Hoofd- Room

Mikai - Gezamenlijke aankopen in Perm

Alle forums »Forum van schoonheidsspecialisten» Epileren »Suikerpasta voor shugaring. Welk gebruik?

Pagina's Vorige 1... 6 7 8 9 10 11 12 Volgende

Om berichten achter te laten moet je inloggen of registreren

Berichten [van 176 tot 200 van 294]

176 Antwoord van Victoria 27/05/2014 13:33:55

  • Nieuweling
  • Beoordeling: 1
  • 5 mei 2014
  • Berichten: 1

Re: Suikerpasta voor shugaring. Welk gebruik?

Goedemiddag, beste experts op het gebied van shugaring. Ik doe al heel lang ontharing met suikerpasta. Ik heb alles geprobeerd, van duur tot goedkoop. Ik kan zeggen dat La Possa suikerpasta, Spanje de beste is waar ik voor heb gewerkt, de prijs en kwaliteit zijn gewoon super, de potten zijn geschikt voor elke waxclave. Ik hoor graag uw mening.

177 Antwoord van Irina 27-05-2014 13:44:44

  • Nieuweling
  • Beoordeling: 1
  • 5 mei 2014
  • Berichten: 3

Re: Suikerpasta voor shugaring. Welk gebruik?

Ze werkte met Pandhy's pasta, de pasta is niet slecht, maar erg duur. Nu werk ik met La Rossa-pasta, de kwaliteit is super, niet onderdoen voor Pandhy'sy en de prijs is 200 UAH 500 ml.

178 Antwoord van Margo 06/05/2014 13:53:52

  • Deelnemer
  • Beoordeling: 12
  • 12.12.2012
  • 23 berichten
  • Allen bedankt: 3
  • Bedankt voor dit bericht: 1

Re: Suikerpasta voor shugaring. Welk gebruik?

Meisjes, en wie werkt er voor Maris, Rusland? Jouw mening?

179 Antwoord van Tatyana Nikolaevna 13/06/2014 19:32:04

  • Nieuweling
  • Beoordeling: 1
  • 13 juni 2014
  • Berichten: 1

Re: Suikerpasta voor shugaring. Welk gebruik?

Ik doe de shugaring-procedure thuis, met Start Epil-pasta's, voor thuisprocedures heb ik nog niets beters gevonden op het gebied van prijs-kwaliteit-consumptie. Voor mensen zoals ik, liefhebbers van dit bedrijf en geen professional, een goede optie, omdat de pasta de consistentie tijdens het gebruik niet verandert!

180 Antwoord van Anastasia Shevelyova 15/06/2014 15:37:01

  • Deelnemer
  • Beoordeling: 36
  • Geregistreerd: 15/06/2014
  • Berichten: 39
  • Allen bedankt: 5
  • Bedankt voor dit bericht: 1

Re: Suikerpasta voor shugaring. Welk gebruik?

Hallo. Ik ben op zoek naar mijn perfecte pasta.
Ze werkte met Pandis, maar ze is erg duur. Hoewel de pasta goed is.
Ik heb Arabia niet geprobeerd, dus ik kan niets zeggen.
Werkzaam bij Ayun. Ze paste op de een of andere manier niet bij mij, en de klanten klaagden daarna over irritatie.
Meer recentelijk heb ik Kanaän besteld. Ik werk, ik kijk. Terwijl ze bij me past.

181 Antwoord van Olga Dral 07/03/2014 11:47:13

  • Nieuweling
  • Beoordeling: 1
  • Geregistreerd: 07/03/2014
  • Berichten: 1

Re: Suikerpasta voor shugaring. Welk gebruik?

Meisjes, vertel me alsjeblieft, heeft iemand VELVET-pasta gebruikt? Wat kun je zeggen? Wat zijn de beoordelingen. Bij voorbaat dank!

182 Antwoord van Victoria Nesterenko 11-08-2014 18:40:44

  • Nieuweling
  • Beoordeling: 17
  • Geregistreerd: 08/03/2014
  • 6 berichten
  • Allen bedankt: 3

Re: Suikerpasta voor shugaring. Welk gebruik?

Meisjes, vertel me alsjeblieft, heeft iemand VELVET-pasta gebruikt? Wat kun je zeggen? Wat zijn de beoordelingen. Bij voorbaat dank!

Ik werk nu. goedkoop, maar de kwaliteit doet niet onder voor andere (gebruikt gloria en kanan)

183 Antwoord van Julia Vadimovna 22/08/2014 19:35:04

  • Deelnemer
  • Beoordeling: 47
  • Geregistreerd: 11/02/2013
  • 52 berichten
  • Allen bedankt: 8

Re: Suikerpasta voor shugaring. Welk gebruik?

Hallo allemaal, ik wil zeggen dat ik vroeger alleen met was werkte. En nu besloot ik de methode van shugaring te proberen.
Het is trouwens echt mogelijk om het zelf te koken. Ik kook het zelf.
Er zijn enkele subtiliteiten in koken, niet erger dan gekocht. Ik weet zeker dat mijn natuurlijke zonder kleurstoffen, parfums en niet zoals in sommige bedrijven beoordelingen schrijven die handschoenen verven.
Ik ben tevreden en ook klanten.

Bewerkt door Julia Vadimovna (22.08.2014 19:38:56)

184 Antwoord van Tatyana Alekseevna 25/08/2014 09:34:24

  • Nieuweling
  • Beoordeling: 1
  • Geregistreerd: 25/08/2014
  • 2 berichten

Re: Suikerpasta voor shugaring. Welk gebruik?

Ik gebruik momenteel ARAVIA Professional. Voordien gebruikte ik Kanaän - ik vond het helemaal niet leuk. Arabië is veel beter te gebruiken dan eerdere pasta. Nu koop ik ook alleen geld voor en na het ontharen van hen.

185 Antwoord van Svetlana Maltseva 25/08/2014 15:16:06

  • Nieuweling
  • Beoordeling: 2
  • Geregistreerd: 23/07/2014
  • 6 berichten

Re: Suikerpasta voor shugaring. Welk gebruik?

Meisjes, nou, vertel me hoe ik vrienden kan maken die met benen sjouwen? Ik probeer dit al een jaar te doen, de pasta (alle) vangt niet alle haren op, ik moet vijf keer door één plek gaan en toch is hij niet schoon. Om niet rond te snuffelen met een pincet - ik dupliceer tot een minimum aan was in patronen. Ik werk voornamelijk met was, met klanten die willen shugaren moet zo wijs zijn.

