Hoofd- Fotoepilatie

Meiden hoe kom je van haar af in een bikinizone?

Ik ben nu begonnen met de cursus van electro-ontharing, zoals shugaring, wax en crème zijn niet geschikt, zeer zachte huid. En de laser werkt niet, omdat blond haar. Ook na het scheermes is alles rood en zijn er ook veel ingegroeide haartjes :(

Ik hoop binnen een jaar naar een normale bikini te brengen.

Maak je klaar in twee (de ervaring van mij en mijn vriendin is 2 jaar)

Dat, tenminste 3, is deze piek al beu. Er is veel haar na de zwangerschap, dus over het algemeen horror. Zeer diepe wortels, 2 haren tegelijk kunnen uit één bol groeien.

'Haar' meester gevonden, doet alles goed, hoewel PPC pijn doet.

Na de crème had ik zo'n irritatie, mijn moeder. Ik ging naar de laser voor een korting op een coupon, ik ben het beu om me bezig te houden met gereedschapsmachines, wassen.

Er is geen effect van fotoepilatielasers voor thuis, enz., En professioneel is erg duur.
Ik raad een laser aan, alleen bewezen, met honing. enquête. De gespecialiseerde meester moet ook met honing zijn. opleiding.

Anti-Baba Forum

Mannenforum waar mannen protesteren tegen de vrouwelijke essentie bij vrouwen en hun bitchiness. Verschillende verhalen uit het leven, communicatie, meningen en natuurlijk humor over het vrouwelijke deel van de bevolking. Medisch consult. Advies van de psycholoog.

  • Onbeantwoorde onderwerpen
  • Actieve onderwerpen
  • Zoeken

Moet haar in het intieme gebied worden verwijderd?

Moet haar in het intieme gebied worden verwijderd?

De boodschap van Lucy »13/02/06 12:18

Goed moment van de dag

Ik hoorde een mening dat een volledig glad poesje (helemaal geen haar) niet opwindt. Alsof het een kind is, is het beter om iets achter te laten, zelfs een strip.

Wat vind je hiervan?

Message Biker »13/02/06 12:32

Gepost door Lelik »13/02/06 12:33

Het bericht Kw @ gg @ "13/02/06 12:57

Gepost door Lelik »13/02/06 13:15

Gepost door Nessy »13/02/06 13:15

Ik heb geleerd van een professional

Bericht Masyanya "13/02/06 14:42

Mijn broer is een professionele kattenfotograaf. is bijvoorbeeld gespecialiseerd in foto's van naakte natuur. Penthouses, Playboys, enz.

Dus beantwoordde hij mijn vraag als volgt:
Zo kaalgeschoren jongedames, dat integendeel de aanwezigheid van haar op een intieme plek nu als zowel modieus als opwindend wordt beschouwd, enz. Het moet in ieder geval netjes zijn en. Goed. een vorm hebben. Gewoon, toen een stroom van buitenlandse erotiek en porno Rusland binnenstroomde, scheerde iedereen zich. Nu is het andersom.

Waden door de wildernis windt meestal niemand op (IMHO).
En hier is de aanwezigheid van een knipbeurt nu de BESTE! Salons bieden een breed scala aan diensten op dit gebied..

Gewoon, toen een stroom van buitenlandse erotiek en porno Rusland binnenstroomde, scheerde iedereen zich. Nu is het andersom.

Re: Ik heb geleerd van een professional

Masyanya schreef: Hallo Vasem :)

Mijn broer is een professionele kattenfotograaf. is bijvoorbeeld gespecialiseerd in foto's van naakte natuur. Penthouses, Playboys, enz.

Dus beantwoordde hij mijn vraag als volgt:
Zo kaalgeschoren jongedames, dat integendeel de aanwezigheid van haar op een intieme plek nu als zowel modieus als opwindend wordt beschouwd, enz. Het moet in ieder geval netjes zijn en. Goed. een vorm hebben. Gewoon, toen een stroom van buitenlandse erotiek en porno Rusland binnenstroomde, scheerde iedereen zich. Nu is het andersom.

Waden door de wildernis windt meestal niemand op (IMHO).
En hier is de aanwezigheid van een knipbeurt nu de BESTE! Salons bieden een breed scala aan diensten op dit gebied..

Gewoon, toen een stroom van buitenlandse erotiek en porno Rusland binnenstroomde, scheerde iedereen zich. Nu is het andersom.

Ontharing thuis: de belangrijkste regels en tips

Wilt u lichaamshaar verwijderen? Bestudeer vervolgens de gedetailleerde instructies voor het thuis ontharen met een minimum aan pijn.

We hebben een gedetailleerde gids samengesteld over hoe je de huid voor wax kunt voorbereiden, welke producten je moet gebruiken en wat je wel en niet kunt doen na een agressieve procedure om lichaamshaar te verwijderen. Volg de tips en trucs nauwkeurig om een ​​perfecte gladheid te bereiken..

Wat is vrouwelijke ontharing?

Meestal wordt waxen thuis gedaan. Harde of zachte was wordt aangebracht op het gewenste gebied en verwijderd met strips in de tegenovergestelde richting van de haargroei. Een pijnlijke ontharingsmethode verwijdert haar en scheurt het met de wortel.

De beste wax-ontharing voor thuis is geschikt voor benen, oksels en bikini's. Wax gaat perfect om met grove donkere haren die in de huid groeien en er niet meer uit willen. Het grote voordeel van wax ontharing is dat het resultaat gemiddeld 3 tot 6 weken aanhoudt, afhankelijk van je haartype en de dikte..

Helaas heeft waxen, zoals elke cosmetische procedure, nadelen. Ten eerste moet je voor een effectief resultaat haren tot een lengte van minimaal 0,5 centimeter laten groeien. Ten tweede kan ontharing leiden tot ingegroeide haartjes..

Thuisontharing: voorwaarden waaronder u de procedure niet kunt uitvoeren

Overweeg alle risico's, contra-indicaties en voorzorgsmaatregelen vóór de pijnlijke procedure. Als u ten minste één contra-indicatie in de lijst vindt, weiger dan ontharing van was en vervang deze door een veiligere methode. De belangrijkste contra-indicaties:

  • Raadpleeg uw arts als u uitdunnende medicijnen of middelen tegen acne gebruikt. Sommige medicijnen combineren niet met was en kunnen er negatief op reageren. Bovendien maken sommige zalven of crèmes tegen acne de huid gevoeliger, wat na de procedure ernstige irritatie kan veroorzaken..
  • Een gebruinde huid kan niet worden onthaard..
  • Vermijd moedervlekken.
  • Als je een chemische peeling hebt gedaan, wacht dan minimaal 7 dagen voordat je gaat harsen..
  • Ga niet naar het solarium vóór de ontharingsprocedure.
  • Vergeet waxen als je dit jaar laser resurfacing of laser skin peeling hebt gedeeld.
  • Vrouwen kunnen ontharing tijdens de menstruatie vergeten.

Scheren of ontharen?

Wax maken of scheren? Goede vraag, want ontharen en scheren zijn de twee meest populaire manieren om lichaamshaar te verwijderen. Elke procedure heeft voor- en nadelen. Laten we eens kijken welke methode het beste bij u past..

Op het eerste gezicht is scheren de snelste, gemakkelijkste en goedkoopste ontharingsmethode. Veel vrouwen merken ook op dat ontharen met scheermes minder leed veroorzaakt dan een wasprocedure, maar het kan ook de huid irriteren. Op de lange termijn heeft waxverwijdering echter een voordeel boven scheren.

  • Verwijdering van dode huidcellen. Thuis of in de salon harsen verwijdert niet alleen het haar, maar exfolieert ook de huid. Wanneer je de bevroren was afscheurt, verwijdert het dode cellen met het haar en vernieuwt het de huidlaag..
  • Resultaat op lange termijn. Scheren verwijdert het haar niet volledig, maar snijdt alleen de haarschacht af. Ontharing scheurt op zijn beurt het haar van de wortel rechtstreeks uit het haarzakje. Nieuw haar groeit pas na 3-4 weken.
  • Haar wordt dunner. Met harsen wordt het haar meedogenloos verwijderd, wat de haarzakjes verzwakt. Dit betekent dat het haar elke keer minder sterk wordt. Hoe fijner het haar, hoe minder pijnlijk de procedure.
  • Geen hyperpigmentatie meer. Hyperpigmentatie verschijnt op die delen van de huid die we het vaakst scheren. Waxen elimineert donkere vlekken op de huid.

Voorbereiding op ontharing?

Om de pijn te verminderen en de resultaten te maximaliseren, een goede huidvoorbereiding voor het ontharen.

Neem pijnstillers

Neem 30 minuten voor de ingreep een geschikt pijnmedicijn, vooral als u de eerste keer onthaart. Dus je verhoogt je pijndrempel. Schoonheidsspecialisten raden het gebruik van aspirine niet aan, omdat het de bloedstroom verhoogt en de pijn nog meer versterkt. Daarnaast kan er een speciale verkoelende crème op de huid worden aangebracht.

Hydrateer je huid

Voorbereiding op ontharing omvat ook een goede hydratatie van de huid. Bevochtig je huid met crèmes en oliën en drink veel water. De vloeistof houdt de dermis gezwollen, wat zorgt voor minder pijnlijke ontharing. Als je wax gebruikt op een droge en geïrriteerde huid, zullen de haren zelfs op huidniveau breken en blijft de wortel op zijn plaats.

Controleer de lengte van de haren

Controleer of het haar de grootte heeft van een rijstkorrel - niet korter en niet langer. Als het haar langer is, knip het dan af en als het te kort is, stel de procedure dan uit voor de volgende week. Anders kan de was de haren gewoon niet pakken.

Doe exfoliatie

Exfolieer altijd je huid voordat je wax aanbrengt. Gebruik de scrub regelmatig - twee keer per week en twee dagen voor het thuis ontharen.

Welk geld is er nodig voor ontharing thuis??

Zachte, harde was, waxstrips of ontharingscrème - wij zoeken uit welk product het beste bij u past.

Wax voor ontharing

Harde was. Dit is een van de meest populaire ontharingsproducten op gevoelige delen van het lichaam. De belangrijkste componenten van harde was zijn bijenwas en hars. Meestal voegen fabrikanten andere heilzame ingrediënten zoals oliën en vitamines toe aan de compositie. Gebruik geen strips om harde was te verwijderen..

