen van onverklaarbare hoofdpijn moest ik naar het ziekenhuis. Verzonden naar de neuropatholoog. Gediagnosticeerd met cervicale osteochondrose. Van behandeling voorgeschreven massage met "Menovazin" en zo. Ik dacht dat zo'n wondermiddel. Maar in feite bleek Menovazin, net als een alcoholtinctuur, een absoluut nutteloze oplossing in mijn geval. Ja, het geeft een aangenaam koel gevoel en. alles met osteochondrose is volgens mij volkomen nutteloos. Misschien is het op een ander toepassingsgebied effectiever. Mom insectenbeten smeren, irritaties sneller op de huid doorgeven.

Ik gebruik Menovazin al heel lang. Ik meng met kamferolie en wrijf over mijn onderrug, nek, gewrichten als iets pijn doet. Zorg ervoor dat je de zere plekken goed omwikkelt. Ik probeer de procedure te doen voordat ik naar bed ga om mezelf goed onder de dekens op te warmen. In de ochtend is de pijn veel minder, ik doe het als 3-4 dagen en de pijn neemt geleidelijk af. En onlangs ontdekte ik dat Menovazin in de apotheek verscheen in de vorm van een spray, het medicijn werd handiger in gebruik. Op zomerse dagen, wanneer muggen ons gaan irriteren, kun je de spray op een hap spuiten. Menovazin verkoelt de huid en verlicht perfect jeuk. Over het algemeen is de tool goedkoop en zeer effectief..

De Menovazin werd mij aanbevolen door professor in de medische wetenschappen Valentin Fedorovich Zhuravlev. Ik kan zeggen dat Menovazin met strekken effectiever is dan Volteran-medicijnen, reddingszalven en zelfs Viprosal-zalven.

Menovazin werd aanbevolen voor intercostale neuralgie. Ik moet zeggen dat er tijdens het wrijven van dit medicijn echt een gevoel van pijnverlichting was. Maar het effect van het gebruik van dit medicijn duurt niet erg lang. Het was tenminste bij mij. Na het aanbrengen op de focus van pijn, worden de ontstoken zachte weefsels gekoeld en dit veroorzaakt een aangenaam gevoel. Maar dit lost het probleem niet op, na een bepaalde tijd komt de pijn terug. Daarom kan dit medicijn het beste worden gebruikt in combinatie met andere, effectievere medicijnen die intramusculair of in de vorm van tabletten worden toegediend. Het is mogelijk dat Menovazin de pijn 'alleen' aankan, maar dit is alleen als de symptomen latent zijn.

Ik gebruik Menovaziom vaak om de beenpijn van mijn dochtertje te elimineren. Het doet vaak pijn, vooral 's nachts. Daarna kalmeert het kind en valt het snel in slaap. Ik heb de effectiviteit ervan op mezelf getest. Ik gebruik het van vermoeidheid in mijn benen. Het komt voor dat je zo in een dag bent dat je amper je benen sleept. Ik zalf Menovazin, trek mijn sokken aan en de vermoeidheid verdwijnt snel. Zelfs op het werk heb ik een fles, voor het geval dat.

"Kennismaking" met "Menovazin" gebeurde na het vissen. Hij werd sterk gebeten door muggen, de huid op zijn lichaam en ledematen kriebelden gewoon. Een vriend met wie ze visten, hielp met het spaaradvies. Hij was paramedicus en wist te ontsnappen aan onduldbare schurft. Op zijn advies besmeurd met Menovazin of gewassen (vloeibare substantie). Redding kwam: de jeukende pijn, roodheid verdween. Bovendien begon het effect van het medicijn onmiddellijk. Op de een of andere manier voelde het meteen beter, er ging een rilling over mijn huid. Het enige negatieve is de sterke geur van menthol. Je verlaat mensen niet meteen na zo'n compressie. Wat betreft de prijs, het is niet eens de moeite waard om te bespreken. Ze is goedkoop.

