Hoofd- Scheren

Floresan Wax Strips voor ontharing - beoordelingen

Waxstrips voor ontharing.

Floresan Wax Strips voor ontharing 2 mei 2017

Vreselijke wasstrepen van Deep Depil met azuleen. Over het algemeen werken ze niet. Geld in de put. Geen enkel haar aarzelde. Het effect is nul. Alle huid op een intieme plek in kleverige was, die alleen met olie en handen kan worden verwijderd (een wattenschijfje of een servet plakt aan de was en het beeld wordt nog erger). Waarom een ​​product uitbrengen dat helemaal niet werkt?!

Opmerkingen Was deze recensie nuttig? Ja 5 Nee 1

Floresan waxstrips voor ontharing op 4 februari 2015

Net als Irina heb ik deze strips 2 of zelfs 3 jaar vrij succesvol gebruikt. Ik kocht altijd onmiddellijk voor 5-7 pakketten. Maar de in december 2014 gekochte strips waren vreselijk. Ze stopten met het verwijderen van ongewenste haren, maar begonnen in plaats daarvan alle was van de strip op het been te verwijderen! Ik besloot dat ik een product tegenkwam uit een slechte batch, maar de strips die ik kocht uit een batch van 2015 bleken net zo slecht! Ik koop dit product niet!!

Floresan Wax Strips voor ontharing 12 december 2014

Gebruikte deze strips meerdere jaren. Niet duur en redelijk effectief. Zelfs in de winkel betwijfelde mevrouw om het te proberen. MAAR! in november 2014 gekochte producten, van het gebruikelijke merk in de hoeveelheid van drie verpakkingen, vlogen in de prullenbak. Voorheen werden de strips verpakt in een doorzichtige zak en vervolgens in een doos. Nu lagen de strepen alleen in de doos. De kleur van de was veranderde - het was met een lichtgroene tint, nu honing. Maar de zaak zit niet in de kleur en niet in de verpakking! En zelfs niet als een non-woven materiaal waarop de massa wordt aangebracht. Het punt zit in de lijmmassa zelf. Door een opmerkelijk toeval had ik verschillende strips van de vorige batch, waarmee ik één been werkte. Alles zoals gewoonlijk! Goed! Maar op mijn tweede voet opende ik een nieuwe doos. Bekende externe inconsistenties. Dit afval had dus niet langer het effect van ontharing - alle haren bleven op hun plaats en er werd een kleeflaag op geplakt. En strak! Na drie pogingen om de situatie te corrigeren, barsten de haarvaten op het been, het been werd blauw! Wat en hoe ik dit vuil niet van mijn huid probeerde te wassen! Gooide een pakket wegwerpmachines weg. ook al zouden ze deze troep op de een of andere manier van de huid kunnen schrapen. Technoloog, econoom en verkoopdirecteur buigen diep! Goed gedaan! Goedkoper om niet uit het prijskader te komen! Nooit! Nooit! Nooit meer voor altijd, amen, ik zal nooit de producten van deze fabrikant kopen!

Opmerkingen Was deze recensie nuttig? Ja 17 Nee 0

Floresan waxstrips voor ontharing op 4 januari 2014

Als je huidloos wilt blijven op de bikinilijn, ga je gang! het is gewoon een soort horror. haar scheurt niet echt, maar de huid pelt goed af. drie dagen verbrand, bedekt met een korst. het beschrijft gewoon niet!

Opmerkingen Was deze recensie nuttig? Ja 17 Nee 0

Floresan Wax Strips voor ontharing 3 maart 2012

Onlangs heb ik waxstrips gekocht voor de azuleen bikinilijn, het kan niet erger zijn! Er is absoluut geen plakkerigheid, zelfs na een minuut wrijven in de handpalmen. Over het algemeen gewoon geld gegooid!

Opmerkingen Was deze recensie nuttig? Ja 20 Nee 3

Floresan Wax Strips voor ontharing 5 februari 2012

Floresan-producten zijn gewoon slecht. Laat u niet misleiden door deze ellende. Bespaar een beetje geld, maar je moet het allemaal weggooien.

Reacties (2) Was deze beoordeling nuttig? Ja 13 Nee 14

Fruit Ontharing Wax Deep Depil

Zelf waxen doe je veilig thuis. Het is heel eenvoudig, het belangrijkste is om het juiste waxbedrijf te kiezen. Met wax kunt u het haar snel en gemakkelijk voldoende lang verwijderen..

Het is vermeldenswaard dat tijdens het ontharen het deel van het haar dat zich op het huidoppervlak bevindt, wordt verwijderd (in tegenstelling tot ontharing, wanneer het haar volledig is verwijderd, inclusief de wortel).

Een van de meest populaire en beproefde merken van fabrikanten van ontharing voor fruitwas is Floresan's Deep Depil.

Over was

Veel meisjes hebben al het gemak van ontharen ervaren met was "Deep Depil". Hiermee kunt u snel en effectief ongewenst haar verwijderen, geschikt voor elk huidtype.

De tool "Deep Depil" wordt geproduceerd in twee versies:

  1. Een harde was die licht moet worden verwarmd, waarna het ontharen moet worden uitgevoerd met een warm middel.
  2. Wasstroken - in deze uitvoering is het product al aangebracht op papier of textielstroken, die niet hoeven te worden verwarmd.

Voordelen

  • Een van de belangrijkste voordelen van dit product is dat het heel gemakkelijk kan worden afgewassen met gewoon water - het is buitengewoon handig, de was lost binnen enkele seconden op. Dit betekent dat u geen extra middelen hoeft te gebruiken om de wasresten van de huid te verwijderen - doekjes met speciale impregnering, wattenschijfjes met plantaardige olie, alcohol, enz..
  • Nog een pluspunt: een groot aantal servetten van uitstekende kwaliteit zit in de ontharingskit..
  • Deep Depil Honey fruit wax voor ontharing is gebaseerd op fructose en heeft een zeer aangenaam onopvallend aroma.
  • Het bevat ook natuurlijke honingcomponenten die een positief effect hebben op de huid..

