Hoofd- Suiker

Ontharingscrème Byly Depil

Mooi, het ontbreken van zwarte stippen en andere onaangename momenten die verband houden met ontharing - een urgent probleem voor veel meisjes op elk moment van het jaar. Natuurlijk valt de 'piek van ontharing' (als de meest populaire cosmetische procedure) in de warme seizoenen - van de late lente tot het midden van de herfst. Maar zelfs in de winter blijft deze procedure in trek. Romantiek bij een brandende open haard is niet minder aantrekkelijk dan het strand. En hoe je in zo'n situatie helemaal tot rust komt als de benen en kwetsbare lichaamsdelen ontharing nodig hebben.

BYLY Crème voor lichaamsontharing

Ontharingsmiddelen

Elk meisje verwijdert ongewenst haar op haar benen, in de oksels, bikinilijn, op haar armen en zelfs op haar gezicht. Het is waar, hoe hard je ook probeert, je kunt niet tegen moeder natuur in discussie gaan, dus je moet de procedure vrij vaak herhalen.

De belangrijkste soorten ontharing kunnen worden onderverdeeld in verschillende groepen:

  • 'Oud en effectief.' Scheermes of wegwerpmachine. Deze optie kan worden toegeschreven aan een ontharingscrème, aangezien sinds de oudheid verschillende mengsels voor ontharing bekend zijn;
De belangrijkste soorten ontharing
  • 'Pijnlijk maar effectief.' Ontharing opties waarbij wassen, andere hete mengsels, koude wasstrips worden gebruikt. Het is onaangenaam, pijnlijk, niet geschikt voor bikini's en ook niet voor dames die vatbaar zijn voor spataderen. Het voordeel is effectief en blijvend. Na de procedure kunt u een maand lang genieten van de gladheid van de huid. Bovendien geven beoordelingen van fans van deze ontharingsoptie aan dat na verschillende van dergelijke procedures de dikte en dichtheid van de vegetatie op de benen aanzienlijk worden verminderd, hoewel niet allemaal;
  • 'Pijnloos maar duur.' Deze groep ontharing moet alle technische knowhow bevatten die in salons wordt uitgevoerd. Dit is echografie en laser- en elos-, fyto-, bio-ontharing. Het zal niet mogelijk zijn om voor eens en altijd van haar af te komen met hun hulp. En als je het echt wilt, moet je minimaal een maand lang elke maand de salon bezoeken en veel geld opmaken.

Depil by TM Byly: een blik vanuit alle hoeken

Elke ontharingscrème maakt deze procedure pijnloos, redelijk eenvoudig en betaalbaar thuis..

En het allerbelangrijkste: het maakt gladde benen mogelijk, 'oksels' zonder zwarte stippen. En de huid is niet beschadigd als een scheermes. De crème bevat al een vochtinbrengende component en er is geen extra olie nodig.

Ontharingscrème Byly Depil tieners

Populaire soorten producten van het Spaanse merk op de markt zijn:

  • ontharingscrème met aloë-extract. Ideaal voor gevoelige, tere huid en dun, dun haar. Dezelfde crème kan worden gebruikt om gezichtshaar te verwijderen;
  • met kukui-olie - voor een droge huid. Werkt als een gewone ontharingsapparaat. En kukui-olie voorkomt veroudering en helpt het huidmetabolisme te verbeteren;
  • met Mona de Tahiti-olie. Hydrateert de huid en is geschikt voor alle soorten;
  • chocoladestrips (Byly Depil effectief & natuurlijk) met cacaoboter zijn geschikt voor de normale huid.

In het assortiment van Labaratorios Byly (Spanje) is er ook Depil Gold wax (gewone strips, wax voor gezichtshaar, voor een bikinizone met toevoeging van cosmetisch goud). Daarnaast is er een speciale warme wax in de vorm van een rollerapplicator, wat erg handig is in huis.

Ook in de productlijn van Byly zijn er speciale ontharingsmiddelen voor het gezicht en "kritische gebieden".

Onthaar Byly warme was voor lichaamsontharing

Fans van radicale maatregelen

Na het lezen van de recensies, zowel over het merk zelf als over de crème, kunnen we gerust zeggen: een hulpmiddel dat de aandacht verdient en niet duur is. Welnu, voor radicale liefhebbers van extreme sporten, dat wil zeggen degenen die de voorkeur geven aan warme was en strepen, staat een vergelijkbare lijn tot uw dienst.

Dergelijke producten worden gepresenteerd in de Gold-serie. Dit is de gouden serie. Alle producten in deze lijn bevatten cosmetisch goud en Effectief & natuurlijk. Deze medicijnen hebben in hun samenstelling:

  • koude en warme was, ontharingsstrips;
  • crème voor ontharing, waarvan de natuurlijke componenten voor elke smaak en geur zijn (perzik, papaja, munt, groene thee, chocolade).

De voordelen van deze tools:

  • herbruikbare strips die worden geleverd met hete was;
  • uitstekende wasbaarheid met warm water;
  • winstgevendheid;
  • kosten;
  • beoordelingen op internet zijn overwegend positief.
Byly Depil Gold Ontharingsproducten

In vergelijking met de crème uit deze serie blijft het voordeel bij de strips in de duur van het resultaat. De rest van de crème is niet erger en natuurlijk pijnloos.

Toepassingsfuncties

De procedure voor het gebruik van crèmes van dit merk is identiek aan andere romige ontharingsmiddelen. Het volgt:

  1. reinig de huid;
  2. een ontharingsmiddel aanbrengen;
  3. wacht 5-10 minuten;
  4. verwijder met een spatel;
  5. bevochtig het onthaarde lichaamsdeel.
  • goedkoop;
  • een divers assortiment voor elke huid met verschillende aroma's en cosmetische toevoegingen (oliën en extracten);
  • specialisatie voor bijzondere gebieden.

Als je haar niet te grof is, dan is crème wat je nodig hebt..

Gezien de beoordelingen is het gebrek aan geld misschien wel het enige - het past niet bij iedereen. Maar hier is alles individueel. Als je pech hebt en de overtollige vegetatie nogal ruw en dicht is, dan zal een romige remedie waarschijnlijk niet helpen. En als het helpt, heeft het een 'thermonucleaire' samenstelling, die vol zit met allergieën en andere huidproblemen. Daarom is het beter om strips te gebruiken.

Geniet van uw procedure en blijvend resultaat.

Gezicht Ontharingscrème BYLY GOLD

  • Gebruiksaanwijzingen
  • Wijze van toepassing
  • Bijwerkingen
  • Contra-indicaties
  • Opslag condities
  • Vrijgaveformulier
  • Structuur
  • Bovendien

Byly Depil Gold - ontharingscrème voor het gezicht, die cosmetisch goud bevat, dat populair is in cosmetica en wordt beschouwd als de beste antioxidant die de huid hydratatie, uitstraling en een gezonde uitstraling geeft.
De crème verrijkt met gouddeeltjes verwijdert ideaal ongewenste haartjes op de meest gevoelige delen van de huid, hydrateert en maakt de huid zacht en fris.
Golden Collagenine behoudt en herstelt de huideigenschappen. Aanbevolen voor alle huidtypes, maar ook voor een zeer gevoelige huid..

Gebruiksaanwijzingen

Cream Byly Gold wordt aanbevolen voor gezichtsontharing, ongewenste ontharing.

Wijze van toepassing

Was het toepassingsgebied met water voordat u Byly Gold-crème aanbrengt. Droog de huid zonder erover te wrijven. Breng de crème met een spatel gelijkmatig aan op het hele ontharingsgebied. Wacht 8 minuten. Verwijder na een bepaalde tijd een kleine hoeveelheid crème met een spatel en controleer op ontharing. Als het haar is verwijderd, moet u alle resten van de crème met een spatel verwijderen en de resterende crème grondig met warm water afspoelen. Als het haar niet wordt verwijderd, laat de crème dan enkele minuten intrekken en spoel daarna af met warm water. Om de huid te drogen. Het wordt afgeraden om de crème langer dan 15 minuten op de huid in het ontharingsgebied te houden.

Bijwerkingen

Bij het gebruik van Byly Gold-crème kan huidirritatie optreden. Was in dit geval de crème onmiddellijk af.

Contra-indicaties

Cream Byly Gold is gecontra-indiceerd op huid met irritatie, wonden, op gebieden met eczeem en wratten.
Breng geen crème aan op de gebieden rond de ogen, neus, borst, oksels.

