Hoofd- Fotoepilatie

Veilige beoordelingen van haarverlichting

Moderators: anoniem, schoonheidsbeheerder

Wat is de veiligste verhelderende verf?

Nieuweling

  • Berichten: 39
  • Aangemeld: vr 15-feb-2008 23:59
  • Profiel
  • Naar de top
  • Meld deze post
  • Informatie

God

  • Berichten: 11.805
  • Geregistreerd: za. 30 juli 2005 19:04
  • Profiel
  • Naar de top
  • Meld deze post
  • Informatie

Nieuweling

  • Berichten: 39
  • Aangemeld: vr 15-feb-2008 23:59
  • Profiel
  • Naar de top
  • Meld deze post
  • Informatie

VIP

  • Berichten: 2050
  • Geregistreerd: vr 07 oktober 2005 17:43
  • Locatie: Istanbul, soms Moskou
  • Profiel
  • Naar de top
  • Meld deze post
  • Informatie

verlichting met 4-5 tonen - dit is al "gevaarlijk"! en "minder" of "meer" met een dergelijke verlichting, het haar kan niet verslechteren - ze verslechteren gelijkmatig, omdat verkleuren op dit niveau. Het is noodzakelijk om 12% uit te smeren met ammoniak, tenminste vanuit het hart, om 5 tonen lichter te maken, en het minste kwaad is tinting.
2. Bio-laminering. De essentie van bio-lamineren is dat het haar bedekt is met een soort cellulose film die het haar tegen beschadiging beschermt, het volgzamer maakt en het snel wegspoelen van kleur voorkomt (zie glazuur)
3. Elutie. Het doel van deze procedure is voornamelijk vlekken, geen behandeling. Maar kleuring is veilig, omdat oxiderende stoffen niet zijn inbegrepen en de actie is gebaseerd op de principes van de natuurkunde. De verf “verkoelt” gewoon de poreuze delen van het haar, maakt het glad en maakt het dikker. Hierdoor wordt het haar niet vernietigd, maar eerder hersteld.

Ik heb links voor je meegebracht, omdat beglazing werd daar in detail beschreven en raakte bio-laminaatkwesties aan

God

  • Berichten: 11.805
  • Geregistreerd: za. 30 juli 2005 19:04
  • Profiel
  • Naar de top
  • Meld deze post
  • Informatie

Nieuweling

  • Berichten: 39
  • Aangemeld: vr 15-feb-2008 23:59
  • Profiel
  • Naar de top
  • Meld deze post
  • Informatie

Goeroe

  • Berichten: 5931
  • Geregistreerd: za 23 juli 2005 18:40
  • Uit: St. Petersburg
  • Profiel
  • Naar de top
  • Meld deze post
  • Informatie

Nieuweling

  • Berichten: 36
  • Geregistreerd: ma 04 februari 2008 18:20
  • Profiel
  • Naar de top
  • Meld deze post
  • Informatie

God

  • Berichten: 11.805
  • Geregistreerd: za. 30 juli 2005 19:04
  • Profiel
  • Naar de top
  • Meld deze post
  • Informatie

Nieuweling

  • Berichten: 39
  • Aangemeld: vr 15-feb-2008 23:59
  • Profiel
  • Naar de top
  • Meld deze post
  • Informatie

God

  • Berichten: 11.805
  • Geregistreerd: za. 30 juli 2005 19:04
  • Profiel
  • Naar de top
  • Meld deze post
  • Informatie

Bedankt. Het is erg moeilijk geworden om Londa hier te vinden. Ik probeer te zien.
Ik heb deze "sneeuwstoot" ooit lang gekocht, maar toen was het geen Palette, maar LIVE XXL. Het was de enige kleurstof die mijn haar een platinakleur gaf. Maar nu is deze serie stopgezet en in plaats daarvan Pallet.
Kijk eens iets anders.
Ik zal Londa niet vinden, ik zal waarschijnlijk "Highlighting" Safira kopen.

Goeroe

  • Berichten: 5931
  • Geregistreerd: za 23 juli 2005 18:40
  • Uit: St. Petersburg
  • Profiel
  • Naar de top
  • Meld deze post
  • Informatie

het haar viel, nu ben ik geverfd met safira - de beste haarconditie

Old Timer

  • Berichten: 731
  • Geregistreerd: ma 12 juni 2006 14:19
  • Profiel
  • Naar de top
  • Meld deze post
  • Informatie

Ik was geschilderd. Ik vond het echt niet leuk. Zwakke kleine schoonheid. Het leven wordt verwijderd door vuil. Het wordt gebruikt met de osidant 12% en, IMHO, van de 4-5 door de fabrikant beloofde tonen, geeft het eerlijke 4!

Ofwel de Vell-affaire. Het verheldert en neutraliseert rood-gele pigmenten beter. Ik heb het over de Blond Special-serie. Mijn mening is dat het sterker is en de beloofde 5 tonen geeft.

Loreal heeft ook een ontkleurende pasta zonder ammoniak. Zoals een revolutionaire uitvinding haar niet doodt.
Ik vond het echt niet leuk. Hij verwijdert het leven helemaal niet. Het werk is vreselijk. Ik heb zo'n homo nog niet ontmoet. Ik kan deze verf precies in één woord noemen - klonterig!
Nep uitgesloten. Alles werd gekocht in een Duitse kapperszaak.

Eigen

  • Berichten: 127
  • Toegetreden: do 11 jan 2007 18:46
  • Komt uit: Beieren
  • Profiel

Haarverlichter - een lijst met goed en veilig

Elk meisje denkt minstens één keer in haar leven na over hoe ze opnieuw moet schilderen in een blondine. We raden u aan om te overwegen welke haarverlichter beter is, wat de natuurlijke alternatieven zijn voor professionele producten en hoe u een verf kiest voor het bleken van een pistool op uw gezicht.

Verduidelijkingsprincipe en waarschuwingen

Ons haar is een laag schubben die het hoofdgedeelte van het slot omhullen. Weegschalen zijn verantwoordelijk voor de bescherming van het haar, de structuur en conditie. Tijdens het kleuren of verkleuren, dringt de verf door de vlokken en sommige formuleringen en in de hoofdstructuur, waar ze ofwel de toestand van melanine veranderen (een natuurlijk kleurpigment) of de hoeveelheid verminderen (dit is hoe verkleuring wordt bewerkstelligd).

Er moet meteen worden opgemerkt dat deze actie zowel thuis als in de salons niet onschadelijk kan zijn. De belangrijkste reden voor deze conclusie is dat de sloten in ieder geval worden gedraineerd, dunner en een aantal stoffen verliezen die nodig zijn voor normale groei - dit is collageen en keratine. Dit geldt vooral voor meisjes die in één sessie van donkere tinten naar blond willen. U moet erop voorbereid zijn dat u een bepaald percentage sloten verliest.

Na blootstelling aan elke kleursamenstelling verandert de structuur van het haar. Het wordt poreus, als er geen manier is om het lichaam te helpen herstellen, dan kan zo'n experiment beladen zijn, zo niet alopecia, dan een aanzienlijk verlies van krullen in en hun verzwakking.

