Hoofd- Fotoepilatie

Mesh of roterend?

Ik scheer al heel lang een elektrisch scheerapparaat. Het is erg handig en praktisch. U scheert zonder water, heeft geen zalven, crèmes, etc. nodig. Scheert niet erger, als de handen niet uit de kont groeien. Onlangs een nieuw, ander type gekocht. En hier is wat ik je wil vertellen.

Twee hoofdtypen - mesh en roterend. Twee toonaangevende bedrijven - één produceert elektrische scheerapparaten met mesh en de tweede - roterende scheerapparaten. Ik had het geluk om eerst een net te kopen. Voor een vrij bescheiden bedrag - een behoorlijk exemplaar. Geen toeters en bellen, geen batterijen. Gewoon scheren. In principe was ik altijd tevreden. Het is zelfs niet nodig om het rooster met messen na een afgesproken periode (18 maanden) te vervangen. Scheert en zo. Irritatie is minimaal (ik heb het helemaal niet). Vertel over huidirritatie en ruwheid in vergelijking met traditionele mesjes - onzin; het mes schraapt de huid als geen mesh-scheermesbederf.

Kortom, ik gebruikte het net acht jaar. Nu heb ik een scheermes met batterij nodig. Ik ging op internet, las recensies over wat een prachtige roterende scheermessen van een ander bekend bedrijf. Nou, de experimentele ader echoot: probeer, zeggen ze. Het andere type. Ze produceren hetzelfde; waarschijnlijk cooler. Wel of niet erger toch.

Ging, kocht. MDE. Gamno je roterende scheermessen - dat is wat ik zal zeggen. Zeker twee keer zo duur, maar niet goed. De batterij bleek echt best goed te zijn; en scheert duidelijk shitty. Irritatie - verknald; Ik probeerde er twee weken aan te wennen, maar ik ben er niet aan gewend. Vooral vanaf de onderkant op de kin om een ​​of andere reden. Na het scheren knipt en bijt alles. In principe kunt u zich in ongeveer vijf minuten scheren naar een "min of meer" -toestand, maar om de een of andere reden scheren bepaalde haren zich niet tot een bepaald doel. Je hand laten lopen - je voelt: hier zijn ze, stekend op een soort micrometer. Je rijdt, je rijdt met een scheermes - nifiga. Hij nam het net - op dit moment is alles soepel.

Het meest vervelende - ik had al een negatieve ervaring met het roterende scheermes van hetzelfde bedrijf. Het is gewoon dat mijn scheermes marcheert - wat niet jammer is. Voor drie centen en een houten. Toch - onvriendelijkheid en irritatie. Ik dacht - vanwege het feit dat het drie kopeken is en de hoofden niet in vier dimensies draaien. Maar nee: en modieuze exemplaren met vierdimensionale hoofden scheren op ongeveer dezelfde manier; misschien een beetje beter. Maar aan het net voor hen - als voor Peking te voet. Abydically. Een bekend bedrijfsscheermes lacht me uit.

Eigenlijk gebruik ik er nu twee tegelijk. Mesh scheerbeurt en roterende scheer whisky. Ze kan nog steeds drie haren scheren; plus de batterij - u kunt voor elke spiegel staan.

opmerkingen: 24

keer bekeken:
50156
stem van het volk:
+74 / -18

stem wordt geteld
in beoordeling

Opmerkingen

1 ZlydenGL
kenner
03/01/2012 12:25
Ik heb overigens ook alle drie soorten scheermessen gekruist:

1. De gebruikelijke veilige - vaak gesneden (mislukte gezicht), en hetzelfde argument over crèmes / zalven. Je houdt niet van zakenreizen, vooral niet met vluchten (en de nieuwe regels, volgens welke zelfs een spuitbus met mierikswortelschuim in de cabine mag worden vervoerd - ik reis meestal licht).

2. Mesh - geen geluk met borstelharen, maximaal 8 maanden - en de mesh wordt "in the trash" genoemd, de kwaliteit van het scheren vervalt in volledige ontoereikendheid. En aangezien hij Panasonic nam - met een spijker en een stang kwam ik het feit tegen dat het net, dat op het meest ongelegen moment "eindigde", ook maandenlang doorzocht kan worden.

3. Rotary - Ik scheer me nu. Het belangrijkste nadeel is dat het een ZEER tastbare omscholing vereist na het rooster. Zonder, ja, en laat de haren achter, en veel passen vereisen passages. Maar als je eraan went, maximaal 2-3 minuten voor het proces en het gezicht is schoon. Het tweede nadeel is het echt ongemakkelijke gevoel na het net. Ik besloot voor mezelf op deze manier: ik kocht Niveiniy, een eenvoudige aftershavebalsem (ik betaalde 200 roebel, niet meer), en als ik me ongemakkelijk voel na het scheren, leg ik het snel op mijn gezicht. Het wordt vrijwel direct opgenomen, je kunt direct na het aanbrengen direct onder de douche. De fles is klein (er zijn geen klachten op de luchthaven), blijkbaar HEEL lang :) Op dit moment blijf ik hem gebruiken, maar gewoon door inertie - de huid is blijkbaar al gewend aan het nieuwe type scheermes.

Toegegeven, omwille van de objectiviteit, omwille van de avond, kan men zeggen dat het varkenshaar na het scheren van de rotor SUBJECTIEF langer is dan na de machine / het net. Onlangs kocht ik een machine voor mezelf - ik zal opnieuw proberen de sensaties en de tijd om te scheren vergelijken :)

Ik gebruik Remington R-6130 met diamantzaagbladen en een garantie van 3 jaar op de bladen en gaas zelf, het heeft me precies de levensduur van deze onderdelen en hun volledige beschikbaarheid omgekocht. Het kostte me ergens in 3.5 ty onder NG - voor een prijs die redelijk vergelijkbaar is met hoogwaardige (batterij) mesh-scheermessen.

En ik, op de oude manier, op de zwaar chirurgische manier, droog de machine. Zwak? ; D Oké, ik heb tot nu toe ook zwak mijn nagels geknipt met een scalpel - en sommigen oefenden dit, beweerden dat het schoner en sneller was dan welke schaar dan ook.

2 kromsolog
insider
03/01/2012 18:12
> Scheren zonder water

3 ZlydenGL
kenner
03/01/2012 18:35
In het oude Egypte werden de nagels "geknipt" met bijlen :) Als ik eenmaal miste - en één vinger (of de hele hand - als "geluk") kan je maar één keer in je leven knippen :)

En het was Braun nodig. ;)

> kocht een eenvoudige balsem

Ik dacht ook om beschermende uitrusting te gebruiken. En toen dacht ik - waarom mezelf verkrachten? Goed gekocht, nou, vloog. Ik zal op de ouderwetse manier zijn.