Opslag condities

Buiten het bereik van kinderen houden..

Vrijgaveformulier

Byly Gold - ontharingscrème voor het gezicht.
1 tube - 20 ml en een speciale spatel voor ontharing.

Structuur

Byly Gold bevat: water, paraffine liquidum, cetearylalcohol, calciumthioglycolaathydroxide, calciumhydroxide, ceteareth-20 natriumhydroxide, heptapeptide-9 acetyl, colloïdaal goud, silica (silica), aroma (parfum), benzylbenzoaat, limoneen, butylfenylmethylpropine linalol.

Gezichtsverwijderaar: welke ontharingscrème is beter - beoordelingen

Meer recentelijk moesten vrouwen hun toevlucht nemen tot een zeer pijnlijke procedure om ongewenst gezichtshaar te verwijderen, namelijk om het te verwijderen met gesmolten suiker.

Deze methode veroorzaakte pijn, irritatie en soms brandwonden op het gezicht. Nu hoef je alleen maar naar de winkel te gaan en een crème te halen, uit te smeren, een paar minuten te wachten - en je bent een schoonheid.

Beoordeling "beste van het beste"

Van het schip tot de bal! We zullen de lezer niet lang kwellen, maar onmiddellijk een objectieve beoordeling presenteren van de beste hulpmiddelen voor het ontharen van een gevoelige en zelfs droge huid:

  1. Byly (bestaat uit 5 kleine sachets met een bereiding van elk 2 ml en dezelfde hoeveelheid geoliede servetten voor huidverzorging na de procedure). Erg populair omdat het makkelijk te gebruiken is. Het probleemgebied moet worden gesmeerd, wacht ongeveer 7 minuten en spoel niet af met koud water.
  2. Diep ontharen van Floresan - de kosten zijn niet hoog, er is geen scherpe en onaangename geur. Het gaat goed om met zachte haren, de tube gaat lang mee. Als de huid problematisch is, kunnen er kleine uitslag of een lichte roodheid optreden. Vóór gebruik is het noodzakelijk om een ​​test uit te voeren - smeer een klein deel van de huid op de pols en houd het op de juiste tijd vast, spoel dan af en observeer de huidreactie gedurende minimaal 24 uur.
  3. Hairoff - bevat kamille en aloë-extract, vitamine E. Het is goedgekeurd voor gebruik op elk deel van het gezicht. Het wordt op een droog oppervlak van het lichaam aangebracht met een speciale borstel, die wordt meegeleverd, na 5 minuten moet het product grondig worden afgewassen met warm water.
  4. Silium voor gevoelige huid - malve-extract wordt toegevoegd aan de gebruikelijke componenten, het product wordt gemaakt in Italië. Een tube is lang genoeg (150 g), er zijn 2 borstels voor het aanbrengen en verwijderen van crème van de huid en een klein zakje met tonic lotion.
    Brush-on Hair Remover Crème voor gezicht - heeft een aangenaam, niet scherp aroma en veroorzaakt geen allergieën. De kit bevat een tube crème, ongeveer 50 ml, en een borstel om het aan te brengen. Goed en verwijdert overtollig haar grondig.

Het nadeel van Byly ontharingscrème is dat het gezichtsoppervlak na de procedure nog steeds rood is en dat er lichte irritatie is. Bovendien worden de haren na verloop van tijd grover en lenen ze zich dan niet voor herhaalde blootstelling.

Om de beste rode tinten van haarkleurmiddelen te evalueren, zal het artikel helpen.

Een rijk kleurenpalet van haarverf Sies helpt u bij het kiezen van de perfecte tint van krullen.

Voor-en nadelen

Om de voor- en nadelen van deze ontharingsmethode te evalueren, moet u de voor- en nadelen van de crème-procedure zorgvuldig bestuderen.

Voordelen:

  • veroorzaakt geen pijn of ongemak;
  • geeft een uitstekend resultaat;
  • betaalbare prijs;
  • spaarzaam effect op de huid;
  • heeft geen invloed op de wortel, maar alleen op het haar zelf;
  • veroorzaakt geen chemische schade aan de huid;
  • geen geur.

Welke haarverf donkere chocolade zelfs de meest kieskeurige schoonheid niet zal teleurstellen, ontdek hier.

Nadelen:

  • na verloop van tijd wordt het haar dikker;
  • heeft geen invloed op de haarbol, dus het resultaat is niet lang;
  • mogelijke irritatie en allergische reacties.

Als er wonden, wratten, puistjes op het behandelde gebied zijn, is het beter om geen ontharingscrème te gebruiken.

Alles over Faberlic haarverf zonder ammoniak lees je hier.

Schat de trendy koude tinten van Estelle haarverf zal het artikel helpen. En het kleurenpalet van Estelle haarkleurmiddelen is hier te zien.

Contra-indicaties

Elke crème voor het ontharen van het gezicht geeft alleen het gewenste resultaat als de haren dun en licht zijn. Ze zijn gemakkelijk vatbaar voor niet-agressieve effecten van de componenten van het product, maar na twee tot drie weken ontstaat dit probleem opnieuw.

De haarbol blijft zitten. Brunettes met een meer merkbaar probleem van een dergelijk resultaat zijn misschien zelfs voldoende voor een paar dagen en moeten het product dan opnieuw aanbrengen of op zoek gaan naar andere methoden.

Bovendien zullen na een tijdje donkere vlekken van nieuw groeiende haren zichtbaar zijn op de huid, die er niet erg aantrekkelijk uitziet.

Voordat u een methode en hulpmiddel kiest, moet u zorgvuldig vertrouwd raken, niet alleen met de kenmerken van het medicijn, de prijs, maar ook met de beoordelingen van degenen die besloten hebben om te experimenteren.

Alles over de voor- en nadelen van Keen haarverf lees je hier.

Haarverven helpt om het beeld stijlvol en veilig te veranderen. Een licht verfrissende tint krullen zorgt voor haartintende verf.

Prijzen en recensies

Hoge kosten zijn geen garantie voor 100% kwaliteit. Maar als u een product kiest voor ontharing, moet u er nog steeds op letten. Ze kunnen immers besparen op het belangrijkste: laboratoriumonderzoek en de kwaliteit van ingrediënten.

MiddelenPrijs, wrijven.
Byly220
Deep depil van Floresan100
Hairoff300
Silium voor gevoelige huid350
Brush-on Hair Remover Crème voor gezicht540

Objectieve meningen van klanten zijn een geweldige manier om een ​​product te kiezen waarmee u het probleem snel en veilig kunt oplossen:

  • Elena, 27 jaar, Tyumen: “Het pistool boven de bovenlip is hier zo moe van dat het lijkt dat het niet zichtbaar is, maar het stoort. Gisteren ging ik naar de winkel voor een handcrème en zag Floresan's Deep depil voor het verwijderen van gezichtshaar. Ik besloot het te proberen. Ik smeerde 's avonds thuis, wachtte een paar minuten en waste het af. De huid boven de lip werd glad en lichtjes rood. Ze smeerde haar gezicht in met room en ging naar bed. 'S Morgens was alles in orde, nu is het al ongebruikelijk zonder haren ".
  • Maria, 35 jaar, Saratov: “Ik gebruik Byly-crème al heel lang voor gezichtsontharing. Tot dusver ben ik blij met het resultaat, maar mijn haren zijn dun en bijna onmerkbaar, ze maken het gewoon echt moeilijk om make-up te doen. En ze smeerde in met room, daarna gewassen en dat is alles, het pistool is weg. En de prijs is niet zo hoog als die van andere analogen ".
  • Sofia, 19 jaar, Moskou: “Ik hou van mezelf, dus ik gebruik alleen Silium-crème om haren op mijn bovenlip te verwijderen. Geen pijn, irritatie, onaangename geur. Slechts een paar minuten en je kunt naar het feest gaan ”.

Spectaculaire transformatie zonder het huis te verlaten - verf Loreal Ombre.

De keuze van de ontharingsmethode is aan de vrouw zelf. Maar het is veel aangenamer als de procedure geen pijn of onaangename herinneringen veroorzaakt. Mooi zijn is altijd gemakkelijk.

Byly Warm Ontharingswas - Beoordeling

Ik ging door met het zoeken naar de beste ontharingsmiddelen en kwam deze pot tegen.

