Hoofd- Room

Rufa-DP ›Blog› Beoordeling door mannen over de gel voor ontharing Veet. (Aanbevolen literatuur)

Soms zijn productrecensies misschien gewoon episch))) Ik lach onder de tafel...

'Nadat mij was verteld dat mijn eieren op die van een oude rastaman lijken, besloot ik te maken
beslissende stap en koop deze gel omdat eerdere scheerpogingen zijn mislukt
een bijzonder succes, behalve dat ik bijna mijn rug doodde in een poging moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken. Ik ben een beetje romantisch, dus besloot ik het te doen voor de verjaardag van mijn vrouw - als een ander
Cadeau. Ik heb het van tevoren besteld.

Omdat ik in de Noordzee werk, vond ik mezelf een coole jongen en dat dacht ik eerder
recensies werden geschreven door een paar ellendige kantoorratten... oh mijn broeders en zusters, hoe fout was ik. Ik wachtte tot mijn wederhelft naar bed ging, en hintte op een speciale verrassing en ging naar het toilet. In eerste instantie ging alles goed. Ik bracht de gel op de juiste plaatsen aan en wachtte. En hij wachtte heel snel. Eerst voelde ik warmte, die na een paar seconden plaats maakte voor een sterk branderig gevoel en een gevoel dat ik alleen kan vergelijken met het gevoel als je scherp aan een prikkeldraadbroek wordt getrokken, terwijl ik je naar het plafond probeer te gooien. Tot vanavond was ik niet te religieus, maar op dat moment kon ik in elke god geloven, als hij me maar zou redden van het vreselijke branderige gevoel rond het heiligdom en de volledige vernietiging van de worst en twee eieren.

Ik probeerde niet door mijn onderlip te bijten en probeerde de gel in de gootsteen af ​​te wassen, maar het is me gelukt
duw gewoon een plukje haar in het gat. Door een sluier van tranen stapte ik uit het toilet en ging de keuken in. Op de
Ik kon de keuken niet meer in, dus kroop ik de laatste meters naar de koelkast. Rol de onderkant uit
een camera uit de koelkast, ik vond daar een bakje ijs, scheurde het deksel eraf en legde het onder mezelf.
Het reliëf was fantastisch, maar van korte duur, omdat het ijs snel smolt en de hel brandde
kwam terug. - Het bad was vrij klein, dus ik kan het kontgaatje niet helpen
smog. Ik begon rond de doos te rommelen, in de hoop iets te vinden - er waren zoveel tranen in mijn ogen dat ik
niet veel gezien. Ik pakte een zak waarin, zoals ik later hoorde, bevroren taugé lag en scheurde het uit elkaar, in een poging het zo stil mogelijk te maken. Ik pakte verschillende spruiten en zonder succes
probeerde ze tussen de billen te knijpen. Dit hielp niet - de gel drong onderweg door het rectum en nu leek het alsof daar een straalmotor werkte. Ik hoop dat ik nooit meer zal dromen,
om een ​​vrolijke sneeuwman in de keuken te hebben - je begrijpt hoe laag ik was om te vallen om de pijn te verlichten?
De enige oplossing die met mijn gekke brein kwam, was om het voorzichtig te schuiven
één spruit tot waar nog geen plant is ontsproten.

Helaas, na het horen van vreemd gekreun uit de keuken, besloot mijn vrouw op te staan ​​en uit te zoeken wat er aan de hand was. Haar
ontmoette een prachtig uitzicht: ik lig op de vloer, maak de ezel los waarmee aardbeiroomijs stroomt, en
bonen in mezelf schuiven met de woorden "Oh, wat goed." Dit schokte haar ongetwijfeld en ze schreeuwde van afgrijzen. Ik hoorde niet hoe ze binnenkwam, dus ik was zelf bang, mijn spasme werd geperst,
en de spruit vloog met aanzienlijke snelheid in haar richting. Ja, ik begrijp dat de taugé die om twaalf nachten in haar richting wordt gescheten, niet helemaal de verrassing is waarop ze rekende, en de volgende
de dag dat de kinderen lange tijd moesten uitleggen wat er met het ijs gebeurde... in het algemeen kan men dankzij Veet niet alleen lichaamshaar verliezen, maar ook waardigheid en zelfrespect))
bl.t mond doet pijn om te schreeuwen...

Ontharing thuis

Lees het volledige artikel »

Opmerkingen

Ik gebruik het Italiaanse bestand al heel lang voor ontharing, haar verdwijnt in een paar seconden, erg handig, verwijdert absoluut al het haar en de huid is glad.

31 mei 2015 17:15

Goedemiddag meiden! Ik wil mijn ervaring delen, ik heb rivanol gebruikt, ik smeerde het twee keer per dag 's morgens en' s avonds had ik twee weken later effect, misschien iets eerder, het haar verdween binnen twee weken, het hangt af van het haar hoe hard en dik het is, ik heb het hier besteld! drie dabal punt vip tera rivanol punt ru. Succes allemaal!

29 augustus 2013 13:56

En hoe pijnloos het haar bij de priester te verwijderen ?? Wie heeft het geprobeerd ?

Alles is veel eenvoudiger / gedurende vele jaren zocht en vond ik verschillende bewezen zeer eenvoudige recepten, betaalbaar, veilig, zonder speciale voorbereidingen, bewezen. Schrijf om te delen: [email protected]

25 februari 2012

Wie gebruikt ontharingscrème??

Hartelijk dank Het artikel is zeer gedetailleerd en begrijpelijk.

Ik doe al heel lang bio-epilatie in het intieme gebied en ik vind het zo leuk dat ik geen andere methoden wil gebruiken. Maar ik heb de volgende vraag: ik doe bio-epileren naarmate het groeit, maar ik moet de hele tijd seks hebben en zodra de haren teruggroeien, voel ik me ongemakkelijk. wees daarbij?

En over de buik: als het een beetje is met een pincet en als het veel is, dan was.

Damesbikini bio-epileren is verschrikkelijk, het doet pijn. Ik heb net geschreeuwd. Hier wil ik nog wat advies inwinnen voordat ik met ijs besproei. Natuurlijk moet je eerst een schoonheidsspecialist raadplegen.

Haarverwijderingsbestand beoordelingen

Hier kunt u uw feedback schrijven over het gebruik van het product, bij voorkeur ondersteund door foto's (zoals "VOORDAT" en "NA").
Wil je de resultaten delen, maar voel je je verlegen, dan kun je een review schrijven en foto's sturen naar de curator van de groep. We zullen een incognitocontrole plaatsen.

Vrouw (anoniem). Verwerkingsgebied - Handen.
We drukken de recensie "as is" - zonder wijzigingen en correcties.
Aandacht! De fabrikant raadt aan om het product 15-20 minuten op de huid te houden en niet 30-40 (zoals dit meisje deed).