4 SaAnVi
tsaar
03/02/2012 04:53
> En sinds hij Panasonic nam

5 liquidboy
de gast
03/02/2012 08:07
Nu kies ik gewoon mijn vader tussen de Remington R6130 (prijs 3342) en Philips PT860 PT870 (prijzen 2770 3140). Garantie voor alle - 2 jaar. In de hand van zijn vader hield Remington meer van (de Philips hield niet van de plaats waar de trimmer zich bevindt - vanwege hem is het volgens hem niet handig om vast te houden, zijn vingers omcirkelen het scheermes niet volledig). Maar het was verrassend dat hij de hoofden niet ten opzichte van elkaar bewoog (wat betekent dat Philips het bovenste deel heeft verdeeld in drie "bloembladen" en ze in het midden zijn gedrukt, waarschijnlijk om de convexe contouren te herhalen), ze bevinden zich op een niet-scheurend metalen vlak, hoewel dit vliegtuig beweegt zoals de SmartPivot-functie in de Philips 870.
PS: Remington wordt verkocht in een duurdere winkel..
PPS: Vaders vingers zijn niet kort, hoogte is 186 cm.

Ik heb het ook geprobeerd - het raster vloog over het algemeen 5 maanden. Misschien heeft het pech, of misschien verzet de stoppel zich tegen :)

Ja, dit is niet beschermend :) Gewoon om de huid eraan te laten wennen. Moest je ook al een tijdje wennen aan het mesh scheermes? Hoewel mijn huid ongeveer een maand aan het gaas gewend was, maar aangepast aan de rotor minstens 2x.

6 ZlydenGL
kenner
03/02/2012 11:12
> Maar Braun was nodig. ;)

Eigenlijk bewegend, maar alleen naar binnen. Standaard wordt aangenomen dat het hoofd zich al in de meest convexe modus bevindt en dat alle drie de scheerhoofden perfect naar binnen gaan. Ze blijven nog steeds afhankelijk, maar de contouren van het gezicht herhalen. Over het algemeen, IMHO, als mijn vader minstens een deel van zijn leven dezelfde Kharkiv zou gebruiken, zou Remington ook wel 'ons allemaal' voor hem zijn - naar mijn mening is de bewegingscyclus weinig veranderd, tenzij Remington minder passages nodig heeft vanwege moderne materialen.

7 ZlydenGL
kenner
03/02/2012 11:15
> Maar het was verrassend dat zijn hoofd niet ten opzichte van elkaar beweegt

8 AV
de gast
03.03.2012 10:11
Hallo iedereen of zoals onze gewaardeerde maker van deze site zegt Goede dag!
Ze zeggen dat door elektrische scheerapparaten de huid met de tijd ruwer wordt, dus het is begrijpelijk dat er geen update van de bovenste laag van de huid plaatsvindt, maar bij gebruik van de machine treedt het effect op van het bijwerken van de bovenste laag van de huid. dit is het zogenaamde PILLEN.
Tantes besteden veel geld aan hem, maar voor mannen gebeurt dit natuurlijk elke paar dagen tijdens het scheren :)
Wat betreft irritaties (de huid zelf is ook gevoelig), het betreft de individuele selectie van producten VOOR en NA het scheren, je hoeft niet alle bekende merken lastig te vallen, en verdubbelt dat waarom het me SPREEKT?
alles is eenvoudig over vliegtuigen: meer dan eens neem ik alle scheeraccessoires mee, maar alleen IN BAGGAGE (HOOP IN WINKELEN, NIEMAND GAAT?) Ik heb er geen klachten over, ik wil het je individueel vertellen.

Ik heb huid op mijn gezicht, als een baby-ezel. :) Het scheerapparaat pelt ook sowieso.

> en verdubbel dan wat mij zo HEEFT

Misschien heb ik verkeerd geïnterpreteerd over ergernis. Acne komt niet voor, alleen roodheid na het scheren - als gevolg van onstuitbare roterende peeling. Nou ja, soms microporese, precies met het bloed. Grid doet dat nooit.

9 SaAnVi
tsaar
03.03.2012 12:13
> ze zeggen dat door elektrische scheerapparaten de huid met de tijd ruwer wordt, dus het is begrijpelijk

Ik ben bereid :) Meestal vlieg ik met een tas waarin:
1. Laptop
2. Opladers (heel broed)
3. 1 wissel van ondergoed
4. 1 extra shirt
5. Notebook / pen / kleine schroevendraaier en spullen op de kleine dingen.

Uiteraard kan ik deze tas niet meenemen in mijn bagage vanwege de aanwezigheid van een laptop en andere elektronische apparaten en ALTIJD meenemen naar de salon. Dienovereenkomstig zijn er bij de controlepunten heel vaak vragen over de inhoud ervan (vooral een kleine schroevendraaier irriteert iedereen), en natuurlijk heb ik nooit in mijn gezicht mogen komen met een spray van schuim.

Daarom blijft mijn keuze erg klein:
1. Koop schuim dat al op zijn plaats zit, wat echt een aardige cent kost (omdat ik er nooit kleine bakjes mee heb gevonden)
2. Om gewone zeep te gebruiken voor "voorbehandeling" van de huid, die nogal beladen is (sommige soorten hotelzepen hebben zo'n irritatie op mijn gezicht veroorzaakt - mama maakt zich geen zorgen)
3. Stop nog steeds bij het elektrische scheerapparaat, dat perfect in dezelfde tas past, niet veel aandacht trekt en u zich letterlijk onderweg kunt scheren.

En over de ergernis. Irritatie / acne van cosmetica is één ding en irritatie van de machine zelf is iets anders. Een roterend scheermes 'tast' de huid echt veel sterker aan dan een mesh-scheermes of een machine - natuurlijk is het veel gemakkelijker om er verschillende soorten irritatie van te krijgen. De combinatie van voor en na het scheren is misschien niet erg nuttig - vooral wanneer roterende scheermessen worden aanbevolen voor gebruik op een droge huid, zodat alleen de effector NA moet worden geselecteerd.

10 ZlydenGL
kenner
03.03.2012 12:21
> Ik wil individueel vragen

1. Gillete Fusion Machine en Palmolive Handzeep
2. Mesh scheermes Panasonic RT-81
3. Roterend scheerapparaat Remington 6130 (hierboven genoemd)

De conclusies waren als volgt: doordat ik het gebruik van een roterend scheermes al goed onder de knie had, is het resultaat van het scheren over het algemeen hetzelfde als bij het scheren van Panasonic. En waarschijnlijk ook van het netwerk Braun - bij het vergelijken van deze scheermessen trok geen van de modellen vooruit. Maar bij gebruik van de machine is de scheerkwaliteit nog steeds een paar keer hoger (vooral in moeilijke gebieden - bijvoorbeeld boven de adamsappel), en tegen de avond hebben de borstelharen tijd om aanzienlijk minder te groeien dan bij gebruik van het gaas / rotor - maar groeit nog steeds.

Als u op zakelijke stijl mikt, zijn alle opties bij normaal gebruik geschikt. Maar als er een ploegendienst van meer dan 12 uur gepland is, is het beter om machinaal bewerkt te worden.

Nu denk ik erover om de Gilette + zeepcombinatie mee te nemen op de volgende reis :) Ze hoeven het niet uit de handbagage te hoeven halen.