Zachte was. Het wordt meestal gebruikt op grote delen van het lichaam, zoals de benen en armen. Het bevat colofonium, olie en andere verzorgende toevoegingen. Om zachte was op het lichaam te gebruiken, moet u bovendien speciale strips kopen.

Verrassend genoeg kan zachte was thuis worden bereid..

  • een kopje witte suiker;
  • een eetlepel citroensap;
  • 1/4 kopje honing.

Smelt de suiker eerst in een pan op middelhoog vuur.

Zodra suiker in karamel begint te veranderen, begin je er citroensap en honing aan toe te voegen. Als resultaat moet de was de consistentie van het beslag bereiken.

Als de was te dik is, voeg dan een kleine hoeveelheid water toe aan het mengsel en meng.

Suikerwas. Suikerontharing volgens beoordelingen is een minder pijnlijke optie voor ontharing. Suikerwas wordt gemaakt van suiker, water en citroenzuur..

Haarverwijderingsstrips

Waxstrips zijn een snelle manier om haar te verwijderen. Je koopt een set strips die voorzien zijn van een wax gedeelte. De strips hoeven niet in de magnetron te worden opgewarmd - knijp ze gewoon een paar minuten tussen de handpalmen. Vervolgens trek je de beschermlaag eraf en breng je een strip aan op de huid. De laatste stap is een snelle ruk met een strip tegen de haarlijn. De meeste strips op de markt zijn geschikt voor het ontharen van zelfs gevoelige delen van het lichaam. Om de ontharing succesvol te laten zijn, lees de recensies en vind het beste product voor jezelf.

Ontharingscrème

Ontharingscrème werkt op een heel andere manier - de componenten in de samenstelling vernietigen de eiwitstructuur van het haar en ze gaan dood en vallen weg. Helaas is de crème niet altijd veilig - hij bevat een aantal alkalische chemicaliën die de haarbasis oplossen. Natuurlijk worden de crèmes elk jaar verbeterd, maar we raden af ​​om producten op een gevoelige en zeer gevoelige huid te gebruiken..

Hoe ontharing verwijderen??

Als u besluit om thuis te ontharen en de pijn te verminderen, vertellen we u welke pijnstillers u moet gebruiken voordat u gaat ontharen.

Koel de was een beetje af.

Gebruik geen te hete was, vooral niet in het intieme gebied. Als je het ontharingsproduct erg verwarmt, kan het niet alleen haar, maar ook stukjes huid afscheuren.

Gebruik verdovende crème voor ontharing

Bestudeer vóór de procedure de markt van pijnstillers. In salons worden crèmes, zalven en sprays met een verkoelend effect al lange tijd gebruikt, wat de pijn tijdens de ingreep vermindert. Pas 30 minuten voor het ontharen pijnstillers toe om het ongemak te verlichten.

Neem pijnstillers voor ontharing

Natuurlijk zijn er in de geneeskunde geen speciale medicijnen, maar pijnstillers zijn al lang uitgevonden. Neem 30 minuten voor de ingreep geschikte tabletten om de pijn te verminderen..

Doe exfoliatie

We hebben al gezegd dat de voorbereiding op ontharing begint met afschilfering van de huid, maar we zijn vergeten het belang ervan te verduidelijken. Het verwijderen van dode huidcellen zal voornamelijk pijn verminderen. Een extra laag van de dermis houdt het haar immers niet tegen, wat betekent dat je ze bij de eerste poging uitscheurt.

Koele kalmerende lotion

Zet een vochtinbrengende en kalmerende stof 's nachts in de koelkast vóór dag X. Een koele lotion verlicht de pijn na de procedure.

Maak een koud kompres

Breng een koud kompres aan op het gewenste gebied om uw huid zonder speciaal gereedschap te verdoven. Gebruik voor of direct na de procedure ijs of een stroom koud water..

Soorten ontharing thuis

We vertellen je welke ontharing ideaal is voor het gezicht, de benen en het intieme gebied..

Gezichtsontharing thuis

Verwarmde crème wax is geschikt voor de meeste huidtypes. De enige uitzondering is een gevoelige, atopische en door acne beschadigde huid. Hoe kunt u zelf een gezichtszone ontharen? We delen gedetailleerde instructies.

Voor ontharing heb je nodig:

  • warmer voor wax;
  • was;
  • remover wax remover;
  • baby poeder;
  • strips voor was;
  • houten applicators;
  • na waslotion of aloë-gel;
  • pincet.

Gezichtswas gebruiken:

Controleer eerst of er voldoende gezichtshaar is. Een effectieve procedure vereist een lengte van minimaal 0,5 centimeter. Als het haar te kort is, heeft ontharing geen zin. Bovendien kunnen er ingegroeide haartjes op het gezicht verschijnen..

Was vervolgens je handen grondig en was make-up en vuil van je gezicht..

Droog je huid af met een tissue. Vervolgens moet u babypoeder op het gezicht aanbrengen.

Verwarm vervolgens de was voor op middelmatige temperatuur met behulp van de applicator, gelijkmatig aanbrengen in de richting van de haargroei onder een hoek van 45 graden. Smeer de haren goed in met was zonder de huid erg te laten leeglopen.

Plak vervolgens een waxstrip langs de haarlijn en laat een kleine punt achter.

Druk met uw hand op de strip en strijk deze glad in de richting van de haargroei, zodat de wax goed tegen het haar wordt gedrukt.

Zodra de strip is afgekoeld, pakt u de punt vast en scheurt u deze met een snelle beweging af. Trek de strip tegen de haarlijn.

Gezichtshaar in batches verwijderen en wax niet tweemaal op dezelfde plaats aanbrengen. Anders krijg je brandwonden of ernstige irritatie..

Verwijder aan het einde individuele haren met een pincet en breng een remover aan die wasresten verwijdert. De laatste fase - een gekoeld rustgevend middel om de huid na de procedure te herstellen.

Ontharing van benen thuis

Waxen elimineert niet te korte haren op de benen. Wacht dus tot het haar groeit tot minimaal 0,5 centimeter. Meestal kan deze lengte binnen 1-2 weken worden bereikt. Als je voor het eerst haren van je benen verwijdert, verwacht dan niet direct het perfecte resultaat. Je moet wachten tot het haar dunner en soepeler is..

Hoe thuis epileren van benen te doen:

Voordat u wax op uw huid aanbrengt, voert u een mini-allergietest uit. Verspreid een klein deel van de huid en volg de reactie..

Nadat u de huid voor de procedure heeft voorbereid, begint u de strips één voor één te plakken. Scheur elke strip snel en scherp af om pijn en ongemak te verminderen.

Zorg ervoor dat u na de procedure een kalmerend middel aanbrengt. De meest geschikte optie is een gel op basis van aloë of kamille. Op zijn beurt helpt zachte olie om wasresten op de huid te verwijderen. En vergeet niet dat hars op harsbasis wordt afgewassen met gewoon water.

Ontharing van de intieme zone thuis

In de bikinilijn zit altijd de meest delicate en gevoelige huid. Voordat u met de procedure begint, moet u weten welk type ontharing u wilt doen. Er zijn er 4:

Klassieke ontharing. Standaard intieme ontharing is de basisvorm van schaamhaar, onthaard in een nette omgekeerde driehoekige vorm tot aan de rand van de pantylijn.

Verbeterde intieme ontharing. Bij de geavanceerde versie verwijder je het haar dieper van de zijkant van de bikinilijn dieper dan bij regelmatig ontharen. Het resultaat is een duidelijke driehoek met smallere randen.

Braziliaanse ontharing van een diepe bikini. Braziliaanse ontharing verwijdert al het haar van de bikinilijn, waardoor er een kleine strook aan de voorkant overblijft. Haar wordt helemaal van voren naar beneden verwijderd..

Hollywood diepe ontharing. Hollywood ontharing verwijdert al het haar van zowel de achterkant als de voorkant. Met andere woorden, de Hollywood-optie is volledige ontharing.

Na intieme ontharing de huid goed hydrateren en afkoelen met een koud kompres. Breng enkele minuten na de procedure een reinigingsmiddel aan om het gebied en babyolie te desinfecteren om wasresten te verwijderen en om de huid te hydrateren.

Weiger na het ontharen van de intieme zone om te zonnebaden, een warme douche en draag alleen natuurlijke stoffen zoals katoen of linnen. Geef deze dag de sportschool op. Het onthaarde gebied van de bikini is zo gevoelig mogelijk en de poriën gaan open, en dit is een geschikte omgeving voor infecties. wees voorzichtig!

Raak je haar kwijt in de bikinizone?

Onze keus

Bij het nastreven van ovulatie: folliculometrie

Aanbevolen door

De eerste tekenen van zwangerschap. Polls.

Sofya Sokolova heeft een artikel gepubliceerd in Symptoms of Pregnancy, 13 september 2019

Aanbevolen door

Wobenzym vergroot de kans op conceptie

Aanbevolen door

Gynaecologische massage - fantastisch effect?

Irina Shirokova heeft op 19 september 2019 een artikel gepubliceerd in Gynaecologie

Aanbevolen door

AMG - Anti-Muller-hormoon

Sofya Sokolova heeft een artikel gepubliceerd in Analysis and Surveys, 22 september 2019

Aanbevolen door

Populaire onderwerpen

Geplaatst door: ninja
12 uur geleden gemaakt

Geplaatst door: Tranquility
9 uur geleden gemaakt

Geplaatst door: Аlivka
15 uur geleden gemaakt

Geplaatst door: Аля11
14 uur geleden gemaakt

Geplaatst door: KASATKA //
15 uur geleden gemaakt

Geplaatst door: Gretta25
14 uur geleden gemaakt

Geplaatst door: Yaroslavka2015
21 uur geleden gemaakt

Geplaatst door: Larisa Z
15 uur geleden gemaakt

Geplaatst door: Veldleeuwerik
22 uur geleden gemaakt

Geplaatst door: innaleva
11 uur geleden gemaakt

Over de site

Snelle links

Populaire secties

Het materiaal op onze website is voor informatieve doeleinden en is bedoeld voor educatieve doeleinden. Gebruik ze alstublieft niet als medisch advies. Het bepalen van de diagnose en de keuze van behandelmethoden blijft het exclusieve voorrecht van uw arts!

Diepe bikini: wat te kiezen?