April 2015
"Voordelen: fabrieksgarantie, de huid na de ingreep is erg zacht en aangenaam, je kunt de fabrikant vragen stellen, één bubbel is genoeg voor de hele cursus, een uitstekend resultaat, het werkt, het haar groeit niet
Minpuntjes: lang proces.
Ik test het product op mijn handen. Vandaag is 30 dagen na de procedure. Visueel werd het haar 2 keer minder. Haar dunner en kale plekken verschenen. Dit resultaat past bij mij, aangezien niemand beloofde dat ze vanaf de eerste keer helemaal niet zullen groeien. Haar dat is gegroeid, is lichter en dunner geworden.
Nu in orde.
Dit is vóór de 1e procedure.
Ik heb nog een eerste remedie geprobeerd. In een beige fles. Degene die de huid heeft verbrand. De eerste ervaring heeft negatieve herinneringen achtergelaten. Verbrandde de huid sterk. Ik had het gevoel dat ik in slaap viel in de zon, de huid was verbrand en 2 dagen erg heet. Maar daar heb ik de schuld van. Ik volgde de instructies niet op en paste zonder vaseline toe, en zelfs overbelicht. Fabrikanten reageerden snel op klantrecensies en veranderden de samenstelling enigszins. Nu is een brandwond onrealistisch. (Dit is een foto van de remedie die de verbranding zou kunnen hebben veroorzaakt. Koop dit niet)
Toen er een verbeterde versie van het product verscheen (zonder brandwonden), besloot ik het meteen te proberen. De fles is een beetje anders dan de eerste. Witte fles met gouden letters. Persoonlijk vind ik dat de nieuwe haarverwijderaar nog efficiënter werkt. Dit komt waarschijnlijk doordat het behandelde gebied is omwikkeld met film.
De geur is niet scherp, zelfs aangenaam.
Haar verwijderd met was. En gedurende 5 dagen gebruikte ik elke dag de remedie. Ik gebruik het op mijn handen. Ik breng het product aan met een wattenschijfje en wikkel het in met een film. Dus ik lig 30-40 minuten. Daar wordt onder de film een ​​broeikaseffect gecreëerd. Niets bakt me. Spoel het dan gewoon af met een beetje warm water.
Vandaag is de 30e dag na de 1e procedure. Er is haar, maar het is onzichtbaar (dunner en helderder dan het was) en groeit zelden.
Dus ik blijf de tool gebruiken. Ik hoop op 4-6 procedures om haar volledig te verwijderen. "

Vrouw (anoniem). poten. "Ik wil mijn dank betuigen aan de fabrikant van dit wondermiddel. De eerste keer dat ik over HAIR REMOVER hoorde, geloofde ik het natuurlijk niet, maar de tijd verstreek en er waren steeds meer positieve recensies. Dus besloot ik het te proberen en heb er geen spijt van gehad! Ik besloot op eigen benen te staan, want Ik gebruikte was en een pincet om het haar te verwijderen. Na de eerste keer werd het haar echt merkbaar kleiner, verschenen er eilanden met kale plekken en werd het haar dat nog steeds veel dunner werd dan voorheen. Elke keer dat het haar kleiner en kleiner wordt. HAARVERWIJDERAAR Ik gebruik iets minder maanden denk ik iets meer moeite en je kunt het gewenste resultaat bereiken en voor altijd afscheid nemen van ongewenst haar, zoals de fabrikant belooft.
Ik voeg foto's toe voor en na de eerste keer. "

Herzien september 2015.
Aandacht! Deze recensie gaat over de eerste versie van de tool. Bij onjuist gebruik was het mogelijk om huidverbranding te krijgen.
"Zeggen dat ik tevreden ben met Hair Remover is niets zeggen. Er zit geen haar meer onder de oksels. Het kostte 3 behandelingen. Nu heb ik het haar op mijn benen uitgezet. Na 2 behandelingen werd het haar aanzienlijk (!) Minder (ergens in 2 Maar ik denk dat het nodig zal zijn om wat langer aan de benen te sleutelen.
Ik heb zelf een lichte huid met heel donker, grof haar en overal. Daarom is voor mij de kwestie van ongewenst haar waanzinnig relevant. Meisjes van mijn type zullen me begrijpen. Het categorisch scheren past niet bij mij. 'S Morgens scheer ik mijn benen, na de lunch heb ik al een vervelende stoppelbaard. Van een electroepilator groeien vreselijk.
Ik kan opmerken dat het haar nu op de benen dicht bij de lichtbruine kleur is gekomen, het is veel dunner geworden. En hoewel je moet groeien, omdat volgens de instructies het haar met de wortel moet worden verwijderd, maar als het haar teruggroeit, zijn ze niet merkbaar.
Bovendien heb ik last van haargroei. Nu merk ik dat de situatie verbetert. % ingegroeide haren is minder.
Op verzoek van de auteur van de vraag stuur ik een foto van het product mee met een open deksel. "

Geweldige recensie. Deel 1: "De tool probeerde een van de eerste.

Het is iets meer dan 3 weken na gebruik.

Ja, en ik schrijf een recensie over Hair Remover (HR) na 1 week (en zelfs 2 weken) na het gebruik van de tool, ik denk een beetje verkeerd. Dit is slechts een eerste indruk. En de indruk van het product ontstaat niet onmiddellijk, omdat haargroei een lang proces is (je weet dat ze ongelijkmatig groeien. Eén "batch" haar groeit in 2 weken, daarna de volgende "batch").

Laat me je er nogmaals aan herinneren dat ik ooit tinctuur probeerde op een verbrande walnootschelp + alcohol. Het leek me effectief, maar er was veel ophef. Ja, en toen was de tijd (op de universiteit) enorm! Daarom was het niet moeilijk om weg te rennen naar ontharing of gewoon dagelijks harig te scheren. De methode is opgegeven. In de loop van al die jaren hebben mijn schoonheidsspecialisten (en ik vertrouw ze) gezegd dat er in bijna elke lijn van kosmosbedrijven producten zijn die de haargroei vertragen. Maar om er voor altijd vanaf te komen, weten ze het niet. Nou, ik ging systematisch en ging naar ontharing.

Toen ik onlangs hoorde over HR, kwamen al mijn beproevingen met tinctuur van walnootschalen in mijn geheugen op. Ze tekende een analogie (tegen die tijd las ik info over HR), besloot dat er een wonder moet zijn! Ze vloog in brand, overtuigde haar man lange tijd en beval zichzelf natuurlijk.
1) begin met een snor. Ja, volkomen onlogisch. Mee eens! Maar het gebied is klein en vereist geen speciale voorbereiding. Heeft een gevoeligheidstest gedaan. Roodheid verdween 5 minuten na spoelen met citroenzuur.
Het ontvet de huid, bracht talkpoeder aan en verwijderde de antennes (met wasstrips) terwijl de kinderen om me heen renden (het is meestal niet tot hun ontharing: voorbereiden, verwijderen, een aantal belangrijke telefoontjes plegen zodat niemand er last van heeft). Ik bracht een dunne laag vaseline aan, smeerde HR in, wachtte 5 minuten, neutraliseerde alles grondig met een oplossing van citroenzuur. Na een uur wachten, Bepanten aangebracht zodat er geen irritatie was na epileren.
De procedure werd nog 2 opeenvolgende dagen herhaald (zoals aangegeven in de instructies).

Kortom: de antennes na 3 weken na de procedure groeien niet meer! helemaal! Om precies te zijn, ik zal dit zeggen: hoogstwaarschijnlijk zijn de kleinste haartjes, misschien pikken ze gewoon. MAAR op een afstand van 5-10cm van de spiegel zie ik ze niet (mijn zicht is goed)!

2) benen tot de knie + heup.
Heeft een huidgevoeligheidstest uitgevoerd. Er was geen roodheid of ongemak.
Ontvet de huid, bracht talkpoeder aan, epileerde met warme was (ik koop cassettes voor 135r), bracht vaseline aan en vervolgens HR. Er brandde geen roodheid. Nou, leuk denk ik :)
Ik neutraliseerde HR met een oplossing van citroenzuur (ik was alles meerdere keren af ​​met een wattenschijfje totdat het volledig is verwijderd, inclusief vaseline). Na een uur kreeg Bepanten ongeveer toe.
Ik herhaalde de procedure voor de komende 2 dagen.

Meisjes, voeg foto's bij. Vloek niet, gooi geen slippers. Ik ben de fotograaf! Ik heb heel hard mijn best gedaan, maar het bleek zoals het bleek. En de verlichting is zo-zo in de badkamer en je zult niet comfortabel zitten, zodat het licht correct wordt.
De camera wordt nog steeds gemarkeerd. En het haar werd helderder en de foto 'erna' is een beetje verlicht.
Gefotografeerd op ongeveer 5 cm van het been.