Mijn moeder lijdt al jaren aan cervicale osteochondrose. Ik kon 's nachts niet slapen, het was pijnlijk om mijn nek om te draaien, vreselijke hoofdpijn kwelde me. Ze gebruikte verschillende slijpsels, infusies, zalven. Ik ging voor een massage, de dokter schreef vasodilatordruppels, injecties, pillen voor, maar helaas was er geen verlichting. De meest effectieve manier om pijn in de halswervels te verlichten, was menovazine. Mam wrijft 's nachts over haar nek, de pijn verdwijnt snel. De tool is goedkoop en betaalbaar.

Ik ken Menovazin al sinds mijn kindertijd. Mijn oma wreef altijd over zijn pijnlijke gewrichten. Het gebeurde zo dat ik hetzelfde probleem had. Heel vaak doen mijn knieën pijn door het weer, maar ik heb altijd een levensreddende Menovazin bij de hand. Ik wrijf ze niet alleen over mijn knieën, maar ook wanneer ik mijn nek strek en wanneer ik mijn onderrug pak. Gemakkelijk afkoelen en tintelen na het malen kalmeert en verlicht pijn. De geur van het medicijn is vrij scherp, maar verdwijnt snel. Een groot pluspunt is de lage, betaalbare prijs. Ik wil zeggen dat ik duurdere zalven en slijpmiddelen heb gekocht, maar ik keer nog steeds terug naar Menovazin.

Moeder viel tevergeefs op haar hand, met als resultaat een scheur in de borstel. Nadat de pleister was verwijderd, deed de hand vaak pijn, deed hij pijn, vooral bij veranderend weer of stress. geadviseerd om een ​​zere plek in te wrijven met menovazine en warmer in te pakken. Opluchting kwam snel. Wekenlang heeft moeder hun hand verwarmd. Tegenwoordig stoort niets meer.

Ik gebruik deze remedie altijd als mijn rug pijn doet. Verdooft heel goed en snel, en tegelijkertijd een zeer betaalbare prijs. En naast pijnverlichting, koelt het ook heel goed af, wat vooral fijn is als de rug moe is na lang werken. Bovendien gebruik ik dit hulpmiddel in het badhuis - giet het op stenen, een zeer aangename sfeer met de geur van menthol blijkt, niet erger dan dure essentiële oliën.

Ze werkte lange tijd in een supermarkt bij de kassa, bij de voordeur. Blaas vaak terug, nek. Een vriend adviseerde wrijven met menovazine, wikkel het dan warm in en het verwarmende effect is direct voelbaar. 'S Morgens van pijn geen spoor. Tegelijkertijd is de prijs een cent, vergeleken met gels en zalven om te wrijven. Ik gebruik het ook thuis als antisepticum om een ​​schaar, nagelvijl, enz. Te behandelen. Heeft een uitgesproken geur van op alcohol gebaseerde medicijnen.

Menovazin is al vele jaren de trouwe metgezel van mijn man. We leerden over dit medicijn in onaangename omstandigheden, na een ongeluk. Mijn man had borstletsel, de pijn was ondraaglijk, hij kon niet gaan liggen. De arts heeft Menovazin voorgeschreven. Er waren twijfels over de goedkope prijs en de onopvallende look. Verrassend genoeg werd het na elke vermaling gemakkelijker. En zo gebeurde het, als je ziek wordt, denk dan aan hem. En nu wordt haar man alleen door hem gered. Het gevolg van zijn beroep was een zere rug en ellebogen. Hij komt thuis van zijn werk, spreidt zijn handen uit en slaapt rustig. Niet alle dure zalven hebben zo'n analgetisch effect..

Mijn man lijdt al heel lang aan osteochondrose. De schouders, het gevoel van zwaarte, vooral pijn, geeft aan de borst. Een vriend, een medisch assistent, raadde me aan om Menovazin toe te passen na een rugmassage. Het verlicht pijn, ontstekingen. Verbetert de bloedcirculatie in de rug. En zelf heb ik het ooit op mijn nek aangebracht. Vreselijk gekwelde keel. Hoest, pershil de hele tijd. Veel dingen behandeld, maar allemaal tevergeefs. Met menovazine heb ik de hele nek ingesmeerd en nog een stuk fleece gedrenkt in de oplossing op de nek gedaan. Het was in het gebied waar de keel het meest kietelde en pijn deed. Dus ging naar bed. 'S Morgens was ik heel blij - mijn keel voelde goed aan.