+100 voor foto-epilatie, het is ook ondraaglijk pijnlijk))

Is elektrische pijn of tolerantie? Ik wil het opnieuw proberen

Delen met vrienden

Beroemdheden in trend

Eva.Ru

Onze website gebruikt cookies om de prestaties te verbeteren en de prestaties van de website te verbeteren. Het uitschakelen van cookies kan tot problemen met de site leiden. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Doorzichtig

Haarverwijdering in intieme gebieden - beste manieren, beoordelingen

Haarverwijdering op intieme plaatsen is een nogal delicaat probleem waar bijna elke vrouw mee te maken heeft. De perfecte bikinilijn is in de mode en om dat te bereiken moet je veel moeite doen. Salonprocedures, scheermessen, speciale crèmes: dit alles levert niet altijd het gewenste resultaat op. Welke manier om te kiezen en wat te doen zodat de huid zo lang mogelijk glad en zacht blijft? U leert hierover door dit artikel te lezen..

De perfecte bikinilijn is in de mode en om dat te bereiken moet je veel moeite doen

Is het de moeite waard om haar in intieme gebieden te verwijderen??

Deze kwestie wordt als vrij controversieel beschouwd. Aan de ene kant beweren velen dat ontharen niet alleen een manier is om sexier en aantrekkelijker te worden: ontharen is een hygiënische procedure. Tegenstanders van de verwijdering zijn echter van mening dat haar op bepaalde plaatsen van het menselijk lichaam er niet alleen is. Met name schaamhaar beschermt tegen schadelijke bacteriën. Het is niet voor niets dat onze grootmoeders niet eens wisten hoe ontharing op intieme plaatsen wordt genoemd, en ze hadden er geen problemen mee: infecties kwamen minder vaak voor en vrouwen baarden vaker dan nu, terwijl veel vrouwen voorzichtig afkomen van de "natuurlijke barrière" in de intieme zone.

Desalniettemin bestaan ​​er geen overtuigende studies die aantonen dat de ontharing van "delicate" delen van het vrouwelijk lichaam leidt tot een toename van de kans op urogenitale infectie. Daarom kan haar veilig worden verwijderd (tenzij je het natuurlijk wilt).

Advies! U kunt zich beperken tot het corrigeren van haar: verwijder ze aan de zijkanten en lijn ze in het midden uit met een speciale trimmer. Dit minimaliseert het risico op irritatie..

Welke ontharingsmethoden bestaan ​​er??

De huid in de intieme delen van het menselijk lichaam onderscheidt zich door tederheid en gevoeligheid. Daarom is het uiterst moeilijk om een ​​ontharingsmethode te kiezen. In de regel worden de volgende methoden gebruikt om haar op intieme plaatsen thuis te verwijderen:

  • scheren met een machine;
  • ontharing met speciale crèmes;
  • wax ontharing;
  • shugaring;
  • gebruik van een huishoudelijke epilator.

Laten we het hebben over de voor- en nadelen van alle bovenstaande methoden.

Advies! Om je haar langzaam te laten groeien, veeg je de huid regelmatig af met een nootachtig afkooksel: het helpt de tijd tussen ontharingsprocedures te verlengen.

Scheerapparaat

De meeste vrouwen gebruiken een scheermes om onnodige 'vegetatie' te verwijderen. Het is echt heel handig, maar om het gewenste resultaat te bereiken, is het belangrijk om een ​​aantal voorwaarden in acht te nemen:

  • je kunt haar alleen scheren op een gestoomde huid, het is raadzaam om het na een bad of onder de douche te doen;
  • je kunt speciale crèmes en gels niet weigeren om haar op intieme plaatsen te verwijderen: ze verzachten het haar en beschermen de huid. Anders kunnen irritatie en ontsteking optreden;
  • om de tere huid tegen irritatie te beschermen, moet het haar niet worden geschoren, zoals velen doen, maar niet diagonaal.
De belangrijkste voordelen van de procedure zijn onder meer volledige pijnloosheid, goedkoopheid en de mogelijkheid om snel al het onnodige haar te verwijderen

De belangrijkste voordelen van de procedure zijn onder meer volledige pijnloosheid, goedkoopheid en de mogelijkheid om snel al het onnodige haar te verwijderen. Maar er zijn ook nadelen: scheren met een machine veroorzaakt vaak een vrij ernstige ontsteking in het intieme gebied omdat de mesjes de gevoelige huid beschadigen. Daarom is de machine niet voor iedereen geschikt: vrouwen met een bijzonder gevoelige huid zullen andere methoden gebruiken..

Advies! Gebruik alleen nieuwe machines om haar in de bikinilijn te verwijderen! Als de messen bot worden, loopt u het risico de huid ernstig te beschadigen. Als dit toch gebeurt, veeg de wonden dan af met waterstofperoxide of een ander desinfectiemiddel: dit voorkomt de ontwikkeling van ontstekingsprocessen.

Wax voor ontharing

Om haar met was te verwijderen, heb je was zelf nodig, speciale spatels om het aan te brengen en stroken non-woven materiaal.

De procedure is uiterst eenvoudig: wax wordt op het haar aangebracht, er wordt een stoffen strook op gelijmd. Daarna moet de strip met een scherpe beweging worden afgescheurd. Het lijkt erop dat er geen moeilijkheden mogen ontstaan. Waxen heeft echter ook een aantal subtiliteiten:

  • haar moet een lengte hebben van minimaal 5 mm: anders zal de was ze niet kunnen "grijpen";
  • de strip breekt met een scherpe beweging af tegen de haargroei. Niet alle vrouwen kunnen deze taak aan: bij het afscheuren van de was van de huid ontstaan ​​behoorlijk pijnlijke gevoelens;
  • een dag voor het harsen van haar op intieme plaatsen, moet de huid grondig worden behandeld met een scrub: dit zal de procedure effectiever maken.
De procedure is uiterst eenvoudig: wax wordt op het haar aangebracht, er wordt een stoffen strook op gelijmd. Daarna moet de strip met een scherpe beweging worden gescheurd.

Met wax kun je haar lange tijd verwijderen: wax, in tegenstelling tot een scheermes, knipt niet alleen de haren, maar verwijdert ze samen met de wortel.

Vanwege het feit dat de procedure pijnlijk is, kunnen veel vrouwen een dergelijke "executie" eenvoudigweg niet bij zichzelf uitvoeren. Bovendien hebben de intieme delen van ons lichaam een ​​nogal gecompliceerde "verlichting", daarom is het omgaan met haar met was een nogal moeilijke taak. Als je intieme plekken wilt harsen, bezoek dan een schoonheidssalon: meesters brengen speciale verbindingen op de huid van cliënten aan om pijn te verminderen. Daarnaast kun je de basisprincipes van harsen leren en de meester al je vragen stellen.

Advies! Er zijn speciale strips voor het verwijderen van haar op intieme plaatsen: er is al wax op aangebracht. Zo'n strip hecht zich als een pleister op de huid en wordt met een scherpe beweging verwijderd. Het gebruik van waxstrips vergemakkelijkt het ontharingsproces aanzienlijk..

Epilator

Het meest populaire apparaat voor het verwijderen van haar op intieme plaatsen is ongetwijfeld de epilator. Haar verwijderen in intieme gebieden met een epilator is een nogal pijnlijke procedure, daarom is het raadzaam om een ​​speciaal koelmodel of een epilator te kopen die in water kan werken. Als je haar dik en donker genoeg is, moet je de epilator weggooien.

Het gebruik van de epilator is heel eenvoudig: hij pakt het haar vast en verwijdert het met de wortel. Hierdoor blijft de huid lang glad en zacht. Door het regelmatige gebruik van de epilator worden de haren bovendien steeds dunner en wordt de pijn na verloop van tijd minder intens. Om de procedure effectiever te laten zijn, is het echter noodzakelijk om het intieme gebied regelmatig te pellen en na het bad te ontharen, wanneer de huid zacht en gestoomd wordt.

Het gebruik van de epilator is heel eenvoudig: hij pakt het haar vast en verwijdert het met de wortel. Hierdoor blijft de huid lang glad en zacht.

Advies! Na het gebruik van epilatoren melden veel vrouwen ingegroeide haren. Om dit te voorkomen, schrob je regelmatig je huid en veeg je deze na het douchen af ​​met een harde handdoek. Gebruik voor nog betere resultaten vochtinbrengende crèmes en verzachtende middelen.

Ontharingscrèmes

Crème voor ontharing op intieme plaatsen lijkt een van de gemakkelijkste manieren te zijn om met overtollige vegetatie om te gaan en de perfecte bikinizone te bereiken. Wat is er immers eenvoudiger: de crème wordt op de huid aangebracht en na enkele minuten samen met de haren verwijderd. Deze procedure heeft echter een aantal nuances:

  • Ontharingscrème is niet voor iedereen geschikt. Als je huid prikkelbaar en gevoelig is, moet je de crème laten staan: deze bevat agressieve chemicaliën;
  • de crème kan niet op het slijmvlies worden aangebracht: dit kan de ontwikkeling van een ernstig ontstekingsproces veroorzaken;
  • met crème kun je alleen dun haar verwijderen. Bovendien moet hun lengte 3-4 mm bedragen.
Ontharingscrème is niet voor iedereen geschikt. Als je huid prikkelbaar en gevoelig is, moet je de crème weggooien: deze bevat agressieve chemicaliën

Ontharingscrème is niet voor iedereen geschikt. Het kan echter echt een behoorlijk goed resultaat opleveren: het effect houdt lang aan en het haar wordt steeds dunner.

Advies! Voordat u de gekochte crème voor ontharing gebruikt, test u deze op een klein deel van de huid. Als de huid rood wordt, moet u weigeren de crème te gebruiken voor het beoogde doel.

Shugaring

Haar verwijderen van het lichaam met suikerpasta is al sinds de oudheid bekend. Deze methode is vrij effectief en eenvoudig, omdat u zelfs thuis een mengsel kunt bereiden voor shugarning. Je hebt kristalsuiker, water en wat citroensap nodig. Alle componenten worden gemengd en in een waterbad gesmolten totdat het mengsel op karamel lijkt. Wanneer de massa is afgekoeld, wordt deze op de huid aangebracht en komt met het haar los.