Dit product is erg zacht, het verwijdert voorzichtig haren en veroorzaakt geen huidirritatie..

Kenmerken van gebruik

Voordat u deze tool gebruikt, moet deze enigszins worden opgewarmd. De dichtheid van de was moet lijken op niet erg dikke honing. Om de was te verwarmen, kun je een waterbad gebruiken of het product in de magnetron verwarmen. De temperatuur van het verwarmde product moet achtendertig graden zijn.

Als je een magnetron gebruikt, wordt het product ongeveer twintig tot veertig seconden opgewarmd - de exacte tijd hangt af van het vermogen van de magnetron. Verwarm het product 5-10 minuten in een waterbad (of gewoon in heet water).

Als u doorgaat met het ontharen, zorg er dan voor dat de was niet oververhit raakt - een te heet product kan brandwonden veroorzaken. Om de geschiktheid van de temperatuur te controleren, brengt u een beetje geld aan op de binnenkant van de pols - als de temperatuur aangenaam is, kunt u de ontharingsprocedure starten.

Het product moet worden aangebracht met een niet erg dikke laag - het moet worden aangebracht in de richting van de haargroei. Vervolgens wordt het huidoppervlak met was bedekt met een speciale strip (de strips zijn compleet met het product en zijn herbruikbaar - ze kunnen gemakkelijk worden gewassen in warm water), die vervolgens goed wordt geperst en gladgemaakt. Vervolgens moet je snel (in één scherpe beweging) de tape van de huid scheiden tegen de groei van haren. Als de beweging te langzaam en soepel is, kunnen niet alle haren loskomen.

Wasresten kunnen onder warm water gemakkelijk van de huid worden verwijderd. Als er na de procedure losse haren overblijven, wordt het niet aanbevolen om het product herhaaldelijk op hetzelfde gebied aan te brengen. Verwijder de overgebleven haren beter met een pincet..

Belangrijke tip: zorg ervoor dat u na het ontharen de huid bevochtigt om deze te kalmeren, irritatie te verminderen en te voeden. Dit moet door iedereen worden gedaan, vooral door eigenaren van een dunne en tere huid. Voor hydratatie kun je elk product gebruiken dat je lekker vindt en geschikt is voor je huid..

Recensies

Deze tool is enorm populair geworden bij veel meisjes, dus op internet kun je veel recensies van klanten vinden. Opgemerkt moet worden dat ze bijna allemaal positief zijn.

Meisjes zijn erg blij met dit product. Ze schrijven dat hij de taken volledig aankan. Kopers waardeerden de hoge kwaliteit van de was. Ze beweren dat het erg handig en gemakkelijk is om mee te werken. Haar wordt eenvoudig en efficiënt verwijderd. Eigenaars van Deep Depil-wassen zijn erg blij dat ze hun restanten met gewoon water van hun huid kunnen wassen..

Onder de kleine gebreken noemen sommige meisjes de niet erg handige vorm van de spatel voor het aanbrengen van het product. Velen beweren echter ook dat je je er gewoon aan moet aanpassen - en het gebruik van een spatel zal best handig zijn.

Een ander zeer belangrijk voordeel van de meisjes is de betaalbare prijs. In vergelijking met wassen voor ontharing van andere merken, kan worden opgemerkt dat Deep Depil zeer betaalbaar is, maar niet inferieur in kwaliteit.

In de volgende video vertelt de klant over haar ervaring met de voordelen en voordelen van fruitwas voor ontharing Deep Depil.

Floresan Deep Depil Wax voor ontharing

Deep Depil Floresan fruitwas verwijdert voorzichtig overtollig haar. Het product verzacht de huid in het ontharingsgebied, voorkomt irritatie aan de benen, in de bikinilijn en in andere delen van het lichaam. Het cosmetische product is ideaal voor vrouwen met een gevoelige huid..

Beschrijving van de tool: samenstelling en consistentie

Deep Depil fruitwas is er in verschillende varianten. De volgende componenten zijn bijvoorbeeld aanwezig in de compositie voor het ontharen van een persoon met aloë vera:

  • voorbehandeld water;
  • sucrose;
  • glucose;
  • sorbitol;
  • aloë vera-extract;
  • speciaal behandelde ricinusolie;
  • citroenzuur;
  • blauwe kleurstof.

Het product is geschikt voor alle huidtypes. Het aloë-extract in de samenstelling heeft uitgesproken tonische eigenschappen. Met de medicinale plant kunt u de roodheid op het lichaam bestrijden. Aloë versnelt de regeneratie van nieuwe cellen, hydrateert en verstevigt de huid.

Belangrijk! Tijdens de zwangerschap is voorzichtigheid geboden bij het gebruik van was op basis van aloë vera. De kans op individuele intolerantie voor het medicijn is hoog.

Er is ook fruitwas voor het ontharen van verschillende lichaamsdelen, die natuurlijke honing bevat. Het product is gebaseerd op fructose. Het heeft een aangenaam, onopvallend aroma..

Natuurlijke honing zit in veel cosmetica. Het helpt de diepere huidlagen te reinigen, hydrateert het en helpt dode huidcellen te exfoliëren..

Honing past goed bij andere ingrediënten waaruit fruitwas bestaat. Maar het bijenteeltproduct kan een allergische reactie veroorzaken. Daarom moet u, voordat u fruitwas gebruikt, een test uitvoeren op gevoeligheid voor de belangrijkste componenten van een cosmetisch product.