Tips voor het gebruik van een haarzuiveraar:

  1. Voordat u een kleurmiddel op het hele oppervlak van het hoofd gebruikt, moet u een experiment op een klein deel van de huid uitvoeren. Dit is nodig om de samenstelling te controleren op perceptie van uw huid;
  2. Voor eerder gekleurde lokken, verzwakt, zeldzaam, moet je een zachte, zachte compositie gebruiken;
  3. Voor haarbleking heeft u 2 procedures nodig, haast u niet, u kunt experimenten met uzelf niet vaker dan eens in de twee weken herhalen;
  4. Elk product heeft een individuele instructie, belichtingstijd, belichtingsbereik. Het is noodzakelijk om strikt de regels te volgen die erin zijn aangegeven.

Video: haar lichter maken met Syoss
https://www.youtube.com/watch?v=PGOwAWKq1Cw

Merkoverzicht

Om te kiezen welke haarzuiveraar het beste is, hebben we besloten om een ​​beoordelingstabel van populaire producten te maken, de selectiecriteria waren recensies op vrouwenforums, meningen van experts en prijzen:

NaamNotitie
SYOSS witmaker voor beschadigd en broos haarSjös is een van de meest populaire witmakers. Maar helaas past het niet op beschadigd haar.
Acme kleur Super Blond en Acme kleur Arctic Energy BlondAkmi Color and Watercolor bevat geen ammoniak, het verheldert met behulp van speciale zuurstof en veilige componenten voor krullen.
actief gebruikEen redelijk veilige samenstelling, we verkopen alleen in online winkels, directe leveringen vanuit de VS, bevatten naast oxidatiemiddelen vitamines en mineralen die nuttig zijn voor haar.
Avon Advance-techniekenLichtgewicht geur met een goede geur. Het combineert goede prijs / prestatie-eigenschappen, maar is niet helemaal veilig..
Alfaparf milanoBekend voor het verlichten van maximaal 6 tonen, niet geschikt voor beschadigde en dunne lokken..
BES-poederHet poeder is vergelijkbaar met supra, maar geeft geen geelheid, droogt krullen, na gebruik hebben ze zeker speciale zorg nodig.
CHI Blondste blondeDankzij de zachte werking kan het worden gebruikt om het haar op de handen lichter te maken..
Artcolor BlondeaBlondea is een bekend bedrijf op de Russische markt, het fleurt goed op, is geschikt voor normaal en vettig haar.
PHYTOcosmetische Lady BlondenHet bevat natuurlijke ingrediënten, waaronder citroen- en kamille-extract, dat bijna onschadelijk is, maar soms allergieën veroorzaakt door citrus.
Supermash Blondex Master LUXBlondex mag alleen worden gebruikt door meisjes met goed, sterk haar. Niet toegepast op de wortels, zoals verbrandt ze sterk.
C: EHKO C: ehko Super BlondSenko witmakers worden als professioneel beschouwd, maar staan ​​als gewone verven. We raden u aan om onmiddellijk een reeks fondsen te kopen.
Blond extreemHet geeft een extreem felle kleur, is goedkoop, maar verbrandt de lokken erg, het kan niet worden gebruikt op eerder gebleekt haar.
Intensieve witmaker Faberlic Super BlondSterk Faberlik verandert snel elke kleur in wit, geeft niet (of zeer zelden) geelheid, waarna het na een week opnieuw kan worden geverfd.
Schwarzkopf professioneel blondSchwarzkopf is het bekendste bedrijf op onze markt, het kan op verschillende soorten haar worden gebruikt, u kunt de kleur kiezen op basis van de staat van de lokken.
Olie Indola Douceur BlondMinimaal schadelijk, bevat omega-zuren, effectief vlekken, voornamelijk aanbevolen voor droog haar.
Quadrille Intensiv BlondDit bedrijf voegt activa toe in de vorm van zuurstof, plantenextracten en andere stoffen. Er zijn gevallen van allergische reacties..
Venita Witte Henna Blonde HennaHet kan worden toegeschreven aan natuurlijke remedies, dit poeder zal donker haar niet verlichten, maar het zal het licht prachtig verduisteren, het highlight-effect creëren.
Schwarzkopf igoraIgor Clarifier wordt door veel salons gebruikt, professionele haarverfmeesters gebruiken het vaak voor eenmalige harde blootstelling.
FarmaVita LEVEN VERLICHTENDE OLIEPharmaVita is de meest onschadelijke manier om je haar een paar kleuren lichter te verven, werkt met olie, omdat het de vlokken onmiddellijk verzadigt met peptiden en kerotines.
1000 Selectieve EVO Oligomineral BlondDe Selective-serie bevat spray, poeder, lotion, balsem na het schilderen. Kan direct een lichtbruine kleur maken van een brunette, maar erg hard.
L’OREAL Voorkeur FeriaLoreal verven zijn semi-professioneel, verkleuren perfect, drogen geen krullen op, kunnen rode pigmenten verwijderen.
Haarbedrijf nulVrouwenforum raadt aan om dit poeder op het lichaam en haar te gebruiken, zachte, maar sterke, effectieve bleekmiddelen, het kan 2 tot 4 behandelingen duren, afhankelijk van de initiële tint.
Wella blondorVella is relatief goedkoop, schildert goed en onderscheidt zich door het feit dat het zelfs op grijs haar effectief werkt..
OXY PlusDit is een superverf om snel uit een donkere kleur te komen, gebruikt voornamelijk zuurstof, waardoor de pigmenten van zelfs donkere verf worden verwijderd.
Speciale Estel S-OSEstelle (Estelle) is een gel-clarifier, deze serie wordt gebruikt voor zeer stug haar, slecht geverfd.
MISS SOLVEXSUPER BLONDSolveks is een geweldige manier om de kleur van krullen bijna onmiddellijk na het schilderen te veranderen, zachte ingrediënten helpen zelfs beschadigde krullen lichter te maken.
IRIDA NEVA ultrablondDeze reiniger is een moderne supra voor haar, je moet er heel voorzichtig mee zijn, het kan krullen uitbranden.
Londa blonderingspoederLonda combineert, net als Rocolor, opmerkelijk prijs-kwaliteit. Je mag van haar geen snel resultaat verwachten in de vorm van een platinablonde, maar donkere verf zal snel verdwijnen.
MATRIX V-LightMatrix is ​​een zeer goede witmaker, ook opgenomen in de lijst van semi-professional.
Kapous bleekcrème en Kapous bleekpoederKapus-crème wordt zachtjes helderder, kost ongeveer 200 roebel, maar het resultaat is gegarandeerd.
Professionele haarverlichter Garnier ЕО Super Blonde (Garnier)Voordat u met Garnier opheldering krijgt, moet u de perceptie van het product met haar controleren. Controversiële beoordelingen, want veel haren vielen recht uit de wortels.

Controversiële, maar voor het grootste deel goede meningen over dergelijke zuiveraars ESTEL SOLO Super Blond en ESTEL Vital only Blond, Palet Fitolinia, Vivasan Sanotint, Blondex, Dual-Purpose Lightener Paul Mitchell, Essem hair 3d studio, Solvex, Revlon, Blond Variete, Lisap -Irk, Perfect Mousse, Sally Hansen, Impression Plus 0 Blond, Prestige 200, Concept, DUCASTEL SUBTIL BLOND, Goldwell New Blonde.

Veilige haarverlichting

Het resultaat hangt af van de initiële haarkleur en van de frequentie van het gebruik van natuurlijke recepten. Dat wil zeggen, u kunt het verlichtende effect versterken bij elk nieuw gebruik van het recept..