11 ZlydenGL
kenner
03/05/2012 10:53 PM
Zittend op de ziektelijst, experimenteerde opnieuw met scheermessen. De test omvatte:

Over het algemeen, als de machine niet alleen geschikt is vanwege snijwonden, kunt u proberen Gillette te vervangen door dezelfde Shick, ze hebben een soort passieve bescherming tegen de "gesneden" huidgreep in de vorm van dunne verticale draden tussen de messen en de huid. Het bespaart niet 100%, maar na deze messen heb ik het aantal sneden soms verminderd :) Maar aan de andere kant zijn er ook veel recensies op internet, te oordelen naar welke Shick-messen nog vaker werden gesneden. HZ, misschien zijn mijn gegevens gewoon enorm verouderd. Ja, en er is een gevoel dat deze Shick nu niet zo gemakkelijk te vinden is - ik kan zelfs geen foto vinden van verwisselbare messen van behoorlijke kwaliteit.

Trouwens, terugkomend op elektrische scheerapparaten, zal ik nog een ENORME plus roterende scheermesjes uitspreken. Het feit is dat ze (of op zijn minst een aanzienlijk deel) weten hoe ze tegelijkertijd moeten opladen en scheren! Panasonic en Brown wisten niet hoe ze dit moesten doen - scheren of opladen. Dus, in de situatie waarin ik me 's ochtends verslapen, reikte ik naar een scheermes - en de lading was nul (ik kwam' s avonds wild uitgeput terug en vergat het te controleren), ik krijg helemaal geen roterend scheermes :) Hoewel ik misschien gewoon pech heb, en onder het "net" er zijn scheermessen die "combo's" kennen?

12 ZlydenGL
kenner
03/05/2012 23:08
Over het snijden van de machine trouwens. Op mijn gezicht gebeurde dit alleen als de machine niet verticaal, maar horizontaal beweegt. In dit geval waren de wond en snijwonden naar de hel :) Vooral in het gebied onder de neus.

13 adriano 23/04/2012 16:19
Oh, het onderwerp ligt gewoon aan de kassa! Ik pak gewoon iets nieuws op om de oude Braun5414 te vervangen. De kwestie met de keuze is de inzet - wie geeft me een scheermes om te testen voordat ik het koop? Ik ben verdoofd.
Wat betreft de "ENORME plus" van roterende scheermessen. Wat is in hemelsnaam het verband tussen elektronische vulcircuits en het type scheermes? Als bewijs neem ik een stukje uit de handleiding van 5414 mee (ik ben niet te lui om te typen, blat): als de cel leeg is, kun je je ook scheren als het scheerapparaat op het lichtnet is aangesloten
(100-240 V). (Als het scheerapparaat niet mag werken
laad deze dan onmiddellijk op met de schakelaarstand "uit". 1 minuut.) Kort gezegd - u kunt tegelijkertijd scheren, terwijl u het scheerapparaat minstens een minuut lang oplaadt (de pieklaadstroom zal afnemen). Dus ZlydenGL heeft het mis.
Wat betreft de netten - ik heb de kit 5-6 jaar geleden in Brown veranderd (de levensduur van het scheermes is meer dan 10 jaar).

14 John
de gast
19-10-2013 07:14
Tien jaar lang gebruikte hij allerlei soorten Panasonic, waarvan de laatste de ES-8241 is. Daarna schakelde hij over op werktuigmachines. En ik zit al 10 jaar op Mach3 Turbo | Fusion. Soms scheer ik me met een elektrisch scheerapparaat om te onthouden hoe slecht ze zich scheert in vergelijking met een machine.

Masochisme? :)

15 SaAnVi
tsaar
19-10-2013 07:55
> om te onthouden hoe slecht ze zich scheert

16 Maxim
de gast
24/01/2014 16:06
Ik scheer het bruine mesh-scheermes, het zit op de batterij en is niet duur, de goedkoopste is bijna en goedkoper dan de roterende. Verkoop een roterend scheermes voor aucro en koop een goed mesh-scheermes. Bedankt voor het artikel, anders dacht ik erover om een ​​roterende te kopen.
17 Dmitry 1
de gast
25-02-2014 20:59
Klopt het dat roterende scheermessen een betere scheerkwaliteit hebben? Ik las dat de mesh-modellen meer zijn ontworpen voor ruw scheren (dat wil zeggen dat ze nog steeds een beetje haar achterlaten), terwijl de roterende degenen volledig scheren. Toegegeven, ze moeten wat langer scheren.

18 SaAnVi
tsaar
26/02/2014 06:38
Dus hier spreekt, zoals het hele record, over deze situatie.

En verder, onder de foto van een roterend scheermes: "Eigenlijk gebruik ik er nu twee tegelijk. Ik scheer meshes en ik roteer scheren mogelijk niet-scheren. Ze kan nog steeds drie haren scheren; plus, de batterij - je kunt voor elke spiegel staan."

De auteur heeft niets door elkaar gehaald? Misschien heb je het op deze manier nodig: roterende scheerbeurt en mesh-scheerbeurt mogelijk ondergroei?

19 Eugene
de gast
16-08-2014 15:22
Ik begrijp de auteur niet, in het begin schrijft hij: "In principe kun je ongeveer vijf minuten scheren tot een toestand van" min of meer ", maar om de een of andere reden scheren bepaalde haren zich niet tot het einde. Als je je hand vasthoudt, voel je: hier steken ze uit op een micrometer. Je rijdt, je rijdt met een scheermes - nifiga. Ik nam een ​​net - alles is op dit moment soepel. "

20 SaAnVi
tsaar
16-08-2014 18:55
Nee, ik heb niets door elkaar gehaald. Het is alleen dat het raster geen batterij heeft, maar ik heb geen stopcontact in de buurt van de spiegel.

En voor de zeer gevoelige, moet je naar roterende scheermessen kijken met een natte scheerbeurt, dan zal het veel comfortabeler zijn. Je kunt je gezicht niet met schuim insmeren, maar gewoon bevochtigen met water, en direct is de irritatie iets minder. Het is gemakkelijker om ze schoon te maken - het is mogelijk om stromend water te prikken.

Nou, ze zeggen dat rotorbladen beter bestand zijn. Het gaas is gemakkelijker te beschadigen en de gaasbladen slijten sneller. Dit is tenminste wat er in allerlei artikelen staat, en ook mijn vader was hiervan overtuigd. Gezien het feit dat scheerhoofden geprijsd zijn tegen de prijs van een scheermes, is het nog steeds beter om iets betrouwbaarder te nemen. Hoewel gezondheid natuurlijk duurder is, en als er helemaal niets te maken heeft met rotatie, dan heb je dat niet nodig.

21 JustAMartin
de gast
26/07/2015 16:35
De rotor scheert naar de wortel en het rooster laat een paar millimeter over. Maar hierdoor zal er meer irritatie van de huid van de rotor zijn. Om het scheren te versnellen en daardoor irritatie te verminderen, kun je kijken naar roterende scheermessen met Lift & Cut-mesjes. Dan zijn er minder losse haren en hoef je je gezicht niet opnieuw te krabben met een scheermes.

Waarom zou het plotseling zijn. Het principe is absoluut vergelijkbaar..