186 Antwoord van Natalya Titarenko 27-08-2014 10:18:10

  • Nieuweling
  • Beoordeling: 2
  • Geregistreerd: 08/10/2014
  • Berichten: 3
  • Allen bedankt: 1

Re: Suikerpasta voor shugaring. Welk gebruik?

In de zomer werkte ik voor S. Tanit, ik hielp in de hete zomer.

187 Antwoord van Julia Vadimovna 27-08-2014 19:54:28

  • Deelnemer
  • Beoordeling: 47
  • Geregistreerd: 11/02/2013
  • 52 berichten
  • Allen bedankt: 8

Re: Suikerpasta voor shugaring. Welk gebruik?

Svetlana Maltseva, soortgelijke problemen met haaruitval, hoe de regels ontstaan ​​als gevolg van het ontbreken van de noodzakelijke regels voor en tijdens de procedure.
Je hebt niet genoeg ervaring, volg een opleiding shugaring.

188 Antwoord van Julia Budanova 09/03/2014 12:50:05

  • Nieuweling
  • Beoordeling: 1
  • 03 september 2014
  • Berichten: 3

Re: Suikerpasta voor shugaring. Welk gebruik?

189 Antwoord van Anastasia Sheveleva 09/04/2014 00:01:29

  • Deelnemer
  • Beoordeling: 36
  • Geregistreerd: 15/06/2014
  • Berichten: 39
  • Allen bedankt: 5

Re: Suikerpasta voor shugaring. Welk gebruik?

Meisjes, vertel me alsjeblieft, heeft iemand VELVET-pasta gebruikt? Wat kun je zeggen? Wat zijn de beoordelingen. Bij voorbaat dank!

Ik heb er ooit aan gewerkt. Ik hield absoluut niet van. Na de poging twijfelde ze aan de kwaliteit van de pasta...

190 Antwoord van Marina 29/10/2014 00:34:33

  • Nieuweling
  • Beoordeling: 45
  • Geregistreerd: 10.24.2014
  • 5 berichten
  • Allen bedankt: 2
  • Bedankt voor dit bericht: 1

Re: Suikerpasta voor shugaring. Welk gebruik?

Ik werk al 3 jaar als shugaring-meester, ik begon met Pandis, pasta blij met kwaliteit, maar de prijs was te hoog. toen ben ik overgestapt naar Holiday, ik heb er 1,5 jaar aan gewerkt, maar onlangs is de pasta minder plastic geworden, begon het heel snel te stollen. Kanaan probeerde dat ik niet paste. Velveteen heeft het nog niet geprobeerd. In augustus volgde ik een masterclass in Kiev van Oekraïense Elenis-pasta, en ik werk er nog steeds aan, de kwaliteit is bemoedigend, ik raad degenen die aan een pandis-vakantie hebben gewerkt aan dat ze het leuk moeten vinden. Plastic, kan lang werken, bevriest niet.

191 Antwoord van Anya Volodin 29/10/2014 14:49:34 PM

  • Nieuweling
  • Beoordeling: 17
  • Geregistreerd: 29/10/2014
  • Berichten: 1

Re: Suikerpasta voor shugaring. Welk gebruik?

Collega's, goede dag voor iedereen !! Deel uw indrukken van het pastamerk Riviere Sucree. Heeft iemand dit gebruikt ?? Alvast heel erg bedankt))

192 Antwoord van Larisa Karlovna 18/12/2014 13:56:30

  • Nieuweling
  • Beoordeling: 1
  • Geregistreerd: 18-12-2014
  • 2 berichten

Re: Suikerpasta voor shugaring. Welk gebruik?

Ik werk aan Aravia-pasta's. Ze hebben een grote selectie pasta's van de zachtste en vervolgens harde karamel. Ja, en prijs / kwaliteit past bij mij.
Begon met de StartEpil-serie, maar is meer geschikt voor thuisgebruik..

Bewerkt door Larisa Karlovna (18/12/2014 13:57:19 PM)

193 Antwoord van Larisa Karlovna 18/12/2014 13:57:46

  • Nieuweling
  • Beoordeling: 1
  • Geregistreerd: 18-12-2014
  • 2 berichten

Re: Suikerpasta voor shugaring. Welk gebruik?

194 Antwoord van Marina Lobanova 20-12-2014 00:03:32

  • Nieuweling
  • Beoordeling: 2
  • Geregistreerd: 19-12-2014
  • 4 berichten

Re: Suikerpasta voor shugaring. Welk gebruik?

Meisjes, en wie werkt er voor Maris, Rusland? Jouw mening?

Heb je het antwoord op deze vraag gevonden? Ik heb ze gewoon afgeleerd en ik begrijp het nog niet, er is niets te vergelijken, daarvoor werkte ik alleen met was

195 Antwoord van Rush Zo 01/05/2015 21:53:27

  • Nieuweling
  • Beoordeling: 1
  • 5 januari 2015
  • Berichten: 3

Re: Suikerpasta voor shugaring. Welk gebruik?

Goedenavond. Ik meld me gewoon aan voor Shugaring-training en de vraag 'waar' verscheen meteen. In onze stad zijn er opties zoals Pandis, Kannaan, Makea Lady en Arabia. Schopte een aantal forums en koos voor Pandis of Kannaan. Wat adviseer je? Epileren is nooit verloofd, maar altijd geïnteresseerd.

196 Antwoord van Marina Lobanova 01/07/2015 18:10:18

  • Nieuweling
  • Beoordeling: 2
  • Geregistreerd: 19-12-2014
  • 4 berichten

Re: Suikerpasta voor shugaring. Welk gebruik?

Goedenavond. Ik meld me gewoon aan voor Shugaring-training en de vraag 'waar' verscheen meteen. In onze stad zijn er opties zoals Pandis, Kannaan, Makea Lady en Arabia. Schopte een aantal forums en koos voor Pandis of Kannaan. Wat adviseer je? Epileren is nooit verloofd, maar altijd geïnteresseerd.

Welnu, hier ligt het voor de hand liggende verschil in de kosten van de procedure, als u de prijzen goedkoop wilt instellen, moet u niet aan een pandis werken

197 Antwoord van Elena Burliuk 01/01/2015 16:29:03

  • Nieuweling
  • Beoordeling: 11
  • Geregistreerd: 01/09/2015
  • 2 berichten

Re: Suikerpasta voor shugaring. Welk gebruik?

Cannaan past helemaal bij mij, ik werk alleen met vaste pasta, alles gaat vlot en snel. Ik geef er ook training aan en al mijn studenten blijven met haar samenwerken.