Dit herhaal ik na 3 (drie)! weken na het gebruik van HR.
Meestal is het na 3 weken al mogelijk om haar te verwijderen, aangezien meer dan de helft van de haren al bijt en de benen merkbaar harig zijn.
En op de foto zijn er maar een paar ongelukkige dunne dunne haren die op sommige plaatsen zijn uitgekomen.
Wordt vervolgd.
#hair_remover review

Geweldige recensie. Deel 2:
"Bottom line: de efficiëntie op de benen beviel me ook. Het haar werd veel minder. Degenen die groeien, worden dun en onzichtbaar.

3) oksels. alles is hier erg interessant!
Deze rage over mijn fouten!

De test is 2 dagen voor gebruik van het product uitgevoerd. Alles was goed. Roodheid ging snel voorbij.
Ze epileerde in een vreselijke rush-modus. Juichende kinderen die de aandacht van mama nodig hadden, sprongen in de buurt. Dientengevolge deed ik het epileren met warme was (ik doe het meestal heet), trok mijn haar in de verkeerde richting uit (aangezien de kinderen ernaar streefden te spotten, en ik denk dat ik zal afmaken wat ik begon (epileren tot het einde: ik hoef niet te gaan met was in mijn oksels!). Ik kijk naar Ik trek mijn haar uit. Er is iets rood geworden. Ik denk, ja, het gevoelige gebied. Ze houdt niet van ontharing. Het was al aan het knijpen in het stadium van ontharing..

Maar voor mij, een drukke moeder, is het belangrijkste om een ​​magische remedie toe te passen! Ik doe er vaseline in, dan smeer ik HR in en begin ik vreselijk te bakken. Roodheid was daarvoor al (en volgens de instructies niet van toepassing op beschadigde huid!). Ik houd het een paar minuten met een kromgetrokken gezicht en spoel het af met citroenzuur. Bakt.
Als gevolg hiervan bleven de oksels zonder blootstelling aan HR.
Zoals je weet, heeft het geen zin om over het effect te schrijven, ook al heb je het echt verprutst.

! Het resultaat en mijn algemene mening na 3 weken na gebruik van Hair Remover.
Ik vond de tool erg leuk! Natuurlijk verwijderde het de eerste keer niet ALLE haren. Maar dit is niet te verwachten, omdat al ons haar ongelijkmatig groeit. Ik had dit niet verwacht. Maar het haar werd veel kleiner, ze werden dun, onzichtbaar.

Ik voelde geen ernstig ongemak bij het gebruik van het product. Als er roodheid was, ging het snel voorbij (na ongeveer 5 minuten). Maar je kijkt naar de reactie van de huid op gevoeligheid.
De tool wordt volgende maand weer gebruikt. Hoogstwaarschijnlijk zal het puntsgewijs moeten worden aangebracht, omdat veel haren niet meer zichtbaar zijn (waarom zou je ze dan uitsmeren, toch?). En ik zal proberen deze gehate haren naar boven te halen totdat ze naar beneden komen!
Er zijn nog steeds gebieden waar het product niet is geprobeerd (bikini). Ik ben van plan daar ook te proberen.

Feedback. Mens.
Eindelijk gevonden wat ik zocht.
(Materiaal afkomstig van de site http: // irecommend.ru
Geplaatst op 20 december 2015)

Voordelen: gratis levering, zichtbaar resultaat, fabrieksgarantie, redelijke prijs, u kunt de fabrikant vragen stellen, één bubbel is genoeg voor de hele cursus, uitstekend resultaat, het werkt, haar groeit niet, het resultaat is voor altijd (hoop ik)

Ik heb er lang over nagedacht hoe ik het achterhaar van de "zone" van de schouderbladen kon verwijderen, ik wendde me tot schoonheidssalons, maar vanwege het feit dat ik licht haar heb, werd mij niet aangeraden om op deze manier haar te verwijderen (laser ontharing) en het zelfs in te lezen internet, wat voor veel indicatoren niet wordt aanbevolen.
Daarna begon ik gewone ontharingscrèmes te gebruiken, bezocht ik een 'schoonheidssalon' om mijn haar te laten verwijderen met 'sugarin', of mijn vrouw scheurde mijn haar af met strips of schoor me thuis. Ongeveer 8 maanden geleden zag de echtgenoot op internet een tool die haar permanent verwijdert, een tool genaamd "Hair Remover", die veel recensies gelezen had, zowel goede als slechte, toen ze afstand namen van het idee om een ​​bestelling te plaatsen. Twee maanden later ging de vrouw naar een schoonheidssalon en zag dit product in de uitverkoop, raadpleegde een specialist en vroeg om het pakket te fotograferen. Op de verpakking stonden het adres en telefoonnummer van de fabrikant. We typten, begonnen te communiceren en stelden veel vragen over de tool zelf en de gevolgen van het gebruik ervan. Onze consultant vertelde alles in detail, de samenstelling, het effect van het product, hoe het werkt, zei ook dat er namaakgoederen op de markt zijn en hoe we een nep van een echt product kunnen onderscheiden. Ze vroegen de consultant ook of er een vertegenwoordiger van dit product was in Krasnoyarsk, maar op dat moment was er geen vertegenwoordiger in onze stad.
Dus hebben we een bestelling geplaatst bij de fabrikant van de producten. Ik wil meteen opmerken dat de bestelling na 4 dagen bij ons binnenkwam, we wonen in Krasnoyarsk, het product hebben ontvangen via de koeriersdienst "SDEC", de koerier kwam bij ons, liet ons de documenten zien, met hem openden we het pakket, binnen vonden we een pot met geld en een kassabon met vermelding van alle juridische gegevens, pas daarna hebben we het geld voor de bestelling betaald. Toen we de bestelling plaatsten, waren de kosten van het geld 2990, dit bedrag betaalden we aan de koerier, meer niet.
Nadat de koerier was vertrokken, begonnen ze alle informatie op de pot te bestuderen en na ongeveer twee dagen begonnen de procedure))))
Voor mij, als man, was de ontharingsprocedure eerlijk, niet erg vriendelijk, mijn vrouw zei dat het het beste is om het haar met de wortel te verwijderen en ze gebruikte een pincet (((misschien zijn de meisjes gewend een pincet te gebruiken, maar voor mij is het beter om te smeren en trok al het haar eruit.
Mijn schoonheid zei, laten we doen zoals het in de instructies staat, nou, nu al het haar is verwijderd met een pincet, het blijft om verder te handelen, we hebben gecontroleerd of ik een reactie op deze remedie had, het bleek dat dat niet het geval was. Verder bracht de echtgenoot, zoals in de instructies werd gezegd, het product met een "wattenschijfje" op de behandelde gebieden aan, en wikkelde me daarna in met een film, dat wil zeggen, ze bedekte me, aangezien het behandelgebied slechts het schouderblad is! Ik voelde ook geen branderig gevoel, tintelingen, als er specifiek geen ongemak was.
Ze gebruikten het product 5 dagen achter elkaar, volgden strikt de instructies en namen toen een pauze zoals aangegeven, zodat het haar terug zou groeien. Dus mijn resultaat is het volgende, na 1 maand en 5 dagen dat we op de rug in het gebied van de schouderbladen vonden, kwamen er aan beide kanten ongeveer 20-30 haren uit, maar er bleef GEEN BLIJVEN. Dit is geluk, ze herhaalden de procedure opnieuw op de haarresten. Nu kan ik zeggen dat ik geen haar meer heb in de buurt van de schouderbladen, Hoera.
Ik raad het iedereen aan! Heel erg bedankt aan de fabrikant!