Honing + olijfolie
Meng een half glas honing en dezelfde hoeveelheid olijfolie in een kom. Honing mag niet erg dik zijn, zodat het mengsel homogeen is.

Breng een zuiverende “crème” aan op het haar of op individuele lokken. Zorg ervoor dat de lokken de rest van het haar niet raken (gebruik hiervoor plasticfolie of wattenbolletjes). Bedek je hoofd met polyethyleen. Houd het mengsel minimaal een half uur op je haar..

Waterstof peroxide
Giet peroxide en water in gelijke hoeveelheden in de fles. Week wattenbolletjes in de vloeistof en behandel de lokken die je lichter wilt maken. Blijf 30 minuten op het haar. Maar niet meer dan 40 minuten, het beschadigt het haar.

Kaneel
Neem 3 eetlepels kaneel en 4 eetlepels gewone haarconditioner. Gebruik deze massa om het hele hoofd (de haarwortels te masseren) of individuele strengen te behandelen. Doe er een plasticfolie overheen en laat het minimaal 4 uur op je haar zitten. Een goede oplossing is om deze verlichting 's nachts te doen, het resultaat zal tastbaarder zijn.

'S Morgens spoelen met warm water en conditioner balsem aanbrengen om het haar te voeden.

Kamille thee
Misschien wel de meest populaire natuurlijke manier om haar lichter te maken. Het is niet nodig om de bouillon zelf te koken. Je kunt thee zetten uit een zak en deze toevoegen aan shampoo en conditioner, en je haar na het wassen spoelen met water en kamillethee.

Het is beter om het haar na natuurlijk verven op een natuurlijke manier te drogen. En je kunt het zo vaak herhalen als je wilt (met uitzondering van peroxide, het mag niet voor elke wasbeurt worden gebruikt).

Lees hier meer manieren van natuurlijke haarkleuring >>>.

Poeder of verf?

Mijn haar is dun, maar ik kan niet in mijn kleur lopen, ik wil niet in de spiegel kijken ((((

Gewoon mijn gezeur na de bevalling, bijna een jaar lang besloot ik terug te keren naar de oude, dat wil zeggen, blond te worden! Tegen de vele factoren in, met name de 15-jarige ervaring van de blondine, die het moe is elke 3-4 weken de hel uit te schilderen, constant speciale shampoos te kopen, ga je nergens heen waar dan ook, want wie kan zo'n blondje maken naast mijn meester in Moskou. Ja, ik kan eindeloos doorgaan met de redenen ertegen) Trouwens, mijn haar is goed, dik en zijdeachtig geworden, het was nogal duur om naar te kijken, maar het bloeit. natuurlijk.. buee)
Ik kon mezelf niet in de spiegel zien, ik zag mezelf niet, maar dat van een andere vrouw), dus ik ben 2 jaar niet gewend aan dit soort.
Als gevolg hiervan belde ze op een ochtend de meester en haastte zich onmiddellijk naar hem voor vlekken. Het was verkleurd met een licht verdund poeder, de eerste keer dat het een sinaasappel bleek te zijn. De tweede keer moest ik het poeder aanbrengen, maar ook in een zachte verhouding. Toen toning en mijn goedheid, toen ik mezelf in de spiegel zag, huilde ik bijna)) Ik keek eindelijk naar me! het bleek een luxueuze blondine, zelfs de meester riep bijna van geluk)) Natuurlijk, nu is deze kattenrace met speciale verzorgingsproducten en dat alles opnieuw begonnen, maar het is het waard))
Dus in mijn geval was het de poeder waar ik moest zijn, hoewel ik voorheen altijd mijn wortels verkleurd had met room en daarna getint. Maar deze keer zei de meester dat poeder beter is. aangezien ik de meester vertrouw, deed wat hij zei.

Beoordeling van de beste verhelderende haarkleuren in 2020: een stap verwijderd van de perfecte blondine

* Beoordeling van de beste volgens de redactie van Zuzako.com. Over de selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, geen advertentie en dient niet als richtlijn voor de aankoop. Voordat u koopt, moet u een specialist raadplegen.

Het risico om een ​​levenloos droog "rietje" te krijgen in plaats van zijdezacht haar, jaagt veel meisjes weg die blond willen worden. En dat allemaal omdat voor de bliksemverven zo'n agressieve samenstelling had dat er na het kleuren geen spoor van zachte, mooie krullen was. Bijna altijd leidde verkleuring van het huis tot saaiheid, droogheid, broosheid en verlies. Maar gelukkig zijn deze vreselijke tijden, samen met giftige oplichtende kleuren, in de vergetelheid geraakt en zijn ze vervangen door veilige formules waarmee je niet alleen de gewenste schaduw zonder schade kunt bereiken, maar ook extra haarverzorging kunt bieden. Na zo'n kleuring zien je krullen eruit alsof je net terug bent van een schoonheidssalon. Het belangrijkste is om niet te verdwalen tussen een enorm assortiment kleurstoffen en een echt effectief en veilig product te kiezen. En om u te helpen bij uw zoektocht, hebben we besloten om in 2020 een beoordeling te maken van de beste verhelderende haarkleuren.

Populaire fabrikanten van professionele en huishoudelijke haarverlichters

Voor succesvolle verkleuring is ervaring niet voldoende, je hebt ook een goede kleurstof nodig. En je kunt er maar één vinden in de lijn van populaire fabrikanten die een onberispelijke reputatie hebben opgebouwd. Alleen dergelijke merken kunnen worden vertrouwd op de gezondheid en schoonheid van hun haar. Bij binnenlandse klanten is er het meest vraag naar zuiveringsproducten:

  • Schwarzkopf;
  • Kapous;
  • Wella Professionals;
  • Garnier;
  • Estel Professional;
  • Ollin;
  • Kallos;
  • Matrix
  • C: ENCO;
  • L'Oreal Professionnel;
  • Revlon Professional
  • CHI;
  • Syoss.

Al deze merken bewijzen al lang de effectiviteit en vooral de veiligheid van hun producten. Dus als je een goede witmaker wilt kopen, let dan op verven van deze bedrijven.

Overzicht van de top van de beste verven voor het verlichten van donker en blond haar

Elk jaar wordt de blondine populairder. Inderdaad, mooi blond haar met prachtige parelmoer tinten maakt het beeld altijd helderder en aantrekkelijker. Daarnaast bevat het lichte palet meer dan een dozijn tinten voor elke smaak, van klassiek parelmoer tot modieus asgrauw. En als je ook besluit om je aan te sluiten bij de platina-blondines, kun je niet zonder een goede clarifier. Probeer gewoon niet naar de dichtstbijzijnde winkel te gaan en pak de eerste verpakking met een mooie, veelbelovende foto uit het schap. Met deze aanpak wordt u, in plaats van een helderblonde, saai, droog en geel. Als u de gezondheid en aantrekkelijkheid van uw haar wilt behouden, kies dan de juiste kleurstof uit hoogwaardige producten die veel positieve recensies hebben gewonnen. Het zijn dergelijke verduidelijkingen die in onze beoordeling zijn opgenomen. We presenteren u de top 10 beste bleekinkten voor 2020.