198 Antwoord van Anastasia Alekseevna 16/01/2015 10:36:59

  • Deelnemer
  • Beoordeling: 33
  • Geregistreerd: 12/05/2014
  • Berichten: 34
  • Allen bedankt: 5

Re: Suikerpasta voor shugaring. Welk gebruik?

Goedenavond. Ik meld me gewoon aan voor Shugaring-training en de vraag 'waar' verscheen meteen. In onze stad zijn er opties zoals Pandis, Kannaan, Makea Lady en Arabia. Schopte een aantal forums en koos voor Pandis of Kannaan. Wat adviseer je? Epileren is nooit verloofd, maar altijd geïnteresseerd.

Om eerlijk te zijn ben ik zeer verrast dat je tussen de twee merken kiest. Kannaan is niet te vergelijken met Pandis en Arabië. Dit zijn de enige waardige merken in Rusland. Ik zou een keuze tussen hen maken.

199 Antwoord van Anastasia Alekseevna 16/01/2015 11:06:42

  • Deelnemer
  • Beoordeling: 33
  • Geregistreerd: 12/05/2014
  • Berichten: 34
  • Allen bedankt: 5

Re: Suikerpasta voor shugaring. Welk gebruik?

Ik werk aan Aravia-pasta's. Ze hebben een grote selectie pasta's van de zachtste en vervolgens harde karamel. Ja, en prijs / kwaliteit past bij mij.
Begon met de StartEpil-serie, maar is meer geschikt voor thuisgebruik..

Over het algemeen is het vreemd om Start Epil en Arabia professional te vergelijken. Compleet andere dingen.

200 Antwoord van Evgenia 02.24.2015 17:07:27

  • Nieuweling
  • Beoordeling: 1
  • 02.02.2015
  • Berichten: 1

Re: Suikerpasta voor shugaring. Welk gebruik?

Hallo ! Gebruikt iemand Ayuna-suikerpasta AGRENTINA, Brazilië, enz. Ik ben nieuw in shugaring, ik studeerde in Arabië, maar ik kon er niet mee werken (((nu heb ik 4 pasta's van verschillende dichtheden van Ayun's firma in het arsenaal, ik kan alleen werken met het strakke van mijn moeder, de rest is allemaal plakkerig. Ik lijk de techniek te volgen, ik begin alles te werken het loopt soepel, het zweet smelt en zit vast. Ik weet niet wat ik moet doen, eerst dacht ik dat de reden in mij lag, nu zondig ik op de pasta. Het is nat en koud in het appartement, het ontdooit, ik neem de pot in mijn handen en een beetje siroop erop. wat is de reden ?

Berichten [van 176 tot 200 van 294]

Pagina's Vorige 1... 6 7 8 9 10 11 12 Volgende

Om berichten achter te laten moet je inloggen of registreren

Recensies over body shugaring pasta's

ARAVIA

“Zeer goede pasta! Plakt niet aan handen. Ik gebruik het thuis, bestel het een tweede keer. Ik ben tevreden over het product. Genoeg voor een lange tijd "

GLORIA

“De pasta, super, heeft al veel besteld, erg lekker, zou het met smaak hebben gedaan, het zou een klasse in het algemeen zijn geweest. Ik raad aan, neem het, je zult er geen spijt van krijgen))) "

ARAVIA

“Het artikel is gekocht bij de cosmeticagalerie. Als beginnende shugaringmeester hou ik erg van pasta en raad ik het aan voor grote oppervlakken en voor delicate plekken. ”

GLORIA

'Ik heb deze pasta voor het eerst besteld. Voordien werkte ik als pasta in Arabië - maar het dubt snel, ik was er uitgeput van (ik probeerde deze. Ik vond het leuk) Het werd veel gemakkelijker om te werken, zelfs klanten merkten dat op. "

ARAVIA

'Ik gebruik het alleen thuis voor armen, benen en soms zelfs voor bikini's. Goede pasta, aangename geur, consistentie is het beste voor handmatige technologie: niet te dik en niet te vloeibaar. "

ARAVIA

“Het product is gekocht in de cosmetica-galerij! Ze werkte en studeerde eraan, zeer comfortabel en koel, de consistentie is dicht en verspreidt zich niet in haar handen, zelfs niet in een warme kamer. De kleur is honing, de geur echt. "

GLORIA

'Mijn favoriete shugaringpasta!' Daarom neem ik meteen een groot blik, het is lang genoeg en wordt economisch besteed. De pasta is zacht, plastic en vangt effectief haren op. Adviseren!"

ARAVIA

"De pasta is zacht, d.w.z. geschikt voor gebruik met strips voor ontharing, ik kon er niet mee werken met mijn handen, want het verspreidt zich. Het verwijdert vrij korte haartjes, het heeft de ingegroeide huid niet opgevangen. "

BEAUTY IMAGE

"30 jaar. Normale huid. Ik zou dit product aan niemand aanbevelen! Het was geen teleurstelling, maar gewoon de gruwel van zo'n suiker! Laten we beginnen met de consistentie. De beschrijving en verpakking claimden een hoge dichtheid. "

ARAVIA

'Goede pasta. Het verliest zijn structuur niet, verstopt niet, het gaat om met werk in grote koude zones. Voor werkzaamheden aan armen en benen gebruik ik alleen haar. Soms is de waarheid dat ik er een andere remedie voor gebruik. "

GLORIA

"Een hele gave pasta, pakt en trekt alle haartjes uit 1 keer, ik bestel deze pasta constant, ik heb veel verschillende pasta's geprobeerd, ik hou het meest van Gloria!"

ARAVIA

“Mijn eerste shugaringpasta voor thuis, makkelijk te gebruiken voor een beginner. een kleine uitgave, ik denk dat zo'n grote kan lang meegaan "

ARAVIA

“Heel goed, mijn favoriete pasta. Ik gebruik het vierde blikje al. Het is goed in het koude seizoen, in de hitte is het moeilijker om ermee te manipuleren. Maar ik heb het het hele jaar door voor thuisgebruik. "

ARAVIA

“Een uitstekend product om thuis te ontharen!” Eenvoudig gebruik, vereist niet veel ervaring, de roller staat stevig (er was een ervaring met een andere cartridge toen de roller tijdens gebruik uitviel). "

GLORIA

“Ik vond het leuk op het werk, alles is in orde, het belangrijkste is talkpoeder en om niet heet te zijn, komt alles goed. Met dat gewicht is het voordeliger om te kopen. "

ARAVIA

“Voor mij is dit de perfecte combinatie van prijs en kwaliteit. Ik krijg een strakke, het past bij mij voor alle gebieden. Afhankelijk van de opslaglocatie verschijnt er een ontdooide laag op het oppervlak (niet veel), maar dat heb ik niet. "