Gezichtshaarverwijderingscrème met borstelapplicator Brush -on haarverwijderingscrème voor gezicht van Sally Hansen

dag iedereen!
Vandaag wil ik je iets heel nuttigs in het huishouden laten zien: dit is een crème voor het verwijderen van gezichtshaar van Sally Hansen.
Onlangs kwam ik op internet een recensie tegen van een soortgelijke remedie, ook van Sally Hansen, maar de set bevatte, afgezien van de hoofdcrème, een verzorgende balsem die na de procedure werd gebruikt om uitdroging en eventuele irritatie te voorkomen.
Maar zo'n set vond ik nooit in lokale winkels, maar ik kwam zo'n crème tegen met een kwast. Ik besloot het te proberen.
De crème is een dikke substantie met een doordringende ammoniakgeur.
De fabrikant stelt voor om de crème met zo'n penseel aan te brengen:
Het is plastic, taai en erg lang. Het is niet erg handig om crème op het delicate gebied boven de lip aan te brengen. Breng met een dergelijk penseel geen dichte laag aan, het strijkt te veel op het gezicht. En bij het aanbrengen van de tweede laag begint de eerste eronder te glijden. Maar toch, om het hoofd te bieden. kan.
We gaan direct naar de procedure.
Lees om te beginnen de aanbevelingen voor gebruik op de achterkant van het pakket:
Eerst heb ik het product op een klein deel van de huid aangebracht om mijn reactie te begrijpen. Na een tijdje te hebben gewacht, heb ik het product (crème met een kwast - applicator) aangebracht op de delen van mijn gezicht die ik nodig heb.
Ik heb geen enkel ongemak ervaren.
Aandacht! Gebruik het product niet op wonden, puistjes, snijwonden. De fabrikant waarschuwt ons hier zeer voor..
Ik hield deze crème 2-3 minuten op mijn gezicht (de fabrikant raadt aan het product niet langer dan 8 minuten op mijn gezicht te houden) Na verloop van tijd begon ik het te verwijderen met een wattenschijfje. Maar voor dit doel is de rubberen schraper van de ontharende voetcrème Veet zeer geschikt.
En de procedure zelf en de consistentie en geur van de crème lijken erg op de ontharingscrème van Veet.
Toen de restanten van de crèmes van het gezicht werden verwijderd, kon ik mijn ogen niet geloven, de hele kleine pluisjes van het gezicht bleven in de verwijderde crème.Twee minuten was het voldoende om de crème te starten. Uitstekend ding, de huid werd glad aanvoelend (dus ik schrijf alsof ik een wekelijks mannelijk haar had).
Het enige is dat ik de volgende keer een set met verzorgende balsem ga kopen. Omdat de huid na de ingreep aanzienlijk strakker is geworden. En ik wilde haar meteen met iets bevochtigen.
Hierin kwam Biotherm gezichtscrème mij te hulp, die de huid perfect hydrateerde en geen ongemak achterliet.
Ik doe de procedure meestal 's avonds en' s morgens, behalve voor een schone en gladde huid, gaf mijn gezicht de manipulaties van gisteren niet op. Geen irritatie, geen droogheid, geen strakheid. Over het algemeen ben ik verheugd.
Hier is de samenstelling van dit wonder:
Mijn beoordeling: 5 (zonder "+" omdat ik denk dat een set met een verzorgende balsem nog beter zal zijn).
Prijs: ca. 450 wrijven geen korting in Letual.
Houdbaarheid: 3 weken precies deze fles, voordat hij precies hetzelfde werd gebruikt, waren er geen negatieve reacties en gevolgen (eenmaal per week heeft de pluis gedurende deze tijd geen tijd om zijn oorspronkelijke vorm aan te nemen, maar voor mijn eigen gemak herhaal ik de procedure nog steeds).

lllokony

over de schoonheid en gezondheid van haar

    Home »Haar» Italiaans dossier voor beoordelingen van ontharing

Italiaanse ontharingsbestandrecensies

Jouw mening over ontharing met folkremedies (recepten erin).

Antwoorden:

Victoria Gromada

Het lijkt mij dat wat niet natuurlijk is, niet normaal kan zijn.
Maar als zo'n probleem zou ontstaan, zou ik niet echt in folkremedies geloven.
Het is beter om gewoon een scheermes van haar man te stelen)))))

[email beveiligd]

Maar helpt het echt? Heeft iemand het geprobeerd? gewoon moeilijk te geloven dat haar voor altijd kan worden verwijderd

Hoop.

Ik denk dat het tweede recept relevanter is. Peroxide verkleurt en maakt het haar dunner. Alles kan zijn.

Parfum Maniac

het werkt, jodium met ammoniak verzwakt de haarzakjes en ze vallen uit. Maar ik ben op de een of andere manier geneigd om op het gezicht - uit te trekken, als de benen - dom scheermes.

Ik zou het graag willen proberen, maar ook, totdat niemand iets zegt dat ik heb geprobeerd en hoe het was, riskeer ik het niet))
en lees ook dat het op de een of andere manier mogelijk is om van pijnboompitten te schillen. Ik herinner het me niet al))

Fox_Ah

Waarvoor? waarvoor? langdurige laserontharing, inclusief een diodelaser.

ongewenst haar wordt altijd schoongemaakt met gekookte suiker - suiker

Bestia

> Jodium + ammoniak - een populair en effectief hulpmiddel - om de huid met haar te verwijderen? De volgende fase is dat, wedstrijden in brand steken?))))

hetzelfde tweede recept. hij is iets zachter, maar hij zal de huid van zijn benen alleen verbranden als de componenten reageren

Waterstofperoxide als haarverwijderaar

Antwoorden:

Dappere pop

Ja, het verheldert echt en maakt het haar broos en na enige tijd vertraagt ​​de haargroei, maar stopt niet volledig! De meest effectieve uitweg is laserontharing en foto-epilatie (dit zijn trouwens verschillende dingen), hoewel meisjes voor ons een dure procedure zijn. Als je wax wilt, dan kan het thuis gedaan worden van het type zelf. Een simpele manier om het zelf te maken. Goedkoop en vrolijk. Een half glas suiker in een kleine koekenpan (makkelijker te verzamelen). Bevochtig een beetje met water en meng met citroenzuur (op de punt van een mes). Dit hele gedoe suddert. voorzichtig, het kan verbranden. om te controleren, een druppel op een lepel, zodat het een beetje afkoelt. Als de druppel gemakkelijk van je vingers steekt, klaar. uitschakelen en kneden. Iets! ! afkoelt, de hele massa wordt in de handpalm geharkt en begint in de handen te kneden. Heet, maar draaglijk. de kleur en structuur van de resulterende massaveranderingen. Het ziet eruit als een gesmolten kaars. Sterk aanbevelen. voor benen is er ook een masker. de benen zijn echt glad. en ze zien er schitterend uit als in panty's. Ik garandeer twee kale weken. maar meestal genoeg voor anderhalve maand. en het is bijna seizoen! ! En over Deprevit. Ik heb het geprobeerd en ik vond het leuk... Het verwijdert het haar de eerste keer snel (5-7 minuten) en schoon. Het wordt heel gemakkelijk afgewassen. De geur is natuurlijk niet erg... maar dit is alleen tijdens het ontharen zelf, en na het douchen blijft er geen geur over. Ik probeerde "deprevite voor een gevoelige huid" - het geeft geen irritatie, zelfs niet na het aanbrengen in de bikinilijn. Er zijn veel verschillende punten! Het belangrijkste is om dit verstandig te benaderen! ! Veel succes!