22 SaAnVi
tsaar
26/07/2015 17:18
> Roterende scheerbeurten onder de wortel

23 R666
insider
13/02/2016 18:02
..roterend. mesh. te geleerd - maar niet altijd goed. Voor ruimtetoepassingen vond de Pindos een niet-lekkende vulpen uit. Hierdoor vlogen ze voor 1 lyam dollar. De Russische stylus kostte de belastingbetaler 10 kopeken per stuk en werd een "eenvoudig potlood" genoemd.
En daarom - het doel moet de middelen rechtvaardigen.
Als je de mok langzaam en grondig in perfecte staat moet brengen - ik neem een ​​gevaarlijk scheermes "Cobar", corrigeer het aan mijn riem, vul het met schuim met een borstel... en dan volgens het ritueel. Duurt ongeveer 12 minuten.
Als de tijd wat korter is, is het Era mesh elektrisch scheerapparaat gebruikt. Glad genoeg, ongeveer 5 minuten in tijd (samen met schoonmaken). Helaas is de 220V-wikkeling erin doorgebrand, dus nu denk ik, spoel hem op of koop een nieuw scheerapparaat.
Als het heel snel nodig is, dan wordt een eenmalige machine genomen en wordt alles droog geschild. Je kunt niets weken, anders worden de erysipelas als die van een baviaan. Het blijkt schoon te zijn, in de ontlading "en dat zal het ook doen", maar het mes gaat 4 keer zitten en is het niet waard om in twee passen te scheuren. Na verloop van tijd - 48 seconden, afgezien van het uitsmeren van eau de cologne daarna.
Roterende "grasmaaiers" zijn ook goed. De tijd van gebruik is evenredig met het raster.
En ook zo'n apparaat werd gebruikt voor westerse doeleinden. Als u de verbinding met "Kharkiv" en alle vonkdovende condensatoren en smoorspoelen verbreekt, en twee stukken geïsoleerde draad per meter op de borstels bevestigt. ;)
Over het algemeen denk ik dat het beter zal zijn, afhankelijk van wie wat gewend is. Het is moeilijk hier te adviseren. Dezelfde nagels - sommige met draadscharen, sommige met een scalpel, sommige die regeren.

U bent niet geregistreerd. Registreer of log in zodat je niet elke keer een verificatiecode hoeft in te voeren (en andere leuke features op de site hebt). Er is een dagelijkse limiet aan anonieme opmerkingen om te beschermen tegen trollen, schoolhackers en spambots. Momenteel zijn er 10 reacties.

Voeg een reactie toe

Je hoeft niet te hooligan: volg de regels van fatsoen. Ik hou niet van opmerkingen, niet in een geval als "Oststoy!" en dergelijke. Als je iets wilt bekritiseren of iemand het leven wilt leren, doe het dan met gevoel, met gezond verstand en met de afspraak.

De beste scheerapparaten van 2019

Zeker, elke man werd geconfronteerd met de noodzaak om constant kortlevende machines te gebruiken, denkend aan het kopen van een elektrisch scheerapparaat. Bovendien besluit niet iedereen om verschillende redenen een duurzaam apparaat te kopen: vanwege de stereotypen dat ze niet zo effectief zijn als wegwerpmachines, vanwege de hoge prijs van verwisselbare messen, enz. We raden u aan om de beoordeling van de beste elektrische scheerapparaten in 2019 te overwegen, waarmee u niet langer twijfelt aan de relevantie van technologie.

U moet begrijpen dat moderne scheermodellen aanzienlijk verschillen van de eerste analogen en zeer geschikt zijn voor intensief, dagelijks gebruik. Het bestaan ​​van de meeste negatieve beoordelingen is te wijten aan het feit dat gebruikers goede apparaten niet correct gebruiken of een te lange baard lanceren om te scheren met de gespecificeerde techniek.

Beoordeling van de beste elektrische scheerapparaten in 2019

24 SaAnVi
tsaar
13/02/2016 18:07
Nee, ik wil op geen enkele manier terugkeren naar de machines. Hoewel hij aan het begin van zijn baardleven de machine gebruikte.
CategorieEen plekNaamPrijs
De beste roterende elektrische scheerapparaten5Philips S1100-serie 10003000 ₽
4Xiaomi Mijia roterend elektrisch scheerapparaat₽ 2500
3Berdsk 91300 ₽
2Philips AT890 AquaTouch7 000 ₽
1Philips S5110-serie 50005000 ₽
Goede mesh-scheerapparaten5Wahl 3615-04711400 ₽
4Panasonic ES-60032800 ₽
3Braun 3010s serie 34.500 ₽
2Panasonic ES-RW30CM5203700 ₽
1Braun 7893s serie 714 800 ₽
De beste scheerapparaten voor mannen5Panasonic ES-LT2N105 ₽
4Braun 5147s serie 512900 ₽
3Braun 7899cc-serie 721 800 ₽
2Philips S9151 Series 900017990 ₽
1Braun 9299s serie 917990 ₽

De beste roterende elektrische scheerapparaten

Deze categorie presenteert modellen die werken op basis van cirkelmessen. Dergelijke componenten trekken een hoge sterkte aan en stationaire snij-elementen hebben een kleine sleuf, waardoor ze zelfs met kleine haartjes kunnen omgaan. Veel snijbladen zijn zelfslijpend en elimineren stoppels zonder pijn. Er zijn modellen voor zowel droog als nat scheren te koop. De tweede optie is handiger (betreft het gebruik van gel, schuim), maar kost meer.

Philips S1100-serie 1000

De bovenkant van roterende elektrische scheerapparaten wordt geopend met het budgetmodel Philips S1100 Series 1000, dat wordt gekenmerkt door een lange levensduur en lage kosten. Het is belangrijk op te merken dat veel vertegenwoordigers van het premiumsegment zich verzamelen in China, maar de eerste serie in Nederland. Dit model is uitsluitend geschikt voor droog scheren en kan de taak zeer goed aan, gezien de prijs. Het nadeel is dat het apparaat geen batterij heeft, dat wil zeggen dat het alleen op het netwerk werkt. Het voordeel is dat het tot 3 dagen met borstelharen omgaat, geen verzorging nodig heeft. De messen gaan lang mee en zijn gemakkelijk te vinden in de uitverkoop. Geknipte haren kunnen met één druk op de knop worden gegoten.

  • gemaakt in Nederland;
  • duurzame messen;
  • eenvoud in bediening;
  • drie bladen.
  • Geen batterij;
  • geen stand.

Xiaomi Mijia roterend elektrisch scheerapparaat

Nog een goed goedkoop roterend scheermes met drie scherpe messen. Het probleem is dat het verkrijgen van vervangende verbruiksmaterialen niet zo eenvoudig is als we zouden willen in de Russische Federatie. Desalniettemin wordt het model gekenmerkt door een goede scheerkwaliteit, zelfs van een dikke baard. Letterlijk na een paar procedures zijn er geen problemen met irritatie. Scheert zelfs de nek goed. Het handvat is comfortabel maar niet compact. Er is geen USB-C-ingang, in plaats daarvan wordt dual-pin opladen gebruikt. Trimmer en bijlhandvat ontbreken. Wat betreft de voordelen, ze omvatten de levensduur van de batterij, de kwaliteit van de messen en hun competente locatie. Doordachte kop, vangt perfect haren op de baard en onder de neus op.

  • bewegend hoofd;
  • goede bladen;
  • goedkoop;
  • snel opladen;
  • batterijduur.
  • geen trimmer;
  • geen USB-C-ingang.