Voors en tegens van fondsen

Het grote voordeel van wax is dat het snel oplost. In de meeste gevallen wordt het afgewassen met gewoon water. Voor eerlijke seks zijn geen aanvullende middelen nodig:

  • servetten geïmpregneerd met een speciale samenstelling;
  • wattenschijfjes waarop eerder plantaardige olie is aangebracht;
  • alcohol.

Bovendien verwijdert het product ongewenst haar voorzichtig zonder huidirritatie te veroorzaken..

Fruitwas heeft ook bepaalde nadelen. Een vrouw moet voorzichtig zijn bij het gebruik van het product. Te hete was gebruiken kan brandwonden veroorzaken..

Om de geschiktheid van het product voor gebruik te controleren, is het noodzakelijk om een ​​kleine hoeveelheid van het product aan de binnenkant van de pols aan te brengen. Als de temperatuur optimaal is, kunt u de procedure starten.

Deep Depil fruitwas voor ontharing mag niet worden gebruikt als er de volgende contra-indicaties zijn:

  • spataderziekte;
  • de aanwezigheid van moedervlekken in het behandelde gebied;
  • huidziektes.

Gebruiksaanwijzing

Voor gebruik moet de was worden verwarmd tot een toestand van vloeibare honing. Hiervoor moet u een magnetron of waterbad gebruiken. De optimale opwarmtijd in de magnetron varieert van vijf tot tien seconden (afhankelijk van de kracht van het apparaat). In een waterbad wordt aanbevolen de was ten minste drie minuten te verwarmen.

Bij het cosmetische product worden niet-geweven stroken voor herbruikbare producten meegeleverd. Voor gebruik moet eerst de producttemperatuur worden gecontroleerd. Om dit te doen, wordt wat fruitwas op het polsgebied aangebracht..

Het wordt aanbevolen om het hulpmiddel met een dunne laag op het ontharingsgebied aan te brengen in de richting van de groei van ongewenste haren. Daarna wordt op dit lichaamsdeel een non-woven strip aangebracht, deze wordt goed aangedrukt en tegen de haarlijn verwijderd. Overtollige was moet met warm water worden afgewassen..

Herbruikbare strips mogen gewassen worden. Fruitwas is zeer goed oplosbaar in water. Hierdoor kost het wassen van niet-geweven stroken niet veel moeite.

De procedure mag niet onmiddellijk worden uitgevoerd na een bezoek aan een bad, sauna, solarium of chemische peeling-sessies. Na het verwijderen van ongewenst haar 24 uur niet in de zon zonnebaden..

Recensies

Anna, 32 jaar: “Ik gebruik de laatste tijd fruitwas. Ik heb alles volgens de instructies gedaan, de tool aangebracht met een anatomische spatel. Ik was tevreden met het resultaat. Maar helaas was de was snel gesuikerd en werd deze ongeschikt voor verder gebruik. Daarom zal ik deze tool niet aanbevelen om ongewenste haren bij andere vrouwen te verwijderen. ”

Olga, 35 jaar: “Elke vrouw wordt geconfronteerd met een probleem als het wegwerken van overtollig haar. Dit geldt vooral in de zomermaanden, wanneer je wilt pronken in kleine shorts of een korte rok. Eerder gebruikte ik een gewone scheermachine. Het paste helemaal bij mij. Maar onlangs merkte ik nogal wat ingegroeide haartjes op. Ik besloot op zoek te gaan naar een moderner middel om vegetatie te verwijderen.

Eerst kocht ik een epilator. Maar na gebruik begon het haar op de tweede dag te groeien. Toen besloot ik om twee producten tegelijk te kopen: wax voor ontharing van Floresan en strips met aloë vera van Veet. Ik hou van gedurfde experimenten! Over het algemeen kwam ik op het idee om deze twee cosmetica te vergelijken. Ik vond de Veet-wasstrips veel meer leuk. Na het gebruik van fruitwas bleven er “kale plekken” achter.

Ik moest ergens heen met een epilator. De procedure zelf leek mij vrij lang en ingewikkeld. Misschien heb ik gewoon niet de juiste behendigheid. Maar ik zal enkele voordelen van was opmerken. Het product is gemakkelijk af te wassen met water, zonder onnodige gebaren. Was wordt economisch geconsumeerd, dus het gaat lang mee. "Nieuwe haren begonnen na ongeveer zeven dagen in mij te groeien: ze werden zachter en dunner dan voorheen."

Marina, 30 jaar: “De anatomische spatel maakte helemaal geen indruk op mij. Meer als een houten ijsstok. Ik heb een anatomische spatel achtergelaten voor het mengen van cosmetische gezichtsmaskers die essentiële oliën bevatten. Het epileren werd uitgevoerd met een spatel van Veet-was.

Ik vond de tool zelf leuk. Fruitwas deed zijn werk goed. Tijdens ontharing was er geen ernstig ongemak. 'Dit is erg belangrijk voor mij, omdat ik een verhoogde gevoeligheid voor pijn heb.'

Alevtina, 45 jaar: “Helaas heb ik momenteel geen geld om een ​​dure salon te bezoeken. Ik moet thuis alleen ontharing doen. Speciale crèmes hielpen me niet veel. Binnen twee dagen begon de vegetatie weer "door te breken". Voordelige wasstrips leken me ook een verspilling van geld.

Onlangs een product van Floresan gekocht, gemaakt op basis van natuurlijke honing. Ik voelde niet veel ongemak bij het aanbrengen van fruitwas op de bikinilijn. Het grootste nadeel van de tool is naar mijn mening dat het nogal moeilijk te vinden is in de winkel. Anders heb ik geen klachten over fruitwas om ongewenst haar te verwijderen. De tool wordt economisch verbruikt. De strips zijn bedoeld voor herbruikbaar gebruik, wat ook kan worden beschouwd als een voordeel van een cosmetisch product. ”

Conclusie

Deep Depil fruitwas voor waxen, waarvan de recensies overwegend positief zijn, stelt u in staat uw huid tot vier weken lang glad te houden. De samenstelling van het product bevat componenten van natuurlijke oorsprong.