Piratochka

Ik heb niet gehoord dat het haar van de peroxide is verwijderd...
hoogtepunt - dat is zeker.
maar weet je, soms ziet het er echt gaaf uit...
hoewel, afhankelijk van hoe lang het haar is... en hoeveel van hen...
maar het is beter om een ​​andere draadverwijderingsmethode te kiezen. bijvoorbeeld waxen of laserontharing. effectiever.
herinnerde ik me nog een manier.
er is zo'n Iraans middel (het lijkt te worden verkocht in winkels) - deprevit. gekweekt tot een dikke zure room en verspreid over het haar.
als er geen hormonale onbalans is, valt het haar af en groeit het niet meer...
veel succes!! !

Marina Sergeeva

Ik las in een medische krant dat dit een van de veiligste methoden is om haar geleidelijk af te voeren. Kijk, daar moet je je voeten elke dag met peroxide afvegen, op katoen aanbrengen en na het douchen afvegen, neem met het kleinste percentage (zwak). Haar zal na verloop van tijd lichter worden en bleek en dodelijk en onzichtbaar worden. Een goede methode, maar de huid kan loslaten en na een tijdje een vochtinbrengende crème aanbrengen

♥ V • i • a • g • r • A ♥

al deze onzin. continue gimmor. gemakkelijker te scheren of af te scheuren

Ongewenst haar verwijderen met waterstofperoxide

Peroxide is een antisepticum waarmee verschillende snijwonden en wonden worden behandeld. Voorheen werden dames met behulp van haar ("hydroperite") blondines. Maar waterstofperoxide helpt ook bij ongewenst lichaamshaar en het verwijdert ze niet alleen, maar verheldert ze ook. Leer hoe u het product gebruikt en kies een effectief recept waarmee u voor altijd van ongewenst haar af kunt komen.

Voordelen van ontharing met waterstofperoxide

Ontharen met peroxide heeft veel voordelen. Houd er rekening mee dat het onwaarschijnlijk is dat harde, donkere en dikke haren op deze manier worden verwijderd. Hij helpt bij het wegwerken van onesthetische haarlijn, meer waarschijnlijk voor eigenaren van zacht en dun haar. Wat zijn de voordelen van waterstofperoxide??

  1. Goedkoop.
  2. Door de tijd beproefde methode.
  3. Gebrek aan pijn.
  4. Bacteriedodende activiteit - het is onwaarschijnlijk dat er een infectie is.
  5. Uitstekend bleken van de huid.
  6. Goed blekend effect.
  7. Na verloop van tijd wordt de haarstructuur vernietigd, ze worden elke keer onzichtbaar en verdwijnen vervolgens volledig.

Haar bleken met waterstofperoxide?

Onnodige haren kunnen overal groeien. Een donkere of dikke pluis op armen en benen is een al lang bestaand vrouwelijk probleem. Maar niet iedereen stemt ermee in om het met mechanische middelen te verwijderen, omdat in dit geval de haren na hergroei stekelig en donkerder worden. Vrouwen houden niet altijd van de toegenomen beharing in de bikinizone.

Als het struikgewas op de benen of handen niet altijd de aandacht trekt, ziet overmatige groei er zelden aantrekkelijk uit op het gezicht of de buik van de vrouw. Andere methoden - scheren, ontharen, shugaring en dergelijke hebben soms de eigenschap irritatie te veroorzaken. Dan blijft deze zachte, maar niet zo snelle methode over. Hoe waterstofperoxide uit ongewenst haar te gebruiken?

Op benen en armen

Donker haar op de handen is vooral een donkerbruin probleem. Het streven naar gladheid van de huid in de vorm van het gebruik van een scheermes of andere mechanische methoden om een ​​donker pistool te verwijderen, leidt tot een verhoogde haargroei en het verschijnen van borstelharen. De beste optie om je handen of voeten een mooie look te geven, is het verlichten van de haarlijn. Je zal nodig hebben:

  • glazen beker;
  • porseleinen kom;
  • waterstofperoxide 6%, 25 ml;
  • warm water, 25 ml;
  • 2 ampullen met 10% ammoniak;
  • 1 theelepel Frisdrank.
  1. Verdun waterstofperoxide in een bekerglas met warm water.
  2. Giet 50 ml van de resulterende oplossing in porseleinen schalen. Meng met ammoniak en een theelepel frisdrank.
  3. Controleer het mengsel: breng een kleine druppel op de elleboog aan, als er na 10 minuten geen allergische reactie is, kunt u de procedure voortzetten.
  4. Op plaatsen waar de huid bijzonder delicaat is, smeert u deze in met vette crème.
  5. Breng aan zonder te wrijven op gebieden met ongewenst haar. Wacht ongeveer een uur.
  6. Afwassen met warm water en zeep..
  7. Wees niet ongerust als de huid lichter wordt op de plaatsen waar de oplossing wordt aangebracht - binnen enkele dagen zal de kleur terugkeren naar de oorspronkelijke staat..

Op het gezicht

De aanwezigheid van antennes en zelfs donkere antennes op de kin of boven de bovenlip van een vrouwelijke persoon kan aanzienlijk ongemak en mentaal lijden veroorzaken. Daarom probeert het schone geslacht, nadat ze zo'n delicaat probleem heeft ontdekt, er zo snel mogelijk van af te komen. Er zijn verschillende manieren om deze tekortkoming aan te pakken:

  1. Week een wattenstaafje in een 3% waterstofperoxide-oplossing. Veeg het gebied dagelijks gedurende vijf minuten af ​​met onnodige haren. Na een paar dagen begint het haar lichter te worden, breekt het en uiteindelijk wordt het volledig onzichtbaar.
  2. Meng scheerschuim met 6% waterstofperoxide in een concentratie van ongeveer 1: 1. Smeer het probleemgebied. Spoel na 20 minuten af ​​met zeep en breng een voedende crème aan.

In de bikinilijn

In de intieme zone is het mogelijk om met behulp van peroxide ongewenste vegetatie te verbranden. Haar in de bikinilijn wordt broos, dun en stopt uiteindelijk volledig met groeien. Het nadeel van deze methode is de behoefte aan geduld. Maar dan is het absoluut veilig en pijnloos. Perhydrol-zalf wordt op het gewenste deel van de huid aangebracht, dat u in een apotheek kunt bestellen of zelf kunt bereiden.

Om het product te maken, heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 2 g van een 30% waterstofperoxide-oplossing;
  • 8 g vaseline
  • 12 g lanoline;
  • 1 druppel ammoniak;
  • wat shampoo.
  1. Mix alle ingredienten. Klop ze glad.
  2. Zorg ervoor dat het mengsel niet te dun is..
  3. Breng de resulterende compositie aan op het gebied met ongewenst haar.
  4. Spoel het mengsel na het drogen grondig af met warm water..

Volksrecepten

Door regelmatig folk-methoden te gebruiken om ongewenst haar te bleken, worden ze dunner, brozer en brozer. Maar verwacht niet te veel van het gebruik van peroxide. Om de huid echt glad en haarloos te maken, kost het veel tijd en geduld. Overweeg de meest populaire volksrecepten voor een dergelijke verkleuring..

Waterstofperoxide met ammoniak

  1. Meng een kleine hoeveelheid van 5 of 10% waterstofperoxide-oplossing met een paar druppels ammoniak.
  2. Met de resulterende oplossing, smeer periodiek plaatsen met onnodige haren. Wenselijk - meerdere keren per dag zonder spoelen.

Waterstofperoxide met ammoniak

  1. Meng 6% waterstofperoxide met zeepcrème.
  2. Voeg 5 druppels ammoniak toe.
  3. Breng de resulterende emulsie aan op de hoofdhuid. 15 minuten vasthouden.
  4. Als u een ondraaglijk branderig gevoel voelt, spoel het mengsel dan eerder af en breng onmiddellijk een kalmerend middel aan..
  5. Spoel beter af met kamille-tinctuur.
  6. De procedure wordt bij voorkeur eenmaal per week uitgevoerd.