Menovazine staat altijd in de medicijnkast van ons gezin. Ons hele gezin gaat naar de sportschool, dus voor ons iets om te trekken, uit te rekken - dit is de norm. Menovazin gaat om met dit soort pijn. We smeren de zere plek 's nachts, herhalen de procedure' s ochtends - meestal is dit voldoende. Het belangrijkste is om het medicijn niet te wrijven, omdat het bakt. Ik ben persoonlijk dol op de kilte die je ervaart na het aanbrengen van dit medicijn op de huid.

Geweldige pijnstiller. Mijn man heeft last van mijn rug... en op de een of andere manier hebben we besloten om Menovazin te proberen. Hij staat een cent, in een soort simpele fles donker glas gegoten. Met het uiterlijk van het medicijn deed de fabrikant geen moeite. Maar hoe het helpt. Het ruikt naar munt en heeft een aangenaam verkoelend effect op de huid. Ik blies op de een of andere manier mijn nek - alleen zij hebben mezelf gered.

Menovazine werd lang geleden door mijn ouders gebruikt. Voorheen was er waarschijnlijk niet zo'n keuze van gel en zalven voor het malen als nu. Ik herinner me dat mijn moeder meerdere keren per dag over haar gewrichten wreef. Ja, en ik heb dit medicijn zelf volledig ervaren, vaak had ik het, het glipte door mijn nek en daarna deed het mijn rug pijn van osteochondrose. Bij de eerste symptomen vroeg ik iemand in de buurt om over de zere plek te wrijven, en daarna wikkelde ik me stevig vast en klom onder de dekens, omdat Menovazin zoiets als koud of warm voelde, maar het was goed onder de dekens. En werden behandeld.

Formulieren vrijgeven

DoseringInpakkenOpslagUitverkoopHoudbaarheid
40; vijftig; 100

Gebruiksaanwijzing menovazine

Korte beschrijving

Menovazine (menthol + benzocaïne + procaïne) is een gecombineerd lokaal anestheticum. Wanneer het op de huid en de epitheellaag van de slijmvliezen wordt aangebracht, irriteert het de zenuwuiteinden, heeft het een vaatverwijdend effect op de capillairen aan het oppervlak, wat gepaard gaat met een licht tintelend, branderig gevoel en een koud gevoel. Het wordt gebruikt voor neuralgie (pijn veroorzaakt door aandoeningen van de perifere zenuwen), myalgie (spontane spierpijn), artralgie (gewrichtspijn) en jeukende dermatosen (neurodermatosen). Alle bovengenoemde ziekten hebben gemeenschappelijke kenmerken: milde lokale ontsteking of volledige afwezigheid daarvan, evenals de betrokkenheid van perifere zenuwen bij het pathologische proces. Ze veroorzaken constante pijn of, in het geval van jeukende dermatose, jeuk aan de huid, ze beïnvloeden de psycho-emotionele toestand van de patiënt aanzienlijk, dragen bij aan de ontwikkeling van depressie en hebben een negatieve invloed op de kwaliteit van leven. Protocollen voor het verlenen van medische zorg voor deze ziekten suggereren de eliminatie van de onderliggende oorzaken van de ziekte, evenals de verlichting van de symptomen ervan - pijn en ondraaglijke jeuk aan de huid. Er worden verschillende pijnstillende en jeukwerende middelen, fysiotherapie en reflexologie gebruikt. Zoals de klinische ervaring met de behandeling van deze ziekten aantoont, kan een positief effect worden bereikt door het gebruik van lokale preparaten die menthol bevatten. Deze secundaire metaboliet, geëxtraheerd uit essentiële oliën van pepermunt of verkregen door laboratoriumtests, is een mild lokaal anestheticum en desinfecterend middel dat werkt op de koude receptoren van de huid en slijmvliezen. In Europa wordt het sinds het einde van de 18e eeuw in de geneeskunde gebruikt. Even effectief is procaïne (novocaïne), gesynthetiseerd in het begin van de 20e eeuw en sindsdien veel gebruikt in de geneeskunde als lokaal anestheticum met een matig effect. Hij realiseert zich zijn effecten door de natriumkanalen te blokkeren, het proces van nucleatie van zenuwimpulsen aan de uiteinden van afferente neuronen te remmen en te voorkomen dat ze de lange processen van neuronen geleiden.