De ongetwijfeld voordelen van shugaring zijn:

  • hypoallergene samenstelling;
  • extra componenten kunnen in het mengsel worden toegevoegd om de huid te voeden en te verzachten, bijvoorbeeld honing;
  • de compositie vangt zelfs vrij korte haren op;
  • de pasta veroorzaakt geen irritatie op de huid, wat erg belangrijk is bij het verwijderen van haar in intieme gebieden;
  • het effect van shugaring houdt nog lang aan: veel vrouwen vergelijken het met ontharing op intieme plekken met een laser.
Shugaring is een nogal pijnlijke manier: niet alle vrouwen weerstaan ​​het

Een gladde huid houdt enkele weken aan en herstelt zich na een nogal traumatische procedure volledig.

Om te leren hoe je een mengsel maakt met de juiste consistentie, zul je echter moeten oefenen. Bovendien is shugaring behoorlijk pijnlijk: niet alle vrouwen zijn er tegen bestand.

Advies! Je kunt de pasta niet koken om zelf mee te shugaren, maar je kunt hem kopen in een schoonheidssalon. Daar worden pasta's met verschillende toevoegingen verkocht die de huid voeden en hydrateren. Bovendien is de consistentie van de gekochte pasta ideaal voor de procedure. Lees de composities echter zorgvuldig: als de pasta conserveermiddelen en kleurstoffen bevat, is het beter om de aankoop te weigeren: zoek naar een betere optie.

Trimmer

Deze methode is geschikt voor meisjes die hun huid niet willen verwonden. De trimmer knipt de haartjes subtiel, waardoor het risico op irritatie of ontsteking tot een minimum wordt beperkt. Met behulp van een trimmer kunt u een bikini-ontwerp maken zonder de huid of het slijmvlies te beschadigen.

De trimmer is echter niet voor iedereen geschikt: je kunt er geen perfecte gladheid mee bereiken - het haar blijft behouden, maar de bikinilijn krijgt een netter, verzorgd uiterlijk. Daarom, als uw huid overgevoelig is, moet u misschien weigeren om te scheren en een trimmer kiezen.

De trimmer knipt de haartjes subtiel, waardoor het risico op irritatie of ontsteking tot een minimum wordt beperkt

Advies! In de uitverkoop vindt u speciale vrouwelijke trimmers met verschillende sproeiers. Met deze mondstukken kunt u haar in de okselzone verwijderen, intieme kapsels maken en zelfs wenkbrauwen knippen. Daarom is het de moeite waard om op dergelijke multifunctionele apparaten te letten: ze stellen u in staat om onmiddellijk verschillende problemen op te lossen.

Women's beoordelingen

Als u niet weet welke methode u moet kiezen voor ontharing op intieme plaatsen, zullen beoordelingen u helpen bij het navigeren door de verscheidenheid aan producten die door fabrikanten worden aangeboden.

Olga: “Ik besloot haar in de bikinilijn te verwijderen met een epilator. Meisjes, ik heb nog nooit in mijn leven zoveel pijn ervaren - een echte executie! Daarom keerde ze weer terug naar het scheermes: het doet geen pijn en snel ".

Tatyana: “Nadat ik een procedure had gehad om intieme plekken in de salon te delen, besloot ik dat ik mijn eigen ontharingsmethode had gevonden. Bijna geen pijn en de huid is drie weken lang glad als een baby. Nu maak ik thuis pasta: shugarnig is de gemakkelijkste, handigste en meest effectieve manier van ontharen, het is gecontroleerd! ".

Svetlana: “Mijn keuze is een klassieker. Ik gebruik alleen scheermessen om haar te verwijderen. Ik koop wegwerpartikelen in de supermarkt: één machine - één scheerbeurt. Gebruik trouwens, om huidirritatie te voorkomen, speciale oliën om te scheren. Dit helpt ingegroeide en geïrriteerde huid te voorkomen. ".

Het is belangrijk om uw eigen ontharingsmethode te vinden die bij u past. En dit kan alleen met vallen en opstaan.

Elena: “Ik heb alle ontharingsmethoden geprobeerd in de intieme zone. Vervolgens besloot ze dat het het beste is om het haar niet volledig te verwijderen, maar om een ​​intiem kapsel te doen met een trimmer. Ik scheer mijn haar helemaal alleen aan de zijkanten af. Alles ziet er heel netjes uit, mijn man mag mij ook. Ik was ingegroeide haren, pijn, puisten vergeten en voordat ik scheerapparaten gebruikte, was dit alles ”.

Tamara: “De ontharingscrème kwam naar me toe, hoewel vrij duur. Cheap kon hun taak niet aan. Ik voer de procedure elke twee tot drie dagen uit: de huid is glad, zoals die van een baby.

Er kan dus maar één ding met vertrouwen worden gezegd: het is belangrijk om 'jouw' ontharingsmethode te vinden, die geschikt is voor jou. En dit kan alleen met vallen en opstaan..

Laser ontharing in de bikinilijn

Het onderwerp dat ik heb, is vandaag beschamend. Maar ik wil niet naar de slaapkamer, het is daar zo kalm dat ik oud word terwijl ik wacht

Mijn verjaardag is hier, mijn man is hels verbaasd. Ik denk al twee weken dat ik een cadeau voor mezelf wil. Vanwege de aanstaande beweging kan ik niets massiefs of zelfs maar volumineus willen. Sieraden verdwijnen ook, want alles is er al wat ik wilde. Ik hou nu niet meer van toiletwater. Geweldig ondergoed dat ik mezelf onlangs zonder reden heb gekocht. Over het algemeen een soort nachtmerrie, vandaag besprak hij de hele avond de mogelijkheden met hem. Dientengevolge, hebben we afgesproken om laser ontharing in de bikinilijn. Mijn huid is licht, de haren zijn donker, dus het zou moeten werken. Meestal scheer ik me, maar de esthetiek laat veel te wensen over, hoewel er nooit irritatie of ingroei is geweest bij deze ontharingsmethode. Maar ik wil als een perzik zijn.In het algemeen hebben we voor deze optie gekozen. We hebben zelfs een salon gevonden. Maar de man sprak een wens uit, wordt geen dummy. Hij houdt van iets interessants in de pubis.

En hier is mijn vraag: is dit zelfs mogelijk? Een intiem kapsel achterlaten met een duidelijke contour? Zelfs als het een verticale elementaire strip is.

We verwijderen haar in intieme gebieden met ontharingscrème

Sinds de oudheid hebben vrouwen geprobeerd om lichaamshaar kwijt te raken, en hiervoor werden verschillende trucs gebruikt. In het oude Egypte hebben schoonheden stenen geslepen en als een scheermes gebruikt.

Later werd het haar verwijderd met een explosief mengsel van honing, sap van giftige planten en was. Griekse vrouwen flapten hun haar met speciale lampen of trokken elk haar er voorzichtig uit met een draad. Het doet pijn, het doet pijn, maar voor altijd!

Tegenwoordig is het niet nodig om gebruik te maken van zoveel kardinale methoden, omdat wetenschappers al lang vele zachte en hoogwaardige manieren bedenken om met lichaamshaar om te gaan.

In dit artikel zullen we het hebben over een crème voor het ontharen van intieme zones, over het aanbrengen van een ontharingscrème in een diepe bikinizone, we zullen kiezen wat de beste vrouwelijke crème is voor en na het ontharen van een bikinizone.

Hoe het werkt

Ontharen is tegenwoordig een van de meest effectieve, eenvoudige en pijnloze middelen om lichaamshaar te verwijderen..

Het werkingsmechanisme van een crème voor ontharing, met andere woorden, voor ontharing op intieme plaatsen, is dat de actieve werkzame stof in de samenstelling haarkeratine vernietigt.

Na 5-10 minuten blootstelling is het haar gekruld en volstaat het om het te verwijderen met een speciale spatel, die in elke doos zit. Haar begint in de normale periode te groeien, maar het ziet er veel lichter en zachter uit.

Wist u? Thioglycolate - het hoofdbestanddeel van alle ontharingsproducten, wordt actief gebruikt tijdens de chemische golf van haar en vernietigt hun structuur.

Epileren van ontharen met een crème is anders omdat het epileren wordt uitgevoerd met een laser of elektrische stroom, het beïnvloedt de volledige vernietiging van de follikel, terwijl ontharing het bovenste deel van het haar vernietigt zonder significant effect op de wortel.

Regels voor het kiezen van een crème voor ontharing

De markt heeft een groot aantal crèmes voor intieme ontharing. Ogen lopen op van de voorgestelde opties, eventuele afspraken en prijscategorieën, en we stellen meteen de vraag "Welke crème voor ontharing van intieme gebieden is beter?".

Het is belangrijk voor elke fabrikant om niet alleen hun beste product te presenteren, maar ook om ze te verdelen naar huidtype, door ze op verschillende delen van het lichaam aan te brengen, en niet te vergeten de esthetische voorkeuren van klanten, of het nu gaat om de geur of de aanwezigheid van plantaardige componenten in de samenstelling.

Voordat u een ontharingscrème voor de bikinilijn kiest, moet u ervoor zorgen dat dit het doel is dat op de verpakking wordt aangegeven.

Kies een fabrikant

Overweeg de lijst met de meest populaire fabrikanten van ontharingscrèmes voor intieme gebieden:

  1. Crème voor ontharing van intieme zones Veet is een van de allereerste producten op de markt. Het heeft een relatief hoge prijs en een verscheidenheid aan producten voor alle lichaamsdelen en verschillende huidtypes. Crème voor het intieme gebied kan ook worden gebruikt voor het ontharen van de anus. Breng het aan met een spatel of handen, vermijd de slijmzone, gedurende 10 minuten en verwijder het met behulp van de douche en dezelfde scapula. Hoeft niet meer te worden bewaard om brandwonden te voorkomen. Je kunt kopen op de Ozon-website.
  2. Velvet Intim is een zeer goede ontharingscrème voor intieme gebieden. Het heeft een lage prijs. Het bevat geen agressieve ingrediënten en laat geen irritatie achter op de huid. De samenstelling bevat kamille- en verbena-extract.
  3. Avon doet het heel goed als ontharingscrème in de bikinilijn. Het product is hypoallergeen, zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid, bevat weide-penic olie. Een handige gebogen spatel wordt meegeleverd. Volume 75 ml, wat misschien niet genoeg is bij gebruik op grote delen van de huid. U kunt kopen op de officiële AVON-website of bij bedrijfsvertegenwoordigers.
  4. "Evelyn" zacht genoeg crème voor het ontharen van bikini. De samenstelling bevat aloë vera-extract en zijdeproteïnen, die de huid kalmeren na de procedure, evenals een speciale component - het extract van de plant Larrea divaricata, dat de haargroei remt. Het wordt slecht afgewassen met gewoon water, maar alleen met vloeibare zeep of douchegel.
  5. Crème voor intieme ontharing Epilex staat op de eerste plaats in de rangschikking van crèmes voor ontharing van intieme zones. Hij kwam bij ons van Japanse fabrikanten op de markt en behoort tot een aantal elite en dure producten. De samenstelling bevat een remmer, die bij elke toepassing het haarzakje aantast, de groei ervan remt en de structuur vernietigt. Regrown haren worden veel zachter en lichter dan de vorige.