Berdsk 9

Vergeet bij het overwegen van goedkope elektrische scheerapparaten niet om vertrouwd te raken met de producten van het bedrijf Berdsk. De negende serie roterende scheermessen trekt niet alleen aan met een lage prijs, maar ook met vrij effectieve messen. Bovendien heeft het Berdsk 9-model een ingebouwde trimmer, drie hoogwaardige scheerhoofden en een robuust ontwerp. Uiteraard mag je van dit apparaat geen ideale resultaten verwachten: van tijd tot tijd moet je moeilijk bereikbare plaatsen meerdere keren in een cirkelvormige beweging doorlopen. Desalniettemin is het voor zo'n prijs vrij moeilijk om een ​​echt werkend scheerapparaat te vinden dat geschikt is voor dagelijks gebruik. Daarnaast valt het toestel op door een ergonomisch design.

  • robuuste constructie;
  • zwevende koppen;
  • normale bladen;
  • er is een trimmer;
  • zeer loyale prijs.
  • alleen droog scheren;
  • slaat haren op plaatsen over.

Philips AT890 AquaTouch

Als u van plan bent een roterend nat scheermes te kopen, moet u zeker de Philips AT890 AquaTouch overwegen. Het apparaat is uitgerust met een DualPrecision-systeem en vrij effectieve zwevende koppen. Dankzij de Aquatec-afdichting is dit model helemaal niet bang voor water en gaat het perfect om met de taken bij het aanbrengen van schuim. Afgaande op de beoordelingen gaat het apparaat niet alleen goed om met korte maar ook lange haren. In de stand-alone modus werkt het apparaat 50 minuten. Het opladen duurt ongeveer 60 minuten. Deze gadget werkt op basis van Super Lift & Cut-mesjes, die de haartjes effectief opheffen en de gebruiker een gladdere scheerbeurt bieden. Indien nodig laad je het model snel op in 3 minuten, genoeg voor één scheersessie.

  • goede kwaliteit;
  • nat scheren;
  • kwaliteit messen;
  • duurzame constructie;
  • er is een dekking;
  • snel opladen.
  • geen laadindicator.

Philips S5110-serie 5000

Het beste prijs / kwaliteit roterende elektrische scheerapparaat voor 2019 is de Philips S5110-serie 5000, ontworpen voor zowel natte als droge scheerbeurten. Het apparaat werkt op basis van MultiPrecision-mesjes. Flex bewegende koppen ondersteunen 5 richtingen. Bovendien is er een hoogwaardige SmartClick-trimmer geïnstalleerd. In vergelijking met het vorige segment wordt het vermogen van het apparaat met 20% verhoogd, wat het werk met een dikke baard gunstig beïnvloedt. Omdat de mesjes omhoog komen, is het veel gemakkelijker om aan korte haren vast te houden. Je kunt het scheermes wassen onder kraanwater. Daarnaast hebben de ontwikkelaars het toestel voorzien van een batterij-indicator. Er is een wegvergrendeling voorzien voor gemakkelijk transport. Levensduur van de batterij is 50 minuten. Het duurt ongeveer een uur om het apparaat op te laden. Afgaande op de beoordelingen is het model consistent met de prijs, maar er zijn geen gebreken.

  • scheer snelheid;
  • kan gewassen worden;
  • kostenindicatie;
  • bedachtzaam hoofd;
  • hoge spanning.
  • niet gedetecteerd.

Goede mesh-scheerapparaten

Mesh scheermessen worden gemaakt op basis van plaatstalen elementen, die 1 tot 3 scharen kunnen hebben. Veel mensen noemen dergelijke producten vibrerend, omdat de snijcomponenten bewegen vanwege het magnetische veld. Bij het kopen van dergelijke apparatuur moet u rekening houden met de kracht en het aantal messen.

Wahl 3615-0471

De classificatie van elektrische scheermessen op het net wordt geopend door het Wahl 3615-0471-model, aangedreven door een netwerk en een interne batterij. U kunt ook batterijen gebruiken. Naast de gecombineerde kracht trekt het apparaat aan door de aanwezigheid van een goede trimmer, waarmee het heel eenvoudig is om de vorm van de baard en snor te volgen. Dit model ondersteunt nat scheren, dat wil zeggen dat u zich onder verschillende omstandigheden kunt scheren onder de douche of in de badkamer, waaronder schuim en gel. Ondanks de lage kosten en slechts één mes, gaat dit apparaat goed om met het knippen van zelfs lang gezichtshaar. Er is geen scheerblok, maar dit belet niet dat het apparaat effectief haar uit de nek verwijdert. Het probleem is dat het apparaat in bijna 8 uur is opgeladen. Tegelijkertijd is de batterijduur 45 minuten.

  • goedkoop;
  • batterijduur;
  • betrouwbaar geval;
  • waterdichtheid;
  • duurzaamheid.
  • oplaadtijd;
  • slechts één mes.

Panasonic ES-6003

Als u een goedkoop mesh elektrisch scheerapparaat wilt kopen, raden we u aan om op de Panasonic ES 6003 te letten, die gericht is op dagelijks gebruik. Het heeft een goede grondstof en slijtvaste onderdelen. Het werkt op basis van een betrouwbare motor en een triple razor systeem. Hierdoor wordt zowel in het kader van droog als nat scheren een goed effect behaald. Afgaande op de opmerkingen van de kopers, zijn de messen scherp en goed geslepen - ze laten het haar niet door, zelfs niet op moeilijk bereikbare plaatsen (in bochten, in de nek). De messen zijn praktisch niet saai, terwijl het gemakkelijk is om uitneembare items te koop te vinden. Voor gebruiksgemak wordt een oplaadindicatie verstrekt. Laat geen irritatie achter.

  • dure onderdelen;
  • triple scheermes systeem;
  • goede motor;
  • loyale prijs.
  • geen scheermesblok.

Braun 3010s serie 3

Dit is een legendarisch scheermes voor mannen van het mesh-type. Het werkt op basis van een krachtig drievoudig scheerapparaat dat droog en nat scheren ondersteunt. Efficiëntie is te danken aan de aanwezigheid van Senso Foil-scheergaas met MicroComb-technologie. Het duurt slechts zestig minuten om volledig op te laden. Er is een laadindicator. Op basis van opmerkingen van klanten doet dit apparaat uitstekend werk met kleine haartjes, waardoor het effect bijna lijkt op het gebruik van een klassiek scheermes. Senso foliegaas verwerkt probleemloze plekken moeiteloos, zonder irritatie te veroorzaken. Dit apparaat heeft dus een bijna perfecte prijs-kwaliteitverhouding.

  • triple scheermes systeem;
  • Senso Foil mesh;
  • MicroComb-technologie;
  • oplaadtijd;
  • ergonomisch ontwerp;
  • robuuste constructie.
  • geen trimmer.

Panasonic ES-RW30CM520

Dit model behoort tot betrouwbare mesh-scheermessen voor mannen, die ook is uitgerust met een effectieve trimmer om haar in de oren en neus te knippen. Biedt contouren, droog en nat scheren. Het scheersysteem bestaat uit twee koppen met duurzame Japanse stalen mesjes. Daarnaast wordt de efficiëntie verzekerd door een speciale slijpbeurt onder een hoek van dertig graden. Dit had een gunstige invloed op de afname van de weerstand, waardoor u zich na gebruik van het apparaat minder zorgen hoeft te maken over irritatie. Bovendien kunt u de gel gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het beschadigen van de vochtbestendige behuizing. Je kunt geen fout vinden in de behuizing van het model: duurzaam, zonder gebreken, er is een elastomeer om het scheermes in de hand te bevestigen. Dankzij de netwerkindicator kan de gebruiker altijd achterhalen wanneer het nodig is om het apparaat op te laden.