CategorieEen plekNaamBeoordelingKenmerkendKoppeling
Poeder- en crèmeverf1Estel Professional Haute Couture WhitetouchDe beste verduidelijker voor 2020Meer details
2Wella Professionals Blondor Soft Blonde CreamKoele verf met een complex van oliën in de compositieMeer details
3IGORA Vario Blond Super PlusHet coolste bleekpoederMeer details
4Kapous professioneel bleekpoederVoordelig professioneel poeder voor snelle en veilige verlichtingMeer details
5GARNIER Color SensationDe beste optie van de massamarktMeer details
Zachte verven op oliebasis en verstevigende shampoos1Loreale instant hoogtepuntenDe beste zachte kleurenMeer details
2Estel prima blondDe meest populaire kleurshampoo voor blondinesMeer details
3Syoss oleo intensBest verkopende verf in 2020Meer details
4John Frieda Pure Blonde Go BlonderIdeaal voor het verlichten en bestrijden van geelheidMeer details
5Schwarzkopf Essence Ultime Blond & BrightLeuke kleurende shampoo voor blonde meisjesMeer details

En welke van deze heeft uw voorkeur?

Poeder- en crèmeverf

Poederverlichters worden beschouwd als de meest krachtige en agressieve, ze bleken het haar probleemloos voor 7-8 tonen. Als je een brandende brunette bent en blond wilt worden, kun je niet zonder zo'n poeder. Alleen u hoeft het heel voorzichtig te gebruiken en na de procedure haarverzorging te bieden.

Crèmekleurige verven zijn de eenvoudigste en handigste in gebruik. Zo'n clarifier is snel en gemakkelijk te bereiden, heeft een prettige textuur en verspreidt zich gemakkelijk door het haar. De crème is geschikt voor alle haartypes, maar om donkere krullen in één sessie aan te kunnen kan hij het niet..

Estel Professional Haute Couture Whitetouch

De beste verduidelijker voor 2020. Professionele kleurstof bleekt het haar zachtjes, neutraliseert geelheid en verwijdert volledig natuurlijk pigment. Volgens beoordelingen is de zachte, romige textuur zeer gemakkelijk over het haar verdeeld en verspreidt het zich niet tijdens het proces. En nog belangrijker: de verf bevat verzachtende middelen en oliën die de krullen extra verzorgen en beschermen..

  • Rijke compositie
  • Redelijke kosten
  • Verlicht 5-6 tonen
  • Crème textuur
  • Niet-giftige geur
  • Haar verzorgen
  • Weerstaat geelheid
  • Lange sluitertijd vereist

Wella Professionals Blondor Soft Blonde Cream

Koele verf met een complex van oliën in de compositie. Blondor Soft biedt niet alleen een hoog rendement, maar ook veiligheid. Een kleurstof met een rijke samenstelling gaat om met geelheid en verlichting, zonder het haar te beschadigen en zonder de hoofdhuid te irriteren. Dankzij bisabolol heeft het zelfs een wondhelend effect, wat vooral belangrijk is bij het kleuren van de wortels..

  • Unieke bruikbare compositie
  • Fijn handelen
  • Verlicht 6-7 tonen
  • Bestrijdt geelheid
  • Mooie textuur
  • Makkelijk te verdelen
  • Beschadigt het haar niet
  • Torenhoog prijskaartje

IGORA Vario Blond Super Plus

Het coolste bleekpoeder. IGORA Vario verlicht met 8 tonen. Tegelijkertijd laat het geen vlekken en geelheid achter, wat een ideale uniforme kleur garandeert. Volgens beoordelingen verspreidt het poeder zich niet tijdens de bereiding van de kleurstof, vormt het geen klontjes en heeft het geen agressieve geur.

  • Handig in gebruik
  • Anti-geel pigment
  • Vliegt niet
  • Het maximale niveau van verduidelijking
  • Prevalentie
  • Geen doordringende geur
  • Niet iedereen kan het betalen
  • Gebrek aan zorgzame componenten

Kapous professioneel bleekpoeder

Voordelig professioneel poeder voor snelle en veilige opheldering. Bleekpoeder blinkt zonder problemen het haar voor 5-6 tonen, elimineert geelheid en vermijdt schade. Het poeder heeft een economisch verbruik, een ongebruikelijk mentholaroma en een veilige samenstelling.

  • Voldoende kosten
  • Verlicht 6 tonen
  • Rijke uitgebalanceerde compositie
  • Kosten efficiëntie
  • Bestand tegen geel pigment
  • Goede haarverzorging
  • Moeilijk om pasta te koken
  • Moeilijk te verdelen door haar

GARNIER Color Sensation

De beste optie van de massamarkt. GARNIER staat bekend om zijn rijke palet, hoge efficiëntie en verzorgende eigenschappen. Budgetbleekmiddel heeft een zachte samenstelling met natuurlijke ingrediënten die het een aangenaam aroma geven en het haar beschermen.

  • Betaalbare prijs
  • Verrijkte compositie
  • Crème textuur
  • Acceptabele geur
  • Makkelijk te gebruiken
  • Actie snelheid
  • Verlicht 4-5 tonen
  • Neutraliseert geelheid niet
  • Egaliseert de tint niet
  • Kan haar drogen

Zachte verven op oliebasis en verstevigende shampoos

De meest zachte zijn op olie gebaseerde kleurstoffen. Met dergelijke formules kun je de krullen van blonde meisjes zonder schade verlichten. Olieverf bevat meestal geen ammoniak en andere agressieve componenten. En voor maximale bescherming en zachte effecten worden plantenextracten, lipiden en keratine aan hun samenstelling toegevoegd.

Toning shampoos kunnen het haar niet in verschillende tonen lichter maken, maar ze werken perfect op reeds gebleekt haar. Tonics geven krullen parelglans en een lichte tint, waardoor u het effect van modieuze kleuring kunt bereiken. En ze vechten ook effectief met geelheid, waardoor blond perfect wordt. Alleen hier duurt het effect van hun gebruik slechts een paar dagen.

Loreale instant hoogtepunten

De beste zachte kleuren. Loreal biedt snel verven, maakt het haar effectief helderder en neutraliseert de natuurlijke schaduw. Tegelijkertijd bevat de kleurstof geen gevaarlijke ammoniak en heeft een aangename textuur, die gemakkelijk over de strengen wordt verdeeld. En dankzij de aanwezigheid van verzorgende oliën en vochtinbrengende componenten, beschadigt het de krullen niet, maar maakt het ze eerder glanzend en zacht.

  • Efficiëntie
  • Inclusief anti-gele balsem
  • Handige vorm van release
  • Aangename romige textuur
  • Evenwichtige compositie
  • Neutraliseert natuurlijk pigment
  • Duur

Estel prima blond

De meest populaire kleurshampoo voor blondines. Prima Blonde combineert de functies van een geelheidsneutralisator en een verhelderingsmiddel, om de perfecte blondine te bereiken. Het is effectief, veilig en verzorgt perfect haar. Maar Estel zal je haar niet met meer dan 1-2 tonen kunnen verlichten, dus voor eigenaren van donkere lokken zal het niet werken.

  • Makkelijk te gebruiken
  • Neutraliseert geelheid
  • Maakt de blondine onberispelijk
  • Betaalbare prijs
  • Kosten efficiëntie
  • Geeft geen vlekken op de huid
  • Verlicht niet meer dan 2 tonen

Syoss oleo intens

De best verkochte verf in 2020. Syoss wordt beschouwd als een van de meest delicate en hoogwaardige producten voor het verlichten en kleuren van haar. En dat allemaal omdat er in zijn samenstelling veel gezonde oliën zijn. Maar ondanks dit zorgt het voor een hoogwaardige kleuring van de strengen en een duurzaam resultaat.