We selecteren de crème afhankelijk van de huid

Voordat u thuis een intieme ontharingscrème maakt, moet u weten welk type huid u heeft.

Als er puistjes en irritaties verschijnen bij elke aanraking of zelfs een zachte scheerbeurt, dan heb je een gevoelige huid. Supplementen van kamille, calendula of olijfolie zijn geschikt voor u..

Wist u? Onze huid is een hele microwereld, op het oppervlak leven meer dan 1000 soorten van verschillende micro-organismen, en individuele bacteriën niet minder dan 1 miljard.

Als deze symptomen u niet storen, kunt u een universele remedie nemen. Hoewel het belangrijk is om op te merken dat er in bijna elke remedie bepaalde plant- en kalmerende componenten zijn. Om haar in de anus te verwijderen, kiest u een ontharingscrème exclusief voor de gevoelige huid.

Crème ontharen is effectiever dan scheren, omdat het dieper het haar aantast.

Algemene tips

Vergeet bij het kiezen van een product niet alleen op de samenstelling en mooie verpakking te letten. De fabricagedatum en de vervaldatum die op de verpakking staat vermeld, is ook erg belangrijk voor ons. Koop het product bij gerenommeerde winkels met een goede reputatie om onaangename effecten op uw huid en het lichaam als geheel te voorkomen.

Beste bikini ontharingscrème

Elk meisje kiest voor zichzelf de beste crème voor het ontharen van de bikinizone. Het advies van vrienden en het lezen van de thematische forums is goed, maar je moet niet vergeten dat de organismen van alle mensen anders zijn en dat het product, ideaal voor iemand, misschien niet helemaal bij je past.

Hoe te gebruiken

Ontharingscrème is vooral populair geworden vanwege de eenvoud en het gebruiksgemak. Dus als u alle instructies op de verpakking volgt, kunt u gemakkelijk lichaamsbeharing verwijderen. Een universele gids over het gebruik van een ontharingscrème in een bikinilijn zal hier ook worden beschreven..

Huidpreparatie

Voor gebruik voeren wij een allergische test uit. Het is voldoende om een ​​klein stukje gereedschap een paar minuten op een klein deel van de huid aan te brengen, bijvoorbeeld op de elleboogbocht. Als er geen roodheid en irritatie is, gebruiken we de crème veilig.

De ontharingssite wordt grondig gewassen met zeep en drooggeveegd. Het is belangrijk om het product niet te gebruiken op een ontstoken of beschadigde huid..

Als je een gevoelige huid hebt, kun je verdovende crème gebruiken voor het ontharen van je bikini. Emla Zalf, die speciaal is ontworpen voor pijnstilling tijdens het ontharen van de bikinilijn, gaat hier uitstekend mee om..

Als het niet voorhanden is, kunt u lidocaïne 10% gebruiken in de vorm van een waterige oplossing of spray of prilocaïne. Als u ze tegelijkertijd aanbrengt, kunt u een lang analgetisch effect krijgen.

Hoe toe te passen

Knijp een klein beetje op je handpalm of schouderblad. Smeer het te behandelen gebied in. De dikte van de laag verschilt van verschillende fabrikanten, maar is in de regel van 1 tot 3 mm. Het moet voorzichtig worden aangebracht en de slijmzone vermijden, zodat er geen brandwonden en irritaties zijn. De tijd varieert afhankelijk van het medicijn 5-10 minuten.

Belangrijk! Overschrijd in geen geval de gebruiksduur, anders zijn een chemische verbranding en irritatie onvermijdelijk. Als de huid vóór de vervaldatum begon te branden, spoel dan snel af en kan niet meer worden aangebracht, omdat het gewoon niet bij u past.

Hoe de epilator te verwijderen

Verwijder het ontharingsapparaat met een spatel, die in elke verpakking moet zitten. We maken bewegingen tegen groei, omdat dit bijdraagt ​​aan een betere verwijdering van de haarlijn en verdere groei voorkomt. Was na verwijdering alle resten grondig af met warm water en breng een kalmerend middel, een speciale lotion of melk aan.

Mannelijke ontharing met crème van intieme zones

Eerder werd voor ontharing in intieme gebieden gekozen door mannen met specifieke beroepen, zoals fotomodellen, atleten of bodybuilders. Nu geven steeds meer mannen de voorkeur aan een goed verzorgde intieme ruimte zonder overdreven ruig, omdat het veel hygiënischer en praktischer is.

Maar een scheermes is in dit geval niet de beste optie, omdat er een risico bestaat dat de weefsels op de testikels en penis worden beschadigd. En dan komt een crème voor mannelijke ontharing te hulp.

De structuur van het mannelijke haar is iets stijver dan bij het vrouwelijke, daarom worden er een groter aantal actieve componenten aan de mannelijke remedie toegevoegd. Verzachtende middelen en verzachtende toevoegingen, zoals sheaboter of sheaboter, extracten van kamille, calendula, etc., zijn ook talrijk.

Instructies voor het gebruik van ontharingsfondsen zijn dezelfde als voor vrouwen en dezelfde voorzorgsmaatregelen. Het is belangrijk om de te ontharen gebieden zorgvuldig te onderzoeken op ontstekingen en beschadigingen, en indien nodig het ontharen uit te stellen totdat de huid volledig geneest.

Huidverzorging na de procedure

Na het verwijderen van de crème voor ontharing heeft de tere huid in het gebied van de minibikini speciale zorg nodig. Breng direct na de procedure een kalmerende lotion of melk aan, die in de verpakking moet worden meegeleverd.

Vergeet niet dat de samenstelling voor ontharing agressieve componenten bevat, omdat het van tijd tot tijd nodig is om de huid met speciale middelen te hydrateren en te voeden.

Gebruik na 2-4 dagen een zachte scrub om verdere haargroei in de huid te voorkomen.

Crème na ontharing bikini

Er zijn speciale crèmes na het ontharen van intieme zones, die helpen om ongemak en irritatie in de intieme zone te verwijderen. Het beste middel uit één serie. Maar als zo'n crème niet bestaat, kunt u te hulp komen:

  • Pantenol-zalf kalmeert de huid en verlicht eventuele ontstekingen.
  • “Chloorhexidine” wordt verkocht in elke apotheek, is niet duur, het effect is hetzelfde, breng het gewoon aan op een wattenstaafje en smeer de gevoelige huid na ontharing.
  • Amandelolie, eucalyptus of theeboom - 5 druppels verdund in olijfolie (1 eetl. L.) En vet de huid in.
  • Zalf "Redder" of "Miramistin" verlicht roodheid en branderig gevoel.
  • Een afkooksel van kamille of calendula is een uitstekend antisepticum.

Mag ik de crème gebruiken tijdens de zwangerschap?

Zwangerschap is een belangrijke en cruciale periode in het leven van elke vrouw. En de keuze van fondsen om voor je uiterlijk te zorgen, moet ook serieus worden genomen. Vaak rijst de vraag wat te gebruiken om overtollig haar te verwijderen en of het mogelijk is om een ​​crème te gebruiken voor het ontharen van intieme delen tijdens de zwangerschap.

Het is veilig om te zeggen dat dit een van de weinige methoden is om vegetatie op het lichaam te verwijderen die tijdens de zwangerschap kan worden gebruikt. De chemische samenstelling is niet zo agressief dat het in de diepe lagen van het epitheel terechtkomt. Het is vermeldenswaard dat deze procedure niet zo traumatisch is als een scheermes en pijnloos, in tegenstelling tot verschillende soorten ontharing.

Er zijn enkele nuances over het gebruik van een crème voor ontharing op intieme plaatsen tijdens de zwangerschap:

  • de huid van zwangere vrouwen is gevoeliger en de verzorging na ontharing moet grondiger zijn;
  • ontharingsproducten hebben een meestal onaangename geur, omdat de procedure wordt uitgevoerd op een geventileerde plaats en niet in een gesloten badkamer, is het vooral belangrijk voor mensen met toxicose;
  • frequente veranderingen in de hormonale achtergrond, het haar van de aanstaande moeder groeit sneller en de procedure zal vaker moeten worden uitgevoerd;
  • een allergietest is verplicht, ook als deze samenstelling vóór de zwangerschap geen allergische reacties veroorzaakte.

Het belangrijkste is om de gebruiksaanwijzing te volgen, producten van hoge kwaliteit te kiezen en je zult geen problemen hebben met het verwijderen van lichaamshaar in zo'n prachtige levensperiode.

Belangrijk! Kies in de schappen van winkels een product met een minimum aantal geuren en geuren. Het is beter als de samenstelling meer plantaardige componenten en essentiële oliën bevat.

Contra-indicaties voor de procedure

Er zijn weinig contra-indicaties voor de procedure, maar toch zijn ze dat wel. Gebruik geen ontharingscrème in de mini-bikinilijn als:

  • er is een individuele intolerantie voor de componenten van het ontharingsmiddel. Het is beter om naar het product te kijken met een andere samenstelling;
  • er verscheen een allergische reactie tijdens het aanbrengen van de proef;
  • er zijn wratten, moedervlekken en andere gezwellen op de huid;
  • je moet zonnebaden en zonnebanken. Ontharing moet een paar dagen voor blootstelling aan de zon worden uitgevoerd;
  • er is een oncologische ziekte;
  • er zijn niet-genezen wonden, laesies of ontstekingen op de huid.

In deze video kun je een vergelijking van verschillende crèmes bekijken voor ontharing op persoonlijke ervaring.

Diepe bikini beoordelingen

Negatieve recensies

Allereerst om pijn te doen, maar het is beter dan daar 3-4 keer een scheermes te klimmen, omdat zachte haren klimmen en minder dan na het scheermes.