GLORIA

“Geweldige pasta. De minimale kosten, het is niet nodig om op te warmen. Ik zal meer kopen! "

ARAVIA

"Zeer tevreden !! Ik raad iedereen een zeer goede, comfortabele heerlijke pasta aan. Dankzij de Cosmetics Gallery. "

ARAVIA

'De pasta is echt heel dicht. Ik heb deze procedure voor het eerst zelf gedaan, ik kan zeggen dat de procedure voor het verwijderen van haar pijnloos is, maar je moet wel wennen aan de pasta. Ze is waar voor. "

ARAVIA

'Ik gebruik deze pasta al een aantal jaren. Erg tevreden. Het wordt perfect aangebracht in een warme kamer en met hete handen. Als na de procedure lotion wordt gebruikt om de haargroei te vertragen, dan is het effect. "

Productie van een professionele cosmeticalijn voor shugaring en waxen

Korting op alle producten bij bestelling vanaf 5000 roebel.

Voor meesters van Perm en steden waar onze vertegenwoordigers niet zijn

Probeer YUSKISS

Heeft u ons al heel lang willen ontmoeten? Wij sturen u graag monsters toe.

Shugaring en ontharing

Suikerpasta TM YUSKISS - natuurlijk hypoallergeen cosmetisch product

Onze vertegenwoordigers

Ons team van vertegenwoordigers van TM YUSKISS-producten groeit in Rusland en in het buitenland

Herziening van Elseda, Sugar Paste for Shugaring - Soft (1600g.) Door Imkosmetik.com

Oksana
14 januari 2018 om 01:37

Ik werk al een aantal jaren op het gebied van shugaring. Ik gebruik zowel handmatige als verbandtechniek. Ondanks dat de pastavoorkeuren al zijn uitgewerkt, koop ik soms nieuwe items.

Een paar maanden geleden trok Imsosmetik de aandacht van Elseda-pasta. Net op voorraad zachte verbindingen. Ik besloot het te proberen. Indrukken zijn niet slecht.

Puur technisch, raad ik aan om te werken met pasta in verbandtechniek. Een groot pluspunt is het ontbreken van de noodzaak om de compositie in was te verwarmen. De pasta is goed aangebracht, ligt matig in een dichte laag. Verwijdert gemakkelijk dunne haartjes en alle kanonvegetaties.

Persoonlijk heb ik geprobeerd het gezichtshaar te verwijderen. Als meester is het gemakkelijk om met haar samen te werken. De klanten hadden geen irritatie of speciale roodheid op de huid. Verwijdert haarlijn met hoge kwaliteit. Op probleemgebieden hoeft niet opnieuw te worden gewerkt.

De fabrikant raadt het aan om het te gebruiken voor de bikinilijn en oksels. Naar mijn eigen ervaring gebruik ik voor deze gebieden liever pasta strakker, maar als deze gebieden constant worden uitgewerkt door te shugaren en het haar al dun genoeg is, kun je met zo'n compositie werken.

In de instructies raadt Elseda aan om zachte pasta naar de was te sturen voor latere verwerking van handen en voeten. Ik probeerde met mijn handen te werken - niet slecht, zelfs een beginnende meester kan het aan. Het belangrijkste is om de temperatuur te bewaken! Niet meer dan 40 graden.

In handmatige technologie is het werken met Elseda soft moeilijk. Een compleet arsenaal aan materialen en strikte naleving van technologie zijn vereist. Voor thuisgebruik in deze uitvoering is de pasta duidelijk niet geschikt. In dit geval zullen kopers teleurgesteld zijn..

Om met zachte Elseda in handmatige technologie te werken, heb je veel ervaring en naleving van het temperatuurregime nodig. In warme handen of bij kamertemperatuur boven 22 graden stroomt de pasta, daarna is het verwijderen van de huid problematisch. Om het ontharen kwalitatief te laten plaatsvinden, moet de hand worden ingebracht, de techniek is uitgewerkt, anders zullen er hematomen zijn.

In handmatige technologie gebruik ik zelden Elseda zachte pasta. Soms voeg ik het toe om de dichtheid van andere verbindingen te verminderen. Het is flexibel en gemakkelijk te mengen tot een uniforme consistentie..

De samenstelling van de pasta is standaard. Geen schadelijke toevoegingen. De geur is aangenaam. De pot is comfortabel, opent gemakkelijk, sluit stevig. Het enige negatieve, terwijl het vol is, blijft de beschermkap aan de compositie plakken.

In toekomstig werk zal ik het gebruiken. Ik wil ook strakke formuleringen van Elseda proberen. Ik vraag me af hoe ze zich zullen gedragen.

Hoe suikerpasta te kiezen: TOP van de beste beoordelingen

Op zoek naar een nieuw interessant beroep of gewoon om goed geld te verdienen, besteden veel mensen tegenwoordig aandacht aan shugaring. In de afgelopen jaren bloeit het als een roos van mei, en nu biedt elke salon suikerontharing.

Hij wordt vaak voor zichzelf aangeleerd om thuis een gladde huid te behouden. In feite, veel minder pijnlijk dan was, is het gemakkelijker te dragen - shugaring heeft echt veel voordelen, en een daarvan zijn de lage kosten van de procedure. Als je de juiste pasta kiest en de werktechniek onder de knie krijgt, zal het materiaalverbruik erg klein zijn. De vraag is hoe je deze pasta kiest, want er zijn er zoveel nu de ogen verstrooid zijn.

Wat zijn suikerpasta's, hun soorten en doel?

In algemene zin zijn er 3 soorten pasta's: zacht, medium en compact. Deze indeling is gebaseerd op consistentie, dat wil zeggen de mate van dichtheid. Veel merken breiden het assortiment uit tot "zeer zacht", maar het is als een kleurschakering - het totaalbeeld verandert niet veel.

Zachte pasta wordt meestal gebruikt in verbandtechniek. Het is moeilijk om het er met je hand af te halen, omdat het zich snel verspreidt. Zachte pasta zorgt voor de laagst mogelijke hechting aan de huid, waardoor het trauma van ontharing wordt geminimaliseerd. Deze pasta is geschikt voor het verwijderen van dun haar, bijvoorbeeld pluizig op het gezicht of licht op de handen.

Middelgrote of, zoals het vaak wordt genoemd, universele pasta kan zowel met verband als met handmatige technieken worden gebruikt. Het is niet te zacht en niet te dicht, uiterst comfortabel in gebruik, daarom is er veel vraag naar. Deze pasta kan geschikt zijn voor het ontharen van veel gebieden, maar wordt meestal behandeld met benen.