Val dood. Veet rust zeker uit. Perfect ontharend, hoeft niet te worden verwarmd, kan direct uit een blik worden aangebracht, zonder enige moeite, ligt op de huid met een dunne laag. De kit bevat herbruikbare ontharingsstrips (kan worden gewassen, gedroogd en hergebruikt). Maar ik heb eerlijk gezegd een speciaal gekocht in prof. papierwinkel (ik heb een hele rol), toch heeft ze een betere kwaliteit. Het wordt met water afgewassen, maar in principe valt er niet veel af te wassen, omdat er praktisch geen residu op de huid achterblijft. Er is geen irritatie. Voor een bikini (zo niet diep) is ook geschikt. De geur is koel, lekker, delicaat.

Maar er zijn nog steeds minpuntjes - het verbruik is groot, deze pot was amper genoeg voor beide benen (volledig scheenbeen), 250ml. Dat wil zeggen, een behoorlijke uitgave. En de spatel is erg kwetsbaar, gemaakt van dun plastic, bijna onmiddellijk in tweeën gebroken. Gelukkig had ik nog Vitovsky-hout.

En dus is alles super. Adviseren.

13 september 2012

Ja, ik ben vergeten de naam aan te geven - Peach-papaya (er zijn er gewoon verschillende, ik ken de kwaliteit van anderen niet)

WITTE ROOS
Nizhny Novgorod Actief lid

13 september 2012

Waar heb je gekocht, een apotheek, een winkel? Wonderpotten zouden de foto laten zien

13 september 2012

De foto is niet van mij, maar hetzelfde. Ik kocht voor het eerst op internet (op ozon) voor 365 roebel, daarna vond ik cosmetica in een winkel voor 310 roebel... het is onwaarschijnlijk dat ik naar de apotheek moet kijken

WITTE ROOS
Nizhny Novgorod Actief lid

14 september 2012

Genade! Ik begrijp dat één pakket genoeg is voor één keer?

14 september 2012

Nou, ik had het moeilijk genoeg. dus het is beter om een ​​paar potten te nemen

Natalya
Krasnodar Actief lid

15 september 2012

Oh, en ik kocht wasstrips voor het gezicht van dit bedrijf. Ik weet het niet, misschien heb ik ze echt opgewarmd (met een haardroger), maar ze scheurden slecht af. De volgende dag sprongen kleine puistjes over de bovenlip. En door. een week. op dezelfde plek verscheen een grote blaar, die eruitzag als een verkoudheid, die binnen twee weken volledig was verdwenen, plus nog een maand een rode vlek. Dit zijn zulke passies, gezichten. Misschien brandde het, maar het lijkt erop dat de was bij het aanbrengen een aangename temperatuur had. Dit zijn de strepen.

Nu is er alleen hars Ayuna (niet slecht, maar mist veel, als je goed kijkt, moet je meerdere keren), of een pincet.

17 september 2012

Maar ik vind Veet nog steeds leuker. Zijn strips zijn ook herbruikbaar, de spatel is handiger (dat heb je zelf gemerkt). Haar trekt er allemaal uit. En de geur die hij heeft vergeleken met Byly is prettiger voor mij

17 september 2012

Vit is niet slecht, maar het moet wel opgewarmd worden. en het wordt erger aangebracht, je moet de temperatuur bewaken. en hier hoef je niets op te warmen, dus het is sneller en handiger. in het plamuurmes zie ik het probleem helemaal niet, je kunt het tenminste uitsmeren met een lepel))

17 september 2012

hoewel iemand natuurlijk

Ik heb de BylyGold-strips geprobeerd om de haartjes perfect te verwijderen, misschien kreeg het meisje hierboven het niet gewoon of werd het niet op een natte huid aangebracht... alles reinigt perfect voor 5+, en dan is de huid gehydrateerd, goed verzorgd, aangenaam.

Ik heb dit beest ook hier bij Enter gekocht:

Ook goed zijn alle haren zonder problemen verwijderd. De restanten werden afgewassen door watten in cosmetische olie te bevochtigen..

De huid gloeit erna lichtjes op, zoals wanneer je een speciaal gereedschap met een flikkerend effect aanbrengt.

Over het algemeen was ik tevreden

IMHO-strips zijn meer geschikt voor degenen die nog geen wasmethoden voor ontharing hebben gebruikt, professionele was vereist iets meer vaardigheid bij het aanbrengen.

WHITEROSE, genoeg en niet slechts één keer, maar toch 2-3 voor mij.

Natalie, die heb ik voor het gezicht gekocht! ze helpen niet, hoeveel, hoe ze te bewaren? 2 keer dat ik het probeerde, nou, ik beris niets ((((((((((((((((

Naila, misschien heb je het verkeerde type haar genomen? En in je handen verwarmde je de strips, verzacht? dit is belangrijk omdat wasstrips moeten worden verwarmd door lichaamstemperatuur en stroom en vervolgens worden gebruikt. als ze nog steeds niet werken, dan hebben ze er misschien al een. of opnieuw in de winter en de lente gebracht en ze konden bevriezen.

Ik ging door met het zoeken naar de beste ontharingsmiddelen en kwam deze pot tegen.

Val dood. Veet rust zeker uit. Perfect ontharend, hoeft niet te worden verwarmd, kan direct uit een blik worden aangebracht, zonder enige moeite, ligt op de huid met een dunne laag. De kit bevat herbruikbare ontharingsstrips (kan worden gewassen, gedroogd en hergebruikt). Maar ik heb eerlijk gezegd een speciaal gekocht in prof. papierwinkel (ik heb een hele rol), toch heeft ze een betere kwaliteit. Het wordt met water afgewassen, maar in principe valt er niet veel af te wassen, omdat er praktisch geen residu op de huid achterblijft. Er is geen irritatie. Voor een bikini (zo niet diep) is ook geschikt. De geur is koel, lekker, delicaat.

Maar er zijn nog steeds minpuntjes - het verbruik is groot, deze pot was amper genoeg voor beide benen (volledig scheenbeen), 250ml. Dat wil zeggen, een behoorlijke uitgave. En de spatel is erg kwetsbaar, gemaakt van dun plastic, bijna onmiddellijk in tweeën gebroken. Gelukkig had ik nog Vitovsky-hout.

En dus is alles super. Adviseren.

veet ik hou ook niet van! Mijn haren zijn bijvoorbeeld stijf en hij pakt ze helemaal niet. Ik zou mezelf graag zo'n pot willen nemen puur voor de bikinizone.

Byly onthullen beoordelingen

Registreer en ontvang actuele aanbiedingen van onze winkel.

Nu wordt de pagina opnieuw geladen. dank!

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een instructie voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord.

We hebben u een brief gestuurd met instructies voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord.

Telefoon in de regio's van de Russische Federatie: 8 (495) 565-39-16 8 (495) 565-39-16 van 9:00 tot 22:00 uur

Gratis in Rusland: 8 (800) 555-11-81 8 (800) 555-11-81 U kunt een oproep bestellen

Waarom u cosmetica bij ons moet kopen

Maximale hygiëne en huidverzorging.
Sinds 1942 heeft Laboratorios Byly de beste resultaten behaald op het gebied van hygiëne en huidverzorging door gebruik te maken van natuurlijke natuurlijke ingrediënten..

De natuur zelf, haar essentie, heeft ons in staat gesteld om nieuwe hoogwaardige cosmetische producten te ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van al onze consumenten. Ze zijn een stimulans voor excellentie en in de natuur is er altijd een bron van inspiratie voor nieuwe ideeën en producten..

Een garantie voor kwaliteit is een vruchtbare ervaring en ontwikkeling gedurende meer dan 50 jaar en de voortdurende uitbreiding van ons assortiment cosmetica. Maar dat is nog niet alles: Laboratorios Byly heeft een ervaren professioneel team in dienst. Samen hebben we de meest natuurlijke componenten kunnen selecteren om maximale effectiviteit te bereiken: een lijn ontharingsproducten, een reeks voeten- en handverzorging, deodorants.

Beauty Image en Byly Wax Strips: een vergelijkende test

De witte strepen

Om de een of andere reden wordt de zomerperiode als bijzonder geschikt beschouwd voor cosmetische onderwerpen als ontharing, pedicure, bruinen - hoewel ik geen idee heb wat taiga een vrouw zou moeten doen zonder ontharing en pedicure in andere seizoenen, en bruinen (als je het leuk vindt) is op geen enkele manier gecontra-indiceerd in de winter. Maar hoe dan ook, de trend bestaat en ik sluit me bescheiden bij haar aan met het thema ontharing.