Het is ziek. Deep is onder "nul". en op het schaambeen en de lippen. Je kunt wegwerp-slipjes vragen, maar de meester zal alles onderscheiden. omdat, houd het dan vast, trek eraan en wikkel het dan hier. en in FIG zijn ze niet nodig. Voorheen te verlegen. in een oogwenk verdween alle schaamte ergens.

Voordelen: Geen extra vegetatie

Nadelen: Het doet pijn!

Ik ging met mijn vriendin naar deze procedure. Ze deden het thuis met een zeer ervaren meester die in de salon werkt en het is gewoon onmogelijk om je hiervoor aan te melden. In principe was er geen schaamte, die ze gewoon niet zag, niet wij eerst) Ontharen gebeurde met fytosol. De meester bracht een klodder teer aan en scheurde het scherp. De vriendin ging eerst. Haar geschreeuw maakte me bang, maar teruggaan is niet in mijn regels. Je moet alles proberen. Ja, de pijn is wild. Maar het duurde niet lang 15-20 minuten. Ik heb alleen een bikini gemaakt. Het resultaat was genoeg voor 2 weken. Ik zal niet meer durven gaan.

******* Lange tijd heb ik niet geschreven over intieme onderwerpen, maar nu is daar een goede reden voor!

Zoals de meeste moderne meisjes maak ik de afgelopen jaren bijna constant een diepe bikini. Godzijdank dat ik met mechanische methoden heb gedaan - scheren met verschillende vrouwelijke machines, was, zeer zelden - ontharingscrème, en ook - mijn eerste en laatste poging om dit apparaat te gebruiken voor marteling

http://irecommend.ru/content/pribor-dlya-mazokhistov, en het is goed dat ik het haar daar niet voor altijd heb verwijderd (met salonmethoden), hoewel er meer dan eens zo'n idee was. Maar als ik voor altijd zou verwijderen, hoe zou ik dan nu aan de trend beginnen te voldoen. Voor mij was dit alles ALTIJD ongemakkelijk - omdat ik daar nogal stug en zwart haar heb (excuseer me voor details), de volgende dag verscheen mijn haar weer, meer precies, "hennep", prikte vreselijk en kwelde me gewoon, maar wat u niet zult doen omwille van de trend Maar weinig mensen dachten dat deze mod uit pornofilms kwam - en iedereen begon te proberen "te voldoen aan de trends van die tijd".

Maar onlangs las ik tijdens het lezen van een blog over de schoonheid en stijl van een mooie dame dat een diepe bikini uit de mode raakt en een teken wordt. hoe zou het meer gecultiveerd zijn om te zeggen?.. nou, laten we zeggen, achteruitgang van wereldwijde trends.

Bekijk de etalages van American Apparel:

Amerikaans bedrijf American Apparel promoot natuurlijke schoonheid.

In de American Apparel-winkel in New York (Oost-Houston) verschenen nieuwe vrouwelijke etalagepoppen met "vegetatie" op het schaambeen. Om de "natuurlijke" uitstraling van etalagepoppen te benadrukken, trekken winkelverkopers er doorschijnend ondergoed op aan

(via deze link zie je een foto van de nieuwe trend op mannequins!)

Bovendien hebben veel wereldsterren - zoals Lady Gaga, Gwyneth Paltrow - als het ware een nieuwe trend in de media getoond in al zijn glorie.

Het is ook belangrijk dat het goed is dokters verwelkomen geen diepe bikini's:

- ten eerste in de buurt - inguinale lymfeklieren;

- ten tweede is het nog steeds niet bekend hoe moderne salonverwijderingsmethoden het voortplantingssysteem van vrouwen kunnen beïnvloeden (alleen op sites die salondiensten aanbieden, zouden dokters naar verluidt zeggen dat dit allemaal veilig is - ik geloof er persoonlijk niet in). Evenals ontharingscrèmes - dit zijn zeer schadelijke en giftige stoffen die uw lichaam binnendringen, en zelfs in zo'n delicate en vitale zone !!;

- ten derde denken velen ten onrechte dat het zeer hygiënisch is. Juist het tegenovergestelde! Onlangs hebben wetenschappers bewezen dat permanente volledige verwijdering van haar in de bikinilijn leidt tot een verstoring van de bacteriële balans en tot veel problemen kan leiden;

-en ten vierde, als je logisch elementair denkt - tenslotte, als de aanwezigheid van TAM-haar van nature wordt voorzien, dan is het om de een of andere reden nog steeds nodig?

Denk niet, ik dring er niet op aan om 'alles vanzelf los te laten' en 'struikgewas' te laten groeien. Nee. Maar je kunt mooi groeien, vorm geven en het is veel sexier dan de gebruikelijke diepe bikini! En natuurlijk mag er geen enkel haar op de benen zitten - dit wordt niet eens besproken! Ik zou wat foto's kunnen toevoegen waarin ik vind hoe de bikinilijn is versierd, maar waarschijnlijk kun je het niet toevoegen.

Over het algemeen ben ik, zoals u weet, persoonlijk erg blij met de nieuwe trend! En het is goed dat dit uit de mode is geraakt, net zoals lelijke geplukte wenkbrauwen ooit uit de mode raakten (en erger nog, toen ze werden geplukt en geverfd met een potlood - het was altijd vervelend voor mannen) en prachtige natuurlijke dikke wenkbrauwen regeerden, net zoals lange kunstnagels uitkwamen, haar geverfd in één kleur en vele andere details van de afbeelding.

Daarom zeg ik tegen een diepe bikini - stevig NEE en raad het niet aan in verband met al het bovenstaande.

Al decennia lang onderwerpen meisjes en vrouwen van alle leeftijden, bijna vanaf de leeftijd van 13 jaar, hun intieme zone aan allerlei soorten kwellingen, waardoor natuurlijke bescherming in de vorm van vegetatie wordt ontnomen. Advertenties staan ​​vol met dergelijke inscripties: "Niet met haar uit de bikinizone!", "Geen enkel haar!". En als ik voor het gemak het verwijderen van overtollig haar of een knipbeurt kan begrijpen, dan een diepe bikini - nee en nee opnieuw.

Ik zondigde met deze procedure. De ontvangen littekens kunnen alleen op operationele wijze worden verwijderd. Ik heb alle regels en voorschriften gevolgd. Sindsdien heb ik scheermesjes, ontharingscrèmes, was en suiker alleen op de oksels en benen gelaten. Mijn geliefde was niet tegen mijn keuze. In het begin was het ongemakkelijk en beschamend - zo is dit de juwangli. Maar ik raakte eraan gewend en kon me al snel niet eens voorstellen - nou, waarom stelde ik mijn lichaam bloot aan zo'n nutteloze sabotage? De samenleving is niet bereid om vrouwen te accepteren zoals ze zijn. En hierin ben ik ook afhankelijk van hem. Maar een diepe bikini - nee, nee, nee en opnieuw nee.

Vrouwen die aan deze procedure gewend zijn, zeggen: "Ik doe dit omwille van hygiëne en gemak!" Wie maak je een grapje? Alleen al de aanwezigheid van haar in deze zone maakte de samenleving zo beschamend dat God het verbood dit ergens te zien! Plots krijgt iemand een psychologisch trauma.

Waarom het doen. Oorzaken:

1. Ter wille van een man, echtgenoot, partner, etc..

De porno-industrie presenteerde de vagina van de vrouw als een onberispelijk, netjes en haarloos orgaan, als een klein meisje. Afwijking hiervan wordt niet langer als norm beschouwd? En niemand stottert over het feit dat elke persoon in de puberteit haar op deze plek moet laten groeien.

Nou, dit ondanks het feit dat veel mannen nog nooit hun haar op intieme plaatsen hebben aangeraakt.

2. Om niet te schamen.

Praten met vrienden, zwembad, strand. En dus dat geen enkel haar!

In feite is bijna het tegenovergestelde waar. Haar draagt ​​gewoon bij aan deze hygiëne. Het maakt niet uit hoe je schreeuwt om een ​​onaangename geur, dit hangt er niet van af. En als je de netheid van een intieme plek goed wast en bewaakt, speelt de aanwezigheid van haar geen rol.

4. Omwille van "gemak".

Het is handig om blote huid aan te raken slipje, pakking. Zeg het niet tegen mijn hielen!

Nadelen: "deep bikini":

1. Het is slecht voor je huid..

Ja, het maakt niet uit wie welke crèmes en scrubs je gebruikt, zegt. Er bestaat altijd een risico op ingegroeide haren. Geloof mijn ervaring - het is verschrikkelijk. Je moet naar de dokter, de huid kan zo ontstoken raken dat je niet zonder operatie kunt.

Microporiën van het scheermes waarmee u uw huid kunt infecteren.

Ja, en alleen ergernis. Roodheid, ontsteking. Vroeg of laat verschijnen ze helemaal.

Was, etc. Het epileren van deze zone is een nachtmerrie, vooral voor eigenaren van een gevoelige huid. Met name schaamhaarverwijdering.

Scheermesjes en ontharingscrèmes sluiten punt 2 uit. Maar de procedure moet heel vaak worden uitgevoerd - ongeveer eens in de 1-3 dagen. Om alles zo nauwkeurig mogelijk te doen, moet je er 30 minuten aan besteden oneindigheid paar uur.

4. Het vernietigt het idee van de werkelijkheid.

Het stereotype dat een meisje overal glad moet zijn. Riekt naar patriarchaat.

Mooie vrouwen is natuurlijk jouw keuze en niemand zal je de schuld geven. Maar onthoud: er is een alternatief. En als je hier ooit genoeg van krijgt, denk dan niet dat je erger wordt. Doe wat jij en je lichaam beter zijn, maar vertrouw niet op de verlangens en stereotypen van mannen met betrekking tot het uiterlijk van het meisje. Omdat geen enkele mode je keuzevrijheid kan beïnvloeden.