Dikke pasta is een onmisbaar hulpmiddel om bikinizones, oksels en in sommige gevallen benen te bewegen. Het wordt alleen gebruikt met handmatige techniek en alleen voor het verwijderen van zowel dik als geschoren haar. Ontharing van dun haar, bijvoorbeeld op het gezicht, is niet aan te raden, omdat een zachtere pasta deze taak gemakkelijk aankan en de mate van invasiviteit van de huid veel lager zal zijn. Ook kan een dikke pasta worden gebruikt om zachter te verwijderen, wanneer het tijdens het werk begint te verspreiden.

Bij het kiezen van pasta's is het de moeite waard om binnen het kader van één merk te blijven - dit maakt het mogelijk om ze te mengen, waarbij de optimale consistentie wordt gekozen voor elke klant.

Een paar woorden over de composities

Shugaring houdt direct contact met de huid in, dus het eerste waar u op moet letten bij het kiezen van een pasta, is de samenstelling. Voeg zeker toe: sucrose (het is suiker) en water. Vaak wordt ook citroenzuur aan de samenstelling toegevoegd, het is nodig om sucrose af te breken tot glucose en fructose. Merken met hightech productie doen het echter zonder - hierdoor kunt u het ontharen bijzonder zacht maken en mogelijke huidirritatie voorkomen..

Sommige fabrikanten voegen natuurlijke etherische oliën toe aan de pasta. Dit heeft geen invloed op de milieuvriendelijkheid van de compositie, maar tegenwoordig is bijna elke seconde allergie ergens voor, en essentiële oliën kunnen dit wel veroorzaken. Om onnodige risico's en problemen te voorkomen, is het beter om een ​​pasta te kiezen met een "puur klassieke" samenstelling zonder extra "broodjes".

Shugaring-pasta

Onnodig te zeggen dat er geen bewaarmiddelen in de pasta mogen zitten. Gewetenloze en hebzuchtige fabrikanten kunnen ze gebruiken om hun houdbaarheid te verlengen, en u kunt de truc eraan herkennen. Natuurlijke suikerpasta moet 2-3 jaar worden bewaard, als een langere periode wordt aangegeven, kan de productie niet zonder chemie.

De kleur van een hoogwaardige natuurlijke pasta moet variëren van lichtgeel tot amber. Als de pasta een andere kleur heeft, is deze kunstmatig geverfd.

Geur. Elk product dat een min of meer draaglijke geur heeft, proberen fabrikanten tegenwoordig te verkopen onder aromatherapiesaus. En daar is niets mis mee als je geuren van hoge kwaliteit gebruikt om aroma's te creëren, maar dit gebeurt niet altijd. Suikerpasta zelf heeft een lichte karamelsmaak die niet verbeterd hoeft te worden. Kies voor natuurlijkheid en je vergist je niet!

TOP 5 beste professionele pasta's voor shugaring

ALEXANDRIA PROFESSIONAL

Een groot Amerikaans bedrijf dat zijn merk al lang en met succes wereldwijd promoot. Specialisten kiezen ALEXANDRIA PROFESSIONAL vanwege hun hoogwaardige pasta's en een breed scala aan producten voor en na het shugaring. Dit is een echt populair merk. De samenstelling van de pasta's is klassiek, maar naast sucrose, citroenzuur en water wordt er Senegalese acacia aan toegevoegd, wat waarschijnlijk niet meer is dan een marketingtruc. De productietechnologie is ook onberispelijk, de pasta verwijdert zelfs de kortste haren perfect, de procedure met het gebruik is zo comfortabel en veilig mogelijk.

Het ongemak zijn de relatief hoge kosten van de pasta, die ook afhankelijk is van de wisselkoers van de dollar - 4.547 roebel. per blik (992 gr.). Bovendien wordt suikerpasta, evenals andere middelen voor shugaring van ALEXANDRIA PROFESSIONAL, alleen verkocht na het behalen van de vereiste training. In zijn proces zal een nieuwe (of ervaren) shugarist veel meer nieuwe 'maren' ontdekken. Als u bijvoorbeeld de ALEXANDRIA PROFESSIONAL-pasta wilt verwarmen, kunt u geen magnetron of was van een ander merk gebruiken, alleen een gepatenteerde verwarming kan hem in perfecte staat brengen. Aangezien shugaring niet alleen plakken vereist, moeten alle andere fondsen ook bij ALEXANDRIA PROFESSIONAL worden gekocht. Naar de maatstaven van vandaag kunnen niet alle Sugarists het betalen, vooral beginners niet.

ARAVIA Professional

Het grootste, bekende en populaire Russische merk. Al 8 jaar op de markt heeft ARAVIA Professional het vertrouwen gewonnen van duizenden specialisten; het biedt een product van hoge Europese kwaliteit tegen betaalbare binnenlandse prijzen. De technologie van de productie is haar Russische tegenhangers een stap voor - in ons land en de GOS-landen is het het enige merk dat geen citroenzuur aan pasta's toevoegt. Omdat de huid nog steeds gewond is tijdens het shugaren en citroenzuur nog steeds zuur is en in de microscheuren van de bovenste laag terechtkomt, kan dit irritatie veroorzaken. De afwezigheid van citroenzuur in de pasta maakt het ontharen natuurlijk nog zachter en veiliger..

ARAVIA Professional heeft een volledig natuurlijke samenstelling: water, fructose en glucose - geen geur- en verdikkingsmiddelen. Haar aankoop vereist niet de doorgang van extra workshops en andere incidentele kosten. Er kan echter altijd aan de behoefte aan permanente educatie worden voldaan; ARAVIA Professional heeft een goed ontwikkeld systeem met meerdere niveaus voor het trainen van meesters. De distributeur van het merk is te vinden in de kleinste stad, en er worden voortdurend trainingsseminars gehouden, ook via internet. De kosten van pasta zijn ook aangenaam aangenaam - een blikje (750 gr.) Kan worden gekocht voor 1350 roebel.

Pandhy's

Uitstekende pasta voor shugaring biedt het Hongaarse bedrijf Pandhy’s. Net als ARAVIA Professional bevat het alleen fructose, glucose en water. Het gebrek aan geur belooft bescherming tegen allergieën en citroenzuur - tegen irritatie. Het merk heeft alle nodige internationale certificeringen en wordt met succes verkocht in veel westerse landen. In Rusland wordt Pandhy’s vertegenwoordigd door slechts één distributeur. Er moet voor worden gezorgd dat u geen nep koopt..