Video: ongewenst haar verlichten

Haar verlichten met peroxide vereist aandacht en systematisch gebruik van fondsen. Als je beter in staat bent om informatie op te nemen in een videoformaat, bekijk dan onderstaande video. Dit helpt u fouten te voorkomen bij het gebruik van traditionele methoden om ongewenst haar te verlichten en het gewenste effect sneller te krijgen.

Recensies

Elena: - “Vanaf het begin van de lente verlicht ik het haar op mijn handen rond de navel met een oplossing van hydroperiet en ammoniak. Door de toegenomen beharing had ik vreselijke complexen. Tegen de zomer was dit probleem volledig verdwenen. Verlicht haar ongeveer eens in de twee maanden, nu, tegen het einde van de zomer, zijn ze helemaal niet!

Vika: - “Het probleem van de antennes heeft me lang gekweld. Ik heb ze eerst geplukt, deze methode past niet bij mij. Ik besloot om de verhelderende zalf te verlichten. Hoewel ik nooit last had van allergieën, verscheen er roodheid op mijn huid. Na 40 minuten ging het voorbij, de haren werden bleek en leken dunner te zijn geworden. ik ben erg tevreden!

Maria: - “Mijn dikke, donkere en goede haar groeit overal, ook waar het niet nodig is. Ik verwijderde ze altijd met scheren, wat leidde tot meer groei. Onlangs probeerde ik de huidgebieden te verlichten met peroxide en ammoniak. De huid brandde niet, haren werden door verschillende tonen lichter. Ik zal het opnieuw proberen!

Natalya: - “Het zwarte haar op mijn handen stoorde me vooral. Door het scheren werden de handen onnatuurlijk glad en toen groeiden er vreselijke stoppels. Vanaf de eerste toepassing van zuiverende zalf kon ik haren bleken! Het resultaat maakte me blij! Ik heb geen kale handen nodig en lichte dunne haren erop zijn wat ik nodig heb!

Bullshit is compleet! Gooi niet tevergeefs geld!

Pluspunten: geen verdiensten

Minpuntjes: lang proces, geen resultaat

Als een persoon met verhoogde beharing, had ik een droom uit mijn tienerjaren - om overtollig lichaamshaar kwijt te raken. Epilator, ontharingscrèmes, bleekverven. En nu, zie, op internet kwam ik een magische tool Hair Remover tegen, die beloofde voor altijd van overtollig haar af te komen. En hoeveel lovende recensies zijn gelezen en er zijn er weinig negatief.

Natuurlijk begreep ik met mijn geest dat dit niet terloops was, dat de recensies vals waren en dat dit hoogstwaarschijnlijk een oplichterij was, maar de hoop stierf als laatste en de droom om van lichaamshaar af te komen overweldigde gezond verstand. En toen kwam er een pot bij me, wat me 3300 roebel kostte.

Dat zal ik meteen reserveren 3 punten Ik heb de instructies niet gevolgd:

1) Ik heb mijn haar niet met een pincet uitgetrokken, maar zoals de meeste - met een epilator. Om al het haar op mijn benen te verwijderen, heb ik 3-4 dagen nodig, met pauzes alleen voor eten en slapen.

De HR-vertegenwoordiger hier in enkele recensies beweert stellig dat alleen een pincet het haar volledig kan uittrekken zonder te knippen en niet af te breken en hij verwijst zelf naar de video (als voorbeeldig blijkbaar) waar het meisje het ontharen doet gewaxt en de vertegenwoordiger is als het ware niet sterk en geeft erom. Op de een of andere manier tegenstrijdig.

De epilator verwijdert ook het haar goed, minstens de helft alsof ik het met de wortel had verwijderd zodat de stof daar terecht kwam.

2) Ik heb geen vaseline gebruikt. Ten eerste leef ik in de duisternis van Tarakani en om de een of andere reden was er in onze winkels en apotheken geen elementaire vaseline. En ten tweede, als ik dat zou doen, zou ik het nauwelijks gaan toepassen, omdat, hoewel ze beweren dat het de haarzakjes niet bedekt, ik er om de een of andere reden twijfels over heb.

Vaseline wordt tenslotte als comedogeen beschouwd, d.w.z. verstopt de poriën en talgklieren, maar om de een of andere reden blijven de haarzakjes open.

Ik was niet bang voor een brandwond, mijn huid is dik, ik was meer bang dat de stof niet in de follikel zou komen.

3) De eerste keer dat ik het product ongeveer een half uur op mijn voeten hield en daarna pas afspoelde met aangezuurd water. Daarna stopte ik het af te wassen in de hoop dat de stof zeker sterker en beter zou werken.

Er waren geen brandwonden, een beetje verbrand, de huid schilferde een beetje, maar ging over het algemeen zonder duidelijke schendingen van de integriteit van de huid.

Het tweede en derde punt zijn meer gericht op het voorkomen van brandwonden, waar ik niet bang voor was, en daarom zou mijn schending van deze punten in principe alleen het effect van Hair Remover op de haarzakjes versterken, maar niet.

Allemaal tevergeefs. Terwijl mijn goed aan mijn voeten ontsproot, nam het ook toe. Na 4 procedures merkte ik zelfs het minste effect niet op.

Ik had geen moeite met het teruggeven van geld, de vertegenwoordigers van deze tool hebben te veel bedenkingen, hiervoor hebben ze een foto, een video, analyses met hormonen en cheques nodig. Het is onwaarschijnlijk dat iemand hier vanwege drieduizend moeite mee zal doen, maar ze hebben er al baat bij, met de wereld aan een zijden draadje, zoals ze zeggen. Jammer natuurlijk, geld, maar niets, de dwaas leert van zijn fouten.

Ik raad niemand aan dit product te kopen, hoe sterk de wens ook is om lichaamshaar kwijt te raken, want er is geen resultaat.

OK

Voordelen: veilige samenstelling, één bubbel is genoeg voor de hele cursus, werkt, haar groeit niet

Nadelen: pijnlijk, vaseline en handschoenen moesten apart worden gekocht, een lang proces

Ik kocht mijn vriendin, fatsoenlijk gekweld, bracht de vegetatie naar buiten waar ik me verveelde. Af en toe passen alleen kleine dingen de plaatsen aan waar haar groeide.

Let op een paar punten:

1. Lees de instructies en informatie op de website van de fabrikant zorgvuldig! Wees geen hert. Dit is geen toverstaf, dit is een agressieve chem. structuur. Voordat je een soort "modder" koopt, verdiep ik me grondig in de essentie van "modder". Voor ongeletterde en luie individuen is deze fles als een granaat voor een aap.

2. De essentie van deze vloeibare stof is het afbreken van het eiwit. Dat wil zeggen om de cellen te vernietigen die haar genereren op het moment dat ze toegang hebben.

3. Eerst controleerde ik of mijn hand gevoelig was; ik kreeg een lichte roodheid van de huid, ik voelde geen branderig gevoel toen ik het afveegde en veegde het daarna af met mijn haar. Het effect van een crème voor ontharing..

4. Niet aanbrengen zonder vaseline. De brandwond zal zijn. Hoewel het snel voorbijgaat. Maar dan xs, misschien heeft iemand een soort huid. Maar toch beveelt de instructie vaseline aan. De chip zit hier in de eigenschappen van de oppervlaktespanning. Waar er gaten in de huid waren van het verwijderde haar, zullen ze daar blijven. Vaseline stroomt er niet in, het belangrijkste is om lichtjes uit te smeren zodat het een film wordt.

5. Er zijn geen wonderen - de procedure kostte bijna 3 maanden methodisch werk aan het lichaam van het "slachtoffer van schoonheid") de fondsen op de bank waren voldoende en bleven zelfs bestaan.