Neutrale beoordelingen

Ik besloot naar het zwembad te gaan. GEEN acne en scheren om de dag. Verdomme trok me om naar deze procedure te gaan.
Mijn haar is vreselijk hard op deze plek, dus er moet zoveel pijn zijn geweest) Om dat niet te zeggen hel, maar er is ook heel weinig aangenaam. Alles gebeurde als volgt: de schoonheidsspecialiste gaf me wegwerp-slipjes, bedekte de bank met een wegwerpluier, zette me neer en bracht een pot was) talkpoeder zodat de huid vetvrij was.. Ze zei dat ze eerst een 'klassieke bikini' zou maken, zodat ik wist wat ik kon verwachten. Over het algemeen trok ze de haren aan mijn rechterkant uit en zei dat ze mijn voet als een kikker opzij boog. Zo wordt de huid beter uitgerekt. Over het algemeen is de "klassieker" over het algemeen bloemen, om zo te zeggen))))) Ik besloot dat ik zo bang was voor niets. Het haar, ik herhaal, is vreselijk stijf, en toen Katya mijn schaambeen begon te houden, besefte ik dat ik niet voor niets bang was. Over het algemeen begon er zelfs wat bloed uit sommige bollen te stromen en sommige haren wilden koppig hun eigen plaque, nest niet verlaten. En sommigen braken zelfs in. De schoonheidsspecialiste zei om 2 dagen thuis te blijven, de rest af te maken zodat ze meerdere keren op één plek niet zou werken. Ik zit nu, en ik heb een plakje zalm in een rode stip daar))) Maar het is het waard, mijn huid is erg glad op die plaatsen waar alles met succes was gescheurd)))) Ik kan niet zeggen over de duur, maar het ergste is overmorgen - "deeper")))))) In het algemeen doet dit natuurlijk pijn, maar niet hels en niet verschrikkelijk, maar ZEER onaangenaam. Als het geclaimde effect (ja, zelfs een week van gladheid) voor mij aanhoudt, zal ik een vaste klant zijn!

Positieve recensies

Het gaat als volgt: het wordt in kleine ruimtes geleidelijk met hete was verwijderd. Dienovereenkomstig talk en andere dingen voor en na gebruiken.

zonder slipje, ga op de bank liggen en spreid je benen - daarbij zullen ze je vertellen hoe je zijwaarts verder kunt gaan, buit, het ene been met het andere buigen. Kortom, alle meesters zijn gewend aan de normen en je twijfelt niet

In de kliniek op Baumanskaya werd een laser ontharingscursus gehouden voor de actie: diepe bikini en oksels. Geweldige prijs en ik was tevreden met het resultaat, de procedure werd efficiënt en pijnloos uitgevoerd. Ik ben van plan het te herhalen. Ik was ook in de kliniek op Proletarskaya, niet erger, overal waar ze alles zo comfortabel mogelijk proberen te doen, is zo'n houding tegenover klanten prettig. Adviseren!

Ik ben de eerste keer dat ik de kerel aftrek. bikini bij 30 weken zwangerschap naar mijn mening wel. )) stel je voor, ik nam een ​​kans)))) het was ziekelijk maar tolerant! geen zorgen! ga en je zult er geen spijt van krijgen!

Ja, dit is het volledig verwijderen van haar uit alle hoeken))), afhankelijk van welke methode u moet doen. Ik ga naar foto-epilatie, een maand of twee - mijn haar groeit niet. En als je de hele cursus doorloopt, beloven ze dat ze dat helemaal niet zullen zijn. Ik zal wachten) en ik vind het zo leuk!

Alleen een laser verwijdert haar permanent. Mogelijk moet u zelfs meer dan één zo'n ontharing doen, afhankelijk van de eigenschappen van uw haar, soms doen ze het 2-3 keer.

Schrijf de naam van je wax. Tip: schakel bij het waxen van een diepe bikini over naar een ander type wax - bijvoorbeeld heet. Warm. ik leef met je mee.

Wax warm in blikjes depistar.. betekent dat een diepe bikini alleen met hete wax mag worden gedaan, warm past niet.

Absoluut en absoluut niet geschikt. Warme was is geschikt voor grote gebieden (benen, armen) en voor delicate (liezen, oksels) alleen warm, omdat het minder hecht aan de huid en daardoor minder traumatisch is.

Voordelen:

Nadelen:

Soms ingegroeide haren

Ik denk dat veel meisjes (zelfs de meerderheid kan zeggen), en niet alleen meisjes, zoals een gladde huid in de bikinizone. Veel mensen worstelen met zo'n probleem met een scheermes, maar dit is een enorm minpuntje (voor mij persoonlijk). na zo'n procedure moet de volgende om de dag worden gedaan, maar dit is niet het enige probleem. Ook groeit het haar na het scheren vaak onder de huid en begint het een abces te krijgen. Ongeveer 5 jaar geleden was ik dit beu en ging ik naar de meester, die epileerde met hete was (in die tijd was shugaring niet zo populair). De eerste keer was het erg pijnlijk, maar daarna raakte ik er een beetje aan gewend. Na verloop van tijd besloot ze zelf om een ​​dergelijke procedure te leren volgen en ging ze naar cursussen. Nu maak ik niet alleen schoonheid voor mezelf, maar ook voor mijn vrienden.
Ik wil in meer detail praten over de procedure voor hete waxbikini.
Om te beginnen zal ik enkele contra-indicaties schrijven waarin je geen ontharing kunt doen:
-na het zonnen;
-verschillende soorten huidziekten (bijvoorbeeld psoriasis);
-korte haarlengte;
-temperatuur;
-allergie voor bijenproducten.
Vóór de procedure is het beter om de huid te behandelen met lotion en talkpoeder. Was wordt verwarmd tot een temperatuur van ongeveer 50-60 graden. Het moet worden aangebracht met een houten wegwerpspatel voor haargroei. Als de wax is afgekoeld, moet je deze met een scherpe beweging helemaal wegscheuren. Behandel de plek na de procedure met crème na ontharing. Het wordt afgeraden om de schoongemaakte plaats minimaal drie uur nat te maken.
Ik doe deze procedure nu zelf al drie jaar en ben erg blij met het resultaat..
Helaas is deze procedure niet voor iedereen geschikt, omdat het haar afbreekt tegen de haargroei, sommige haren kunnen afbreken en het haar binnen een paar dagen begint te groeien. Of, voor meisjes met een gevoelige huid, is er vaak ingroei. Als er dergelijke problemen zijn, is het beter om te epileren met suikerpasta.!
Ik kan het aanbevelen!
Wees mooi en soepel)

Voordelen:

Snel, zonder ingegroeide haren

Nadelen:

Misschien gebruikt u alle soorten ontharing in de bikinilijn.
Ik sloeg per ongeluk hete was, omdat ik daarvoor haar met wax van mijn benen probeerde te verwijderen. Een mislukte ervaring met schenen (het haar groeide wild, ik moest meerdere keren een strip vasthouden en dit is erg pijnlijk) was alarmerend voor een vergelijkbare procedure met een bikini. Uiteindelijk besloot ik het te proberen.
Het was erg pijnlijk, aangezien ik daarvoor een paar keer een scheermes heb kunnen gebruiken. Maar ik verliet de salon na ongeveer 10 minuten zijdeachtig en redelijk tevreden.
Na waxen in de salon werd ingegroeide haren niet bijzonder opgemerkt. Dus de positieve aspecten compenseerden de pijn van de procedure.

Voordelen:

Lange tijd een gladde huid, minder ingegroeide haartjes

Nadelen:

De huid in de bikinizone is, althans voor mij, malser dan op andere delen van het lichaam en het scheren met de machine laat vreselijke irritatie achter, daarom heb ik alleen hete was in de bikinizone. Ik benijd geen meisjes met een hoge gevoeligheidsdrempel, ik ben geduldig genoeg, maar als je deze zone 'hardloopt' juist omdat je dan lange tijd soepel loopt, zijn de sensaties niet prettig. Maar schoonheid vereist opoffering en ze zijn het waard. En als je een goede ervaren meester krijgt, dan in het algemeen schoonheid.

Voordelen:

Het resultaat is in principe draaglijk, de pijn is van korte duur en hangt af van de handvatten van de meester

Nadelen:

Weer pijn

Ik zal je meteen vertellen dat ik gewend ben alles kaal te scheren, precies onder Kotovsky, maar in mijn geval is het niet zijn hoofd, maar onder zijn middel. In het koude seizoen irriteert het scheren me niet, nu, godzijdank, zijn er uitstekende machines beschikbaar, maar in de zomer. Bij verhoogde temperatuur en vochtigheid (op vakantie) gedragen mijn follikels zich slecht, worden rood en scheren hun haren, zelfs om de andere dag is het bloem. Toen ik eenmaal over de dienst had gehoord - een diepe bikini - besloot ik dat dit de uitweg is! Hoera! Amba !! Nou, willen, willen, maar ik luisterde naar de recensies, en eerlijk gezegd gingen ze vaker over het feit dat de procedure zoooo pijnlijk is. En nu, na een heel jaar nadenken, besloot ik !! In een klein, maar onmiddellijk, wat zou ik als het ware de hele diepte voelen, en dat is gelukt. Ik voeg geen foto's toe. maar het resultaat is indrukwekkend. Ik zal niet liegen dat de procedure pijnloos en nog steeds pijnlijk is, terwijl mijn handen epileerden, mijn handen zweetten alsof ik ze nat had gemaakt van een kraan !! Over het algemeen doet het pijn, op sommige plaatsen meer, op andere minder, maar erg gevoelig. Ik werd gerustgesteld en kreeg te horen dat het in de tweede en volgende keer niet zo pijnlijk zal zijn. Ok, geloof, ik zal hier ook over schrijven. Maar ik hou van het resultaat en het feit dat het een maand zal duren en dan worden de haren zachter en zachter, laten we zien.