  • Gebrek aan ammoniak
  • Betaalbare prijs
  • Groot palet van lichte tinten
  • Verwondt het haar niet
  • Geen doordringende geur
  • Geleidelijk afgewassen
  • Schildert niet over grijs haar
  • Slecht maakt donker haar lichter

John Frieda Pure Blonde Go Blonder

Ideaal voor het verlichten en bestrijden van geelheid. Go Blonder is gemaakt voor blonde meisjes die een onberispelijke blondine willen bereiken met prachtige parelmoer tinten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en het effect is merkbaar na de eerste toepassing. Maar als het je doel is om je haar met 4-5 tonen lichter te maken, zal Go Blonder je zeker niet helpen..

  • Droogt het haar niet
  • Geeft glans
  • Maakt strengen zijdezacht
  • Verwijdert geelheid
  • Makkelijk te gebruiken
  • Het ruikt lekker
  • Verlicht niet meer dan 1-2 tonen
  • Snel geconsumeerd
  • Duur

Schwarzkopf Essence Ultime Blond & Bright

Leuke kleurende shampoo voor blonde meisjes. Schwarzkopf Essence tast het haar subtiel aan, waardoor het sterker, zachter en lichter wordt. Hij corrigeert ook geelheid, neutraliseert natuurlijk pigment en egaliseert de schaduw. Maar het is absoluut niet mogelijk om met zijn hulp volledig uit het duister te komen.

  • Makkelijk te gebruiken
  • Aangenaam aroma
  • Versterkt het haar
  • Maakt ze glanzend
  • Egaliseert kleur
  • Bestrijdt geelheid
  • Gemakkelijk door het haar te verspreiden
  • Torenhoge prijs
  • Klein volume
  • Verlicht slechts één toon

Zuzako redactionele tips voor het kiezen van haarbleken en haarkleuringproducten

Om na opheldering de gewenste schaduw te krijgen en bijwerkingen te voorkomen, kiest u altijd verven van bekende fabrikanten die de kwaliteit van hun producten bevestigen met laboratoriumtests. Let daarnaast altijd op de integriteit van de verpakking en de houdbaarheid van de kleurstof. Open verf erodeert snel en verliest zijn eigenschappen. Als gevolg hiervan kan gebleekt haar ongewenst worden. En het kan gebeuren dat er helemaal geen resultaat is..

Wat betreft het type kleurstof, je moet het kiezen afhankelijk van de conditie van het haar, hun structuur en initiële schaduw. Als je de eigenaar bent van harde donkere strengen, dan is een compositie met een gehalte van 6-12% oxidator perfect voor jou. Dit geldt tenminste voor degenen wier haar gezond is en geen diepe schade heeft. Anders zal vlekken leiden tot ernstige droogheid en broosheid. Als het je taak is om het haar een paar tinten lichter te maken, kun je het helemaal doen met een kleurstof compleet met 3% oxide.

Het is even belangrijk om rekening te houden met het gehalte aan voedingsstoffen in de compositie. Dergelijke componenten zijn ontworpen om krullen te beschermen tegen de schadelijke effecten van agressieve kleurstoffen. Maar hun overvloed kan de effectiviteit van verduidelijking verminderen. Meestal voegen fabrikanten natuurlijke oliën, plantenextracten en eiwitten toe aan verven. Maar als de door u gekozen kleurstof ten minste een van deze componenten bevat, moet u begrijpen dat het effect van verkleuring met een paar tonen kan verschillen van het vermelde resultaat. En de kosten van klaringsmiddelen met extracten en oliën zijn meestal een orde van grootte hoger dan voor producten met de gebruikelijke chemische samenstelling. Maar geloof me, de gezondheid en schoonheid van je haar is het waard.

Deel met je vrienden op sociale netwerken

Referentieartikel gebaseerd op deskundig oordeel van de auteur.

TOP 10 beste haarverlichtende kleuren

Heb je besloten om blond te worden en wil je een stijlvolle blondine zonder geelheid krijgen? Het elimineren van dit probleem zal haarverf van hoge kwaliteit helpen.

Oorzaken van vergeling

Deskundigen identificeren verschillende redenen voor het verschijnen van geelheid tijdens verduidelijking:

  • Gebruik van onprofessionele verf van slechte kwaliteit. Als u niet zeker bent van uw keuze, raadpleeg dan een ervaren colorist;
  • Gebrek aan basiskennis en vaardigheden. Nadat u hebt besloten om geld te besparen bij een bezoek aan een schoonheidssalon, riskeert u nog meer moeite en geld te besteden aan de aankoop van kleurende balsems en reinigende shampoos;
  • Overtreding van de techniek om de kleursamenstelling voor te bereiden en de juistheid van het aanbrengen op krullen. Als u de verf vroeg of laat op de vervaldatum wegspoelt, kunt u een onverwacht resultaat krijgen;
  • Zwangerschap, borstvoeding en menstruatie. Op dit moment treden er verschillende hormonale veranderingen op in het vrouwelijk lichaam die het eindresultaat zullen beïnvloeden;
  • Spoel het haar uit met kraanwater. Stromend water bevat een enorme hoeveelheid roest, zouten en andere schadelijke onzuiverheden die de blondine een gelige tint geven;
  • Haarkleuring zonder voorafgaande bleking. Als blondines en eigenaren van lichtbruine lokken het kunnen betalen, dan kunnen bruinharige vrouwen en brunettes bijna niet zonder zo'n procedure. Feit is dat donkere krullen een zeer hardnekkig natuurlijk pigment hebben, dat met verf bijna niet te verwijderen is;
  • Regelmatig spoelen met kruidenafkooksels;
  • Conflict van kleurstoffen. Iedereen weet dat verf niet op henna of basma kan worden aangebracht - dit kan niet alleen tot geel leiden, maar ook tot groen en paars;
  • Toepassing van op olie gebaseerde maskers op strengen.

Hoe u de juiste verf kiest voor bliksem?

Houd bij het kiezen van het beste bleekmiddel rekening met een aantal belangrijke nuances:

1. Type kleurstof. Verhelderende verf is van verschillende soorten:

  • Poeder - ideaal voor het verwijderen van hardnekkig pigment, bevat agressieve componenten die kunnen leiden tot uitdrogende lokken;
  • Crème - heeft een vrij dikke consistentie, waardoor het product gemakkelijk aan te brengen is en niet vloeit;
  • Olie - de zachtste kleurstof, bevat geen ammoniak en is gelijkmatig verdeeld over de gehele lengte van het haar.

2. Samenstelling. Om ervoor te zorgen dat de verlichtingsprocedure de conditie van je haar niet schaadt, stop je met zachte producten zonder ammoniak en waterstofperoxide. Toegegeven, dergelijke kleurstoffen kunnen strengen niet meer dan 2 tonen verkleuren, dus alleen lichtblonde meisjes kunnen ze gebruiken. Maar voor donker haar zijn sterkere verbindingen nodig die speciale chemische componenten bevatten. Maar hier moet je ervoor zorgen dat het percentage van deze stoffen niet te hoog is.