Wax voor ontharing honing Floresan Deep Depil "Honey" - beoordelingen

Negatieve recensies

Welke prijs, dergelijke en kwaliteit

Ik heb deze "mooie" wax gekocht in Auchan. Na ader is het meteen duidelijk dat de goedkoopste componenten worden gebruikt. Maar het ergste zou komen. Was blijft voor altijd op de voet, niet op alle delen. En er is niets om het te verwijderen, omdat de fabrikant geen rekening hield met deze kleinigheid.

Ontharingswas Diep depil Floresan honing "Honing" foto

's morgens vond ik CHEMISCHE BRANDING op mijn been! Nooit iets gehad.

Over het algemeen, meisjes, zorg voor je gezondheid en kies een goed product dat niet gemakkelijk verkrijgbaar is tegen een prijs.

Voordelen:

verzachtende crème gel set

Nadelen:

de was koelt snel af, je moet hem opwarmen

onmogelijk zelfs met olie te wassen

bij het verwijderen van vreselijke pijn

Gebruikservaring: één dag

Ik kocht deze kit in Magnit cosmetica. Het kostte 215 roebel. Bij de kassa vroeg ik de verkoper of het normaal was. Ze antwoordde dat er geen klachten waren. Ik besloot het te proberen. Vreselijke was. Hij verwijdert het haar helemaal niet, alles blijft op de huid achter, droogt lang op, het stinkt eng. Het is beter om waspatronen in een professionele winkel te kopen, daarvoor gebruikte ik die. Over het algemeen raad ik niemand aan..

Voordelen:

Nadelen:

verwijdert absoluut geen haren

alles verwijderd uit de eerste applicatie, maar niet comfortabel in gebruik

Meisjes, ik zal niet veel teksten schrijven, ik kocht eerst was, en toen begon ik recensies te lezen. Maar dan heb ik mijn eigen ervaring en mijn eigen mening. Wax heeft alle haren op de armen en benen verwijderd, maar daarom raad ik het niet aan. De geur is onzin, het geeft motorolie af, voor mij is dit geen beslissend moment. De strips waren zelfs met 3 keer per dag niet genoeg en bij gebruik ervan zijn ze snel verzadigd met was en beginnen de handen vuil te worden, omdat de strips moeten stevig aangedrukt worden zodat de trekhaak goed zit. De kleverige laag na de procedure is zooo moeilijk te verwijderen, zelfs met gebruik van olie, en dit is misschien wel het meest bepalend. Het blijkt dat je veel tijd besteedt aan het opwarmen, dan aan het ontharen zelf (vooral als er veel zones zijn) en aan het reinigen van de huid van de wasresten. Ik gooi het weg, ik zal er geen tweede keer meer moeite mee doen. Het is beter om hete was te kopen, die wordt aangebracht met een spatel, hard wordt en samen met de haren van de huid wordt verwijderd..

Voordelen:

Nadelen:

de was koelt snel af, je moet hem opwarmen

categorisch niet handig in gebruik

onmogelijk zelfs met olie te wassen

Voeg toe aan de zwarte lijst.

Ik wilde alleen proberen om mijn benen te ontharen. Ik kocht deze wax, strips, ik heb geen wax, ik moest opwarmen in de magnetron. Ze deed alle procedures voor ontharing, bracht was aan, lijmde een strook III en hield haar adem in met een schok. En de vijg schokte niet (als het ware om te beschrijven) tussen de strip en de huid lag waxdraden). Eerst dacht ik dat ik weinig warmte had. Verwarmde het voor het bakken, herhaalde de procedure - hetzelfde. Ik zette het ontharingsbedrijf uit tot ik was kocht.

Hij verwarmde de was in was, bracht dwaas was over het hele been aan, lijmde stroken III en opnieuw gebeurde het wonder niet. Goed opgelicht, ook al kraak je. Ik wachtte tot de was droog was - er komt niets uit. Daarnaast veegde ik mijn been een uur uit deze was met plantaardige olie (omdat ik geen special heb).

Ik dacht dat mijn handen vanaf daar niet groeiden, ik kwam naar de winkel en vertelde me alles (ik kocht was op internet), ze zeiden dat was slecht betekent, ze gaven er nog een. Kwam geprobeerd: hemel en aarde.

Het is dus beter om deze was niet te nemen.

Voordelen:

Nadelen:

verwijdert absoluut geen haren

onmogelijk zelfs met olie te wassen

Kleverig. Geen hoge kwaliteit. Maakt het haar niet schoon.

Nooit was gebruikt. Misschien is het door mijn ervaring niet gelukt! Maar na het lezen van andere recensies, realiseerde ik me dat ik er niet één faalde

Kleverig haar kleeft niet.

Ik verwarmde het in een waterbad tot een zeer vloeibare toestand en bracht het vervolgens op mijn hand aan, nadat ik de temperatuur en de effectiviteit ervan had geprobeerd. Tegen haargroei en getrokken door haargroei. Er bleef 60% over en slechts 40 werden op een wasservet gelegd, wat me erg bedroefd maakte. Verdrietig, misschien heb ik iets verkeerd gedaan en zal ik met plezier luisteren zoals het hoort.

De verpakking bevat twee gels na ontharing, de wax zelf en strips.

Alleen pijnplakkerigheid en 1 op de 1000 gescheurde haren. Veel problemen. Hoewel wat ik wilde voor honderd roebel?)