Z.Y. Ik kan geen foto's plaatsen omdat plaatsen niet voor iedereen zijn;)

Persoonlijk bracht hij 5 haren op zijn schouder naar voren, waardoor een struik groeide in prachtige isolatie en verwende esthetiek. Beheerde een wattenstaafje en zonder vaseline, verbrand en gepasseerd. Nu is alles schoon. Zoiets Vobschem kameraden.

Zinloos, zeldzaam, vrij duur. Voor-en nadelen. Is het de moeite waard om te kopen?

dag iedereen!

Hoe vaak hopen we op letterlijk magie, toch? Ik zou graag willen geloven dat een klein beetje olie ons binnen een paar maanden bijna voor altijd kan redden van ongewenst haar en volledig pijnloos is!

Ik hoorde over deze wonderolie van het instagram van een meisje dat in het verleden een blanke man was, we kunnen zonder namen, dit was geen reclamepost, maar communicatie in de commentaren met fans die vroegen hoe het mogelijk was om zo'n gladde huid te hebben lichaam, een man zijn in het verleden? Waarop het antwoord was dat ze lichaamshaar met behulp van mierenolie kwijt was, het merk was niet gespecificeerd. Het is verleidelijk, toch? Olie hielp een voormalige blanke man, waarom ben ik een Slavische vrouw met lichte, zachte vegetatie erger? 100% zou me in dit geval moeten helpen.

Door reviews te googlen voor verschillende oliën, kwam ik tot de conclusie dat de beste van hen Tala of Roja is. Ik vond Tala-olie gemakkelijk op ebay, in tegenstelling tot Roja (destijds), bestelde ik daar.

Nu hij nog olie te koop heeft, verzendt hij vanuit Turkije (Ankara), het pakket reist met een trackingnummer, het werd snel verzonden. Wat betreft de 100% originaliteit, ik weet het niet zeker, maar er is een hologram, een zure specifieke mierengeur, die het recht geeft te denken dat het product origineel is.

Over het algemeen ontvang ik graag pakketten uit elk land behalve China, Rusland en Amerika) Dit is op de een of andere manier ongebruikelijk) Daarom was een pakket dat uit Turkije aankwam a priori tevreden)

GEBRUIK EN EFFECT

Olie mag zogenaamd alleen worden gebruikt na het verwijderen van haar met was, een pincet, dus je moet het haar met de wortel volledig verwijderen en de "kale" wortel ongeveer een week met deze olie voeden, dan wachten tot nieuw haar weer teruggroeit, de procedure herhalen en hetzelfde doen voor meerdere maanden, hoe langer, des te beter. Wat kan ik zeggen, ik deed experimenten met oksels en een bikini, deed de gebruikelijke shugaring en wreef toen onmiddellijk over de olie. 'S Avonds na het douchen herhaalde ik. In totaal heb ik 4 cursussen gevolgd - ik heb het totaal ongeveer 4 maanden gebruikt, of ik nu veel of weinig weet. Maar ik zie geen reden om het verder te gebruiken. Het effect is nul, het haar werd niet minder! Hoewel wanneer u het voor het eerst gaat gebruiken, begint u uzelf ervan te overtuigen dat het lijkt alsof ze langzamer en minder waarschijnlijk worden, enz. Toen realiseerde ik me dat dit allemaal zelfhypnose en zelfbedrog is. Niets is langzamer en groeit minder snel, alles blijft zoals voorheen.

Over 4 maanden duurde het iets meer dan een halve pot, velen schrijven dat het zuinig is, maar ik kan niet zeggen dat het waar is, maar eerder het tegenovergestelde, hoewel ik het niet erg overvloedig en "moedig" heb verspreid.

Het enige pluspunt van deze olie voor mij is het hydrateren van de huid, daarom is het olie) maar om het gewoon te kopen, zie ik helemaal geen zin)

niet geldig, origineel

Nadelen: geldscheiding

1 keer gekocht in Moskou in specials. een islamitische winkel met alle hologrammen, data.. 6 sessies (6 maanden) doorgebracht, in een diepe bikinizone, shugaring, alles met een ui, en haar groeit en groeit (((Mazala is er in overvloed, niet spaarzaam, wrijven gedurende 10 minuten en dan meer dan 5 dagen. Ik heb bijna 1 pot uitgegeven. 2 keer kocht ik de eerste, in Istanbul, dacht ik, misschien deden ze het voor mij, maar nee, en het wonder in Istanbul werkte niet gedurende 5 sessies (5 maanden). Ik zal het nu proberen iets anders. Het enige pluspunt: verlicht irritatie na ontharing en minder haargroei. Veel succes met het zoeken naar perfectie!

Tandpasta-ontharing gebruiken

Sinds de oudheid streven vrouwen naar gladheid en tederheid van een lichaam zonder beharing op benen, armen en oksels. Het moderne leven dicteert zijn concepten over hygiëne en verzorging. Om op mode te lijken, zoeken meisjes naar een acceptabele methode om ongewenst haar te verwijderen. Tandpasta - een onverwachte manier besproken door internetgebruikers.

Mythe of realiteit

Luxueus haar - de trots van elke vrouw. Maar als de vegetatie de benen, oksels, intiem gebied bedekt, dan wordt het een probleem. Schoonheidsspecialisten bieden verschillende methoden om overtollig haar te verwijderen:

  1. Hardwaremethoden voor ontharing - met laserstralen, lichtgolven, elektrische stroom.
  2. Het gebruik van biomaterialen - was, karamel, honing.
  3. Chemische crèmes.
  4. Scheereffecten.
  5. Gebruik van een electroepilator.

Meisjes kiezen voor zichzelf een methode die geschikt is voor de volgende parameters:

  • geen pijn veroorzaken;
  • inwerken op haar van elke structuur;
  • geen irritatie, brandwonden, ontsteking vormen;
  • langdurig effect.

Als een vrouw om welke reden dan ook niet beschikbaar is om de salon te bezoeken, wordt geadviseerd om aandacht te besteden aan het gebruik van tandpasta. Je kunt thuis proberen om haren te verwijderen. Waarom niet? Alles ziet er eenvoudig en veilig uit..

Tandpasta wordt al lang niet alleen gebruikt voor het beoogde doel, maar ook in gevallen waar het nodig is:

  • vlekken van witte kleding verwijderen;
  • schone zilveren sieraden;
  • verwijder het aroma van uien, knoflook van handen en haar;
  • reinig en polijst je nagels;
  • elimineren slechte adem van huisdieren;
  • acne op het gezicht overwinnen;
  • krassen op computerschijven verwijderen;
  • verlicht pijn en blaarvorming bij lichte brandwonden;
  • om de pijn van insectenbeten te verlichten;
  • verwijder sporen van kleurpotloden en viltstiften op geschilderde muren;
  • babyflessen wassen;
  • breng het oorspronkelijke uiterlijk terug naar witte sneakers;
  • duidelijke gereedschapssleutels.

Het lijdt geen twijfel dat binnenkort andere mogelijkheden voor het gebruik van de pasta voor mondhygiëne zullen verschijnen..

Zelfgemaakte tandpasta Ontharingscrème Recept

Om een ​​romige massa voor het ontharen klaar te maken, heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • gezichts creme;
  • Tandpasta;
  • citroensap.

Het is raadzaam om voor deze huid een vochtinbrengende crème aan te brengen. Volgens recensies op internet veroorzaakt tandpasta geen reacties in de vorm van allergieën. Maar om verrassingen te voorkomen, is het beter om de geselecteerde pasta te controleren. Om dit te doen, bedek het met huid in de bocht van de elleboog gedurende maximaal 10 minuten. Als de opperhuid rustig op het product reageert, kan deze worden gebruikt.

Voor het eerste recept moet je gezichtscrème (2 delen) en tandpasta (1 deel) mengen. Ontharingscrème is klaar.