Ik heb ooit behoorlijk gedetailleerde instructies geschreven over waxen thuis, ook over de soorten wax. De wasplaten waar ik het vandaag over zal hebben, zijn koude was. Het lijkt op twee platen van een dunne transparante stof zoals cellofaan, alleen steviger, waartussen eigenlijk de was zit. Voordat je de plaat gebruikt, moet je hem opwarmen (de instructies adviseren tussen de handpalmen, maar een hypotoon zoals ik kan de was alleen met je handpalmen bevriezen, dus ik leg hem op de batterij (in de winter) of een handdoekdroger (in de zomer en over het algemeen buiten het stookseizoen). doormidden en neem twee strips met was op elk, die al op de huid moeten worden gedrukt. Lijm de strip in de richting van de haargroei en scheur ze af, houd het vrije uiteinde tegen.


Koude was is de gemakkelijkste, meest amateuristische optie; ze doen geen ontharing in de cabine. Ik raad je sterk aan om ze niet te kwellen met oksels of een bikinizone, omdat het risico op irritatie in deze gevoelige gebieden vrij groot is. Ik vond echter in mezelf een paradoxale reactie van de huid van de benen op dergelijke strips: daar heb ik na koude was helemaal geen irritatie meer, maar na hete, bijvoorbeeld, worden rode stippen een tijdje waargenomen over het hele gebied van het geëpileerde oppervlak. Bovendien groeien de haren op de benen na een koude was langzamer (althans voor mij, "ik zeg niet voor alle Odessa") - daarom gebruik ik het voor mijn benen, terwijl ik de rest van de ontharing doe met hete was. Het duurt ongeveer anderhalf tot twee benen - twee eenzijdige strips (bij regelmatig gebruik - dat wil zeggen niet naar de staat King Kong brengen).

Dit is het voorwoord en nu zal ik het hebben over twee specifieke exemplaren die ik de afgelopen maanden heb gebruikt.

Byly Depil Gold, Byly

Goud maakt deel uit van de wassen van de Gold-lijn - ik begrijp niet helemaal waarom, omdat de verpakking slechts vaag zegt dat goud het meest waardevolle natuurlijke mineraal is. Hoe dit ontharing helpt, ik heb geen idee, maar waarschijnlijk helpt het op de een of andere manier. In een set - 10 dubbelzijdige platen, een ontvettende pre-epilatiedoek en een oliehanddoek voor het behandelen van de huid na ontharing.

De borden veroorzaakten geen klachten; ze werken goed. Servetten na het ontharen leken me een beetje slecht verzadigd - en aangezien er tien strips in de verpakking zitten, zul je zo'n servet zeker meerdere keren moeten gebruiken (als je na het ontharen geen eigen olie hebt voor huidbehandeling, zoals de mijne).

De rest van Byly Gold is redelijk goed.

Geschatte prijs - 320 roebel.

Bandas Corporales A La Cera Fria Aloë Vera, schoonheidsbeeld

Ik weet niet eens waarom ik zo opzichtig werd en de Spaanse naam voor de borden gaf - ja, het merk is Spaans, maar in Rusland wordt het verkocht met een dubbele inscriptie in het Russisch - 'borden met koude was voor het lichaam van Aloë Vera'. Nou, je weet maar nooit, ineens moet je ze in het buitenland kopen?

De compositie bevat 20 enkelzijdige platen met was (geschreven op de verpakking omwille van een rood woord, aangezien het in de praktijk 10 dubbelzijdig zijn), twee doekjes met olie voor huidverzorging na het epileren en - plotseling - een servet met een lotion die de haargroei remt. Ik koop deze borden al vele jaren en het laatste servet kwam voor mij als een verrassing: voordat ze niet in de verpakking zaten. Het is echter niet bijzonder belangrijk: dergelijke middelen werken naar behoren of niet - ze argumenteren nog steeds, en zelfs een enkele aanvraag zal zeker niets helpen.

Ik hou echt van de actiestrips (wat duidelijk is, omdat ik ze al zo lang koop), ze winnen zeker in vergelijking met degene die ik sinds mijn jeugd heb gebruikt. Na hen heb ik helemaal geen irritaties, benen, die worden genoemd, zo goed als nieuw. Ik kan het veilig aanbevelen (hoewel ik je waarschuw dat je een handje moet krijgen voor hetzelfde resultaat - beginners raken vaak geïrriteerd door onervarenheid, het is goed en kan snel worden behandeld).

Geschatte prijs - 350 roebel.

Nou en vooral - een vergelijking van beide exemplaren. Wassen erin zijn zeker anders. Bij Byly is het moeilijker voor sensaties, bij Beauty Image - meer plastic, zachter. Ze worden ongeveer tegelijkertijd verwarmd, ik merkte geen significant verschil op. Met Beauty Image overkwam mij een paar keer een vreemd moment: toen ik de strips afscheurde, bleef er plotseling een flink stuk was achter op de huid en op het cellofaan (of waaruit de strips werden gemaakt) was er een indrukwekkende kaalheid. Toen kon ik de status-quo niet herstellen - deze was plakte niet terug op de plaat. Het gebeurde heel zelden, maar wat was, was, kan ik niet anders zeggen dan.

Wat betreft de complementaire doekjes, hoewel ik er geen behoefte aan heb - ik heb mijn eigen middelen om de huid voor en na het epileren in normale volumes te behandelen - maar objectief zal ik Byly de optie nuttiger noemen. Het is noodzakelijk om de huid te ontvetten voor het ontharen, maar de lotion voor haargroeivertraging is een verwennerij.

Over het algemeen zijn beide soorten waxstrips redelijk goed en huidvriendelijk. Bij keuze is het heel goed mogelijk alleen geleid te worden door de beschikbaarheid in de dichtstbijzijnde winkel.

Heb je zulke strips gebruikt?
Welke vond je leuk, welke niet?

En traditioneel herinner ik je aan de wedstrijd "Schoonheid zal de wereld redden", die wacht op je werk!

Is het de moeite waard om te wachten op het resultaat van Byly Depil Depilatory Cream?

Vrouwen kunnen op verschillende manieren ongewenste vegetatie op het lichaam bestrijden, maar het is de moeite waard eraan te denken dat elk van hen zijn voor- en nadelen heeft. Het vinden van de perfecte methode is simpelweg onmogelijk, maar u kunt er zelf een kiezen die u in bijna alle opzichten tevreden zal stellen. En te oordelen naar de vele recensies, de Byly Depil-ontharingscrème - gaat perfect om met het verwijderen van gehate haren uit absoluut elk deel van het lichaam.

Ontharingscrème is een volledig pijnloze methode die effectief omgaat met ontharing. Onlangs is het in de mode geworden om dergelijke producten te gebruiken in de strijd tegen ongewenste vegetatie, omdat het zowel goedkoop als vrolijk is en het effect van een gladde huid ongeveer een week kan aanhouden..

Als je bang bent voor pijn, heb je niet te veel tijd of heb je simpelweg niet genoeg geld om een ​​dure schoonheidssalon te bezoeken, let op de informatie en recensies van andere meisjes over ontharingscrèmes, die desgewenst in bijna elke winkel op de cosmetica-afdeling te vinden zijn.

Toepassingsfuncties

In de praktijk kun je zien dat de meeste eerlijke seks gehate haren verwijdert door mechanische actie en dat alle middelen kunnen worden gebruikt om het doel te bereiken. Dit omvat een elektrische epilator, wax en shugaring en zelfs folkremedies.

Bij het gebruik van sommige producten, zoals was- en suikerpasta, kunnen bepaalde vaardigheden en behendigheid vereist zijn, dus de meeste meisjes kiezen deze procedure alleen in een schoonheidssalon, waarna ze soepel overschakelen naar thuisgebruik. Deze benadering wordt als correcter beschouwd, omdat het, zonder de technologie van warme of koude was te kennen, vrij moeilijk is om een ​​effectief resultaat te bereiken.