Net als ALEXANDRIA PROFESSIONAL kan Pandhy's suikerpasta niet worden gekocht zonder voorafgaande training. Bovendien is de waarde ervan ook gekoppeld aan de dollar en vrij hoog voor Russische normen - 5.658 roebel. per blik (1000 gr.). Het pastagebruik tijdens de procedure is groot, dus het plezier om eraan te werken zal niet goedkoop zijn.

Volgens talloze recensies van de shugaristen is Pandhy’s geweldig voor het ontharen van de benen en het gezicht, maar het werkt erger met bikini- en okselzones.

Cannaan

Een merk dat zichzelf positioneert als een Israëliër en redelijk goede pasta's maakt. Naast suiker en citroenzuur zijn essentiële oliën aanwezig in hun composities. Daarom moet de pasta ook na het opwarmen goed worden gekneed. De geur is sterk en expressief, dus ontharing met Cannaan is te vergelijken met een aromatherapie sessie. Volgens de observaties van de Shugaristen vinden niet alle klanten dit leuk. Bovendien, zoals hierboven vermeld, verhogen etherische oliën het risico op allergische reacties.

De Cannaan-productlijn is smaller dan 3 van de bovengenoemde merken. Desalniettemin is het een volledig hoogwaardige en populaire professionele pasta die zelfs de kortste haren (1-2 mm.) Netjes verwijdert. De kosten zijn ook redelijk betaalbaar - 1342 roebel. per blik 750 gr.

MARU Professional is een ander opmerkelijk huismerk van cosmetica voor shugaring. Een behoorlijk goede prijs-kwaliteitverhouding: suikerpasta's hebben een natuurlijke samenstelling en voor een hele emmer van 1.500 g. zal slechts 1760 roebel moeten betalen. De lijn van aanvullende verzorgingsproducten voor en na shugaring is ook vrij breed. Het bedrijf heeft distributeurs in veel steden en organiseert vaak trainingsworkshops en webinars..

Het nadeel is volgens shugaristen de imperfectie van de productietechnologie. Veel gebruikers merken op dat de pasta snel wordt gesuikerd en nagesynchroniseerd, daarnaast heeft het een orde van grootte meer vloeibare consistentie dan analoge pasta's. Dit betekent dat als u een universele pasta nodig heeft, MARU geen medium, maar een dichte consistentie moet kiezen. Het is ook bekend dat in een kamer die niet is uitgerust met een condensor, deze pasta niet wordt aanbevolen, vooral in de zomer. Elke MARU-pasta smelt vrij snel, dus ze worden vaker gebruikt met verbandtechnologie.

Waar moet u nog meer op letten bij het kiezen van pasta?

Bij het kiezen van pasta missen veel geliefden en beginnende meesters een belangrijk punt: de warmte van hun eigen handen. De logica is simpel: als je handen snel warm worden, moet je een dichtere pasta kiezen, als het langzaam - zachter is. Je kunt dit waarschijnlijk alleen begrijpen tijdens het werkproces. U moet echter op dit detail letten, het is belangrijk.

Iets soortgelijks gebeurt wanneer er geen airconditioning in de werkkamer is / is. Vergeet niet dat suikerpasta snel wordt verwarmd en zich in de zomer in een benauwde kamer eenvoudig zal verspreiden. In dit opzicht, als er geen airconditioning is en niet wordt verwacht, moet u een pasta strakker kiezen.

Als u van plan bent om met klanten te werken, om onnodige problemen te voorkomen, is het beter om een ​​pasta met een klassieke compositie te kiezen. Het vermindert het risico op allergische reacties en mogelijk ontevreden klanten als reactie op de sterke geur van het product. Als u van plan bent de pasta zelf te gebruiken, kunt u uzelf trakteren en de keuze optimaal nauwkeurig maken. Neem bijvoorbeeld voor een gevoelige huid die vatbaar is voor irritatie een pasta met kamille-extract.

Een zorgvuldige studie van de toonaangevende merken suikerpasta's voor shugaring in de beginfase zal u veel voordelen opleveren. U zult er echter al snel uw eigen mening over hebben en tips zijn niet nodig!

De beste shugaring-pasta - beoordelingen, prijzen, beoordeling

Zoals de ambachtslieden en klanten weten, zijn er veel verschillende suikerpastabedrijven. Dit wil niet zeggen dat de ene pasta beter is dan de andere, aangezien elk bedrijf zijn voor- en nadelen heeft. We hebben besloten om de meest populaire suikerpastabedrijven, zoals ARAVIA, START EPIL, LUXURY, GLORIA, JOLIE, AYUNA, te beoordelen en met elkaar te vergelijken.

Aravia

Het Russische bedrijf Aravia is tegenwoordig een van de beroemdste. Hun producten zijn erg populair bij meesters van verschillende vakgebieden: meesters van het shugaring, schoonheidsspecialisten, meesters van de nagelservice. Dit bedrijf houdt zich niet alleen bezig met de productie en verkoop van professionele cosmetica, maar verzorgt ook regelmatig multi-level trainingen voor beautyprofessionals. Bovendien neemt Aravia deel aan verschillende evenementen en zelfs kampioenschappen en heeft het talloze prijzen gewonnen..

Het bedrijf bestaat sinds 2003. Aanvankelijk werkten experts aan het maken van was. Naarmate de tijd verstreek, introduceerde Aravia steeds meer nieuwe technologieën, waardoor het bedrijf al snel tools verwierf voor ontharing met suikerpasta en karamel. Naarmate de tijd verstreek, introduceerde Aravia steeds meer nieuwe technologieën, waardoor het bedrijf al snel tools had voor ontharing met suikerpasta en karamel.

Voors en tegens van dit merk:

+uitstekende productkwaliteit

+brede selectie

+beschikbaarheid van professionele cosmetica in alle winkels

+cosmetica van verschillende volumes

+populair bij ambachtslieden en veel klanten

+geschikt voor zowel professioneel als thuisgebruik

+betaalbare prijs

Suikerpasta van dit bedrijf kan in elke professionele winkel worden gekocht..

In St. Petersburg zijn dit winkels zoals KRASOTKA PRO, YOUR STYLE of de ozon online winkel.
De pasta is ultrazacht, zacht, medium, dicht en ultradicht.

De prijs voor een gemiddeld blik (750 g) is 1400-1600 roebel.
Het is beter om een ​​dichte en zachte pasta te nemen, omdat je bij het mengen de gemiddelde dichtheid van de pasta kunt krijgen.