Voordelen:

Nadelen:

voldoet niet aan de vereisten

Ik kocht Auchan in de winkel, voor het eerst wax voor ontharing honing Floresan Deep Depil "Honey". Ik deed alles volgens de instructies, maar er was helemaal geen resultaat, de haren bleven nog steeds en als gevolg daarvan verspilde het geld, wasstrips van hetzelfde merk min of meer beheerd. Natuurlijk een handige fles met was, maar om het aan te brengen is het nodig om veel moeite te doen. En is het logisch om pijn te verdragen als er uiteindelijk geen resultaat is. Het is gemakkelijker om een ​​beetje te veel te betalen, maar zeker. De prijs is natuurlijk in vergelijking met andere bedrijven klein, ik kocht ergens voor 230 roebel, maar gebruikte het niet meer na het eerste gebruik. Het pakket bevat crème na ontharing op basis van aloë.

Ik kocht de hele tijd Vit-wax, maar op de een of andere manier ging ik niet naar de winkel en de tijd raakte op, want na vier uur moest ik weg, en ik nam dit "wonder" en het kostte 200 (Vit 900). Mijn god, alles kleefde aan de huid, drie en een halve haren kwamen amper los, de rest bleef, het was onmogelijk om af te wassen dan alleen ingewreven te worden met een washandje met zeep, crème en olie. Na 1,5 uur kwelling zat hij vast. Zoals ze zeggen, betaalt gierig tweemaal. Mooie dames experimenteren niet op je lichaam en zenuwen.

Verwijdert haar niet, spoelt slecht

Het verwijdert eenvoudigweg geen haar en zelfs niet volledig van de huid.

Ik adviseer niet om te nemen, zelfs niet om te experimenteren

Het spoelt niet af, het werkt niet goed, er zijn niet genoeg strepen. niet wax.

Het is jammer dat ik de recensies over Otzovik niet heb gelezen voordat ik dit product kocht. Het is natuurlijk goedkoop, maar niet 50 roebel. De compositie is moorddadig.

In de eerste plaats is Colofonium. De compositie is overigens voorzichtig samengesteld, niet in het Russisch, hoewel al het andere in het Russisch wordt beschreven). Dus hars is over het algemeen niet van toepassing op wassen, noch op natuurlijke, noch op synthetische. Paraffine trekt op de een of andere manier nog steeds synthetische was, maar geen hars. Was is een mengsel van eenvoudige lipiden (esters van hogere vetzuren en alcoholen met een hoger molecuulgewicht). Rosin is een mengsel van verschillende harszuren en hun isomeren. Verdampt uit de hars. Daarom pelt het helemaal niet van de huid, zoals meestal gebeurt met was. En aangezien het in de eerste plaats in de samenstelling zit, is de concentratie van deze stof in het product waarschijnlijk de hoogste. Het effect dat je zelf begrijpt, dat uiteindelijk.

Ja, de hars verwijdert natuurlijk haar als het wordt gestoomd), maar de procedure gaat verder dan huidverzorging en het is niet effectief. Alleen de langste haren worden verwijderd en niet helemaal. Nonwoven strips zijn er maar heel weinig in een verpakking. Er is meer "was" waar het dan is om ze te verzamelen - het is niet duidelijk. Ze zijn niet genoeg, zelfs niet voor één procedure. Vervolgens adviseert de fabrikant om de resten van het product met olie te verwijderen. Maar wassen worden niet verwijderd met oliën. Een beetje verwijderd met aceton of nagellakremover. Maar het is begrijpelijk.

Een keer gebruikt. Vervolgens gaat hij gooien.

Ik kan zeggen dat als het iets meer zou kosten, maar het echt van hoge kwaliteit was, ik het zou kopen. Een heel goed idee met een cassette.

Voordelen:

Nadelen:

Verwijdert haren slecht, veroorzaakt irritatie, wasresten worden vreselijk gewassen

Commentaar:

Ik gebruik was al jaren voor ontharing. Er was nooit irritatie en moeite. Ik koop meestal in een bank en gebruik een spatel. Ik heb een idee gekocht met een video. Het bleek complete onzin. Ik heb geprobeerd om zonder de roller aan te brengen met behulp van de oude methode, het resultaat is hetzelfde. De crème na ontharing verhoogde alleen de irritatie. Gooide alles weg.

Ik vond het niet leuk dat je slecht waxt. Het is beter om het in een pot te nemen.

Neutrale beoordelingen

Op de plank in de winkel lagen 4 pakketten, waarvan er 2 werden geopend. Ik heb natuurlijk de gesloten genomen. Het is geschilderd op een doos, wat betekent dat een spatel met één vorm wordt gedeclareerd (zoals op de afbeelding), maar de spatel bevatte een compleet andere vorm in de verpakking. Het blikje is het goedkoopst, het deksel draait niet, maar sluit gewoon door erop te drukken. In de hoop op niets besloot ik het toch te proberen. En zie! Werken. Er werden geen irritaties of allergieën opgemerkt. Korte haren zijn niet schoon, het schouderblad is niet comfortabel. De strepen zijn hard. Zuinig verbruik.

Positieve recensies

Voordelen:

Prijs, zuinig verbruik, gebruiksgemak

Nadelen:

Totdat ik het vond

Commentaar:

Ik gebruikte wasstrips, ik besloot deze keer om wax voor ontharing te proberen en weet je, ik ben heel blij, makkelijk te gebruiken, alles in de set wordt voor hetzelfde bedrag gekocht voor 145 ₽

Ik verwarmde het in een glas met heet water, bracht wax aan, plakte een strip, stopte de wax terug in het glas zodat het niet afkoelde, en met gemak verwijderde alle wax van de strip en verwijderde de haren, ik probeerde de waarheid alleen op mijn voeten, ik ben van plan een bikinilijn te maken, het doet geen pijn aan het belangrijkste, 100 keer beter dan waxstrips van Venus, en vooral goedkoper.