Onlangs kun je vrij positieve recensies vinden over Byly Depil Gold - dit is een reeks speciale hulpmiddelen voor ontharing, die zelfs de meest veeleisende en humeurige meisjes tevreden kan stellen. Het bedrijf van de fabrikant zorgde veel voor en bereidde verschillende producten tegelijk voor, die elk voor een bepaald deel van het lichaam bestemd zijn.

Wasstrips voor het gezicht uit de Byly Depil Gold-serie helpen bijvoorbeeld fijne lijntjes glad te strijken en de huid strakker te maken dankzij de gouddeeltjes die deel uitmaken van het product. Zo'n effect kan niet anders dan indruk maken. En dit blijkt uit beoordelingen van de eerlijke seks die dit product regelmatig gebruiken. In dezelfde prachtige serie kunt u voor uzelf vergelijkbare producten kiezen die geschikt zijn voor het verwijderen van ongewenst haar van andere delen van het lichaam.

Met het begin van de langverwachte tijd van zomervakanties, nemen meisjes steeds vaker hun toevlucht tot harsen. Ten eerste efficiënt en ten tweede snel. Verlies niet uit het oog dat de procedure zelf erg pijnlijk is en als je een lage pijndrempel hebt, is het beter om van tevoren pijnstillers te verzorgen. Of het is net genoeg om de keuze van middelen voor ontharing verstandig te benaderen en uw aandacht te vestigen op de Byly Depil Gold-serie - beoordelingen waarvan bijna alle positieve.

Overweeg de belangrijkste voordelen van het product:

  • Voorbereiding op de procedure vereist geen speciale vaardigheden en kennis;
  • Wax is handig in gebruik;
  • Het effect van een gladde huid houdt vier weken aan;
  • Aangename geur en zachte consistentie;
  • Het gaat goed om, zelfs met korte haren;
  • Na regelmatig gebruik wordt de procedure minder pijnlijk en wordt de haarstructuur dunner;
  • Makkelijk af te spoelen met stromend water..

Ondanks dergelijke voor de hand liggende voordelen, onthoud dat elk gereedschap, zelfs het mildste, een effect heeft op het huidoppervlak en het tot op zekere hoogte verwondt, dus speciale middelen moeten worden gebruikt. Crèmes kalmeren en herstellen de verstoorde huid en geven het ook rust.

Het punt is dat je tijdens het harsen daadkrachtig moet handelen en dat al je bewegingen scherp moeten zijn.

Doordat niet alleen haren, maar ook huid aan de was vastzit, die op het behandelde lichaamsdeel wordt aangebracht, scheurt u bij scherpe bewegingen niet alleen ongewenste begroeiing af, maar ook deeltjes van de opperhuid samen met een strip. Vergeet daarom niet om de huid te verzorgen en te verwennen met speciale crèmes.

Ontharingscrème gebruiken

Ontharingscrème Byly Depil is een heel goed hulpmiddel dat helpt bij de bestrijding van ongewenst haar en bij hun overmatige groei. Zelfs de meest effectieve en verbazingwekkende ontharingscrème wordt omgeven door geruchten die meisjes geloven:

  • Sommige vertegenwoordigers van het schone geslacht beweren dat als je de crème regelmatig gebruikt voor ontharing, het haar dikker en harder wordt. In feite is dit een leugen, de haarstructuur zal helemaal niet veranderen, het blijft precies hetzelfde als voor de eerste procedure;
  • De tweede verklaring zegt dat de actieve componenten waaruit de ontharingscrèmes bestaan, de haarzakjes activeren, wat een versnelde haargroei veroorzaakt. Als je plotseling zo'n verklaring hoort, dan is dit een absolute leugen, aangezien de samenstelling van een ontharingscrème componenten bevat die de haargroei op elk deel van het lichaam vertragen.

In de regel worden middelen voor ontharing gebruikt op die delen van het lichaam waar u geen scheermes kunt gebruiken.

Zo is het verwijderen van gezichtshaar bijvoorbeeld veel voorzichtiger als je hiervoor een speciale crème gebruikt. Als u voor het eerst hebt besloten om deze tool te gebruiken, maar niet weet hoe u dit op de juiste manier moet doen, kunt u de bijgevoegde instructies zorgvuldig bestuderen of de recensies van meisjes op internet lezen.

In feite is er niets ingewikkelds in zo'n procedure. In tegenstelling tot wax, die meer oefening en ervaring vereist, is de crème gemakkelijk en eenvoudig aan te brengen en wordt hij ook afgewassen. Daarom, de eerste procedure, kunt u volledig veilig en zonder hulp van buitenaf kunt u het zelf thuis doen.

En nog belangrijker, overdrijf het niet en houd de crème precies zo op het behandelde deel van het lichaam als aangegeven in de gebruiksaanwijzing, vergeet niet dat de actieve stoffen niet alleen het haar, maar ook uw huid aantasten. Volg daarom de aanbevelingen als u geen lichte verbranding wilt krijgen. Wat is de beste crème of was om te beslissen, het belangrijkste is om de voor- en nadelen van elk van hen zorgvuldig te analyseren en uw uiteindelijke keuze te maken, wat u het resultaat zal opleveren in de vorm van een gladde en aangenaam aanvoelende huid.

Waxstrips voor ontharing: hoe je thuis ontharing doet

Harsen wordt beschouwd als een gemakkelijke manier voor thuisgebruik om ongewenste haartjes te verwijderen. Het is ontworpen voor verschillende delen van het vrouwelijk lichaam. Deze methode is effectiever dan het gebruik van een scheermes of crème en goedkoper dan harsen of shugaring in de salon..

Hoe te kiezen?

Tegenwoordig bieden winkels waxstrips van verschillende fabrikanten. Bij het kiezen ervan kunt u zich laten leiden door verschillende criteria. Voor sommige vrouwen is het merk van het product van belang. De bekendste en bekendste merken zijn:

Houd bij het kiezen van fondsen voor ontharing ook rekening met:

  1. Huid type. Aan producten voor de droge, normale of gevoelige huid worden passende verzorgende componenten toegevoegd..
  2. De grootte van de strips zelf. Ze zijn zowel groot (20 cm) als klein (7 cm) verkrijgbaar. De eerste zijn geschikt voor armen of benen, de laatste voor het waxen van de gezichtszone en het intieme gebied.
  3. Productbestemming. Afzonderlijke strips voor het gezicht of intiem gebied zijn beschikbaar. Deze lichaamsdelen zijn zeer gevoelig en de fabrikant houdt hier rekening mee bij het kiezen van de juiste wax-samenstelling.

Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de aanwezigheid in de lijst met ingrediënten van een wasmengsel van verzorgende componenten. Kamille- of aloë-extract kalmeert de huid, bisabolol is een natuurlijk antisepticum, lavendel en roos verzachten de huid.

Hoe te gebruiken?

In de doos zijn, naast de wasstrips zelf, sachets met in olie gedrenkte servetten ingebed. Ze worden gebruikt wanneer het nodig is om de huid te reinigen van wasdeeltjes die eraan vastzitten..

Om alle haren in het geëpileerde gebied te verwijderen, moeten ze 4-5 mm lang zijn.

Voor waxen moet je je van tevoren voorbereiden. Gebruik een paar dagen voor de procedure een milde scrubpasta. Dit verwijdert de afstervende epidermale cellen, verhoogt de efficiëntie van waxen en verkleint de kans op daaropvolgende haargroei.

Direct voor het ontharen moet de huid met een lotion van de restanten van cosmetica worden verwijderd. Het onthaarde gebied moet worden behandeld met een antiseptische verbinding (Miramistin, Chloorhexidine) om ontstekingen te voorkomen.

Was wordt aangebracht op een schone, uitzonderlijk droge huid. Om een ​​maximale grip op de haren te garanderen, kan een kleine hoeveelheid baby-talkpoeder worden gebruikt..

Elke strip moet voor gebruik licht opgewarmd worden. Het is voldoende om het gedurende 10-15 seconden tussen de handpalmen te wrijven of een warme batterij op te zetten.

De afgewerkte strip is verdeeld in twee delen en wordt op de huid aangebracht, waardoor de haargroei wordt gladgestreken. De was moet voorzichtig op het oppervlak van het lichaam worden gedrukt, zodat het alle haren zorgvuldig vangt.