  • ondersteuning voor nat scheren;
  • goede trimmer;
  • mes kwaliteit;
  • goede verscherping;
  • indicatie.
  • niet gedetecteerd.

Braun 7893s serie 7

Het beste elektrische scheerapparaat van 2019, rekening houdend met prijs en kwaliteit, is de Braun Series 7 7893s Wet & Dry, die de werking via een netwerk en een lithium-ionbatterij ondersteunt. De levensduur van de batterij varieert van 45 tot 50 minuten, wat genoeg is voor een comfortabele scheerbeurt, zelfs met dikke haren. De beweegbare eenheid en de zwevende kop passen zich perfect aan de kenmerken van de vorm van het gezicht en de borstelharen van de gebruiker aan. De voordelen van het model moeten ook zijn: eenvoudige verzorging van bakkebaarden, een snor en de mogelijkheid om snel een baard te knippen. Het handvat van het model is vrij ergonomisch, het is gemakkelijk om de optimale scheermodus te kiezen. Betrouwbare prestaties duiden op de lange levensduur van het model. Bovendien zijn de voordelen van het apparaat de mogelijkheid van natte reiniging en een stijlvol display waarop u de indicatie van de huidige lading kunt zien. Er is een zaak.

  • uitrusting;
  • zwevende kop;
  • batterijduur;
  • nat reinigen;
  • geweldige trimmer;
  • scheerprestaties.
  • niet gedetecteerd.

De beste scheerapparaten voor mannen

In deze categorie worden premium modellen van mesh en roterende elektrische scheerapparaten gepresenteerd. Dergelijke apparaten laten geen irritatie achter, hebben een handige zwevende kop, die zich perfect aanpast aan de contouren van het gezicht van de gebruiker en zeer scherpe messen. Daarnaast probeert elk merk zijn segment van dure scheermessen uit te rusten met interessante features..

Panasonic ES-LT2N

Dit is een model uit het premium segment met drie bladen en een multi-beweegbare 3D-kop. Een goed elektrisch scheerapparaat voor mannen volgt exact de contouren van het gezicht en laat geen schade achter. Bladen worden gekenmerkt door hoge sterkte, scherpte en nauwkeurigheid. Sensortechnologie geïmplementeerd om de dikte en lengte van haren te bepalen. Dit heeft een gunstige invloed op het eindresultaat en de snelheid van het scheren. Dit vermindert de belasting op de huid van gebruikers aanzienlijk. Het is ook vermeldenswaard het hoge vermogen van het apparaat - tot 13.000 cycli per minuut. Daarnaast beschikt het toestel over een hoogwaardige grip, stijlvol mat design.

  • sterke motor;
  • kwaliteit messen;
  • zintuiglijke technologie;
  • 3D hoofd;
  • comfortabel handvat.
  • hoge prijs.

Braun 5147s serie 5

In de beoordeling van elektrische scheerapparaten van 2019 moet het Braun 5147s mesh-scheermes uit de vijfde serie, dat werkt op basis van de AutoSensing-motor, worden benadrukt. Dit apparaat houdt perfect rekening met de kenmerken van het gezicht van de gebruiker en is goed aangepast aan de kenmerken van de borstelharen. Het resultaat is een comfortabele, effectieve scheerbeurt, zelfs op moeilijke delen van het gezicht. Bijzondere aandacht verdient het zwevende kopondersteunende werk in 8 richtingen. Het is de moeite waard om te zeggen dat het model is gebaseerd op MicroMotion-technologie en ActiLift-trimmer, waardoor je haren in verschillende richtingen kunt pakken. 2 van de 3 SensoFoil-mesjes hebben ongeveer 900 gaten, waardoor je haren kunt vastpakken, tot 0,05 millimeter.

  • reiskoffer;
  • het hoofd werkt in 8 richtingen;
  • scherpe messen;
  • levenslang;
  • snel opladen;
  • batterijduur;
  • ActiLift trimmer.
  • niet het beste handvat.

Braun 7899cc-serie 7

Met zo'n apparaat hoef je je geen zorgen te maken over snijwonden, en de kwaliteit van het scheren doet op geen enkele manier onder voor het gebruik van klassieke machines. Dit is absoluut een van de beste elektrische scheerapparaten met een trimmer en ondersteunt vijf modi, afhankelijk van het type huid en haar. Alle benodigde informatie wordt weergegeven op een klein scherm. Tegelijkertijd is de gebruiksduur van het apparaat 50 minuten, maar hij kan ook via een stopcontact worden gebruikt. De perfecte oplossing voor reizen, zakenreizen. De koffer is niet bang voor vocht; hij kan gebruikt worden samen met scheerschuim of gel. Bovendien spreken gebruikers in een goed daglicht over de trimmer. Het model kan op het dockingstation worden geplaatst en indicatoren geven de werkbereidheid aan. Onder de tekortkomingen zijn te onderscheiden behalve dat de oplaadtijd.

  • goede constructie;
  • geen irritatie;
  • lange batterijduur;
  • kan worden aangesloten op het netwerk;
  • eenvoud van bediening;
  • scherpe messen.
  • net oplaadtijd.

Philips S9151 Series 9000

Over de beste elektrische scheerapparaten voor nat scheren gesproken, er was een premium roterend model - de Philips S9151 Series 9000. Het ContourDetect-hoofd werkt in acht richtingen. V-Track Precision-mesjes en het krachtige SmartClean Plus-systeem verdienen speciale aandacht. De SmartClick-styler kan ook perfect de taken aan, waarmee het heel eenvoudig is om de baard, bakkebaarden en snor uit te lijnen. Het is de moeite waard hieraan toe te voegen dat fabrikanten een verbeterde oplaadtechnologie hebben - nu zijn er twee modi beschikbaar: 50 minuten gebruik of één sessie (snelle modus). Alle onderdelen zijn van hoge kwaliteit en duur. Dus zelfs als we rekening houden met de hoge prijs, zijn er geen gebreken.

  • V-Track Precision-mesjes;
  • ContourDetect-kop
  • SmartClick-trimmer;
  • batterijduur;
  • snel opladen.
  • niet gedetecteerd.

Braun 9299s serie 9

Het beste elektrische scheerapparaat van 2019 is het Braun 9299s Series 9-gridmodel, met als enige probleem de zeer hoge kosten in vergelijking met de meeste analogen. Maar dit kan worden verklaard door verschillende feiten:

  1. Hoogwaardige V-Track Precision-mesjes;
  2. De zwevende kop werkt in 8 richtingen;
  3. Krachtig SmartClean Plus-systeem;
  4. Handige baardtrimmer SmartClick;
  5. Verfrissende scheerbeurt.

Levensduur van de batterij is 50 minuten. U kunt de lading regelen via handige indicatoren. Om gevaarlijke situaties te voorkomen, wordt nat scheren alleen aangeboden zonder toegang tot het netwerk.