Het heeft geen invloed op het rustpotentieel van zenuwcellen. Benzocaïne, gesynthetiseerd in 1890, is een ander effectief hulpmiddel voor lokale therapie. Door zijn actie staat het dicht bij procaïne. Al deze actieve ingrediënten maken deel uit van verschillende medicijnen, maar alleen in Menovazin (als u geen rekening houdt met buiten de apotheek gestelde voorschriften) worden ze allemaal samengevoegd. De aangenaam verkwikkende frisheid van menthol geeft Menovazin een jeukwerende werking, waar veel vraag naar is bij jeukende dermatosen, en ook als afleidend middel voor insectenbeten. Eeuwenlang getest, versterken menthol, procaïne en benzocaïne de effecten van elkaar en vergemakkelijken ze de toestand van patiënten met neuralgie, spierpijn, artralgie en rugpijn. Niet-steroïde ontstekingsremmende medicijnen elimineren in de eerste plaats het ontstekingsproces en verlichten alleen indirect de pijn. Maar toch beoordelen artsen en hun afdelingen, afhankelijk van de intensiteit van pijnbestrijding, het nut van een bepaald medicijn. Een krachtige combinatie van twee pijnstillers (procaïne + benzocaïne) en een lokaal anestheticum (menthol) maakt het mogelijk Menovazine te gebruiken als een noodhulpmiddel voor spier- en gewrichtspijn, een onmisbaar hulpmiddel in een medicijnkastje voor thuis.

Het medicijn wordt met een uniforme laag op het aangetaste deel van de huid of direct op het aangetaste gebied aangebracht en voorzichtig in de huid gewreven. Veelvoud van gebruik - 2-3 keer per dag. De duur van de medicamenteuze kuur wordt bepaald door de arts, afhankelijk van de effectiviteit van de behandeling en bedraagt ​​gewoonlijk niet meer dan een maand. Het aantal cursussen farmacotherapie is onbeperkt. Het medicijn wordt goed verdragen en bij gebruik in aanbevolen doses heeft het een minimum aan ongewenste bijwerkingen, waaronder uitsluitend lokale allergieën en contactdermatitis. Het gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding is niet onderzocht, daarom moet u in deze gevallen het medicijn voorzichtig gebruiken.

Farmacologie

Vrijgaveformulier

De oplossing van alcohol voor uitwendig gebruik is transparant, kleurloos, met de geur van menthol.

100 ml
menthol2,5 g
procaïne1 g
benzocaïne1 g

Hulpstoffen: ethanol 70%.

40 ml - flessen donker glas.
50 ml - donkere glazen flessen.

Dosering

Bijwerkingen

Indicaties

  • neuralgie;
  • spierpijn;
  • artralgie;
  • jeukende dermatosen.

Contra-indicaties

  • overgevoeligheid;
  • schending van de integriteit van de huid;
  • inflammatoire huidziekten op de plaats van de vermeende aanvraag.

Voorzorgsmaatregelen: zwangerschap, borstvoeding, kindertijd.

Toepassingsfuncties

Zwangerschap en borstvoeding

Gebruik bij kinderen

Werkzaamheid en veiligheid van het geneesmiddel bij patiënten jonger dan 18 jaar niet vastgesteld.

Lees Meer Over Laser Ontharing