Het verwijderen van een strip van de huid moet een scherpe beweging zijn, strikt tegen de haargroei. Om dit te doen, wordt ze over de vrije rand genomen en gescheurd. Met uw tweede hand moet u de huid onder het gebied houden waarop de strip is gelijmd om pijn te verminderen en te voorkomen dat de huid wordt verwond. Als een vrouw tijdens het harsen geen talkpoeder aanbrengt, kunnen waxstrips meerdere keren worden gebruikt. Bij herhaald gebruik is het voldoende om ze weer met was naar binnen te vouwen en tussen de handpalmen op te warmen.

Experts raden af ​​om wax tweemaal op hetzelfde deel van de huid aan te brengen om ernstige irritatie of blauwe plekken te voorkomen. Als er individuele haren op het geëpileerde oppervlak achterblijven, kunnen ze met een pincet worden verwijderd.

Na het harsen moet de huid worden ontdaan van sporen van het wasmengsel. Het gebruikt door de fabrikant gemaakte servetten of eetbare plantaardige oliën. Om de irritatie die onvermijdelijk optreedt na het harsen te verwijderen, worden verzorgende samenstellingen ook aangebracht in de vorm van lotion, melk, crème.

Gezichtshaar verwijderen

Met behulp van strips verwijderen ze het pistool boven de bovenlip, verwijderen ongewenste haren in het gebied van de wenkbrauwen, op de wangen. Het is belangrijk om de huid grondig te reinigen voordat u met ontharen begint, make-up te verwijderen en de huid te behandelen met een antisepticum.

Hier worden kleine strips gebruikt, die handig zijn om op kleine delen van het lichaam te gebruiken. In de regel zijn ze beschikbaar voor de gevoelige huid, dus trekken ze de haren met maximale delicatesse naar buiten.

Haar verwijderen met strips in de oksels

Net als bij het ontharen van andere delen van het lichaam, moeten okselholten voor het aanbrengen van was worden verwijderd van sporen van transpiratiewerend middel, droog worden geveegd en behandeld met een antisepticum. Je zult er rekening mee moeten houden dat de haargroei hier in verschillende richtingen gaat, dus je zult ze in verschillende fasen moeten verwijderen.

De huid van de oksels is erg gevoelig, dus het ontharen is pijnlijker dan het waxen van de armen of benen. De procedure wordt bemoeilijkt door het oneffen oppervlak van dit lichaamsdeel. Niet elke vrouw is in staat om zelfstandig de nodige manipulaties uit te voeren, dus om haar in de oksel te verwijderen, moet u de hulp inroepen van iemand van hun vrienden of huishouden. Degenen die niet zeker zijn van hun eigen behendigheid, moeten contact opnemen met de ontharingssalon, waar de meester deze procedure snel, zelfverzekerd en professioneel zal uitvoeren..

Ontharing met strepen op de armen en benen

Gebruik grote strips voor het waxen van handen en voeten. Ontharing vindt stap voor stap plaats totdat het hele gebied van de huid is verwerkt. Vervolgens moet u vanaf het oppervlak sporen van het wasmengsel verwijderen en het verzorgingsproduct aanbrengen.

Kenmerken van het gebruik van strips voor ontharing in de bikinilijn

Het waxen van het intieme gebied met het gebruik van strepen biedt alleen de verwerkingslijn van een klassieke bikini. Voor de totale afvoer van vegetatie in dit gebied is alleen hete was of suikerpasta geschikt. Strips verwijderen vegetatie langs de lijn van slipjes, ze verwerken het binnenoppervlak van de billen. Ook wordt met hun hulp een 'spoor' op de buik geëpileerd. Het is alleen nodig om er rekening mee te houden dat de huid in de bikinizone maximale gevoeligheid heeft, dus voor het begin van de procedure is het logisch om pijnstillers (paracetamol of ibuprofen) in te nemen of de huid te behandelen met Emla-crème, een lokaal anestheticum.

Wasresten verwijderen na ontharing

Na het strippen van de strips blijft er een bepaalde hoeveelheid wasmengsel achter op het lichaam. Het kan niet eenvoudig worden verwijderd met water of zeep - u moet olie gebruiken. Tegenwoordig plaatsen de meeste fabrikanten verschillende servetten gedrenkt in een oliemengsel in een stripverpakking. Je kunt ook gewone plantaardige of cosmetische basisolie (zonder essentiële toevoegingen) gebruiken.

Een andere optie is het kopen van een speciale lotion voor huidbehandeling na waxen, die aanwezig is bij de producten van elk professioneel merk (Aravia, Depiflax, enz.). Gezien het langetermijneffect van elke procedure, zal zelfs een klein flesje van zo'n medicijn lang meegaan.

Hoe u uw huid verzorgt na de procedure?

Zelfs het meest delicate wasmengsel verwondt de huid, omdat het haar met de wortel naar buiten trekt. Microscopische krassen en blauwe plekken blijven achter op het lichaam, die vaak onzichtbaar zijn voor het oog. Daarom is irritatie na de wasprocedure een natuurlijke reactie. Direct na het harsen wordt aanbevolen om een ​​antiseptisch preparaat op het behandelde oppervlak van het lichaam aan te brengen - het minimaliseert de kans dat bacteriën de huid binnendringen.

Als er een ontsteking optreedt, is het raadzaam om salicylzuur, zinkzalf of een ander apotheekmedicijn te gebruiken dat het ontstekingsproces stopt. Voor eigenaren van een gevoelige huid zijn panthenolproducten (crèmes, sprays of zalven) zeer geschikt. Deze stof kalmeert de huid en bevordert de regeneratie. Hier moet ook de voorkeur worden gegeven aan farmaceutische preparaten, in plaats van aan cosmetica..

Voordat u een verzorgende crème of lotion koopt, moet u zich vertrouwd maken met de samenstelling en aanbevelingen voor het gebruik ervan. De voorkeur gaat uit naar producten die bedoeld zijn voor de gevoelige huid, omdat deze meestal hypoallergeen zijn.

Na het harsen kan de huid worden afgeveegd met een afkooksel van geneeskrachtige kruiden die een kalmerende en antiseptische werking hebben. Dit is kamille, calendula, eikenbast.

Gedurende ten minste 24 uur na het harsen mag u de huid niet blootstellen aan de zon (zonnebaden in een zonnebank), bezoek het zwembad. Je moet weigeren warme baden te nemen, een Russisch bad of sauna te bezoeken.

Om de groei van nieuw haar te vertragen, worden speciale remmende medicijnen gebruikt. Ze helpen het interval tussen waxbeurten te vergroten, maar zijn niet in staat het lichaam permanent van vegetatie te ontdoen. Het effect van remmers is gebaseerd op het effect op het follikelembryo: ze remmen de celdeling, die verantwoordelijk is voor de haargroei. In dit geval beïnvloedt de remmer alleen het haar zelf, zonder het epidermale weefsel te beschadigen. Als gevolg van het gebruik van een crème of serum met een vergelijkbaar effect, wordt het haar in het behandelde gebied dun en zwak en kan het gemakkelijk met was worden verwijderd. U hoeft alleen maar te onthouden dat om een ​​dergelijk resultaat te verkrijgen, het remmende medicijn regelmatig moet worden gebruikt. Het eenmalige gebruik ervan zal niet het gewenste resultaat opleveren..

Contra-indicaties

Waxen is een procedure die bepaalde contra-indicaties heeft. Het wordt met name niet aanbevolen voor vrouwen die het uiterlijk van een baby verwachten, vooral niet voor een lange zwangerschap. Gedurende deze periode vindt hormonale herstructurering van het lichaam plaats, waardoor de gevoeligheid van de huid sterk toeneemt. Zelfs vrouwen die gewend zijn aan wax, kunnen tijdens de procedure ongemak ervaren, wat de baby kan schaden.

Je moet geen toevlucht nemen tot waxen en dames die lijden aan rosacea. Hun haarvaten zijn kwetsbaar en broos, ze raken gemakkelijk beschadigd wanneer ze de was afscheuren. Kleine rode bloedvaatjes die zichtbaar zijn door de huid kunnen de aanwezigheid van deze ziekte aangeven. Een vrouw met zo'n probleem moet een andere methode kiezen om met haar om te gaan.

Wees voorzichtig met wasstrips voor diegenen die bloedverdunnende medicijnen gebruiken, diabetes of flebitis hebben, van plan zijn om haren uit delen van het lichaam te verwijderen, waar ze eerder antikankertherapie hadden gekregen. In dergelijke gevallen moet de mogelijkheid van harsen met uw arts worden besproken..