Als je plakkerige handen hebt of als er ergens een beetje was op het lichaam zit, kun je gemakkelijk perzikolie verwijderen (van mij), je kunt gewone plantaardige olie gebruiken om te sponzen en het verwijdert opmerkelijk.

Was veroorzaakte geen irritatie, geen roodheid, de crème na ontharing veroorzaakte ook geen allergieën. ik adviseer !!

De wax is erg goed, het is gemakkelijk aan te brengen met een spatel, het is gemakkelijk af te wassen, de strips worden gewassen, ik raad iedereen aan.

Ik gebruik het echt graag. Het is gemakkelijk aan te brengen, spoelt goed, warmt snel op en trekt alles eruit. Het effect van duur.

Wax is super! Ook de strips in de kit zijn van zeer goede kwaliteit. Dames die wax met water proberen door te spoelen, u meent het?

Ik gebruik wax van dit merk, het past bij mij, het verwijdert het haar goed.

Ik vind het leuk. Ik maak de sporen altijd schoon met olijfolie, in geen geval met water! Ik begrijp niet waarom sommige mensen het met water doen, waarom.

Ik heb de eerste keer besteld. De eerste keer dat ik het zelf deed, daarvoor in de salon. Alles was geschikt voor mij. Ik zal meer bestellen.

Ik heb deze was gekocht, ze van benen laten ontharen, ik vond alles goed. Warmt snel op, uitstekende consistentie, verwijdert perfect haar. Ik werd getroffen door zoveel slechte recensies. Ik doe al meerdere jaren alleen wax-ontharing, ik koos voor verschillende wassen, en dit is een van de beste die ik heb gebruikt. Ik zal meer bestellen.

Fruitwas voor gezichtsontharing Floresan Deep epil met aloë vera-extract

Hij heeft de haren niet verwijderd en heeft zelfs geen + foto's van het product en het 'resultaat' geprobeerd

Op straat kwam een ​​felle zon tevoorschijn, waardoor mijn haarlijn en de pluis die er vanaf gaat heel sterk schijnt en brandt, ik besloot deze wax te proberen om deze donzige problemen te elimineren.

In de doos zit een doek die voor het gemak, instructies en de wax zelf in reepjes moet worden gesneden. In feite is dit een mengsel van shugaring en was, het lijkt op suikersiroop en wordt met water afgewassen. En ik had geen enkel geluk met shugaring, zelfs degene die ik voor het lichaam nam, is een complete leek!

Hij verwarmde de buis met was in heet water en kwam in actie: gezalfd, plakte een strook, drukte erop, scheurde het af... en zag daar eigenlijk een paar pluisjes, de rest pronkte nog op hun oude plek. De procedure werd uitgevoerd op een schone, droge huid..

Ik probeerde het nog een paar keer, drukte harder en wachtte langer. Het resultaat is hetzelfde - nee!

Voor dit experiment kostte het me bijna 1/3 van een tube was.

Ontharingscrème "Belle Jardin" snelwerkend - GEVAARLIJK!

Suikerpasta die gewoon bleef hangen en niets goeds deed

Geweldige gezichtswas - een ambulance voor epil maniakken :)

Was werd per ongeluk gekocht - op de vlucht, in Auchan, op weg naar de kassa. Ik gooide het gewoon in de mand en thuis heb ik het al nader onderzocht. Ik kwam niet zoals op de foto tegen, maar met honing en perzik, maar ik denk dat ze uit hetzelfde vat komen :)

Ik verwijderde het haar over mijn lip met wax voor een bikini, maar het is zo vermoeiend om wax in wax te verdrinken voor een paar schokken... En met zwangerschap stopte ik helemaal met epileren, dus mijn bovenlip werd ook verlaten :) Ik zal niet zeggen dat ik veel zwart haar heb en ze zijn erg opvallend, maar bij goed licht en met een bepaalde kanteling van het hoofd zijn ze te zien, soms rijd ik in een auto zonnige dag, ik doe de spiegel open bij de verkeerslichten en begin te turen :) en ik raak in paniek als ik een paar haren ergens boven de hoek van mijn lippen zie)))

Over het algemeen opende ik de doos, zag een buis en een stuk stof, waaruit ik stuk voor stuk moest snijden. Ze kookte de waterkoker, deed de buis in een mok heet water, wachtte niet lang, letterlijk een paar minuten, terwijl ze naar de badkamer liep, op zoek naar een schaar en de stof afknipte. De tube is erg handig, verspreid gewoon de wasverdunner. Eén strip voor de hele procedure was voor mij voldoende. Ik heb in één keer wax op het hele geëpileerde oppervlak aangebracht, een strip naar rechts, links en in het midden aangebracht. Daarna bracht ze opnieuw was aan en scheurde driemaal dezelfde strook af. Het resultaat verbaasde me - ongelooflijke reinheid en kaalheid :) En dus is alles snel en gemakkelijk! Precies wat nodig is voor gezichtshaar, nu zal ik het constant kopen. Ik was zo van streek dat ik deze was niet eerder had opgemerkt :) Ik werkte over het algemeen alleen met dergelijke was en dergelijke, ik kon strips en verbandtechniek niet uitstaan ​​- en nu denk ik er zelfs over om cassettewas te kopen voor mijn benen, het zal waarschijnlijk veel sneller zijn dan een epilator zoem een ​​half uur in de badkamer.

Face wax met natuurlijke honing en perzikolie

Ik kocht bijna dezelfde was in Auchan, er staat alleen "met natuurlijke honing en perzikolie" en het pakket is oranje, al het andere is hetzelfde als in een andere recensie, dus ik heb geen foto gemaakt.

Ik heb, zoals velen, een probleem met de haren boven mijn bovenlip, ik heb veel dingen geprobeerd, waaronder bliksem, maar uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat de methode met wax lange tijd het beste resultaat geeft.