Advies! Om de clarifier te verzachten en de procedure uit te voeren zonder het haar te beschadigen, voegt u er olie of plantenextracten aan toe. Ze hebben voedende, verstevigende en hydraterende eigenschappen en neutraliseren ook de agressieve component..

Overzicht van de beste verhelderende verven

De moderne cosmetologiemarkt biedt een groot aantal oplichtende kleuren. Welke is het beste? Wij bieden u de TOP-10 van producten van de hoogste kwaliteit.

Een van de meest populaire fabrikanten van resistente verven met een kleine hoeveelheid ammoniak. Het Garnier-palet bevatte 8 prachtige tinten - 2 koud en 6 warm. Onder hen zijn platina blond, parels en crème parelmoer het meest in trek. Het belangrijkste voordeel van de kleurstoffen van dit bedrijf is de aanwezigheid van natuurlijke oliën (olijf, jojoba en tarwekiemen), die de strengen glans en zijdeachtigheid geven.

Garnier produceert ook Color Schein-verhelderingsmiddel - een ammoniakvrij product met cranberry-extract en arganolie, ontworpen om licht te verlichten (niet meer dan een halve toon) en geelheid te neutraliseren na gebruik van persistente kleurstoffen.

In de lijn van dit merk is er Revlonissimo NMT Super Blondes - een super krachtig hulpmiddel met een verhelderend effect, waarmee je de schaduw van strengen met ongeveer 5 posities tegelijk kunt veranderen. De verf bevat eiwitten en esters die het haar elastisch en een mooie pure kleur geven. Het Revlonissimo NMT Super Blondes-palet heeft verschillende interessante opties - aardbeien, champagne, zonnig blond, enz..

Dit product behoort ook tot de professional. Met Dye Igora Royal krijgt u een aanhoudende en diepe kleur tegen een zeer betaalbare prijs. En nog belangrijker: de resulterende tint komt altijd overeen met de toon die op de verpakking staat.

Matrix Color Sync

Een andere populaire zachte verf bedoeld voor licht (2 tinten) en zachte verheldering van krullen zonder vreselijke geelheid. Deze compositie is geschikt voor eigenaren van licht of lichtbruin haar. Zie de kleurkiezer in dit artikel..

Een merk dat over de hele wereld bekend is, heeft een geweldig hulpmiddel voor fans ontwikkeld: aanhoudende verhelderende gelverf Loreall Paris Casting Sunkiss. Het belangrijkste onderscheidende kenmerk van deze kleurstof is de volledige gebruiksvriendelijkheid - u hoeft de verhoudingen niet onafhankelijk te berekenen en de samenstelling in een aparte container te mengen. Het volstaat om de inhoud van de buis op de strengen te persen en gelijkmatig van wortel tot punt te verdelen. Door het formaat van de gel kun je een schildersessie uitvoeren zonder veel schade aan de gezondheid van het haar, omdat het verschillende nuttige stoffen bevat (kameelolie, beschermende conditioner en thermoactieve elementen).

De Loreal collectie heeft tinten voor lichtbruin, licht en donker haar, waardoor je gemakkelijk de juiste kleur kiest. De kleurstof wordt vrij economisch gebruikt - één verpakking is voldoende voor 2 vlekken.

Belangrijk! Loreall Paris Casting Sunkiss verf bevat agressieve chemicaliën, dus vergeet niet handschoenen te dragen tijdens het werken. Zorg er ook voor dat u uw hoofd isoleert met een speciale dop - zonder blootstelling aan hitte werkt het product mogelijk niet.

Professionele verf, waardoor je het haar 4-6 tonen lichter kunt maken zonder het effect van geelheid. Het palet bevat veel zeer mooie tinten - zilver, goud, as, parel, enz. Elk van hen geeft een schoon, rijk resultaat. Vreemd genoeg kunnen Schwarzkopff-kleurstoffen worden gebruikt voor preventieve doeleinden. De natuurlijke samenstelling van de producten (vitamines + koninginnengelei met biologisch actieve stoffen) "reinigt" niet alleen de blonde, maar voedt ook de lokken, versterkt ze van binnenuit, geeft ze kracht en glans.

Met clarifiers van dit merk kun je de kleur met maar liefst 8 posities veranderen, terwijl je een mooie egale tint garandeert zonder de minste hint van een geelachtige ondertoon. De verf heeft een zacht effect - het schildert niet alleen, maar verzorgt ook de strengen, beschermt ze tegen uitdroging en zorgt voor zachtheid, gehoorzaamheid en zijdezachtheid. Er zijn 4 soorten producten in de Syoss-lijn - van medium tot ultrableekmiddel.

Een zeer goed hulpmiddel voor Russische productie, populair bij moderne meesters. In de lijn van dit merk zijn er verhelderende, kleurende en kleurende verbindingen met een zacht effect. Met Estel Deluxe-verf wordt je haar zacht en volgzaam en houdt het effect zonder geelheid lang aan.

Bbcos White Meches Bleaching

Deze collectie kleurstoffen is ideaal voor het op milde en hoogwaardige wijze verlichten van donker haar. Naleving van alle regels kan de negatieve impact van agressieve componenten tot een minimum beperken. Een ander onderscheidend kenmerk van Bbcos White Meches Bleaching-kleurstoffen is de aanwezigheid van een activatorcrème en een zuiveringspoeder dat is ontworpen om overgroeide wortels te behandelen.

Hoogwaardige crème verf zonder schadelijke ingrediënten. Helaas is het bijna onmogelijk om het in de uitverkoop te vinden, maar in salons wordt deze tool heel vaak gebruikt. Het bevat 3 zeer belangrijke componenten: verzorgende lotion, bleekpoeder en voedend serum.

Advies! Zelfs als het u lukt om Goldwell Silklift te kopen, probeer het niet zelf te gebruiken. Feit is dat elke afwijking van de instructies en een verkeerde keuze van hulpstoffen tot zeer onaangename resultaten kan leiden..

Bevoegde verlichtingstips

Luister naar het advies van ervaren coloristen om het haar te beschermen tegen het effect van geelheid.

Tip 1. Kleurt gebleekt haar regelmatig met speciale balsems, shampoos of zachte kleuren van zilver, blauw, parel en violet. Deze oplossingen zijn zeer geconcentreerd, dus ze kunnen niet in afgewerkte vorm worden aangebracht - het haar kan grijs worden. Zorg ervoor dat je de meest voorkomende shampoo toevoegt (de verhoudingen worden aangegeven in de instructies).

Tip 2. Koop een speciale shampoo voor geklaard haar - het behoudt een schone, stralende toon.

Tip 3. Om een ​​uniforme kleuring van de hele haardos te garanderen, start u de procedure met haar achter in het hoofd en gaat u vervolgens naar de slapen en het gebied bij het voorhoofd. Breng het mengsel royaal aan, probeer niet te sparen. Volg de belichtingstijd van de compositie na het verwerken van de laatste krul.

Tip 4. Om de blondine lange tijd zonder geel te houden, gebruik alleen gefilterd water om te wassen. Het is ook de moeite waard om een ​​beetje zuur water te spoelen (1 theelepel. Citroensap in 1 vloeistof).

Tip 5. Bereid een oplichtende samenstelling onmiddellijk voor het aanbrengen op het haar. Langdurig contact met lucht leidt tot oxidatie van het mengsel en heeft een nadelig effect op het eindresultaat..