Je moet harsen niet combineren met sterke exfoliërende medicijnen. Deze omvatten bijvoorbeeld salicyl- of alfahydroxyzuren. Ze verwijderen actief dode epidermale cellen, maken de huid dun en gevoelig. Bij blootstelling aan een wasmengsel is de kans op ernstige irritatie, blauwe plekken of zelfs bloeding groot. Voordat u gaat harsen, moet u stoppen met het gebruik van dergelijke medicijnen. Hoe hoger de concentratie van de werkzame stof erin, hoe langer deze pauze zou moeten zijn.

Waxen mag niet worden gedaan voor degenen die eerder alcohol hadden misbruikt of cafeïne hadden ingenomen. Als stimulerende middelen verhogen deze medicijnen de gevoeligheid van de huid en kunnen ze na de procedure tot ernstige irritatie leiden. Om dezelfde reden mag alcohol niet 'voor moed' worden ingenomen, in de hoop de pijn bij het harsen te verminderen. Voor deze doeleinden moeten pijnstillers worden gebruikt..

Houd er rekening mee dat zelfs een gezond persoon geen was mag aanbrengen op gebieden met geïrriteerde, ontstoken, verbrande of beschadigde huid. Het is onmogelijk om die delen van het lichaam uit te harden waar er uitslag, herpes, acne is en het littekenproces van wonden aan de gang is. Het is onaanvaardbaar om een ​​wasmengsel aan te brengen op moedervlekken, papillomen, wratten.

Wanneer Botox of collageen op een deel van het lichaam werd geïnjecteerd (meestal op het gezicht), is harsen pas mogelijk na 4-7 dagen.

Met speciale zorg wordt waxen uitgevoerd in gebieden met verse tatoeages. Het is noodzakelijk om na het tekenen ongeveer drie maanden te wachten (bepaald door de individuele kenmerken van de huid). Dan is het epileren van getatoeëerde delen van het lichaam met een wasmengsel acceptabel, maar aan bepaalde voorwaarden moet worden voldaan.

Ontharingscrèmes: educatief programma voor beginners

Het verwijderen van onnodige “vegetatie” uit het lichaam met behulp van ontharingscrème heeft de voorkeur van veel meisjes die geen irritatie willen verdragen die overblijft na het gebruik van een scheermes of met pijn - een onveranderlijke metgezel van ontharing (methoden waarbij haren van de wortel worden verwijderd). Wat is de specificiteit van deze methode, hoe effectief en veilig is deze?

Samenstelling en werkingsprincipe

Elk haar op het menselijk lichaam bevat een speciaal eiwit - keratine, en in elke ontharingscrème zit een actief ingrediënt (meestal calciumthioglycolaat), dat dit eiwit vernietigt. Dat wil zeggen, onder invloed van een chemisch middel wordt de structuur van het haar verbroken en breekt het letterlijk.

Het proces heeft geen invloed op de bol, dus na 3-5 dagen verschijnt er verse "vegetatie". De werkzame stof van de crème dringt echter nog steeds ondiep onder de huid door, dus het blijft iets langer glad dan bij gebruik van een scheermes, wanneer het haar direct boven het oppervlak van de opperhuid wordt geknipt.

Naast de actieve component bevat de crème meestal:

  • verzachtende middelen - stoffen die het effect van een agressief ingrediënt op de huid enigszins verzachten;
  • verzorgende componenten (aloë, kamille, calendula, enz.);
  • calcium- en natriumhydroxiden, waardoor een medium wordt gevormd dat de efficiëntie van de actieve component verbetert;
  • stabilisatoren toegevoegd om de structuur van het product te verbeteren;
  • conserveringsmiddelen die de levensduur verlengen.

Agressieve chemicaliën in de crème en geven het product een specifieke, doordringende geur. Moderne fabrikanten hebben geleerd om dit "aroma" te verzachten, hoe duurder het product, hoe ruik het meestal prettiger is.

Het gebruik van ontharingscrème heeft duidelijke voor- en nadelen. Het algemene beeld wordt gegeven in de onderstaande tabel..

Tabel: voor- en nadelen van de methode

voorsMinpuntjes
  • Pijnloosheid van de procedure;
  • gebrek aan irritatie;
  • de mogelijkheid om zelfs zeer korte haartjes te verwijderen (u hoeft niet te wachten tot ze teruggroeien, zoals bijvoorbeeld shugaring of harsen vereist);
  • na verloop van tijd worden de haren lichter, zachter, zeldzamer;
  • de mogelijkheid van onafhankelijk gebruik thuis;
  • het ontharingsproces kost weinig tijd;
  • Met een breed scala aan producten kunt u de juiste vinden op basis van uw individuele verzoek..
  • Na 3-5 dagen moet de procedure worden herhaald;
  • oneconomische consumptie (het middel wordt in een dikke laag aangebracht op het hele oppervlak bedekt met haren);
  • agressief effect op de huid;
  • haren die te stijf en dik zijn, worden mogelijk niet verwijderd.

Een paar jaar geleden gebruikte ik ontharingscrèmes. Eén tube was voor mij ooit genoeg om de benen, oksels en bikinilijn te “reinigen”. Ik moest de sessie elke 4 dagen herhalen, dus er werd die zomer veel geld uitgegeven aan ontharing. Vervolgens weigerde ik het product op mijn voeten te gebruiken, dit verbeterde de situatie enigszins.

Video: voors en tegens van het gebruik van ontharingscrème

Contra-indicaties en bijwerkingen

Verre van de natuurlijke samenstelling van het product vereist speciale zorg bij het gebruik van het product. Het wordt aanbevolen om het gebruik van ontharingscrème tijdens zwangerschap en borstvoeding te staken, evenals bij:

  • dermatologische pathologieën, inflammatoire en infectieuze huiduitslag;
  • neiging tot allergische reacties;
  • luchtwegaandoeningen (inclusief astma);
  • open schade aan de opperhuid;
  • te droge en gevoelige huid.

In sommige gevallen (vaak bij oneigenlijk gebruik) kan het gebruik van het product ongewenste manifestaties veroorzaken:

  • brandwonden;
  • pigmentatiestoornissen in sommige delen van de opperhuid;
  • roodheid, huidirritatie.

Als er na het aanbrengen van de crème een sterk branderig gevoel is, moet u het product onmiddellijk afspoelen, zonder te wachten op het einde van de periode die wordt vermeld in de instructies.

Voordat u de crème voor ontharing gebruikt, moet u een allergotest uitvoeren. Breng 3-5 minuten een beetje geld aan op de elleboogbocht, wacht een dag. Als de huid niet reageert met ongewenste reacties (irritatie, roodheid, peeling, verbranding, etc.), kunt u de tool gebruiken.

Hoe een crème te kiezen

Bij het kiezen van een tool moet u rekening houden met:

  • huidkenmerken - bijna alle fabrikanten hebben een productlijn die geschikt is voor een droge, gevoelige huid;
  • eigenaardigheden van haren - donkere, stijve haren kunnen niet met klassieke middelen worden verwijderd, u moet formuleringen zoeken die speciaal zijn ontworpen "voor ernstige gevallen";
  • het behandelde gebied - voor de oksel- en bikinilijn zijn er speciale series crèmes voor gevoelige gebieden, deze zijn meestal duurder, maar ook veiliger voor de huid en slijmvliezen;
  • samenstelling - naast de vernietiger moet de crème verzorgende componenten bevatten (plantaardige oliën, extracten van kamille, calendula en andere kruiden, aloë-sap, enz.);
  • kosten - hoewel, volgens beoordelingen, de prijs van ontharingscrème niet altijd een indicator is voor de kwaliteit ervan, moet u niet de goedkoopste producten kopen: in de meeste gevallen bevatten ze geen stoffen die het effect van het actieve bestanddeel op de huid minimaliseren.

Wat bieden moderne fabrikanten? Onderstaande tabel is een overzicht van de meest populaire tools..