Ik gebruikte wasstrips, maar altijd was er 1-2 dagen roodheid en de eerste keer werkte het niet altijd, misschien is het wax, misschien in het bedrijf - ik weet het niet.

Over het algemeen heb ik deze remedie voor Floresan geprobeerd. Het is goedkoop, ongeveer 60 roebel in Auchan. Gebruikt volgens de instructies:

1) Ze maakte haar gezicht schoon, droogde met een servet.

2) Verwarm de was 10 seconden in de magnetron, het werd warm, maar niet heet.

3) Ik heb een dunne laag op de huid gesmeerd, de tube is comfortabel, ziet eruit als lipgloss, normaal aangebracht. Met dit gebruik gaat het heel lang mee.

4) Knip 2 stroken rechts en links af, geplakt bovenop de was.

5) Zet ​​de fles 10 seconden op beide strips uit de vriezer.

6) Afgescheurde strips tegen haargroei, trouwens, alles bleek gemakkelijk en alles wat overbodig was bleef achter op de strips.

7) Afgespoeld wasresten met warm water, gewassen de strips (nog steeds nuttig).

Deze set is veel beter dan waxstrips, omdat non-woven servetten hier veel sterker van materiaal zijn, de strips heb ik herhaaldelijk in delen afgescheurd. Een groot pluspunt is dat de was met water wordt afgewassen, gebruikt om olijfolie te gebruiken.

Wat betreft een fles ijswater: ik deed het voor het geval dat, omdat eerdere experimenten lieten zien dat de was moet worden gekoeld zodat de haren blijven plakken en goed loskomen. Als je lang wacht, kan er huidirritatie optreden, dus gebruik ik koude om het proces te versnellen.

Waxstrips voor ontharing met kamille. Floresan Deep depil beoordelingen

En u hoeft niet te veel te betalen

Voordelen: Goedkoop, efficiënt.

Recensie: Toen ik eenmaal besloot wasstrips in de koffer te proberen, kocht ik Floresan Deep depil met kamille. Ze gaan met een knal om met hun directe verantwoordelijkheid, ze blijven goed plakken en scheuren de haren kwalitatief uit, zonder ze te scheuren, maar uit te scheuren. Het enige nadeel is dat samen met de haren de bovenste laag van de huid wordt afgescheurd. Er verschijnen rode vlekken op de benen, maar ik hecht niet specifiek aan deze strepen, omdat dit mijn huidkenmerk is - erg delicaat. Daarom ben ik overgestapt op de warme wax van hetzelfde bedrijf,… Lees meer

Wax Strips Deep Review

Over het algemeen besloot ik wasstrips te proberen, omdat ik het gebruik van een scheermes beu was. Na het einde van de bewakers was de hormonale achtergrond verstoord, ik groei als een man. Als je een week rustig kon lopen, moet je je nu om de 2 dagen scheren. Ik heb al lang Veet-strepen gebruikt, maar ik was er niet blij mee. Nu kwam ik deze tegen. Over het algemeen een soort horror. Naast het ongemak kreeg ik niets. Hij verzamelt zijn haar met kleine kale plekken, omdat hij niet trok, hoe hij niet strijkde, het lukte me niet. Er was alleen een onaangename plakkerigheid. Servetten die deze plakkerigheid zouden verwijderen, was het niet (ik herinner me dat in de strips Veet was). Er is alleen een lotion die moet worden gebruikt na het verwijderen van plakkerigheid met cosmetische olie (wat niet is). Over het algemeen was ik niet tevreden met dit wonder en ik raad je niet aan.

8 beste waxen

Een zeldzame vrouw heeft geen lichaamsontharing nodig, terwijl de rest op zoek is naar de beste manier om deze procedure uit te voeren. Het is duidelijk dat absoluut elke wax voor ontharing het ongemak bij het gebruik ervan niet uitsluit, dus voor iedereen die geen pijn kan verdragen, alstublieft: kies een andere manier om uw lichaam te verbeteren. En voor de rest is wax van hoge kwaliteit een goede hulp in de strijd voor de schoonheid en gladheid van de huid..

De beoordeling van de beste lichaamswaxen omvatte de meest effectieve producten die een langdurig effect geven en een minimum aan ongemak veroorzaken (indien mogelijk).

Soorten ontharingswas

Alle waxen voor ontharing zijn verdeeld in twee grote groepen:

Warme wassen zijn verkrijgbaar in potten of rolpatronen. Ze worden gebruikt bij lage temperaturen, geschikt voor thuisomstandigheden, maar minder effectief, vooral bij gebrek aan ervaring. Bovendien hebben warme wassen een hoog debiet en zijn ze nogal pijnlijk om aan te brengen..

Hete was wordt vaker gebruikt door professionals in salons. De meeste producten werken bij een temperatuur van 45-55 graden. Ze worden gekenmerkt door een zuinig verbruik, een betere grip op de haren en een schonere en minder pijnlijke ontharing.

Een verscheidenheid aan hot-film wax. Meestal heeft het een lagere bedrijfstemperatuur, wat de kans op brandwonden elimineert. Dit product heeft een verhoogd gehalte aan elastomeren, daarom wordt het aangebracht in een dunnere laag, vangt het perfect haren op en geeft het een zeer schoon resultaat zonder gaten. Filmwas wordt in de regel geproduceerd in korrels of schijven, wat erg handig is voor constant werk met de stroom van klanten in de cabine.

Wassen in patronen zijn handig voor het ontharen van benen, daarnaast kunt u de juiste optie speciaal voor uw huid kiezen. Salonproducten in banken, briketten, baden, korrels zijn in dit opzicht grilliger, vereisen speciale kennis en ervaring, evenals de aanwezigheid in het arsenaal aan speciale apparatuur en aanverwante producten (was, olie voor het verwijderen van was, enz.).