Live kopersbeoordeling:

“Ik wil nogmaals mijn liefde voor mijn favoriete merk bekennen! Ik hou gewoon van je producten. En alles is perfect voor shugaring, klanten laten me nooit ongelukkig achter. Zowel voor het lichaam als voor het gezicht. "Ik heb onlangs een nieuw product geprobeerd - een groen alginaatmasker dat bijna van vreugde piepte."

Start epil

De cosmeticalijn voor de hoogwaardige en pijnloze Start Epil shugaring-procedure is gemaakt door Aravia, de toonaangevende Russische fabrikant van professionele cosmetica voor ontharing. Simpel gezegd, Start Epil is de dochter van Aravia. Het enige verschil tussen beide is dat in Start Epil de lijn van cosmetica veel kleiner is en dit product meer geschikt is voor thuisgebruik of voor educatieve doeleinden dan voor het werk van professionals.

Suikerpasta's van dit merk zijn volledig natuurlijke, hypoallergene producten. De lijn bevat verschillende soorten suikerpasta's, afhankelijk van de dichtheid - zacht, gemiddeld, dicht en universeel. Ze zijn verkrijgbaar in banken van 200, 400 en 750 gram en in patronen. Voor elke werksituatie vindt u gemakkelijk de juiste..

Voor-en nadelen:

+goede productkwaliteit

+beschikbaarheid van professionele cosmetica in bijna alle winkels

+populair merk

+betaalbare prijs

- geschikter voor beginners of voor thuisgebruik

- niet geschikt voor gevoelige gebieden (klantbeoordelingen)

- Een kleine liniaal

Deze lijn kan zelfs in de eenvoudigste winkel worden gekocht, zoals SMILE OF RAINBOW, evenals in bijna alle professionele winkels: KRASOTKA PRO, UW STIJL of online winkels: OZON, INLARI.

Pasta is: zacht, medium, dicht.
Prijs: voor een klein blikje (200 g) 350-400 roebel, voor een gemiddelde (400 g) 650-700 roebel.
Beter in te nemen: een universele pasta die niet verwarmd hoeft te worden en geschikt is voor ontharing van verschillende zones.

Live kopersbeoordeling:

“Voor een bikini en oksels is deze pasta helemaal niet geschikt. Bij dunne haren gaat de pasta slecht om. Op internet zeggen ze over shugaring dat je met één brok het hele been kunt epileren, maar deze pasta werkt niet, omdat hij snel opwarmt, vloeibaar, stroperig wordt en waardeloos wordt. Met als resultaat een grote consumptie van pasta. "

LUXE PRO

Suikerpasta Luxury PRO (gemaakt in Canada) is een absoluut natuurlijk product dat geen allergenen, chemische toevoegingen, verdikkingsmiddelen en smaakstoffen bevat. Luxheri Sugar Paste is een volledig en volledig biologisch product, dat zich onderscheidt door zijn bijzonder zuinige gebruik bij het werk. Trouwens, we zijn in onze shugaring-salon in St. Petersburg, we gebruiken deze specifieke pasta.

Professionele wateroplosbare samenstelling is gebaseerd op fructose, glucose en gezuiverd water. Vereist GEEN voorverwarmen. Verwijdert zelfs hennepharen perfect! Dit merk is beter bekend bij professionele meesters, omdat suikerpasta van dit bedrijf niet overal verkrijgbaar is. Fans van "shoppen in de winkel" zijn vrij onbekend. En die meesters die hun eigen 'mazen in de wet' op internet hebben, kennen dit bedrijf goed.

Voor-en nadelen:

+sommige dichtheden hebben geen verwarming nodig

+luxe pasta

+super lage prijs in vergelijking met andere merken

+geschikt voor zowel thuis als professioneel gebruik

-niet in alle winkels verkrijgbaar prof. cosmetica

De cosmetica van dit bedrijf is het meest winstgevend om rechtstreeks bij leveranciers te kopen.


Pasta is: zacht, medium, dicht en ultra dicht.
Prijs: voor een groot blik (1500 g) 1100-1500 roebel.
Beter om te nemen: een dichte en zachte pasta, omdat je bij het mengen een gemiddelde pastadichtheid kunt krijgen.
Kopen: pasta is verkrijgbaar bij distributeurs of in de online winkel.

Live kopersbeoordeling:

'Ik vond deze pasta erg lekker. Het goede is dat het niet verwarmd hoeft te worden, klaar voor gebruik. In het begin is het vrij dicht, maar in de handen wordt het snel geschikt voor werk. Alle klanten merken dat de huid na deze pasta zachter en fluweelzacht wordt dan bij andere pasta's. Het is zuinig in het werk, de prijs is gunstig. "

Gloria

GLORIA is een van de grootste en bekendste fabrikanten van suikerpasta en lichaamsverzorgingsproducten in het GOS. Vooraanstaande technologen en meesters in shugaring nemen deel aan hun ontwikkeling. Bij de productie worden uitsluitend hoogwaardige grondstoffen en hightech apparatuur gebruikt.

Hierdoor zijn GLORIA-producten populair bij specialisten over de hele wereld. Dit bedrijf heeft ook een eigen trainingscentrum, waar iedereen de kunst van het ontharen kan leren en alle noodzakelijke cosmetica voor het werk kan kopen met een goede korting in het trainingscentrum.

Voor-en nadelen:

+luxe pasta

+geschikt voor zowel thuis als professioneel gebruik

-niet in alle winkels verkrijgbaar prof. cosmetica

Pasta gebeurt: ultrazacht, zacht, medium, dicht en extra.
Prijs: voor een gemiddeld blik (330 g) 650-700 roebel.
Beter om te nemen: een dichte en zachte pasta, omdat je bij het mengen een gemiddelde pastadichtheid kunt krijgen.
U kunt kopen: Gloria-pasta op de websites of bij distributeurs.

Live kopersbeoordeling:

Ik hou van pasta, ik koop mezelf een verpakking van 1800 g en gebruik deze 4-5 maanden. Ik geef de voorkeur aan de stevige consistentie, geschikt voor benen en oksels, en voor een bikini. Toegegeven, met een diepe bikini moet je verdoven omdat de pijn voelbaar is. '

Jolie

Jolie Sugar Paste is bedoeld voor ambachtslieden en schoonheidssalons. Het is gebaseerd op rietsuiker, natuurlijk citroensap en gezuiverd water. Het heeft een diepe, rijke karameltint. Het is gemaakt volgens de traditionele recepten van het oude Perzië en Egypte. Het bevat geen chemische toevoegingen, verdikkingsmiddelen, parfums, enz. De uitstekende samenstelling van Jolie-suikerpasta is speciaal ontwikkeld door de technologen van het bedrijf voor beginners..