  • mes kwaliteit;
  • productieve motor;
  • lange batterijduur;
  • hoogwaardige constructie;
  • zwevende kop;
  • betrouwbaar merk;
  • nauwkeurigheid van de trimmer.
  • niet gevonden.

Hoe een goed elektrisch scheerapparaat te kiezen?

Misschien beginnen we met het feit dat je geen perfect scheren mag verwachten van budget roterende en mesh-modellen. Ongeacht het mechanisme blijven er kleine haartjes achter, maar hoe meer mesjes en hoe beter hun kwaliteit, hoe gemakkelijker het proces zal zijn. Als je niet weet hoe je een elektrisch scheerapparaat moet kiezen, overweeg dan ook de kwaliteit van het hoofd. Het is wenselijk dat het zorgt voor beweging in verschillende richtingen voor een uniform resultaat. Overweeg daarnaast:

  1. Type stroom - de machine werkt beter zowel op een stopcontact als op een batterij;
  2. Het type mechanisme - noch de rotor, noch het mesh-scheermes hebben duidelijke voordelen;
  3. Handige functies - oplaadindicator, nat scheren, snel opladen.
  4. Type snijmechanisme - kan van 1 tot 3 messen zijn. Hoe groter hoe beter.

Vergeet niet om de verhouding tussen prijs en kwaliteit te overwegen. Sommige premiumfuncties zijn gewoon nutteloos..

Welk elektrisch scheerapparaat koop je het beste in 2019?

Tot slot, voor die gebruikers die niet hebben besloten welke elektrische scheerapparaat te kopen, vatten we onze beoordeling samen:

  • het beste goedkope elektrische scheerapparaat - Panasonic ES-RW30CM520;
  • roterend scheerapparaat in prijs en kwaliteit - Philips S5110 Series 5000;
  • draadscheermes voor prijs en kwaliteit - Braun 7893s Series 7.
  • met de beste trimmer - Philips S9151 Series 9000;
  • meest effectief - Braun 9299s Series 9;

Koperskeuze: elektrische scheerapparaten voor heren, september - december 2019

Elektrisch scheerapparaat voor heren is een handig alternatief voor machines met een korte levensduur, waardoor u het vaak wisselen van mesjes en de aankoop van schuim of gel vergeet.

Weet je niet wat je voor jezelf of een vriend moet kopen ter ere van het komende nieuwe jaar? Een elektrisch scheerapparaat is een goed cadeau voor elke man.

Overweeg scheerapparaten ter waarde van drieduizend roebel, die van september tot december 2019 het vaakst worden gekocht in DNS-winkels..

8e plaats

De achtste plaats op de ranglijst wordt ingenomen door een elektrisch scheerapparaat van Panasonic. Dit is het enige model op onze lijst met een wegvergrendeling die wordt geactiveerd door lang op de aan / uit-knop te drukken. Gezien de meegeleverde koffer is de Panasonic ES-6002 de perfecte keuze voor reizigers.

Het apparaat ondersteunt zowel nat als droog scheren, zodat mannen met een gevoelige huid schuim of gel kunnen gebruiken. Het bedrijf beweert dat het kenmerkende Pro-Curve-ontwerp met zwevende koppen perfect de contouren van het gezicht volgt. Afgaande op de positieve klantrecensies is dit waar - het model biedt de meeste gebruikers een comfortabele scheerbeurt.

7e plaats

Het elektrische scheerapparaat van het Russische merk DEXP bevindt zich op de zevende regel van de beoordeling. Het model heeft de laagste prijs in vergelijking met andere apparaten uit onze lijst. Dankzij het compartiment voor het verzamelen van haar is het geschikt voor gebruik onder alle omstandigheden. Je kunt je overal scheren - er is geen bewijs!

Andere voordelen van de DEXP FS-3000 zijn onder meer een lange batterijduur (tot 45 minuten) en een laag gewicht. Inclusief scheerkwast en beschermhoes.

6e plaats

Vervolgens komt er nog een huishoudelijk scheerapparaat - Centek CT-2170. Het toestel heeft de langste batterijduur in onze selectie (50 minuten), maar je kunt hem gebruiken vanaf het netwerk.

Het elektrische scheerapparaat onderscheidt zich door een waterdichte behuizing, die eerdere modellen uit deze beoordeling niet kunnen bieden. Als je je graag scheert in de stromende regen, geen afstand doet van een scheermes, zelfs niet tijdens het duiken, of gewoon de voorkeur geeft aan betrouwbare dingen die niet zullen bederven nadat je in het water bent gevallen, is Centek CT-2170 een goede aankoop voor jou.

5e plaats

De vijfde plaats op de ranglijst wordt ingenomen door Moser Travel Shaver - het enige professionele elektrische scheerapparaat uit onze selectie. Dit is te merken aan de indrukwekkende configuratie: naast het scheermes in de doos vind je er een metalen beschermhoes, een schoonmaakborsteltje, een fluwelen hoes en een extra scheergaas.

Het model is zeer compact - het past gemakkelijk in uw zak (het formaat is vergelijkbaar met een pakje sigaretten) en weegt slechts 45 gram. Kleine afmetingen hadden geen invloed op de efficiëntie: dankzij het dunne gaas van het elektrische scheerapparaat gaat de snede zo dicht mogelijk bij de huid, wat zorgt voor een ideale droge scheerbeurt.

4e plaats

Nog een DEXP elektrisch scheerapparaat, een van de topverkopers van DNS. In tegenstelling tot de FS-3000 maakt dit model gebruik van een rotatiesysteem en is uitgerust met zwevende koppen. DEXP RS-3000 is ideaal voor stoere mannen met dikke en grove haren die geen last hebben van huidirritaties en liever droog scheren.

Met de ingebouwde trimmer gebruik je een elektrisch scheerapparaat om je baard en slapen bij te knippen. Net als het vorige DEXP-apparaat op onze lijst, wordt dit scheerapparaat geleverd met een borstel om schoon te maken, een beschermhoes en een compartiment voor het verzamelen van haar.

3de plaats

Een eervolle derde plaats wordt ingenomen door het toestel van het Duitse bedrijf Braun. Het stijlvolle scheermes met rode rubberen behuizing ondersteunt de snellaadfunctie - de batterij kan in slechts een uur volledig worden opgeladen.

Senso Foil-scheergaas snijdt zelfs kleine haartjes zonder de huid te beschadigen bij droog scheren, en met de Micro Comb-technologie kunt u een elektrisch scheerapparaat gebruiken om gezichtshaar nauwkeurig te trimmen. Het model is volledig waterdicht, zodat het veilig onder water kan worden gewassen.

2de plaats

De bovenkant van de beoordeling is van elektrische scheerapparaten van Philips. De zilveren plaats werd ingenomen door het roterende model AT610 / 14 met ondersteuning voor droog en nat scheren. Ze hield van DNS-klanten met een robuuste rubberen behuizing, het zelfslijpende CloseCut-messysteem en flexibele koppen die perfect bij elke gezichtscontour passen.

Andere voordelen die gebruikers opmerkten zijn onder meer een laag geluidsniveau, eenvoudig onderhoud (het apparaat kan onder water worden gewassen) en compactheid.