Tabel: overzicht van populaire tools

TitelKenmerkenGeschatte kosten begin 2018 (in roebels)
Eveline "Ontharingscrème Ultralight 9 in 1"
  • Hoogwaardige hydratatie;
  • geschikt voor gevoelige huid;
  • betaalbare kosten;
  • sommige recensies bevatten informatie dat de tool de haargroei een beetje vertraagt.
100-150
Byly Depil "Hydraterende ontharingscrème met Kukui-olie"
  • Het veroorzaakt geen ongemak tijdens de procedure;
  • geschikt voor droge huid.
100-120
Vitex "Delicate ontharingscrème voor gevoelige huid met aloë vera"
  • Heeft een zachte invloed op de huid;
  • zorgt voor een goede hydraterende werking;
  • geschikter voor lichte, dunne haren.
80-100
Lady Caramel "Crème voor lichaamsontharing onder de douche"
  • Geschikt voor nat ontharen tijdens het douchen;
  • handelt snel;
  • niet geschikt voor gevoelige huid.
150-160
Tanita “Crème voor het ontharen van gevoelige gebieden”
  • Geschikt voor het verwerken van gevoelige gebieden;
  • heeft een aangenaam aroma;
  • zorgt voor een verzachtend effect op de huid;
  • laat geen plakkerig gevoel achter.
100-120
Veet productlijn
  • Het is gemakkelijk om een ​​product te kiezen dat geschikt is voor het type huid en de mate van haarstijfheid;
  • hoge efficiëntie;
  • snelle actie;
  • de kosten zijn iets hoger dan bij de meeste analogen;
  • in de samenstelling van crèmes een groot aantal verzorgende componenten;
  • een van de nieuwe producten is een ontharingscrème onder de douche, die wordt verwijderd met een speciale spons, niet met een spatel.
250-500
Crèmes van Sally Hansen
  • Geschikt voor gevoelige huid;
  • zuinig verbruik;
  • praktisch geurloos;
  • de meeste producten worden verwijderd met een vochtige spons, die comfortabeler is voor de huid dan met een spatel.
200-500
Cliven “Ontharingscrème”
  • Bevat componenten (lanoline, glycerine, amandelolie) die de huid hydrateren;
  • aangenaam aroma;
  • gemakkelijk aan te brengen consistentie;
  • effectief tegen donker, grof haar.
350-500
Gereedschap van Velvet
  • Betaalbare kosten;
  • verwijder zelfs donker, stug haar;
  • oneconomisch besteed;
  • slechte geur.
100-150
Silium "Ontharingscrème"
  • Geschikt voor overgevoelige huid (extract van malve voorkomt irritatie);
  • zuinig verbruik;
  • eenvoudig aan te brengen.
250-400

Video: ontharingscrème review

Hoe toe te passen

Elke crèmefabrikant gaat vergezeld van instructies die een duidelijke volgorde van aanbrengen van het product beschrijven, en deze aanbevelingen moeten strikt worden opgevolgd om bijwerkingen te voorkomen.

reglement

Om het gebruik van ontharingscrème zo veilig en effectief mogelijk te maken, moet u eenvoudige aanbevelingen volgen:

  • gebruik geen zeep, douchegels, bodylotions, deodorants gedurende enkele uren voor en na de procedure;
  • laat de samenstelling niet langer op de huid achter dan gespecificeerd in de instructies;
  • gebruik het product niet voor het ontharen van de diepe bikinilijn, om het slijmvlies niet te beschadigen;
  • Breng het product niet aan op moedervlekken, wratten, papillomen;
  • handen grondig wassen met zeep na het werken met crème;
  • laat het product niet in de slijmvliezen komen, als dit gebeurt, spoel dan onmiddellijk met veel warm stromend water;
  • binnen 1-2 dagen na de sessie niet zonnebaden, geen baden en sauna's bijwonen;
  • breng het medicijn niet meer dan 1-2 keer per week aan.

Het wordt afgeraden om permanent een ontharingscrème te gebruiken, omdat dit de conditie van de huid nadelig kan beïnvloeden..

Beschrijving van de procedure

Meestal volgt het gebruik van de tool het volgende algoritme:

  1. neem een ​​douche (zonder wasmiddel), veeg droog;
  2. breng de crème in een dikke laag aan met een spatel in de richting van de haargroei;
  3. wacht 3-10 minuten (zie de instructies voor de tool);
  4. verwijder de crème, samen met de vernietigde haren, spatel, verplaats het schouderblad tegen haargroei;
  5. was de restanten van het product af door een warme douche te nemen zonder zeep of douchegel te gebruiken;
  6. droog vegen, breng een verzachtende crème of lotion aan op de behandelde huidzones.

Na de ingreep wordt aangeraden om een ​​tijdje zonder ondergoed rond te lopen, zodat de huid tot rust komt door het aantrekken van een badjas of losse kleding gemaakt van natuurlijke materialen..

Video: epileercrème aanbrengen

Recensies

Ik gebruik Velvet crèmes al 10 jaar, de beste combinatie van prijs en kwaliteit. Over het algemeen veroorzaakten ze van alles wat ze probeerden in de bikinizone geen irritatie en andere problemen, alleen een trimmer en ontharingscrème. Maar de trimmer laat hennep achter, maar de crème verwijdert het haar perfect. Ontharingscrème is een akelige zaak, aanbrengen, wachten... 15 minuten, de crème verwijderen. Maar dan geen probleem. Natuurlijk groeit het haar terug en na een paar dagen verschijnen de haren, uiterlijk na een week moet de procedure worden herhaald. MAAR! geen irritatie, roodheid of ingegroeide haartjes! De schop voor ontharing is erg handig, 100 keer beter dan degene die naar Vit gaat. Maar als je de voorkeur geeft aan een andere vorm, dan kun je die gebruiken van een andere crème.De kosten zijn klein, ik heb 5-10 keer een tube nodig, afhankelijk van de gebruiksfrequentie. Hoe vaker, hoe minder haar is gegroeid, hoe minder crème nodig is), de logica is eenvoudig. Zorg ervoor dat je het bedekt met huishoudfolie over de crème. Zo wordt het haar beter verwijderd, is het verbruik minder en bestaat er geen gevaar dat de crème terecht komt waar het niet nodig is of ingesmeerd.

Julia

http://irecommend.ru/content/super-podkhodit-ne-tolko-dlya-depilyatsii-no-i-dlya-manikyura

Vandaag heb ik Vit geprobeerd met Aloë Vera en Vitamine E, een hele goede crème. Houd ongeveer 10 minuten vast, spoel dan geleidelijk af in de bikinilijn en herhaal dit dus 2 keer. 99% van de haren zijn verwijderd. Erg blij met het resultaat.

Olyasha

http://www.woman.ru/beauty/body/thread/3890975/

Ik heb enorm veel van deze crèmes geprobeerd! Ik kocht zowel in Rusland als in Europa. Het resultaat was niet altijd tevreden. En toen kwam ik deze crème van het merk Eveline Cosmetics tegen. Ik kocht het in een winkelvriendin - de exacte naam is "Ultranozhny-crème voor het ontharen van gevoelige zones. Oksels, handen, bikini's. ' Ik bracht de crème aan, wachtte 5 minuten en verwijderde deze voorzichtig met een spatel uit een klein gebied. De haren bleven op hun plaats) De instructies zeggen dat als dit gebeurt, u de crème op de huid moet laten, maar niet meer dan 10 minuten vanaf het moment van aanbrengen. Ze wachtte nog 5 minuten en verwijderde alle aangebrachte room. De haren werden verwijderd, maar niet volledig) De resterende crème werd afgewassen met een nat washandje en gewassen met water bij kamertemperatuur. Na al deze procedures was de huid erg geïrriteerd en ontstoken, in tegenstelling tot alle verklaringen en opschriften op de buis. Ik heb niet geëxperimenteerd met de bikinizone. Ik was bang voor nog meer irritatie dan na het aanbrengen van de oksels op de huid. Ik kan niet zeggen dat ik de crème niet lekker vond, het doet zijn functies goed genoeg, maar ik realiseerde me voor mezelf dat het niet de moeite waard is om zulke experimenten op mijn huid te doen. Ik zal de gebruikelijke middelen blijven gebruiken die ik gebruikte voordat ik deze crème kocht.

viker

https://otzovik.com/review_5874092.html

Voor pijngevoelige meisjes is ontharingscrème redding. Als u echter voor deze ontharingsmethode kiest, moet u de voorkeur geven aan producten van gerenommeerde fabrikanten en de instructies duidelijk volgen. Bovendien is het niet de moeite waard om constant toevlucht te nemen tot het gebruik van agressieve middelen om de jeugdigheid en schoonheid van de huid jarenlang te behouden..

Lees Meer Over Laser Ontharing