Kort over de fabrikanten

Ontharingswas wordt geproduceerd door zowel gespecialiseerde bedrijven als massamerken. Van de enorme op het gehoor, Veet, Floresan, BYLY, Velvet - hun producten kunnen worden gekocht in een gewone cosmetica-winkel. Met hen werken vereist geen speciale vaardigheden, maar het resultaat is niet altijd perfect.

Onder de salons, Depilflax, White Line (Italwax), Depilieve, Kapous, Beauty Image, Yoko, evenals premium Franse wassen - Perron Rigot en Norma De Durville verdienden een uitstekende reputatie..

Overzicht van wasstrepen voor gezicht Floresan (Floresan) Deep Depil van Lada

dag iedereen.

Terwijl ik langs Auchan liep in de cosmetische rijen, kwam ik deze strips tegen. Ik was zeer verrast door de kosten van deze strips 59 roebel. Zonder aarzelen gooide ik ze meteen in de mand, omdat ik de prijs vergeleek met VEET en deze strips waren 150 roebel goedkoper.

Ze lagen meer dan een week bij mij en ik kon nog steeds niet beslissen over hun gebruik, omdat mijn ervaring met VEET mislukte. Maar toch heb ik besloten en heb er geen spijt van gehad.

En zo belooft de fabrikant ons:

Aloë Vera waxstrips zijn ideaal om snel en effectief ongewenst gezichtshaar te verwijderen. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en zullen uw huid lange tijd glad en zijdezacht maken. Dankzij de rekbare elastische was, die perfect de vorm van het lichaam volgt en rekening houdt met alle details van het huidreliëf, werd het mogelijk om haren van verschillende lengtes, inclusief de kortste, te verwijderen. De speciale stof heeft geen elasticiteit, waardoor het mogelijk is om een ​​korte scherpe actie te maken wanneer de strip wordt afgescheurd, waardoor pijn wordt voorkomen. Aloë vera-extract, dat deel uitmaakt van de was, helpt de huid te hydrateren en te herstellen na ontharing.

Ik hield ook erg van de beschermende sticker. Dankzij haar weet u zeker dat niemand dit pakket heeft geopend..

Het pakket bevatte 10 dubbele stroken stroken.

De kit bevatte ook een crème voor het verwijderen van was en het hydrateren van de huid na ontharing.

Aanvankelijk nam ik deze strips niet voor de antennes, maar voor het tijdelijke deel van mijn gezicht.

Zoals beschreven in de instructies, verwerkte ik eerst het ontharingsgebied met een alcoholhoudende lotion.

Ik verwarmde de strip 30 seconden in mijn handen, verdeelde hem, plakte hem in de richting van de haargroei en scheurde hem af tegen de haargroei.

De eerste keer was er een probleem: niet al het haar was verwijderd en het feit dat het lang is en het haar op het hoofd heeft aangeraakt.

Toen drong het tot me door dat het gesneden en half verlijmd kon worden. Over het algemeen heb ik het aan één kant verprutst en zat alles in deze was. Maar de tweede keer werd het haar verwijderd.

Hier is het eindresultaat.

Dit is de tweede kant. Hier, vanaf de eerste keer dat alle haren werden schoongemaakt, bleven er maar een paar aan de was kleven. Ik pakte ze voorzichtig met een pincet.

Na de procedure smeerde ik de ontharingsplaatsen in met room en vertrok ik een minuut. De crème zelf rook aanvankelijk best lekker, maar na een tijdje verscheen de geur van de oude crème. De crème hydrateerde de huid echt, verwijderde de roodheid (het kostte me een half uur) en verzamelde de resten van was en haar. Hier is het eindresultaat.

Ik voelde praktisch geen pijn. Mijn lichaam tolereert het over het algemeen normaal. Daarom had ik dit niet.

Na de ontharingsprocedure bleef de huid glad en delicaat. Ik had geen irritatie of uitslag. De remedie ging goed voor mij. Het minpuntje waarvoor ik de ster heb geschoten is dat de strip een zeer brede vrije rand heeft en te lang is, zelfs om de antennes te verwijderen. Nou, dit is persoonlijk mijn minpuntje. Ik heb het gewoon gesneden en dat is alles.

Ik was tevreden met de strepen, ik zal meer nemen.

Mogelijk bent u geïnteresseerd in:

Allemaal bedankt voor jullie aandacht..

Met vriendelijke groet, Your Vi)))

Recensie: LLC Floresan

Diep ontharende waxstrips van floresan met aloë vera

De kosten in de winkel zijn 70 roebel. Eerlijk gezegd verwachtte ik op zijn minst geen resultaat voor zo'n lage prijs. Op dezelfde plank met andere dure bedrijven voor de prijs 3-4 keer hoger, deze waxstrips wekte ik gewoon nieuwsgierigheid. En daardoor ben ik 100% tevreden met dit product..
In de doos zit:
1. Eigenlijk strepen 10 cm lang - 20 stuks.
2. Crème-gel na ontharing.

Ik gebruikte de crèmegel na het ontharen na het scheren op andere plaatsen, omdat het openen van zo'n zakje en het gebruik op het gebied net boven de lip erg irrationeel is. Een zakje zou genoeg zijn geweest voor 10 toepassingen, maar in een goed gesloten verpakking is de crème ongemakkelijk en onjuist op te bergen.
Ik verwijder de wasresten met de gebruikelijke bodymilk van Black Pearls (de was is perfect verwijderd, zelfs beter dan de crème die bij de strips wordt geleverd).

Diepe depil waxstrips met aloë vera van Floresan vond ik erg mooi. Als ze niet in de winkel verkrijgbaar zijn, bestel ik via de officiële website. Andere bedrijven zullen het niet eens proberen.

Lees Meer Over Laser Ontharing