1e plaats

De leider in de ranglijst van de meest populaire elektrische scheerapparaten voor mannen is de Philips S1110 met zelfslijpende mesjes. Dit model is goedkoper dan het vorige, maar niet geschikt voor nat scheren en werkt alleen op het netwerk. Het belangrijkste voordeel is een beweegbaar scheerblok. De apparaatkoppen bewegen onafhankelijk van elkaar in vier richtingen en herhalen alle contouren voor een gladde scheerbeurt.

Als u niet op zoek bent naar draagbaarheid, is de Philips S1110 een goede keuze voor dagelijks gebruik thuis. Het gebrek aan batterij mag voor u geen obstakel worden: de draad is lang genoeg (1,8 m) en buigt gemakkelijk.

Het is tijd om te scheren: welk scheermes is beter - roterend of mesh?

Het debat over welk scheermes beter is, roterend of mesh, duurt zolang deze twee soorten scheermessen bestaan. In feite hangt het allemaal af van wat voor soort huid je hebt en wat voor soort borstelharen. Over de resterende voor- en nadelen - schrijf in het artikel.

Veel mannen moeten zich 1-2 keer per dag scheren en als het scheermes niet goed werkt, aan de stoppels trekt en de huid irriteert, is het onwaarschijnlijk dat dit bij hen past. Daarom is deze tool net zo belangrijk als een tandenborstel en moet deze niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook geen overmatig ongemak veroorzaken. Tegenwoordig zijn scheerapparaten onderverdeeld in twee soorten: roterend en mesh. Natuurlijk proberen fabrikanten ze allebei zo perfect mogelijk te maken, maar uiteindelijk kan alleen de gebruiker erachter komen welk scheermes het beste bij hem past. Het is ons werk om erachter te komen hoe sommige verschillen van andere en hoe comfortabel het scheren van mannen is.

Roterende scheermessen

Het werkingsprincipe van roterende scheermessen, zoals de naam al aangeeft, is rotatie. Een, twee of (meestal) drie roterende koppen bestaan ​​uit een vast gaas en een roterend mes. Vanaf het moment dat Nadia Hippolyta een scheermes met zwevende mesjes gaf, is er in het ontwerp van dit type scheermes eigenlijk weinig veranderd. Maar wat is verbeterd, heeft het scheren behoorlijk comfortabel gemaakt..

De hoofden zijn nu beweegbaar gemaakt zodat ze de contouren van het gezicht beter volgen. Bovendien zijn roterende apparaten bijna altijd uitgerust met een trimmer, die de mogelijkheden enorm uitbreidt, bijvoorbeeld het mogelijk maakt om een ​​baard en snor te vormen. De ernstige nadelen van dit type scheermes zijn de hoge kosten van verwisselbare messen, die tot 80% van de kosten van de machine zelf kunnen kosten.

Een ander nadeel van deze apparaten is het gebrek aan veelzijdigheid: voor een kapper kan zo'n scheermes te weinig doen. De reikwijdte van het gebruik is uitsluitend thuis.

Voordelen

Nozzles herhalen de vorm van het gezicht
Betrouwbaarheid van mondstukken die bijna niet te bederven zijn
Scheren op hoge snelheid
Het is bijna onmogelijk om jezelf met een scheermes te snijden

nadelen

Sproeiers werken nauw samen met de huid, wat na het scheren irritatie kan veroorzaken
Gebrek aan veelzijdigheid
De kosten van verwisselbare spuitmonden

Het symptoom dat het tijd is om het mondstuk van een roterend scheermes te vervangen, is de lage kwaliteit van scheren en pijn - wanneer het haar niet wordt afgesneden, maar naar binnen wordt getrokken en eruit wordt gescheurd. Soms kan een blokkering van het scheermes hetzelfde resultaat opleveren. In dit geval moet het worden schoongemaakt. Borstel hiervoor de buitenkant van het mondstuk met een borstel (meestal meegeleverd). Vervolgens moet u het mondstuk verwijderen en de geknipte haren uit het scheermes schudden. Vervolgens kunt u de behuizing demonteren om deze schoon te maken. Soms is zelfs een speciale vloeistof of spuitbus voor het schoonmaken van scheermesjes bij de aankoop inbegrepen.

Tegenwoordig ontwikkelt Philips goede roterende elektrische scheerapparaten. Het Philips S9151-serie 9000-model biedt bijvoorbeeld zowel droog als nat scheren, een lange batterijduur (tot 50 minuten), een dock voor schoonmaken en opladen.

Of misschien een beter raster?

Het mesh-scheermes is een waardige concurrent van roterende aggregaten. Het is op een iets andere manier gerangschikt: in plaats van ronde roterende sproeiers wordt het scheerproces uitgevoerd met stalen roosters (soms zijn er 4) waaronder het mes heen en weer beweegt. Net als een roterend scheerapparaat kan het mesh-scheerapparaat worden uitgerust met een batterij (dergelijke apparaten hebben de voorkeur), evenals een dockingstation dat het apparaat niet alleen oplaadt, maar ook desinfecteert, wat vooral belangrijk is als het gaat om nat scheren, dat de schadelijke bacteriële Flora.


Wat betreft duurzaamheid, dan zijn mesh-roterende scheermessen geen concurrenten. Het gaas is gemakkelijk te kreuken - daarom is het niet de moeite waard om tijdens het scheren een sterke druk op de huid uit te oefenen. Als het rooster beschadigd is, kan het messenblok veilig worden vervangen, er is niets aan te doen. En reserveonderdelen voor dergelijke scheermessen, hoewel goedkoper dan voor roterende, maar niet veel.

In de afgelopen jaren hebben fabrikanten echter geleerd dergelijke machines uit te rusten met verwarmde roosters, die enerzijds het apparaat beschermen tegen storingen en anderzijds het scheren comfortabeler maken.

Dus we vermelden de voor- en nadelen van het mesh-scheermes:

Voordelen

Eenvoudige mesh-vervanging
Grote onderhoudbaarheid
Verwijderen van lange haren (de grijplengte van een mesh-scheermes is langer dan die van een roterend scheermes)
Compact en lichtgewicht
Grote veelzijdigheid

nadelen

Scheren onder de verkeerde hoek of onder hoge druk kan snijwonden veroorzaken.
Breekbaarheid
Langzaam scheren, meerdere passages nodig om een ​​schone huid te krijgen

Roterend of mesh-scheermes: dat is beter

Samenvattend, om het selectieproces te vereenvoudigen.

  • Als je grove en dikke stoppels hebt, en ook een vrij dikke huid, kies je voor een roterend scheermes dat schoner is dan een mesh-scheermes, maar door het grotere contact van de messen met de huid veroorzaakt het vaak irritatie.
  • Als u de eigenaar bent van dunne, zachte haren en een gevoelige huid, dan is een mesh-machine geschikt voor u, omdat deze nog langzamer, maar fijner scheert, bijna zonder irritatie.

Het is interessant dat de Braun Series 3-3090cc mesh-scheermes leidt in onze respectievelijke beoordeling, en de tweede plaats wordt ingenomen door de roterende Philips RQ1187 / 16. Zo kun je zien dat zowel de scheerklasse als de prijs / kwaliteit verhouding in beide gevallen meer dan waard zijn, en de roterende unit verliest precies volgens de laatste parameter, terwijl de Braun Series 3-3090cc een zwakke accu heeft.

Lees Meer Over Laser Ontharing