Tip 6. Als het haar beschadigd en verzwakt is, volg dan een behandelingskuur en knip de uiteinden af. Maskers herstellen en versterken met keratine, eiwitten, vitamines, elastine, collageen en andere nuttige componenten zijn hiervoor het meest geschikt. Desgewenst kunt u zelfgemaakte producten gebruiken - op basis van kefir, honing, bruin brood, zure room, gelatine, etc. Om het effect te versterken, neem vitamines voor haar, nagels en huid.

Tip 7. Zorg er bij het mengen van verf om het haar lichter te maken voor dat er geen klontjes in het mengsel zitten - de kleur zal ongelijkmatig zijn.

Tip 8. Voer een allergietest uit voordat u de compositie op het hoofd aanbrengt. Om dit te doen, brengt u een kleine hoeveelheid van de afgewerkte verf aan op de binnenplooi van de elleboog of de achterkant van de pols. Als na een kwartier roodheid, huiduitslag en andere ongewenste verschijnselen niet op het behandelde gebied verschijnen, ga dan door met de procedure.

Tip 9. Vergeet bij het zwemmen in het zwembad niet een speciale hoed te dragen. Chloor is de belangrijkste vijand van blondines!

Tip 10. Voer de procedure alleen uit met professionals..

Aanbevelingen voor het op de juiste manier lichter maken van haar met chemische kleurstoffen:

Recensies

Concluderend vinden we beoordelingen van gewone vrouwen die werden opgehelderd met verschillende kleuren.

  • Tatyana, 35 jaar: “Ik droomde ervan om blond van school te worden. En rond mijn dertigste besloot ik dat het tijd was dat deze droom uitkwam. Ik heb van nature lichtbruin haar, waardoor ik zonder bleekprocedure kan. Voor het kleuren koos ik Palette uit Schwarzkopf-tint "platinablond". Zoals beloofd door de fabrikant, kwam de kleur zonder geel uit. Het resultaat is gewoonweg uitstekend - een mooie en schone blondine met een platina-ondertoon. Ik schilder deze verf al heel lang - meer dan 4 jaar. Ik was bang dat mijn haar zo'n belasting niet zou verdragen, maar zelfs in dit opzicht liet de verf me niet in de steek. Ik raad het iedereen aan ”.
  • Margarita, 26 jaar: “Het derde jaar licht ik op met Revlon Superblond verf (kleur - asblond). Deze professionele kleurstof is perfect om thuis te verven, dus ik heb geen problemen met schilderen. Betekent als gek - een tint zonder geelheid, mooi en zeer persistent. Daarnaast geeft de verf extra zorg. Als je blond wilt worden, kies dan voor deze tool! ”.
  • Ekaterina, 40 jaar: “Ik ben een blondine met 20 jaar ervaring, dus ik heb het probleem van geelheid grondig kunnen bestuderen. De afgelopen jaren gebruik ik Estelle. De kleurstof is echt heel goed - het haar glanst gewoon! Natuurlijk breng ik regelmatig verschillende maskers aan, maar het product zelf voedt en hydrateert ook. En het laatste pluspunt van de spaarpot is betaalbaarheid en zuinigheid! ”.
  • Sofia, 28 jaar oud: “Ik vond Bbcos White Meches Bleaching verhelderende verf zonder ammoniak erg leuk. Ik ben alleen in de cabine geschilderd en alleen dit betekent. Het resultaat is altijd uitstekend, het mengsel faalt nooit. Terwijl de meeste blondines die ik ken op zoek zijn naar een remedie voor geelheid, geniet ik van mijn schone en mooie zilverblond. Als je dit probleem ook wilt vergeten, kies dan voor de producten van dit bedrijf ”.
  • Polina, 28 jaar: “Tijdens de volgende bleekbeurt in de salon was mijn haar zwaar verbrand, dus vanaf dat moment verf ik alleen nog mezelf. Mijn keuze viel op een zachte kleurstof om haar van Garnier lichter te maken. Ik probeerde zowel parel- als platinablond - ik hield van beide tonen. Het goede nieuws is dat de verf niet alleen de haarstructuur beschadigt, maar ook de wortels versterkt (allemaal dankzij oliën) ".

Zie ook: hoe u geelheid op het haar kunt verwijderen, als het al is verschenen (video)

Bleken zonder schade aan haar - waar of mythe?

De wens om blonde krullen te bezitten is zo sterk dat zelfs de angst om de kwaliteit te bederven, het uiterlijk van het haar niet stopt. Elke klaringsprocedure, zelfs de meest zachte, is niet gunstig voor het haar. Het resultaat van verkleuring is niet alleen de langverwachte schaduw van blonde, maar ook droge, doffe, levenloze lokken. Hoe bereik je een goed effect en behoud je gezond haar? Hoe haar lichter te maken zonder hun uiterlijk te schaden? Overweeg de opties.

Het effect van bliksem op krullen

Elke kleurverandering heeft invloed op de conditie van de krullen, vooral als deze lichter wordt. De vernietiging van het natuurlijke pigment vindt plaats als gevolg van een oxidatief proces dat de gehele haarstructuur nadelig beïnvloedt.

Onder invloed van een chemische reactie vormen zich holtes op de plaats van natuurlijke melanine en wordt het bouwmateriaal keratine aanzienlijk vervormd. De kern verzwakt na opheldering. De losse schubbenlaag die het haar bedekt, houdt op betrouwbare bescherming te bieden.

Krullen worden droog, broos, dof, weerloos.

Belangrijk! Elke blootstelling kan hun toestand verergeren. Daarom is het uiterst voorzichtig om met gebleekt haar om te gaan.

Voorbereiding op de procedure

Om ervoor te zorgen dat het haar een minder destructief effect krijgt tijdens het verhelderingsproces, moet u zich er van tevoren op voorbereiden:

  1. Zorg zo veel mogelijk voor krullen: beperk of verlaat elk thermisch effect (föhn, stijltang, zon) aanzienlijk.
  2. Maak geen ander chemisch schadelijk haar (zwaaien, verven).
  3. Als bleken over een maand wordt gepland, verdient het de voorkeur om het haar voor te bereiden met behulp van zachte thuisverlichting: maskers maken, spoelen. Vind de juiste recepten met kaneel, honing, kefir, kamille, maar zonder chemicaliën, alcoholen. Verlichtingsprocedures wisselen voedzaam af. Twee weken voor de agressieve verkleuring is het “thuis gieten van kleur” voltooid.
  4. Zorg voor een goede verzorging van de lokken: voeding, hydratatie, grondige reiniging. 1 week voor de ingreep wordt de intensive care stopgezet.
  5. Het is beter om gespleten haarpunten te verwijderen voordat ze worden gekleurd, omdat ze op lichte lokken meer opvallen. Het kapsel krijgt een slordige uitstraling. Indien opheldering in de cabine plaatsvindt, is deze manipulatie direct na verkleuring toegestaan..
  6. Het haar mag geen sporen van styling bevatten, zelfs chloorwater uit het zwembad of zeezout dat op de krullen is gekomen, kan het resultaat van de aanstaande verkleuring verpesten.
  7. Het is 1-3 dagen vóór de procedure waard om de krullen te reinigen, er wordt een natuurlijke beschermende laag op de huid gevormd.
  8. Het is belangrijk om een ​​gezonde levensstijl te leiden: voeding, slaap, gebrek aan slechte gewoonten.