Combineer in het tweede geval tandpasta (1 deel), citroensap (1 deel), suiker (½ deel).

Hoe ontharing met tandpasta te doen?

De procedure wordt uitgevoerd op een schone huid, hiervoor nemen ze een douche of bad met reinigingsmiddelen. Vervolgens moet het oppervlak van het lichaam worden gedroogd met een handdoek.

Recept nummer 1

De crèmemassa wordt op het haar aangebracht om alle haren te bedekken. Laat de compositie 20 minuten staan ​​en spoel daarna af met water. Deze methode is gemakkelijk te gebruiken en toegankelijk voor elke vrouw..

Recept nummer 2

Het gewenste lichaamsdeel is bedekt met componenten en masseer de huid een halve minuut in verschillende richtingen. Laat de massa verdikken en masseer opnieuw in de richting die tegengesteld is aan de haargroei. Afwassen met veel water met een reinigingsgel.

Haarontharing met deze methode geeft geen 100% resultaat na de eerste toepassing. Ten eerste zal een vrouw merken dat haar haar lichter en dunner wordt. Elke keer zal hun aantal steeds kleiner worden totdat ze volledig verdwijnen. Je moet geduld hebben en dit recept regelmatig gebruiken..

Nadat het proces voorbij is, wordt een huidverzorgingsproduct op het behandelde oppervlak aangebracht (verzachtende en hydraterende gel, crème).

De procedure met tandpasta veroorzaakt geen ongemak en is volledig pijnloos.

Contra-indicaties

Om jezelf niet te schaden, moet je weten wat ontharing voorkomt:

  1. Schade aan de plaatsen waar de crème moet worden aangebracht (irritatie, slijtage, wond, uitslag, ontsteking).
  2. Huidaandoeningen (psoriasis, dermatitis, eczeem).
  3. Phlebeurysm.

Deze lijst wordt aangevuld met contra-indicaties voor vrouwen die borstvoeding geven of wachten op het verschijnen van een baby. Dit is belangrijk als het gaat om hardwaretechnieken, bio-epilatie, het gebruik van ontharingscrème.

Om ongewenst haar met tandpasta te verwijderen, zijn er geen beperkingen voor zwangere vrouwen en moeders met pasgeboren kinderen, omdat een mondhygiëneproduct volkomen veilig is.

Hoe lang duurt het effect??

Het is onmogelijk om met vertrouwen te zeggen hoe lang het resultaat zal worden bewaard. Elke vrouw heeft haar eigen effect, afhankelijk van de conditie van het haar:

  • haarlijn lengtes;
  • haarstructuren (dikte, stijfheid);
  • haarschacht kleuren.

Vrouwen geloven dat na het ontharen met een crème een stijvere en dikkere haarlijn groeit. Dit is niet waar, omdat de chemische samenstelling daarentegen de bol verzwakt. Eerst worden de haren dunner en stoppen dan over het algemeen met groeien.

Met vallen en opstaan ​​kunt u bepalen hoe lang het haar zich in een bepaald geval beter leent voor blootstelling. Voor sommigen is dit de maximale lengte, terwijl iemand met een lengte van 3-5 mm het beste resultaat krijgt.

Genetische kenmerken van het lichaam beïnvloeden de groeisnelheid van haren, dus voor de ene vrouw is het 4-5 dagen, voor de andere - 8-10.

Voor en na foto's

De foto toont het resultaat van het gebruik van tandpasta. Een opvallend verschil tussen de begin- en eindtoestand van de huid wordt bereikt door het juiste gebruik van een crèmesamenstelling en door het verwijderen van haar met een lengte van 10-12 mm. Efficiëntie is duidelijk.

Conclusie

Het verwerken van de huid met tandpasta om ongewenst haar te verwijderen, heeft geen nadelige effecten. Een nul-resultaat is het meest onaangename dat kan zijn. Daarom kunnen liefhebbers van experimenten deze methode op zichzelf testen en ervoor zorgen dat ze effectief en veilig zijn..

Haarverwijderingsbestand beoordelingen

balinesik »25 juni 2013 20:01

Re: Gezichtshaar verwijderen. Welke middelen gebruik je

Katya »26 juni 2013 10:35

Re: Gezichtshaar verwijderen. Welke middelen gebruik je

advocaat »26 jun. 2013 15:15 uur

Re: Gezichtshaar verwijderen. Welke middelen gebruik je

Alice Tolkatsir »26 juni 2013 22:18

Re: Gezichtshaar verwijderen. Welke middelen gebruik je

LG11 »27 juni 2013 12:05

Re: Gezichtshaar verwijderen. Welke middelen gebruik je

asya_24 »27 jun. 2013 12:17 uur

Re: Gezichtshaar verwijderen. Welke middelen gebruik je

advocaat »27 jun. 2013 15:39 uur

Re: Gezichtshaar verwijderen. Welke middelen gebruik je

Stasya "27 juni 2013, 16:53

Re: Gezichtshaar verwijderen. Welke middelen gebruik je

Amarillys »24 juli 2013 22:34

Gezichtshaar.

Natali26 »07 april 2014 14:34

Re: Gezichtshaar verwijderen. Welke middelen gebruik je

Vika2014 »16 juni 2014 10:31 uur

Re: Gezichtshaar verwijderen. Welke middelen gebruik je

IrinaS2606 »21 juni 2014 14:23

Re: Gezichtshaar verwijderen. Welke middelen gebruik je

Malvina »15 februari 2016 05:45

Helpen.

DashaM »13 mei 2019 18:02

Re: Help.

nastyashelkoskaya »13 mei 2019, 18:21

Re: Help.

pollina »13 mei 2019 18:53

Re: Help.

Sasha Snopok »13 mei 2019 19:50

Re: Help.

pupsik_35 »13 mei 2019, 22:42

Re: Help.

masha13 »13 mei 2019, 23:07

Re: Help.

DashaM »13 mei 2019 23:34

Re: Help.

masha13 »13 mei 2019, 23:40

Re: Help.

DashaM »13 mei 2019 23:46

Re: Help.

masha13 »13 mei 2019, 23:55

Re: Help.

maria_23 »14 mei 2019 12:18

Re: Help.

Oksana111 »05 december 2019 16:08

  • Verwante onderwerpen Reacties Weergaven Laatste bericht
  • Gekochte haarmaskers. Welke tools gebruikt u? [In dit venster]
    Elena Kar in het forum Haarverzorging 17 13061 Karishka: Re: Aangekochte haarmaskers.
    [in dit venster] 20 dec. 2016 20:14
  • Wat voor soort maskers en scrubs gebruik je in het bad en de sauna? [In dit venster]
    Innella in het forum Body Care 5 2062 esperanca: Re: Wat voor maskers en scrubs
    [in dit venster] 05 nov 2014 17:34
  • Welke lichaamsproducten moeten worden gebruikt? [In dit venster]
    Alena En in het forum Lichaamsverzorging 9 2055 Melena: Re: Wat zijn de middelen om te gebruiken
    [in dit venster] 16 jan. 2014, 15:00 uur
  • Hoe kan ik het zweten in mijn handen verminderen? [In dit venster]
    Katyusha2812 in het forum Hand Care 19 4031 SuperMilashka: Re: Wat kan ik doen
    [in dit venster] 20 februari 2020, 02:52
  • Welke make-upproducten om vergrote poriën te verbergen [in dit venster]
    Adelaide in het forum Make-up kiezen 7 11003 TvoiKotikKus: Re: Wat zijn de middelen voor maanzaad
    [in dit venster] 16 februari 2020, 02:09

Wie is er nu op de conferentie?

Gebruikers op dit forum: Yandex [Bot] en gasten: 0

Lees Meer Over Laser Ontharing