Jolie's pasta is pretentieloos in gebruik en opslag. Aanbevolen voor het verwijderen van elk type haar in verschillende delen van het lichaam: bikinilijn, oksels, armen, benen, onderrug en op het gezicht. De pasta is geschikt voor beginners, erg makkelijk in gebruik! Vereist GEEN voorverwarmen!

Voor-en nadelen:

+verwijdert het haar goed

+geschikt voor beginners en professionals

-niet in alle winkels verkrijgbaar prof. cosmetica

Pasta gebeurt: ultrazacht, zacht, medium, dicht en ultra dicht.
Prijs: voor een groot blik (1500 g) 1000-1500 roebel.
Beter om te nemen: een dichte en zachte pasta, omdat je bij het mengen een gemiddelde pastadichtheid kunt krijgen.
Kopen: deze pasta is verkrijgbaar bij distributeurs of in de online winkel.

Live kopersbeoordeling:

"Dit bedrijf heeft een serie voor zowel beginners als professionals, is nu overgestapt op professioneel, kwaliteit houdt niet op."

Ayuna

AYUNA-pasta - een professioneel mengsel voor het verwijderen van suikerhaar. Het is bereid op basis van monosacchariden (glucose) en heeft uitstekende werkkwaliteiten: hoge elasticiteit, laag verbruik en uitstekende hechting (taaiheid). AYUNA produceert al sinds 1999 ontharingsmengsels en biedt momenteel een volledig assortiment natuurlijke “zoete” ontharingsproducten: suikerpasta's en honingfytosol AYNA.

Het verschil tussen pasta en honingfytosol AYUNA zit in de ingrediënten en in een grotere lijn van pastadichtheid. Suikerpasta kan worden gebruikt voor ontharing bij verschillende temperaturen en vochtigheid van kamer en huid zonder de kwaliteit van de procedure te verliezen..

Voor-en nadelen:

+heeft geen verwarming nodig

-beschikbaarheid alleen in online winkels

Pasta gebeurt: ultrazacht, zacht, medium, dicht en ultra dicht.
Prijs: voor een klein blikje (300 g) 400-500 roebel.
Beter om te nemen: een dichte en zachte pasta, omdat je bij het mengen een gemiddelde pastadichtheid kunt krijgen.
Kopen: het is mogelijk in de online winkel.

Live kopersbeoordeling:

'De pasta zelf is niet erg goed. Je moet heel, heel lange haren hebben, zodat ze worden opgevangen. Bovendien verandert ze snel in haar handen van lichaamswarmte in een witachtige substantie die niet met haren van haar benen afplakt en stevig blijft plakken als lijm.

Mand

Recensies

Ik wil mijn grote dank uitspreken aan de meester

Ik wil mijn grote dank uitspreken aan meester Lyuba.
De eerste keer dat ik in deze salon was, kwam ik bij meester Lyuba. Ik heb me aangemeld voor shugaring, maar de meester raadde me aan om wax te ontharen en ze had gelijk! De procedure was bijna pijnloos (en ik heb iets om te vergelijken, ik doe voor het eerst een diepe bikini). Meester met een hoofdletter M. Veel dank aan u Lyubochka. Voor de gelegenheid om je als een schoonheid te voelen en voor een geweldige tijd;)))

Reviews over Suikerpasta voor harde ontharing - Danins professionele suikerpasta hard

De pasta kwam perfect naar me toe. Eén pot is lang genoeg.

Kapitaal budget plakken. Ik heb het voor de proef gekocht. Ik gebruik snoep. Ze verwijderde de snor en het haar van de baard en wenkbrauwen met de shpel-methode naar de moeder en corrigeerde alles netjes zonder irritatie. Oksels en het bleek verrassend ook schoon snel en zonder stokken.

Wat kan ik zeggen, ik heb deze pasta gekocht omdat het budgettair was, ik wist dat dit een risico was. Ik ben een beginner-meester, na het toepassen realiseerde ik me meteen dat het in de eerste minuut stevig vasthield. Als het niet voor de harde pasta van een ander bedrijf was. die ik heb gemengd, ik zou het niet tot het einde afmaken. Boos natuurlijk! En trouwens, als er badasses zijn in andere pasta's. ze laten geen blauwe plekken achter. Als er een kans is om bekende bewezen bedrijven te kopen, bespaar dan.

Olga, als een pasta, en je kijkt. Ik wil voor mezelf zonder verbandtechniek

Koop deze onderpasta nooit. Ik heb het geld weggegooid! De pasta is van slechte kwaliteit, plakt 5 seconden na het aanbrengen, zelfs nadat de koelkast niet hard is geworden.

De pasta is lekker. Niet stevig zoals aangegeven. Maar niet kritisch. Ik kan niets slechts zeggen. Wie weet hoe het te gebruiken, zal werken. Ik vond het leuk, maar de volgende keer zal ik een nieuwe proberen

Horror, geen pasta. Het is goed dat ik 250 g voor het monster heb gekocht. Dit is een soort kleverig slijm en geen harde pasta. Zelfs het verband is mislukt: strekt zich uit, scheurt de huid. Iets om daar op te warmen. Nadat de koelkast uit het blik stroomt. Ik raad niemand aan. Haal deze onzin uit de verkoop

Zovsim-pasta is niet moeilijk! zalipa is een echte hvilini-robot met haar. Vóór Tim nam ik het zelf, en ik wil je vertellen wat een geweldige deal. Roscharuvannya.

Na een paar keer gebruik kristalliseerde de pasta uit. Verwijdert haren één keer, huid lijdt. Ik nam een ​​andere, ook Oekraïens gemaakte, alles was in orde, bij 4+. Ik gebruik alleen verbandmiddelen, zoals budget pasta's kunnen het niet anders, nou ja, behalve in de handen van een schoonheidsspecialiste.

zowel mijn dochter als ik hebben de pasta met succes gebruikt. Verwijdert goed. In eerste instantie werkte het niet, alles smolt in mijn handen. Een paar oefeningen en perfect. In een klein deel kunt u één been acc. Ontharen. Het duurt lang☺

De meest vreselijke pasta die ik ooit in 10 jaar heb geprobeerd! Solid is slechts een inscriptie op het blik, de pasta is erg zacht, het begint letterlijk op de tiende van een seconde te plakken. Ik raad niemand aan.
Ik ben het volledig eens met alle eerdere beoordelingen.

Lees Meer Over Laser Ontharing