Voordelen:

snel, effect ongeveer 2 weken

Nadelen:

de eerste keer dat het pijn doet, moet u de procedure toevoegen aan het kostenbudget van elke maand

Beste meiden die aan waxen denken, deze recensie is voor jou. Ik zag dat de waaghalzen die besloten hebben om zo'n recensie hier achter te laten, op de vingers van één hand te tellen zijn en besloten om zelf te schrijven.
De eerste keer dat ik 10 jaar geleden een bikinilijn in de was zette. Ik ging naar een goede salon, betaalde voor die tijd fatsoenlijk geld (nu is het veel betaalbaarder) en wachtte op een wauw-effect. Nou, de eerste keer was het verschrikkelijk pijnlijk, maar ik heb het tot het einde overleefd. Ja, alles is soepel en ik besloot dat zulke slachtoffers het waard zijn. En ik begon het regelmatig te doen - elke 3-4 weken. Het nadeel van deze procedure is natuurlijk dat je moet wachten tot de haren netjes teruggroeien, zodat je het opnieuw kunt doen.
Toen had ik medelijden met het geld voor een dure salon en vond ik de salon goedkoper. Er was een geweldige meester die volgens een andere methode werkte en na verloop van tijd stopte ik praktisch met het voelen van pijn. Toen verliet mijn meester de salon en ging thuis aan het werk - het werd nog handiger en winstgevender voor het geld, en ik bleef heel lang naar haar toe en alles beviel me. Maar nu heb ik besloten om laserhaar te verwijderen en ik ben in afwachting van een nog beter effect (maar dit zal iets later worden beoordeeld).
Over het algemeen, als je bang bent om te harsen vanwege pijn, kan ik je verzekeren dat je het na verloop van tijd niet meer voelt, het belangrijkste in deze kwestie is regelmaat. Er is nog steeds een probleem met ingegroeide haartjes, maar het is gemakkelijk op te lossen door scrub en hydratatie van de huid. Nou, ik wens ook dat je een goede meester vindt, aangezien iedereen trouwens ook verschillende handen en methoden heeft (iemand werkt met strepen, iemand alleen met handen. Mijn versie van de strip).
Ga je gang! Schoonheid zal de wereld redden!

Voordelen:

Snel, blijvend resultaat

Nadelen:

Ik ben lang geleden begonnen met harsen, maar ik herinner me dit vreselijke gevoel na het scheren nog steeds. De eerste keer dat ik 12 jaar geleden naar de meester ging voor ontharing. Eerlijk gezegd was het eng en een beetje verlegen. Maar na het einde van de procedure blokkeerde het resultaat alle negatieve punten. Het is gewoon een soort sprookje. De procedure is natuurlijk niet prettig. Maar het hangt allemaal af van de pijndrempel en hoeveel je bereid bent te verdragen. Deze procedure kan worden uitgevoerd bij hergroei van ten minste 5 mm haren. En hoe langer het haar, hoe moeilijker het zal zijn. En het is ook erg belangrijk om in geen geval tussen de procedures een scheermes te gebruiken. Omdat tijdens het ontharen het haar met de wortel wordt verwijderd en in de toekomst veel dunner en zachter wordt, en na het scheermes het hele proces van verruwing opnieuw zal beginnen. Natuurlijk kun je met behulp van harsen niet voor altijd van haar afkomen, maar gemiddeld duurt de procedure anderhalve maand, afhankelijk van de haargroei is dit natuurlijk allemaal individueel. En zodat er geen ingegroeide haartjes zijn, is het noodzakelijk om minstens één keer per week te schrobben. Je kunt ook lotions en crèmes aanbrengen die de haargroei vertragen. Onlangs zeggen ze steeds vaker dat shugaring veel effectiever en minder pijnlijk is, maar mijn persoonlijke mening is dat je wax en dat shugaring zult gebruiken - het resultaat zal er één zijn. Het werkingsprincipe is één, alleen de uitvoeringstechnieken zijn anders.
Eén ding kan ik vol vertrouwen zeggen, tot op heden hebben we zo'n methode nog niet uitgevonden, zodat je voor altijd van haar kunt afkomen. We zijn levende mensen en ons lichaam leeft, we verwijderen een haarzakje, na een bepaalde tijd wordt een ander geboren. Voor mij persoonlijk is harsen de meest effectieve methode..

Oh, meiden. Het is blik.

Over het algemeen gebruikte ik altijd overal een scheermes (waarschijnlijk van 16-17-18 jaar oud), nu ben ik 26, en de vegetatie is op intieme plaatsen verraderlijk uit het slipje geklommen (((((((((

Dus, ik heb mijn benen lange tijd met mijn ontharingsapparaat ontharen - en zooooo blij))))) het was erg pijnlijk om voor het eerst te ontharen - er is veel haar, en zelfs als je het voor altijd scheert - het is zo hard, krassend, dik. daarom was de eerste procedure nogal pijnlijk, maar niet tot tranen toe, met korte pauzes heb ik al mijn benen verwijderd - en je gaat de komende 2-3 weken schoonheid, soms rennen door die gebieden waar het haar niet scheurde, maar brak) ik ben blij te piepen) en dat is alles ooit 1.500 roebel had neergelegd voor een machine als deze - Braun Silk-epil EverSoft)

Daarna nam ik de okselzone op - centimeter bij beetje - ademend)))) in het algemeen, je verdraagt ​​één keer - en loopt daar dan regelmatig vaker dan de benen (ik één keer per week, en toch is het pijnlijker dan de benen, ren niet). en weer blij.

MAAR HIER IN EEN INTIEM GEBIED - NORN. Toen ik daar een paar haren had geplukt - met een pincet en een ontharingsapparaat doet het pijn tot afgrijzen, dat is alles))))) Ik gebruikte de machine elke drie dagen, natuurlijk daar de egel de volgende dag na het scheren (((((nou, ik ben woedend daar zijn de haren ofwel prikkelend of verlegen daar (hoewel mijn man geen vijgen ziet, dit is mijn bzik)))))

EN DAT BESLIST.. Tevergeefs koos ik voor was. hoewel het meisje mij heeft aangedaan, ze is natuurlijk geen meester, ze heeft zichzelf getraind) maar. alles in orde:

Dus de meisjes zullen mijn haar beschrijven: dikke, diepe wortels groeien heel, hard, vrij dik, maar niet overdreven. Als ik was op mijn benen had (er was een patroon - de was is warm, niet heet daar), piepte ik een paar keer, en alles was in orde, hier zijn de oksels: mijn haar was bijna volledig verwijderd van de 3e keer. Ik zweette veel - stress waarschijnlijk))))

besprenkeld met talkpoeder - nou, het helpt niet veel, natuurlijk was de was die er was van een wassmeltmachine, en niet een patroon, KIPPET IS HEET, als de eerste toepassing gewoon heet is, dan zijn de tweede en derde ZEER ZIEK VAN WARME was. Ik gilde en vloekte - maar tegen mezelf))))))) de resten werden verwijderd met een pincet.

Het meisje waarschuwde onmiddellijk dat de benen afval zijn, de oksels bloemen en alle bessen in de bikinizone.) Ik, denkend dat ik een hoge pijndrempel had, herinnerde me dat ik een bevalling had gehad en dat ik nergens bang voor was - besloot ik. oh dwaas. (Beoordeling bijgewerkt - aan het einde van de tekst beschrijf ik de reden voor het wijzigen van de pijndrempel).

Voor de moed heb ik meerdere (!) Glazen wijn gedronken))))

Dus terwijl het bovenste deel al was afgescheurd, schreeuwde het hardop en obsceniteiten van de pijn van hete was en spiertrekkingen (((((Misschien is het meisje niet helemaal professioneel - maar ik denk dat ik zo'n drempel voor uithoudingsvermogen heb voor pijn. Als ik deze zone kneep vuisten))))) dan had diepe verwerking vanaf de achterkant helemaal geen effect op mij)))) ja, het was pijnlijk van de hete was juist vanwege de hete temperatuur, en het afscheurproces was over het algemeen normaal, ik denk dat het ook verband houdt met die ik daar bijna nooit heb geschoren)

Maar toen we bij de binnenzone kwamen. oh, ik begon het hele bed te kruipen met geschreeuw en obsceniteiten van mijn "kwelgeest"))))) nu herinner ik me - het is grappig, maar toen was het ERG ZIEK. daar werd het haar regelmatig geschoren - dik, diep, stevig gegroeid. maar. ik leed.

Dus meisjes adviseren persoonlijk van mij:

1) kijk naar je haar - als het erg hard, sterk, zwart is, als je het uittrekt - dan een grote wortel (als het haar TAM bijvoorbeeld 2-3 mm uitsteekt - ik trek het uit - dan is het al 5-6-7 mm, je begrijpt het dat de wortel ongeveer 3-4-5 mm is. en dan blijft zo'n rode stip over en het bloed steekt er een beetje uit) en bij het trekken is het erg pijnlijk - WEET HET ZAL ERG ZIEK ZIJN.

Als het haar nog nooit met een scheermes is geschoren - ze zijn dun, dan denk ik dat alles met een knal zal afgaan)

2) de epilator in mijn voorbeeld, bij regelmatig gebruik, is geschikt voor benen en oksels, verdraagt ​​het één keer - je kunt het jezelf veroorloven om een ​​paar minuten opnieuw vorm te geven - neem een ​​uur om te gaan en een nieuwe, maar de meester wacht niet - hij wordt onmiddellijk verwijderd en springt naar andere klanten.

3) Ik denk dat het beter is om niet met was te beginnen, maar met shugaring - suiker is niet heet zoals was en breekt in de richting van de haargroei in mijn voorbeeld - de was werd afgescheurd tegen haargroei, ik vond veel gebroken haar in de bikinilijn, dus wat heb ik nog meer aan een pincet)

4) wanneer het haar weer begint te groeien op een nieuwe - dun en fris, zeldzaam, denk ik, zal het ook mogelijk zijn om daarheen te gaan met een ontharingsapparaat! het is alleen dat er niet zoveel pijn zal zijn - gecontroleerd op oksels!

En nogmaals - REGELMATIGHEID. Of het nu een salon, je meester of jezelf thuis is - doe alles regelmatig.

Dus ik raad nog steeds een diepe bikini aan - TALE! Het effect na de procedure is prachtig! Gladheid voor een week of twee is gegarandeerd) en het is het meest aangenaam, en mijn man vindt het leuk) Maar je kiest de methoden, ik paste persoonlijk niet in de was, of ik ben gewoon zo bang voor pijn. probeer shugaring.

Nu kan ik uitleggen waarom het nog zoveel pijn deed. - Ik heb een klein kind, we hebben bewakers en slechts 20 maanden later (het was een geweldige tijd) - ik begon dezelfde vrouwenaangelegenheden) en dus - schoonheidsspecialisten adviseren om 3 dagen voor en 3 dagen na MS geen ontharing te doen! Het gebeurde gewoon dat ik op dat moment - toen ik rijp was voor een diepe bikini - hormonale veranderingen had en de pijndrempel veranderde! Dus het was erg pijnlijk voor mij. Ik verander de beoordeling van 3 naar 4) en opnieuw bereid ik me voor op de procedure) maar toch alleen - shugaring)))

Lees Meer Over Laser Ontharing