Als u deze eenvoudige regels in acht neemt, zal het veel gemakkelijker zijn om het beste resultaat te bereiken. Met een gezonde, geprepareerde haardos kun je hopen op een gunstige afloop van gebeurtenissen.

Hoe u uw haar met maximale zorg kunt verlichten

Om het haar minder te laten aantasten door chemische kleurstoffen, is het niet alleen nodig om je er goed op voor te bereiden, maar ook om de aanbevelingen voor oplichten te volgen.

  1. Benader de kleurstofkeuze zeer zorgvuldig. Als het haar niet aanzienlijk hoeft te worden gebleekt (meer dan 3 tinten), is het de moeite waard om te stoppen bij meer delicate producten.
  2. Wanneer een zachte opheldering van het haar niet geschikt is (donkere initiële kleur, stijve structuur), moet men serieus de keuze van een oxidatiemiddel benaderen. Hoe donkerder, dikker de staaf, hoe geconcentreerder de compositie wordt gebruikt.
  3. Zorg ervoor dat u het door de fabrikant aanbevolen tijdsinterval in acht neemt. Overbelichte verf, het risico op brandende krullen, verwonding van de huid neemt toe.
  4. Als een enkele procedure niet voldoende is om het gewenste resultaat te bereiken, is het noodzakelijk om de kleuring te herhalen, maar niet eerder dan een week later.
  5. Om het haar lichter te maken zonder het haar te beschadigen, moet u het proces constant in de gaten houden. In het geval van onaangename gewaarwordingen: jeuk, verbranding, verwarming, was de compositie onmiddellijk af, zodat het haar na een dergelijke manipulatie de eigenaar niet verlaat.
  6. Het is noodzakelijk om de instructies voor de kleursamenstelling zorgvuldig te lezen, volg deze strikt op. Negeer een allergietest niet..

Aandacht! Naleving van de aanbevelingen zal de strengen helpen beschermen tegen de negatieve impact, het proces van verkleuring zal plaatsvinden zonder verlies, teleurstelling.

Zachte bleekmiddelen

Voor degenen die geen dramatische uiterlijkveranderingen nodig hebben, is zachte haarverlichting geschikt. Voor een dergelijke manipulatie zijn er veel middelen die subtiel inwerken op het haar.

Met behulp van tonics, kleurende shampoos kun je de kleur van krullen in 1-2 stappen veranderen. In dit geval is de samenstelling overwegend zacht, zorgt voor een veilige opheldering van haar. Krullen krijgen een nieuwe tint, glanzen, zien er gezond uit.

Met kleurstoffen zonder ammoniak kun je de kleur van krullen veranderen zonder ze binnen 4 stappen te beschadigen. Deze methode is een uitstekende oplossing voor het detecteren van de diepte van een natuurlijke lichte tint. Verzadigde kleur, mooie glans zal het resultaat zijn van dergelijke kleuring. Haar na ammoniakvrije kleurstoffen gaat iets achteruit.

Verlichtingscrème, spray de laatste jaren is erg populair. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, de samenstelling werkt zachtjes, de krullen gaan niet achteruit. Hier is het effect echter niet sterk (1-3 stappen). Maar u kunt er enkele modieuze effecten mee bereiken, bijvoorbeeld ombre.

Cosmetica voor thuis

Je kunt haar thuis lichter maken met volksrecepten. Deze optie is meer geschikt voor eigenaren van lichtbruine tinten, maar het helpt ook brunettes om de brandende kleur enigszins te verminderen. Cosmetica voor thuis zijn absoluut onschadelijk voor haar, zelfs in veel gevallen kan het haar versterken, voeden.

Masker met kaneel en honing

Het is belangrijk voor brunettes om te weten hoe ze hun strengen moeiteloos kunnen verlichten, met maximale zorg. Dit recept is gewoon de perfecte oplossing. Kaneel geeft een donker gouden tint en olie voedt de lokken.

Voeg in een lichtjes verwarmde honing in een waterbad (2 el. Eetlepels) olijfolie toe in een hoeveelheid van 2 el. Op dezelfde manier op lichaamstemperatuur gebracht. lepels. Om de resulterende massamix 2 el. eetlepels gemalen kaneel en conditioner voor krullen. Meng alles grondig, breng aan op strengen, isoleer, wacht 1 tot 8 uur. Afwassen op de gebruikelijke manier..

Lees meer over deze methode in het artikel: kaneel en honing om haar lichter te maken.

Houd er rekening mee dat gehakte kaneel slecht uit het haar wordt gewassen - je moet het goed spoelen met water.

Masker met kamille en glycerine

Blondines moeten zorgvuldig lichtgevende recepten kiezen om geen roodharige te krijgen. Kamille geeft een licht gouden tint en glycerine maakt krullen elastisch, glanzend.

Brouw 2 el. eetlepels gedroogde kamillebloemen met 1 kopje kokend water, laat 1-2 uur staan, zeef. Voeg bij de resulterende infusie van kamertemperatuur 5 el toe. eetlepels glycerine. Verdeel de oplossing gelijkmatig over de strengen, isoleer. Spoel na 1 uur.

In een speciaal gedeelte hebben we voor u vele manieren geselecteerd om haar lichter te maken met folkremedies.

Hoe een verf voor verlichting te kiezen

Vaak vragen vrouwen zich af of de verf het haar sterk bederft. Er kan ondubbelzinnig worden geantwoord dat verbindingen die ammoniak bevatten, niet onschadelijk zijn voor het haar. De keuze van middelen voor bleken moet serieus worden genomen.

Zachte middelen zijn niet geschikt voor een radicale verandering van imago, dus u dient hier bij de keuze direct rekening mee te houden. Er worden agressieve formuleringen geselecteerd, aangevuld met verschillende verzorgingscomponenten: oliën, extracten, vitamines. Zo 'verzacht' de verf het schadelijke effect een beetje.

Een romige textuur is perfect voor thuisgebruik. Deze optie zorgt voor een gemakkelijke applicatie, uniforme distributie. Hue zal uniform zijn.

Professionele kleurstoffen kiezen, denken dat ze de beste zijn, is het niet waard. Thuis is het moeilijker om de compositie voor te bereiden, als er geen overeenkomstige ervaring is, kun je een fout maken in de verhoudingen, wat het haar zal schaden.

Het is beter om verf te kiezen ter verduidelijking van bekende merken, vertrouwde fabrikanten. Het heeft geen zin om de voorkeur te geven aan zeer dure of goedkope opties.

Tip. Als er geen opheldering is, kun je beter niet zelf experimenteren, maar contact opnemen met de salon of in ieder geval een goede specialist raadplegen. Aantrekkelijk uiterlijk, de aanwezigheid van gezond haar op het hoofd is een prioriteit.

Veel vrouwen, die besluiten om met kleur te experimenteren, vragen zich af hoe ze haar lichter kunnen maken zonder de gezondheid te schaden. Zorgvuldige voorbereiding voor de procedure, volgens de aanbevelingen voor kleuren, een competente aanpak bij het kiezen van een product zal helpen om goede resultaten te bereiken. Vernieuwd uiterlijk zal verrukken en inspireren.

We zijn voor zacht verlicht haar:

Handige video's

Handige tips en recepten voor het veilig verhelderen van haar thuis.

De methode van zelfgemaakte haarverlichting zonder schade en chemische componenten.

Lees Meer Over Laser Ontharing